7 načinov, da seks naredite razburljivejši!

2

Ni dovolj, da nekoga želite samo objeti in dotakniti, potrebno je vedeti kje in kako to narediti. Vzajemno raziskovanje vajinih teles vam lahko pomaga k zbližanju tudi brez strastnega seksa, pravi Joanne Ransing, znana seksologinja.

Vedno vprašajte partnerja katere so njegove erogene cone in kaj mu prija. Uživala bosta oba. Ne boste verjeli kaj vse vzburja ljudi – od las, stopal, popka, zapeljivega pogleda, prstov na rokah in nogah, nalakiranih nohtov,… našteva Joanne Ransing, znana ameriška seksologinja. Najbolj pa bodo osvežile vašo vezo – nove poze. Menjavajoč stile ljubljenja, ne samo da prekinjate vašo rutino, temveč s tem prav tako izpolnjujete mnoge druge fizične in emocionalne potrebe.

NE OBREMENJUJTE SE Z ORGAZMOM

To vam bo pomagalo, da izrazite tudi druge aspekte vaše osebnosti kakor tudi da seksualno dozorite kot par. Doživljanje orgazma je lahko dobra oz.  fantastična izkušnja, ampak je še nekaj drugega, kar vas bo zares izpolnilo tekom ljubljenja. Neobvezno, vzajemno raziskovanje telesa vas bo zbližalo tudi brez strastnega seksa. Čas preživet v postelji brez pritiska, da doživite orgazem ali da sploh imate spolni odnos, bo proizvedel tisti topli in iskrivi občutek bližine.

DOMIŠLJIJSKI SEKS RAZBIJA MONOTONIJO

Ljubite se, cartajte se, smejte se, pogovarjajte se. Občutili boste tolikšno izpolnjenost z ljubeznijo, da bo popolnoma nepomembno ali se bo vse končalo s seksom ali ne. Vse kar ni rutinsko, pa najsi bodi nova poza, seks v tuš kabini ali kostumiranje v kakšno medicinsko sestro, vse to bo povečalo vašo seksualno samozavest.

ZELENA LUČ ZA IGRAČKE

Če želite poskusiti novo seksi igračko, ne oklevajte. Ženske pogosto mislijo, da bo njihov partner pomislil, da jim ne zadostuje ali pa se bojijo da jih bo obsojal in se spraševal od kod jim sploh ta ideja.
Relativno neboleč stari pristop pravi: “Pravkar sem prebrala v časopisu o tem in zveni  mi zabavno? ” Drugi način da predlagate nekaj zanimivega on novega je, da oba s partnerjem napišeta pet stvari, katere bi rada poskusila in potem uskladita beležke. Vse kar se pojavi na obeh listih dobi zeleno luč, da lahko to odobrita in tudi sprakticirata.

 »KVIKIČ« JE VEDNO ZABAVEN

Hitra, furiozna in kratka predigra po principu narediva to sedaj in tu, je pravi izziv za zaposlene ženske, ki jim magično uspeva, da balansirajo med službo, domačimi obveznostmi in še vsem drugim početjem. To je prav tako učinkovit način da partnerju pokažete, da je vajina veza še vedno vroča. Lepota hitrega seksa je tudi v tem, da ni planiran. Če zjutraj ni ob kavi … naj bo vsaj pred večerjo.

POMIRITVENI SEKS

Skregala sta se in sedaj želite drug drugemu sleči obleko in tako pozabiti na prepir. Nihče ne pravi, da se kregajta, ampak občasna zdrava nenasilna razprava v kateri obe strani pokažeta svoje občutke in mišljenja, je lahko izkušnja, ki združuje. Še več. Hormon, ki se proizvaja tekom seksa, oksitocin, olajšuje pomiritev. Ljubljenje po prepiru vpliva na željo po oproščanju, a sam spolni akt je sam po sebi opravičilo. Tako fizično kažeta eden drugemu, da se ljubita in da želita popraviti stvari.

PREVZAMITE INICIATIVO

Ne glede na to, kako dober je pomiritveni seks, to še ne pomeni, da bo ta spolni akt rešil konflikt zaradi katerega sta se prepirala. Zato je najbolje, da po seksu zadevo prespite in naslednje jutro spočiti rešite problem.

Prevzemanje iniciative je lahko zelo stimulativno, tako za vas kot tudi za partnerja. To je odlična priložnost, da izrazite sebe in svoje želje. Ko veste kaj želite se ne ustavljate dokler tega ne dobite, sigurno boste zadovoljili svoje seksualne potrebe, pri čemer boste povečali svoj užitek.

DAJTE MU NAVODILA

Zato, predno stopita v spalnico, podrobno razmislite kako želite dominirati nad vašim partnerjem. Te vizije so lahko zelo različne – od tega da ste vi na njem tekom spolnega akta, do tega, da mu zavežete oči. Predno pa začnete, lahko svoje fantazije podelite z ljubljeno osebo, da ga uvedete v zgodbo. Ko imate določeno vizualno sliko v glavi, vas bo to dodatno inspiriralo, da jo spremenite v realnost.

 

Št. komentarjev: 2
  1. Petrovc pravi

    Sedem nacinov,pa se kaksen je, da je ljubljenje polno! In samo en nacin je, da zenska postane “mrzla”, frigidna, MEFISTO v postelji!

  2. Janez+ pravi

    Še najbolj razburljivo je, če ne veš, kdaj pride domov njen mož.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen