(Video) Gangnam Zoki Style: “Jaz sem Zoki Kralj, nje, nje…”

42

Na Politikis.si smo že poročali, da je za popoldne napovedan shod pred mestno hišo v Ljubljani, kjer bodo protestniki zahtevali odstop ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Tokratni protest so organizatorji poimenovali 2. ljubljanska vstaja.

Medtem pa je na spletu nastala nova parodija na Jankovića, kjer ljubljanski župan rapa na globalen hit Gangnam Style: “Jaz sem Zoki Kralj, nje, nje…” Protestniki pa mu bodo danes še enkrat več povedali, da imajo takšnega “nje, nje” kralja že čez vrh glave…

Foto in video: YouTube

Št. komentarjev: 42
 1. NOČEM JJ pravi

  Še vedno boljši Zoki kralj kot Janez lopov med zlom se izbere manjše zlo !

 2. Ljubljančan pravi

  Nič ne bo fantički. Zoran Janković ima v Ljubljani še vedno dovolj podpore, Janez Janša je pa med državljani nima več, zato lepo pojdite na Gregorčičevo.

 3. jolanda pravi

  nočem lj-ti si mona

 4. Nebodigatreba pravi

  a me more bit pošasi že sram da sem ljubljanča?
  ponavadi ne pišem na straneh političnih trobil, vendar Zokija imajo radi samo tisti ki imajo od njega korist… Ostale ovce kot nas označuješ pa ne.
  Če že trapaš napiši zakaj ga imajo radi. Pa ne napisat da je velik naredu…

 5. Ljubljančan pravi

  Nisem napisal, da ga imajo radi, temveč da ima še vedno dovolj podpore. Imeti rad in imeti dovolj podpore je kar precejšnja razlika, se ti ne zdi? Kdo ga podpira, o tem pa ne bova midva razpravljala. O tem odločajo državljani in prav bi bilo, da se jih ne žali.

 6. mare pravi

  Kar je bil včasih Beograd je sedaj Ljubljana, zato pa imate Zokija.

 7. janez pravi

  Dol z janšo!!!!!!!

 8. janez pa ne j.j. pravi

  zoper zokija protestira samo nekaj ljubljančanov in plačanci od drugod, proti Janši pa bo kmalu protestirala velika večina Slovencev. Od česa pa boste potem živeli pri Politikisu, ko ga bo odneslo??

 9. vine pravi

  GOLAZEN RDEČA. jANŠA JE CAR IN ŠE PROSIL BOSTE DA BI GA LAHKO VOLIL. TREBA JE PA ZAPRET ALI NAGNAT IZ DRŽAVE LOPOVE RANGA JANKOVIČ, TURK, KUČAN IN OSTALO BANDO….

 10. Bavbav za rdeče pravi

  Rdeči provokatorji tudi v Ljubljani pri Zokiju se ne morete več skrivati 🙂
  Tovariši jurišniki so se že skrili drugam na varno.
  Konec je!

 11. as pravi

  Mare super, sem se nasmejal.

 12. as pravi

  PROSIM DA SE DEMONSTRANTE SLIKA, VSAKEGA POSEBEJ!!! SAJ VESTE, NIKOLI NE VEŠ ZAKAJ JE TO DOBRO.

 13. slavček pravi

  Zarad Zokija je Ljubljana še lepše mesto in pika!

  Prav užitek se je sprehajat po urejenem centru, brez prometa, kjer se vedno nekaj dogaja…

  Karkoli že bo, naredil je ogromno! Kaj so pa dosežki ostalih? Aja, eno cestninsko postajo so odstranili…Hahaha

 14. as pravi

  Kot vedno se je tudi tokrat POLITIKS uštel.Prišlo je samo nekaj protestnikov recimo 100+10.

 15. Manca pravi

  ASS (RIT)
  PARED NOSOM SO TI UGRABILI LJUBLJANO PA TEGA ŠE OPAZIL NISI.

 16. ČUTIM SLOVENIJO pravi

  Ljubljana ima pač župana po svoji podobi, nje.

 17. robin hud pravi

  LEPA BI BILA BELA LJUBLJANA BREZ jankovića-tako bo pa vsak čas postala sao krajina Jankovića,ljubljanćani niste pri pameti da podpirate tega sreocina-čudi me pa tako ne saj ima mesto že 200 tisoč priseljencev novodobnih izbrisanih in njihovih družinskih partnerjev in mešanih zakonov. Kar ste si izvolili to boste imeli pa ni važno kdo ste,videli boste kam pelje vlak -v Severno korejo-vendar brez Štajercev mi gremo po Avstrijo,raje kot pod beograjski pašaluk.

 18. robin hud pravi

  Mislite da boste zasedli Ljubljano-zelo mi je žal da ste izgubili Kosovo. Za to je pa kriv veliki vožđ Milošević,zakaj ste sedaj navalili na Ljubljano-možno da se je murgelčan že leta 90 dogovoril kdo bo v Sloveniji gospodar.Zopet se bo zgodila Roška če se bo to nadaljevalo.

 19. slavček pravi

  Pomoje je teh 100 ljudi, ki protestirajo, tipa komentator Robin hud…Živijo na drugem koncu Slovenije in pametujejo o Lj…Pravi poznavalci, kapo dol!

 20. as pravi

  KOT VIDDITE SE AS NIKOLI NE MOTI ŠE PRED SHODOM SEM NAPOVEDAL TOČNO ŠTEVILO PLAČANCEV:

 21. dudamuda pravi

  Kaj tu nastopa rdeči orkester, kje so turobni glasniki pekla…prebavne motnje mogoče…”orao javi se -orao javi se” kje si “vsi strpni”, udri po rdečem orkestru… čeprav si žaljiv do svinj ….ne pozabit , saj veš svinja je kralj živali ….

 22. igor pravi

  Kaj je SDS-ovci, ste se zajebali.

 23. alan k. pravi

  igor…..fejst si bolan, kaj pa pravi na to žena. Aja, praviš, da je pri prijateljici. Potem pa naj kar bo.
  ps: kmal še za internet ne boš imel.

 24. ANGELCA pravi

  Slavček, navdušenec nad politiko je lahko le omejena oseba…..povej še komu od prijateljev, GOTOVO SE DOBRO RAZUMETE MED SEBOJ.

 25. DEBELA BERTA pravi

  Bebo, ka je zj naredil za ljubljano. Če bi ti jst dal en miljon evrov, bi ti kupil objekt za pol milijona, pa še dva milijona pufa bi zraven naredil, kar je naredil zj. Pameti ti manjka, pa matematike ne poznaš, torej, ne hvali se več s svojo neumnostjo.

 26. slavček pravi

  še zmeraj vstrajam na tem kar sem rekel, imam dokaze, pa še nekdo z vrha mi je to rekel….ha,ha,ha.

 27. as pravi

  ti slavc si pa res mal prtegnjen.

 28. DEBELA BERTA pravi

  kreten, zla niti ne poznaš, pa že določaš manjše zlo do večjega. Ta napaka te bo uničila, kar si dobro zapomni. Nad tvojem sporočilom od tega trenutka naprej stoji urok.

 29. […] na spletu je medtem nastala nova parodija na Jankovića, kjer ljubljanski župan rapa na globalen hit Gangnam Style, kjer se ga prikazuje kot – […]

 30. slavček pravi

  Zgornji slavček imitator…Mora pa bolet, da se tako rad izdajaš za drugega, pa podtikanja tudi obvladaš, vidim…To pa so same plemenite lastnosti-le tako naprej…

 31. slavček pravi

  As, prav imaš za komentar nad tvojim, bolnikov je žal vse več…

 32. slavček pravi

  Debela Berta, ti pravljično bitje, ko smo ravno pri urokih, a poznaš tistega, ki se v hujši obliki vrne tistemu, ki ga začne?

 33. ANGELCA pravi

  SPOKEJ ŽE NEKAM, ČE NITI NE VEŠ, KAJ JE DEBELA BERTA. OČITNO SI RES ODVISEN OD PRAVLJIC.

 34. Rado in romarka (skupaj) pravi

  Sem že kaj povedal?

 35. alan k. pravi

  Slavček, res nagnusno, da se s svojo imbecilnostjo še hvališ.Imate to v rodu, ali ti le malce izstopaš.

 36. DEBELA BERTA pravi

  ja murko, sam si ga sprožil, ko si napisal besedo, katero pa ne bi smel. Te tvoje traparije pa še nihče ni slišal. Prva past te čaka že v soboto, pa zatem novo razumevanje sveta. Tokrat samo zate, lahko pa še…………..

 37. DEBELA BERTA pravi

  Poznam pa tudi tvoja dva ostala nicka, ki ju uporabljaš.

 38. opazovalec pravi

  Ja, in kaj potem, če poznaš ostala njegova nicka? Bolj pomembno je, kako to, da jih poznaš. Če bi bil le običajen komentator, jih ne bi smel poznati. Tako pa, ali si plačanec in politikos izdaja nicke drugačemislečih komentatorjev ali pa si sam urednik politikosa. Najbolj sramotno zate pa je, da se s tem še hvališ!

 39. slavček pravi

  alan k. s čim se že hvalim?

  Angelca: pa nimamo vsi iq 50+. Pravljično bitje je, saj zna čarat!

  D.Berta: Me prav zanima katera je ta beseda? Da se je lepo sprehajat po centru LJ? Al da protestirajo proti LJ županu tudi tisti, ki niso iz Lj in ni njihova stvar? Glede 2 nikov naj ti povem, da sem napisal šele po več mesecih zgornja 2 komentarja, če pa se kdo drug predstavlja zame, pa ni moj problem ampak njegov in takim je treba pomagat….

 40. radovan pravi

  Jugoblana je bulana

 41. […] Politikis.si smo že poročali da je na spletu nastala nova parodija na Jankovića, kjer ljubljanski župan rapa na globalen hit Gangnam Style: “Jaz sem Zoki Kralj, nje, nje…” Sedaj mu tudi volivci več kot očitno sporočajo, da […]

 42. […] ta račun šalil že “Zokijev” dvorni šaljivec, radijec Denis Avdić, ki je povedal, da tak denar “lahko Zoki dvigne kar iz bankomata“. Morda pa res… […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen