Türk se s prestižno podporo ravno ne more hvaliti. Zanj navijajo swingerji, udbaši, propadle stranke…

159

Aktualni predsednik države Danilo Türk je v teh dnevih toliko po Sloveniji, kot prej ni bil v vseh petih letih. Jasno, jeseni so predsedniške volitve in Türk se mora med ljudmi seveda sedaj malo pokazati, da ga “v živo” ne bi čisto pozabili. Vprašanje je, koliko bodo ljudje “kupili” to Türkovo trenutno “ljudskost”, saj ga po zadnjih anketah Borut Pahor v priljubljenosti že močno dohiteva.

Po zadnji raziskavi Slovenski utrip, ki ga pripravlja novogoriška Fakulteta za uporabne družbene študije (anketa je bila narejena med 4. in 7. junijem, torej po kongresu SD), med kandidati za predsednika republike vodi aktualni predsednik Danilo Türk (volilo bi ga 35,4 odstotka volivk in volivcev), drugi je že kot rečeno Pahor (29,7%), tretji Zmago Jelinčič Plemeniti (11,9%), na četrtem mestu pa je evropski poslanec Milan Zver (11,1%).

 A ne samo, da Türku podpora kopni na anketah, tudi s t.i. realno podporo se ne more ravno (po)hvaliti. Poleg podpore nekdanjega načelnika jugoslovanske UDBE Silva Gorenca, lahko računa na podporo tudi nekdanjega poslanca SD in vsem znanega swingerja Aurelia Jurija. Ta je v današnjih pismih bralcev v Dnevniku namreč razlagal, kako so ga v njegovi bivši stranki SD pred petimi leti podprli, saj so si bili enotni v oceni o “njegovi veliki reprezentativnosti in primernosti za prvo funkcijo v državi”. Juriju gre seveda v nos, da bo za predsednika države kandidiral tudi njegov bivši šef Borut Pahor, ki lahko na predsedniški tekmi tudi dejansko premaga Türka. Zato Juri sedaj svoje bivše (!) strankarske kolege poziva, da si Türk zasluži “vso našo podporo”.  

No, Türku pa je pred kratkim podporo napovedala tudi izvenparlamentarna LDS, kaj je po teži približno isto kot če bi mu podporo izrazili prostovoljni gasilci Spodnjega Kašlja (samo za primer in s spoštovanjem do prostovoljnih gasilcev, op.p.). LDS-u pa je sledil prav tako zunajparlamentarni Zares, ki bo na letošnjih volitvah predsednika republike prav tako podprl kandidaturo zdajšnjega predsednika republike Danila Türka. Skoraj ironično: dve stranki, ki sta včasih v jedru tvorili eno, sedaj brez vsakršne moči in vpliva podpirata kandidata za predsednika, ki bo zelo verjetno kmalu tudi sam “izvenpredsedniški”…

Danilo Türk in njegovi podporniki: swingerji, udbaši, propadle stranke…

Foto: arhiv Politikis.si

Št. komentarjev: 159
 1. Podli kaplar - Ivan Janša pravi

  In kljub temu, da po vašem mišljenju nima prestižne podpore, ima mnogo višje javnomnenjske ratinge od vaše propalice Zverine.
  Bedno, za vas ritoliznike, ne?

  Članek pa zopet na ravni greznice. Bom dočakal normalen članek na tem portalu?

 2. dingdong pravi

  Kaplar, ne boš. Tole je portal za diskreditacijo in zdravljenje kompleksov vernikov v Edinega…

 3. Janko Z Vića pravi

  Turčin ima podporu svih pingvina, svih 571 crvenih pisunskih talibana, ubobožanega FORUMA 21 (vsi bodo zaprosil za BREZPLAČNO pravno pomoč), unuki borcev, ker borcev skoraj ni več, so samo pozadinci (politkomisarji, špiclji, likvidatorji),Stanovnik , ki za svojih 7000€ penzije in 5 plenicam dnevno (gratis) obljublja en velik JA, potem Murgelbaba s svojimi Udbovskimi razbojniki (število neznano je Ertel zažgal arhiv),kompleten SD z Pahorjem na čelu(še ne ve).Sancinka ja ,žena ne !

 4. Janko Z Vića pravi

  Izvinite zaboravio sam bataljone trenerkara Diadora, Puma,………

 5. MEFISTO pravi

  Zanimivo je, kaj je za PODLEGA KAPLARJA greznica.

  Nekdanji načelnik jugoslovanske udbe, pa Aurelio Juri in LDS ter Zares.

  Prav nič ne spoštuje podpornikov Tuerka in tudi smega Tuerka ne.

 6. Slinasti Danilče pravi

  Rdečuhi ne bo vam uspelo, itak se ve, da se še veliko normalnega folka ne upa ali pa ne želi sodelovati v anketah, medtem ko so levaki navdušeni.
  Čeprav ne maram Pahorja, ga pa vseeno podpiram pri volilnem boju proti Daničetu.

 7. Venet pravi

  Kdor podpira Türka je lahko samo maloumen ali pa podel. Druge opcije tukaj ni.

 8. megi pravi

  a IvanJanez je že tako besen ob svinjarijah levakov, ki vsak dan prihajajo na površje, da že nick name menja….
  lahko še 10000000000 napiše ime pokvarjeni kaplar, pa čedalje več Slovencev ve, kdo so pravi pokvarjenci.

  Najbolj razgalja dejansko stanje BMT:

  “Vsi pa smo že dvajset let žrtve iste osebe, ki leto za letom, mesec za mesecem v prostor pošilja nove in nove spletke, ustvarjanje zla pa je zanjo življenjsko zadoščenje in poslednja radost.
  Ime ji je Milan Kučan.
  Zaradi njega vojna za Slovenijo še vedno traja.”
  AMEN

 9. Janko Z Vića pravi

  Za oba je nastran bačen glas!!!!!!!!!

 10. Manca pravi

  Z V E R , P R E D S E D N I K S L O V E N I J E !!!!!!
  Nihče drug! Dovolj je bilo sluzavosti.

 11. anakonda pravi

  Halo ljudje!
  Sem 100 % za Turka!!!!!!!!!!!

  Da čimprej odjebe k svoji stari!
  In da pri njej ostane!

  Naš predsednik je Zver.

 12. Nebo pravi

  Zverino za predsednika! Drugorazrednih bebcev na “Olimpu” imamo dovolj!

 13. MEFISTO pravi

  Pri poštenjakih iz TEŠ 6 se danes izvajajo hišne preiskave.

 14. berlak pravi

  Bo dolgočasno brez Türka in Pahorja.

 15. hors pravi

  Mefisto mislim,da je bilo v TEŠ-u veliko tistih ki so nastavljali roke,iz vseh konce in strank tudi.

 16. carlos santana pravi

  Tega podpirajo samo še drugorazredni intelektualni podhranjenci.

 17. as pravi

  Mefisto kot sem že davno nazaj napovedal.Kandidat sds OVC drži trdno prvo mesto.Ampak prišlo je do tiskarskega škrata in je postavljen nekje daleč v ledeno dobo.Hvala podpornikom sdsOVC.

 18. MEFISTO pravi

  AS, prvi dobiček ne gre v mošnjiček.

 19. as pravi

  Se strinjam toda 3x višja podpora pa ni za zanemarit.

 20. MEFISTO pravi

  AS, spet narobe računaš dobiček kot si pri Zvon 1 in 2.

  Zato ti pa zdaj zvoni po prazni glavi in žepu.

 21. as pravi

  Zaenkrat še dobro stojim.60.000 opeharjenih pokradenih osramočenih od boga in RKC pa se verjetno vprašuje kako bo jutri.Če si kristjan se pohlevno skloni in pojdi na KARITAS z kakšnim darilom,da se pomaga tem nesrečnim ljudem.

 22. jovo pravi

  Gremo, Pahor !

 23. asgard pravi

  Dajte no,od vseh kandidatov je sedanji predsednik še najbolj primeren. Sprijaznite se, da bo zmagal Turk.

 24. MEFISTO pravi

  AS, falot, torej nisi vsega denarja vložil v Zvon 1 in 2.

  Očitno si nekaj prihranil tudi za propadle levičarske naložbe.

  Vsaj solidaren si z grobarji Slovenije, vendar ti te tvoje geste kaj dosti ne cenijo.

 25. VSI STRPNI pravi

  in torej največja balkanska golazen ….nič čudnega, balkanske podivjane, opranoglave in nestrpne rdeče svinje ……..nič čudnega….vse po starem…..hahahahahahah

 26. VSI STRPNI pravi

  asgard , za balkanske podivjane, opranoglave in nestrpne rdeče svinje ostaja gotovo najbolj primere…..zares nič novega…..hahahahah…..vse po starem…..hahahahah

 27. VSI STRPNI pravi

  asgard , a bi mi znal povedati KOLIKO EU predsednikov je tega balkansega nostalgičnega NESTRPNEGA komunjazerja prišlo obiskat? ..hahahahha…ajde, brate, v 5 letih KOLIKO EU predsedbnikov si je upalo k temu tipičnemu rdečemu NESTRPNEMU balkančku s sovjetskim obrazom v zorangutangovino?….hahahahahha

 28. mudo moreno pravi

  Povej mi Turčin, kdo te voli in povem ti kdo si!

 29. kreten pravi

  ….VSI STRPNI…hahhahaahahaaah…če bi srbskemu čobanu pokazali fotko Turčina pol pa še fotko Glanckofa in bi ga vprašali na koga liči prvi, bi čoban odgovoril:”To ti je neki princ valda, a ovaj drugi, bre, grom ga spalio, to ti je glavom šiptar, koji beše mi janje ukrao.Samo mu fali culah. Da mi je, da ga ponovo sretnem”….

 30. mudo moreno pravi

  Kreten, tale tvoj “princ valda” popušil bo na celi črti, morda ga bodo volile feministke in pa pedri, valda. Pahorja bodo pa izvolile stare mamce, kaj misliš, katerih je več?

 31. kinotekar pravi

  Nikoli več tega ljudskega konjederca. Turk je najslabša možna izbira. Komunistična preteklost in enodimenzionalen pogled na svet. Ta človek bi bil primeren za predsednika v letu 1965.

 32. jozo pravi

  po ljubljani krožijo govorice, da je bil pred dnevi zoki že do vratu v betonu…?

 33. mali pravi

  re:jozo, kaj vse govorijo o drugih politikih, pa o tebi in tvoji ženski, pa o Petrovcu, asu, mefistu…

  Kaj si moremo, ne morem verjet, sem mislil, da se lahko človek za resnico in pravico bori, ampak odgovor je porazen!!

 34. megi pravi

  “Spoštovani gospod dr.Erwin Kubesch, ambasador republike Avstrije!

  Ima predsednik republike Slovenije, dr.Danilo Tuerk v Avstriji ali v deželi Koroški status persone non grate ali morda obstaja kakšen zadržek za uradna srečanja visokih predstavnikov vaše dežele z njim?”

  Spomnimo se, kako je svetovna javnost osamila Avstrijo za časa predsedovanja Kurta Waldheima!

  Avstrijci pa molčijo.
  LE ZAKAJ?????????????????????

 35. radovan pravi

  Zelo me zanima delo in življenje predsednika Turka v času dela v OZN. Nihče noče zagristi v to kislo jabolko, da bi to poglobljeno raziskal. Samo ta podatek mi še manjka, da si bom lahko izboljšal klavrno sliko, ki jo “Naša gnada”, pokazal do sedaj. Mogoče pa bi ga ta zgodovina tudi dokončno pokopala. Nekdo to ve.

 36. Jože pravi

  Kdo pa je pri nas prestižna družba?

  Mogoče za vas Kordež, Janša, Golobič, Kresalova, slovenski tajkuni, ali je za vas mogoče prestižna družba Dušan Černigoj?

  UDBA = DOMOBRANSTVO, kaj ste kreteni, pa kaj mislite, da se ljudje kar klanjajo Milančku, ma to napihujete taki slabi mediji kot ste vi!

  Znate kaj pametnega napisati, ah rajši dajte še kakšno sliko Kaloha v Krambergerjevem avtomobilu gor na portal prilepiti.

  Imate svoj prag?????NIMATE!!!!

 37. cosmo pravi

  A se drugorazredni udbovski sluzavec po Sloveniji prevaža z najetim čarterskim letalom ali v prestižnih sedmih limuzinah? Naj še tako vehementno zapravlja davkoplačevalski denar in špila wannabe aristokrata – po zgledu svojega hohštaplerskega šlosarskega idola Josipa Broza – vendarle ne more skriti svojega prostaškega boljševističnega porekla, ki ga izda vsakič ko odpre svoj sluzavi gobec in začne trobezljati komunajzerske primitivizme, debilizme in parole, ki se jih je nadudlal v kumrovški politkomisarski šoli. Primitivec ostane primitivec, komunist ostane komunist, udbovec pa udbovec.

 38. Nebo pravi

  Za turka bodo volili naivci, nacionalsocialisti, mafija …

 39. megi pravi

  radovan,

  Drugorazredni je baje dobil nogo v Združenih Narodih, ker se je metal na zobe da bi postal predsednik ob poteku mandata predhodnika na način, da je okoli pisaril svinjarije o svojih protikandidatih. Pač v komunistični maniri. In je menda prav zaradi tega moral spokati.

 40. Manitu pravi

  Kdor podpira Turčina in kdor ga bo volil, je na ravni rdeče amebe. Slovenija se mora normalizirati tudi v kontekstu predsedniške funkcije in njenega nosilca.

 41. božiček pravi

  Nevoščljivost do swingerjev mi potrjuje sum, da uredništvo politikisa trpi zaradi pomankanja seksa. Pravkar sem na naslov politikisa poslal najnovejšo napihljivo bejbo in paket raznovrstnih dildov.
  Želim vam prijetno zabavo.

 42. Danilče Turčin - Lipe pravi

  Evo me, tretjerazrednega sluzavca. Mene skrbi samo to, da mi Vasilke ne bo ugrabil dolgonogi svinger iz Kopra.

 43. tikataka pravi

  …….usi glih,……usi glih…….

 44. muri pravi

  Bolje je imeti smetiščno kanto za predsednika, kot pa tega sluzavega turčina.

 45. MEFISTO pravi

  BOŽIČEK, če si uredništvu odstopil svojo zbirko dildov, te sprašujem, s čim boš v nadaljnih dneh zadovoljeval svoje tovarišice ali pa si morda pomilostil okoliške pse.

 46. božiček pravi

  @mefisto
  vidim, da si član uredništva, prijetna zabava tudi tebi

 47. Rado pravi

  Mefisto je dopisnik z odprtega oddelka v Idriji kamor pridejo taki tudi brez napotnice.

 48. vlasansi pravi

  Po 22 letih samostojne Slovenske države je čas da dobimo predsednika za vse Slovence.

 49. TITO pravi

  Tiyto ma vas rad dasiravno ste dvakrat hendikepirani-zasmojeni, kot telegrafštange MEFISTO cosmo anakonda

 50. mali pravi

  Teletekst slo tv ima na strani 364 prispevek o pingvinih, ki je tudi na spletni strani.

  copy: Murray Levick, “tipičen edvardijanski kavalir”, je med letoma 1911 in 1912 kot edini znanstvenik opazoval celoten paritveni ciklus pingvinov adélie.

  V tem obdobju je zaznal pojave, ko so se samci sparili z drugimi samci, samice pa so v spolne odnose prisilili. Za potešitev nagonov so posegli tudi po poginulih samicah – nekatere so bile mrtve (in zamrznjene) že več kot leto dni.

  Raziskovalca je, kot še poroča Guardian, šokiralo redno spolno občevanje med odraslimi samci in pingvinskimi piščanci, ki je bilo za slednje včasih usodno.

  Murray Levick je “neprestano, osupljivo izprijenost” pripisal ” tolpam huliganskim samcev”, ki so se po njegovih zapisih zbirali v šesterice in nadlegovali pingvinske naselbine. “Huligani” so se pogosto zavihteli na poškodovane samice in pred njihovimi očmi zlorabili njihove potomce.

 51. MEFISTO pravi

  RADO in nekateri ostali!

  Mar ne poznate nobene druge psihiatrije razen tiste v zabačeni Idriji.

  Mefisto, če bi potreboval, bi si lahko privoščil kak boljši sanatorij na stroške levičarjev.

 52. kreten pravi

  @ivalaudba….

  …morebiti….Hrastovec??…..

 53. TITO pravi

  Drugovi i drugarice ovo je zemlja komunista i proletara tako je bilo i tako ostaje.

 54. megi pravi

  Božiček in Rado sta spet pobegnila z zaprtega oddelka umobolnice v Begunjah, rada bi šla v Idrijo na odprtega!

 55. Sivi pravi

  Politikis pa tone, tone, tone,…….samo sovraštvo, nestrpnosti, zmerjanje.
  Kakršen koli je bil Petrovc, je imel nivo je dva razreda prerastel komentatorje.

 56. Tomaž pravi

  Bo kar res, kar ste napisali. Naglavni članki vse sabši, komentatorji ne komentirajo vsebine samo primitivno zmerjajo in napadajo drugače misleče.
  Portal bi moral, kot finance, nekatere tu brisati, jim onemogočiti dostop.
  Sicer sem sam samo bralec in izbiram kj berem.

 57. MEFISTO pravi

  KRETEN, iz tvoje moke ne bo kruha.

  Ne bova si delila sobe v Hrastovcu.

 58. MEFISTO pravi

  Nekdo spet pogreša in hvali samega sebe ter si sposoja nicke.

 59. Rado pravi

  Mefistu bodo spet pumpali vamp.

 60. Tomaž pravi

  Moj nik ni sposojen. Res pa je, da sem zadnjič pisal vsaj pol leta nazaj, skupaj s kolegom Sivim, ki se je tudi umaknil, zaradi bolezni.
  Zgornji komentator, mefisto, pa samo dokazuje, kako prav sem imel.
  ZBogom.

 61. mudo moreno pravi

  Turčin je bil in je še vedno v marsikaterem pogledu izjemen predsednik.
  Enakovreden svojima predhodnikoma ali še celo bolj. V nadutosti in hohštapleraju je prekosil celo Dr. novška. In v hinavstvu in svetohlinjenju celo samega Kučana. Res izjemen primerek rdečega buržuja. Pravi boljševiški princ.
  Kot manifestacija dreka in gnilobe levice bo res škoda, da nam bo vladal le en mandat. Podobne anti-reklame za levico ne bomo zlepa našli.

 62. MEFISTO pravi

  Nepravi RADO se je kar sam javil.

 63. Rado pravi

  mefisto še ko je na mizi za klanje svinj ko mu pumpajo vamp serje.

 64. berlak pravi

  Že tretji dan je dr. Türk na prvi strani. Halo, kaj čakate, da bo ta politični mrlič od mrtvih vstal? v nebesa šel in nam duha njegove modrosti poslal?

 65. mudo moreno pravi

  Turčin in Lukšić naši sta ikoni. Še sta živa, a vendar sta že politična mrliča. Vsakokraten pogled na njuna neumna ksihta mi pričara nasmešek na obraz.

 66. tikataka pravi

  a)Danilo Türk
  b)Borut Pahor
  c)Zmago Jelinčič Plemeniti
  d)Milan Zver
  e)Marko Kožar
  f)Ostalo

  Obkrožiil bom (F)-ostalo

  …..usi glih,….usi glih, …… usi glih………
  Xe, Xe,., Xe

 67. 24cenzur.com pravi

  pa pingoti seveda!

 68. 24cenzur.com pravi

  joj zdaj mam pa slabo vest. Malo smo že zlobni kako se spravljamo na tega turkeca bogega, sej je fajn dečko, če pogledaš ostale iz njihove tolpe je prav prisrčen

 69. kreten pravi

  @g.Sivi

  …lepo, da ste se oglasili…res je, sama tuga, tuga…

  …želim Vam obilo zdravja…

  L.P….bumbar…….

 70. MEFISTO pravi

  Nepravi RADO, glede na to, da imaš sicer izredno visoko mnenje o lastnem videzu, premoženjskem stanju in o svoji duhovni veličini si ne moreš privoščiti, da se pod tujim nickom sproščaš na nivo, ki ne pritiče tvoji veličini, še posebej, ker se prijatelji lepijo na tebe kot muhe na posrano rit.

  Pravi RADO sicer res nima nikoli prav, vendar pa ima tisto, kar napiše, vedno rep in glavo. Predvsem pa do oponentov ni nikoli žaljiv in ne uorablja prostaških besd in besednih zvez kot ti in večina nas.

  Med vama je skupno le to, da po navadi nimata v ničemer prav, sicer pa je pravi Rado v vseh elementih komentiranja nedosegljiv za nepravega RADA.

 71. mudo moreno pravi

  Kakšen božji dolgčas postaja slovenska politika. Vse se je vrnilo v stare tire, nobene afere ni na vidiku in vlada za razliko od prejšnje – DELA.
  Povsem sem razočaran nad njenim pristopom. Prejšnja je bila njeno čisto nasprotje. Vsak teden nam je servirala novo afero. In ogorčenje je bilo vedno na solidnem nivoju in komentiranje je cvetelo in brstelo.

  In te prašam: kaj hudiča naj človek še komentira? Koga naj osira? Nad čim naj benti? Utihnil je še naš veliki oponent, v resnici pa naš kripto-zaveznik AS.
  Dolgcajt od dolgcajta, čas je za en pošten dopust!

 72. grey pravi

  Mudo, dolg čas? Poglej si linke zgoraj. Je le ena velika bolečina….Ne vidiš povezave z “drugo razrednim”? Zakaj je ta človek postal “drugo razreden”? Nagrajuje zločince, ki kot organizacija udba so počeli podobne zločine. Ta drugorazredneš je pripadnik te združbe, ki pa je še živa, torej po definiciji iz 9.11. ustreza definiciji teroristov. Da, se to strahopetno komunistično zmene sploh upa dvigniti roko in reči ljudje, izvolite mene za predsednika. Vam, dragi Slovenici popolnoma zaupam saj, ko bom potreboval karkoli, bom šel v Avstrijo na operacijo npr. itd…Vrednost denarju daje ravno zaupanje. Zaupanje v Stvarnika – Boga, daje povsem drug rezultat, ki je nad vsemi možnimi – tudi materijalnimi. Za dobro sodelovanje pa je potrebno OBOJESTRANSKO zaupanje, kar je pa z omenjenim dejanjem nam vsem Slovencem pljunil v obraz. (ne samo enkrat) Kdor bil levi ali desni in ima vsaj malo osebne časti NKDAR ne bo volil Turka ali pahorja, ker sta ptiča iz istega gnezda skupaj z plesalcem Jelinčičev. Torej ostane le gospod Zver, ki pa je po do sedanjih izkazih VREDEN našega zaupanja.
  Ali kapitan ladije. ki se vozi v letalu ne deli pa usode s to ladijo ne pozna niti dejanskih razmer na njej. Itd.
  Moj glas gre ZVERU.

 73. mudo moreno pravi

  Grey, poskušaj gledati iz malo bolj oddaljene perspektive. Res je Slovenija trenutno v hudih škripcih, kamor nas je pripeljala nesposobna levičarska vlada. Na začetku Pahorjeve vlade so se hvalili, da se Slovenije finančna kriza, ki se je iz Amerike začela širiti še na Evropo, sploh ne tiče. Danes vsi čutimo posledice te praznoglavosti in ignorantstva.
  Ampak dolgoročno sem prepričan, da so poteze Kučana, Turčina in njih učencev -Pahorja, Golobiča, Kresalke, ki so jih vlekli zadnjih nekaj let za dobrobit Slovenije pozitivne. Poleg ogromne škode, ki so jo naredili s svojim lomastenjem in zarotništvom Sloveniji in ljudem, so še večjo škodo naredili samim sebi. Pokazali so pravi obraz levice. Na dan je prišlo hinavstvo, pokvarjenost, nesposobnost. Ti ljudje in njih dejanja so za običajnega slovenskega davkoplačevalca božji dar. Zanesljivo vodijo levico tja kamor spada, na smetišče zgodovine. Paraziti počasi prepuščajo mesto treznim in delovnim.
  Turčin, Kučan in ostala falanga je naredila za desnico več, kot je desnica koristila sama sebi. In prav je tako. Ne motimo nasprotnika, kadar ta dela napake.

  Tudi moj glas gre Zveru, vsaj v prvem krogu. V drugem pa verjetno Pahorju, ne bi rad gledal priliznjenega ksihta prve slovenske prostate še naslednja 4 leta.

 74. megi pravi

  POLITIKIS
  a ste na dopustu, ali pa objavite drugo temo, tale je že prežvečena???

 75. radovan pravi

  Ali vam je znano, da so američani objavili, da možakarjem, ki ne seksajo, po 50 letu rastejo jajca, ušesa in nos (se povečujejo). To je povezano s karakterjem. Ker kar naprej lažejo, morajo stalno misliti na to, kaj so komu rekli in kje in je njihova pozornost preusmerjena na lastne laži.

 76. Hribouc pravi

  Protestiram in obtožujem!

  Tale goljufiva kača, ki se ima za predsednika države Slovenije,
  ki pa to ni, *1
  dela volilno kampanijo zase za moj in tvoj denar!

  Kampanijo dela sase osebno in za svojo zlato kasto, za naš zasluženi davkoplačevalski denar.
  Dela zase v svojem delovnem času, za katerega dobiva plačo in dodatke.
  KRADE MOJ DENAR IN KRŠI DELOVNO PRAVNO ZAKONODAJO
  DRŽAVE SLOVENIJE.
  Po službeni dolžnosti ga morajo organi te države preganjati in terjati odgovornost.
  On, sprenevedava Baraba, pa bi moral napisati svojo odstopno izjavo danes ob 24.00.
  To pričakujem od njega.

  Od vrhovnega inšpektorja za delo pa pričakujem, da prične preverjanje in postopek, enako od tožilstva!

  Od Protikorupcijske komisije pričakujem, da sproži preiskavo proti vsem, ki so tiho in ne ukrepajo ob tem kristalno vrhunskem primeru kapitalne korupcije!

  OBTOŽUJEM !

  *1 – pojasnilo:
  Res je, da je demokratično izvoljen, vendar je goljufivo in enostransko
  sebe deklasiral v predsednika samo nekaterih kategori državljanov!
  Jasno je povedal, da ni moj predsednik.Jasno je povedal da smo “oni drugi” nevredni njega.
  Kdo smo po tej kategorizaciji “oni drugi” si dobro preberi, človek, v knjigi Jacquesa Semelina OCISTITI IN UNIČITI.

 77. Manitu pravi

  Bedastega tuerka podpirajo samo bedasti ljudje. To je preverjeno in empirično dokazano. Prav tako kot bo jutri nov dan.

 78. mitja blažić pravi

  Mi od legebitre smo za Tuerka. On je naš. Tako je spolzek, da ne rabimo niti vazelina.
  Danilo, mi ljubimo tvojo guzico.

 79. PASJI FRITZL pravi

  mitja blažić @ , torej je po tvojih trditvah za sklepati , da mu je lepa SANCINKA bila podtaknjena , da bi nanj ne padla neka druga , bolj toplo-sladka senca ? !

 80. b pravi

  glejte, SDSovci, ne more vam ratat, ne more, ker si sami vse zaserjete. Zver po svoji strani nalaga nekaj o strpnosti, pravičnosti in enakopravnosti vseh, politikis.si in vsi vi tukaj, ki ga kao podpirate – iz vseh vas pa veje taka nestrpnost, sovraštvo do drugače mislečih in blatenje le-teh, da ves njegov trud izničite. Niste ta pravi, SDS nima nivoja, nima širine, nima državotvornosti. Večini je to jasno, le vam tukaj še očitno ne. Žal mi je za vas.

 81. PASJI FRITZL pravi

  b @ ALI NAJ HVALIM TVOJE LEVAKE // PAHORJA // , KI JE V SAMO TREH LETIH ZASRAL VSE IN NAS ZADOLŽIL ZA DODATNIH DEVET MILJARD ! S e zavedaš , kaj to pomeni za naprej , za bodočnost naših ljudi ?
  Če bi Pahorjeva rdeča posadka // jaz ji rečem tudi kokainska // vladala do konca mandata , bi nam ta uzakonila še sodomijo ! Ukvarjala se je samo s pizarijami , buziji , lezbačami //družinski zakon pisala tri leta // , sprožala nepotrebne referendume , kot je TITOVA CESTA , EN SAM OBUP , BREZUP OD NJIH !

 82. drugaPlatResnice pravi

  Glede na to, kakšne sekaš, si se čist dobro poimenoval.

  Nikogar ni treba hvalit, samo realen bodi. Ampak to je najtežje…

 83. […] V današnjem Delu se nehote razkrili glavne piarovce, ki umazano in žaljivo agitirajo za predsednika Danila Türka. Očitno jim voda pošteno teče v grlo, saj je znano, da Türka podpirajo ne ravno kredibilni osebki in politične združbe.  […]

 84. jože pravi

  Na vsak način Turčin ne sme zmagati saj ni naredil nič ne za državo in tudi nič za ljudi,seveda on sam pa je navajen lepo in lagodno živeti že od nekdaj.Ali mislite da on ve da je recesija v državi in po svetu-nikakor saj mu nič ne manjka,privoščim Pahorčku,čeprav bi raje videl da ni nobeden od rdečih,čas je da se to konča.

 85. jože pravi

  Zdaj ko so Jelinčiču vzeli 10.000 eur za knjige in ne bo imel denarja za dopust se bo mogoče bolje pripravil na volitve.Volil ga bom ker je bolj pošten od drugih in zna dati revežu za razliko od drugih.

 86. henrik pravi

  Lawe Pypo LON EUROPE ON Welt! AY Lawe PYPOL ON AND AMERICKA sorry i do not smoke and I do not drink alcohol I drink juice and drink coffee! AY Lawe OL PYPOL ON THE EUROPE!!!!!!!!!! !!!!! AND ANIMALS IN THE HEART I love you! . Well as the p…Prikaži več 2. julij ob 0:07 · Všeč mi je Henrik Grubelnik Lawe Pypo LON EUROPE ON Welt! AY Lawe PYPOL ON AND AMERICKA sorry i do not smoke and I do not drink alcohol I drink juice and drink coffee! AY Lawe OL PYPOL ON THE EUROPE!!!!!!!!!! !!!!! AND ANIMALS IN THE HEART I love you! . Well as the people I love from all over Europe!!!!!!!!!!!!!! ! and the world AND that it reflects more work in Europe and worldwide, as well as in America, and health and unlucky in love or longer and the more HEALTH WORKERS Then we will come from the cross! . The more workers worldwide counter YOU HAVE PROFITS FROM WORKERS AND IF YOU HAVE ALL work and love each other even then we will come FROM CRISIS TO ANYWHERE IN THE WORLD TO HAVE MO radio and other DRGEMU should be helped, if not THIS ONE WILL BE HATED AS another man in this world! Hence, He says that let us love each other and, if anyone needs some help Teba IS TO HELP MEN OR WOMEN THIS IS MY ANSWER Henry Grubelnik STREET skinner 1 ROGAŠKA SLATINA 3250 SLOVENIA EUROPE! POOR people that ARE VERY Poor and some do not MONTH SURVIVAL OR BREAD! And that BIIMELI ČINVEČ POWER TO THE SUN The wind turbine and hydro power Inda all workers to get a job and many scientists and doctors, it would not be TOLIKŠJE Crowds at the doctor in the hospital and the more manpower in Europe or worldwide and harmonious people need and one UDI YOUR ANIMALS THEY SPEAK do not know! Henrik Grubelnik STREET KOZARA1 ROGAŠKA SLATINA 3250 SLOVENIA EUROPE!. And that wasn ‘t WARS IN THE WORLD to be peace between nations ON! !!!!!!!!!!!!!!!!! I did not get a penny.

  RAD BI IMEL ČE HOČETE MI OD SRCA VAS BI PROSIL ČE HOČETE MI POMAGATI ZA PLAČANJE RAČUNOV IN HRANE

 87. […] Türku se po novem poleg “prestižnih” podpornikov njegovi ponovni predsedniški kandidaturi, vedno bolj pridružujejo tudi jugonostalgiki, ki na […]

 88. […] Aktualni predsednik Danilo Türk, ki se ga je v dobršnem delu javnosti prejel vzdevek “drugorazredni” via njegova popolnoma neprimerna izjava ob odkritju Hude jame, pa se z neko prestižno podporo ravno ne more pohvaliti. Zanj navijajo predvsem swingerji, udbaši, propadle stranke, razni aretirani župani in podobno. […]

 89. […] Aktualni predsednik Danilo Türk, ki se ga je v dobršnem delu javnosti prejel vzdevek “drugorazredni” via njegova popolnoma neprimerna izjava ob odkritju Hude jame, pa se z neko prestižno podporo ravno ne more pohvaliti. Zanj navijajo predvsem swingerji, udbaši, propadle stranke, razni aretirani župani in podobno. […]

 90. […] Aktualni predsednik Danilo Türk, ki se ga je v dobršnem delu javnosti prejel vzdevek “drugorazredni” via njegova popolnoma neprimerna, pa tudi precej nestrpna (!)  izjava ob odkritju Hude jame, pa se tudi sicer z neko prestižno podporo ravno ne more pohvaliti. Zanj navijajo predvsem swingerji, udbaši, propadle stranke, razni aretirani župani in podobno. […]

 91. workouts to lose side fat pravi

  Hello there! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to
  correct this issue. If you have any suggestions, please share.

  Thanks!

 92. You do it four instances and you’re more likely to do it eight times.You’ve arrived at
  the correct place.Health is the wealth.If you want to shed weight in the
  shortest time feasible in a healthy and very simple way
  and want to hold the weight off for superior, then read on
  and uncover how you can realize this weigh tloss
  in a organic and secure way without having the require to starve your self or take any diet program supplements.
  You will be supplied with a menu which will incorporate recipes for breakfast, lunch, snacks and dinner.
  You do it twice and your far more probably to do it four instances.
  The large disadvantage of the physique mass index is that it may possibly conclude
  that you are overweight.The body fat can be classified as fat that is essential and fat that is for
  storage.This excess energy is stored in the physique in the type of fat.

  You see, by using a appropriate combination of carbohydrates, lean protein and fats
  to help you lose weight, your physique will naturally burn
  fat more quickly than ever ahead of.Storage fats can
  be observed under the skin, in the muscle and in precise locations of the physique.
  Through a fast weight loss diet regime you adhere to through a healthy diet plan developed by
  nutritionists to assist you lose weight, burn fat promptly and
  make muscle mass naturally.As you slowly and methodically succumb to your weak minded indulgence,
  he grins.

 93. I among other reviewers are really content with the product.
  The course is to regularly enhance your workload with each workout so your muscle has endurance, resistance and new growth is maintained.
  In general the major comparison the truth about abs review comes to with other
  items is essentially; a lot of eating plan programs involve the use of
  supplements which are usually undertaking extra harm than excellent, you are not essential to stave oneself
  to drop weight – it utilizes foods that are medically confirmed to promote weight loss; it will not inform you that you will
  get results overnight, it promotes a tricky function ethic.
  All the workout routines would be to a great deal to fit in this review on the truth about abs system.
  The truth about abs program lets you do all
  the exercises in the privacy of your home.Not only will you shed
  weight, you will get a toned up six pack; that will make you feel
  excellent and look terrific.Without following the nutritional
  side of the strategy – the workout routines will not have the intended effect.
  It also effectively documented all through your six pack will not occur
  overnight and touches on achieving a solid thoughts program and thinking.
  Thank you for reading my review on the truth about abs plan.
  A good wide variety and range of difficulty is integrated; from
  a newbie level suitable by way of to tricky and sophisticated.

 94. Thurman pravi

  This grill can make waffles, donuts, along with going from becoming a grill
  to a griddle.Fat from the food drains into a substantial, removable drip tray that is dishwasher protected!
  This grill will heat up to maximum temps
  in just ten-15 minutes.Many indoor grills are compact and fit
  on the countertop for use.So, you dont have to be concerned about your food having crushed.
  Electric grills are available in a wide wide variety of designs for indoor use.
  The electric grill has changed the way individuals cook and how they
  eat.If you are planning a grand family members dinner, then you need to
  finish your cooking properly ahead.Enjoy the taste of tender and juicy
  meat inside minutes!The aluminum cooking plate delivers heat to every single inch
  of the grill so there are no hot spots, which can outcome in ill-matched cooking, a prevalent problem with inferior good quality electric grills.
  The size of this grill signifies that you can cook four to six
  hamburgers, chicken breasts or pork chops.Indoor electric grills
  have evolved and changed kitchens mainly because they
  are a handy option to cooking on an outdoor grill.
  Each plate is removable and interchangeable.They provide customers the chance
  and convenience to grill indoors year round.If you
  are 1 of those eating plan freaks, then you will totally fall for this electric grill.
  Indoor grills can deliver fantastic taste and healthier foods
  in minutes.

 95. Leoma pravi

  It’s remarkable designed for me to have a site, which is beneficial designed for my experience. thanks admin

 96. commercial microwave repairs pravi

  Hello there! I just would like to offer you a
  big thumbs up for your excellent info you have
  right here on this post. I’ll be coming back to your website for more soon.

 97. Russell pravi

  You need to be a part of a contest for one of the greatest blogs
  on the internet. I most certainly will highly recommend this blog!

 98. the carb back loading review pravi

  certainly like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts.

  Several of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the truth however I’ll surely come again again.

 99. Gudrun pravi

  I would really like in order to be able for you to help
  appreciate the particular efforts you get in writing this article.
  I’m hoping a similar best work within you later on too. In fact your creative writing capskills has inspired me to start out my own , personal BlogEngine wewebsite now. Truly the blogging is actually spreading it’s
  means rapidly. The article can be a fine instance
  of it.

 100. tahitian oil pravi

  They both bruise very easily, so it is best to handle them by their stems.
  This need for energy has compelled nations to search for new
  sources of materials to produce energy from in order to fulfill the daily needs
  of their citizens. Don’t let them dry out too much during flowering or they will drop their buds.

 101. Link exchange is nothing else except it is only placing the other
  person’s webpage link on your page at appropriate place and other person will also do similar in support of you.

 102. I almost never leave remarks, but i did some searching and wound up here Türk se s prestižno podporo ravno ne more hvaliti.
  Zanj navijajo swingerji, udbaši, propadle stranke

 103. HTTP://Www.metrochef.it pravi

  Its not my first time to visit this site, i am
  visiting this web page dailly and obtain nice data from here all the
  time.

 104. http://www.youtube.com pravi

  Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why
  but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

  My blog: kyle leon review *http://www.youtube.com*

 105. sexy angel costume pravi

  What’s up friends, how is everything, and what you wish for to say regarding this piece of writing, in my view its in fact awesome in support of me.

 106. Hi I am so happy I found your web site, I really found you bby error, while I was searching
  on Aol for something else, Regardless I am here now and would
  just like to say kudos for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time
  to read through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read a
  lott more, Please do keep up the excellent job.

 107. Watch Blair Witch Stream pravi

  I believe that if you watch this film, you will
  not be disappointed.

 108. here pravi

  What’s up colleagues, its great paragraph on the topic of cultureand entirely explained, keep it
  up all the time.

 109. porn pravi

  Useful information. Fortunate me I found your web site accidentally,
  and I’m surprised why this accident did not happened earlier!
  I bookmarked it.

 110. link pravi

  Hi there, I want to subscribe for this blog to obtain most
  up-to-date updates, thus where can i do it please help.

 111. en.iphonephotorecovery.com pravi

  But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design and style.

 112. Great weblog here! Additionally your site loads up
  fast! What web host are you using? Can I am getting your associate hyperlink on your host?
  I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 113. internet explorer 8 pravi

  Thesse hundreds of recordings were all contributed Ƅy Archive users and
  group mᥱmbers.

 114. Hurrah, that’s what I was looking for, what a information! present here at this
  webpage, thanks admin of this web site.

 115. As the admin of this web site is working, no doubt very quickly it will be renowned, due to
  its feature contents.

 116. binary options robot pravi

  This is a really good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Simple but very precise info… Thank you for sharing this one.

  A must read article!

 117. media UKM pravi

  There’s definately a lot to find out about this topic.
  I really like all the points you’ve made.

 118. walkie talkie prezzo pravi

  I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts
  in this kind of house . Exploring in Yahoo I
  at last stumbled upon this web site. Studying this
  info So i’m glad to express that I’ve a very good
  uncanny feeling I discovered just what I needed. I such a lot unquestionably will make certain to don?t forget this website and give it
  a look regularly.

 119. God rabat pravi

  What i do not realize is in reality how you’re now not actually a lot more well-liked than you may be now.
  You are so intelligent. You understand therefore considerably on the subject of this matter, made me
  for my part consider it from so many numerous angles.
  Its like women and men aren’t interested unless it’s one thing to do
  with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times handle it
  up!

 120. tapis roulant pravi

  Hello to all, as I am in fact keen of reading this blog’s
  post to be updated regularly. It consists of nice stuff.

 121. thay man hinh quan 1 pravi

  Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a weblog site?
  The account aided me a applicable deal. I had been a little bit
  acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 122. behavioral health software pravi

  The hidden unconscious messages make an effort to teach you what your
  wild conscience has been doing so that you can assist you to overcome your behavior.

  It is not uncommon to find out a private development book title or two in reputable bestseller lists like the one regularly
  posted by the New York Times. The Adrenal Care Daily Checklist and Diary helps remind you
  what you should do every day to keep up your adrenals.

 123. Rabatkuponer pravi

  Hello it’s me, I am also visiting this web site daily, this site is truly nice and the visitors are actually
  sharing nice thoughts.

 124. Very good info. Lucky me I discovered your website by chance (stumbleupon).

  I have saved it for later!

 125. csrracing2appinfo pravi

  Another distinction involving the aged CSR and this contemporary
  one is that you are able to be part of probably a group or a crew to realize collectively and make bonuses within the act.

 126. simply click pravi

  I got this site from my pal who shared with me regarding this web site and now this time I am browsing this site and reading very
  informative content here.

 127. m88 pravi

  Hi to all, since I am actually eager of reading this blog’s post to be updated on a regular basis.
  It contains nice material.

 128. hipp gutscheine pravi

  That is very attention-grabbing, You are an overly professional blogger.
  I have joined your rss feed and stay up for in search of more of your excellent post.
  Also, I have shared your web site in my social
  networks

 129. vitabrain pravi

  Aw, this was an exceptionally nice post. Spending some time and actual effort to create
  a good article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t seem to get nearly
  anything done.

 130. test pravi

  After I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I
  get four emails with the same comment. Is there a way you
  are able to remove me from that service?

  Thanks!

 131. top men cologne pravi

  An act of kindness permitted us to enjoy this opportunity for a superb
  education. Once that’s done, seal the jar tightly and set it aside.
  Hugo Boss began his clothing business during 1923
  in Metzingen, where it is even now based,
  a little municipality south of Stuttgart, Germany.

 132. kasyno cda pravi

  You оught to take part in a cotest for one oof the finest websites ߋnline.
  I’m gоіng to recommend this site!

 133. poker online terpercaya pravi

  Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff
  previous to and you’re just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly
  like what you’re saying and the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still care for to keep it
  wise. I cant wait to read much more from you. This is actually a tremendous website.

 134. Com cortador de erva você acerta a tapete, aguentando-a baixa e ajeitada e também continuamente uniforme.

 135. Mengel told Outsports that moving their 2017 Championship was not sensible,” because it will take more than seven years
  of planning to make the tournament perform.

 136. world chef triche pravi

  I’m not sure why but this website is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
  I’ll check back later and see if the problem still exists.

 137. baby restraint fitters pravi

  If some one wishes to be updated with newest technologies therefore he must be go to see
  this web site and be up to date daily.

 138. boulange r pravi

  of course like your web-site however you have to test the spelling on several
  of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find
  it very troublesome to inform the reality nevertheless I will
  definitely come again again.

 139. Miami - Florida pravi

  Awesome! Its really amazing post, I have got much clear idea regarding from this post.

 140. kod rabatowy e-glamour pravi

  Hello to all, it’s really a pleasant for me to visit this web
  page, it consists of priceless Information.

 141. fresadora pravi

  There is certainly a great deal to find out about this subject.

  I love all of the points you made.

 142. archiperspecta.com pravi

  This is my first time pay a visit at here and i am actually happy to read all at alone
  place.

 143. https://github.com pravi

  I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this site is truly nice.

 144. Sewa Mobil Padang pravi

  Hi it’s me, I am also visiting this web site regularly, this site is genuinely
  good and the users are in fact sharing good thoughts.

 145. latinas xxx pravi

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate
  to this superb blog! I suppose for now i’ll
  settle for book-marking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to new updates and will talk
  about this blog with my Facebook group. Chat soon!

 146. web page pravi

  I waѕ able to fіnd good ifo frοm yoour blog articles.

  Ηere iis my web blog web page

 147. best spoken english course pravi

  Every course has instructional videos, followed by quizzes and exercises you can take to make sure you
  understood the components. There are a handful of peer-rated (graded by your fellow students) assignments, so it’s a fantastic location to exchange information and facts
  with other students who are understanding just like
  you.

 148. bogdana80zso.wordpress.com pravi

  Sony packed the Xperia Z .4 Tablet wit tһe same sizsed battery pack foynd іn the Z2 Tablet: 6000 mAh.

 149. imprimante laser pravi

  After I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I receive 4 emails
  with the same comment. Is there a way you can remove me from that
  service? Cheers!

 150. scie sauteuse pravi

  You’re so cool! I don’t believe I’ve read through something like this before.
  So good to find somebody with a few genuine thoughts on this topic.
  Really.. thanks for starting this up. This web
  site is something that is needed on the web,
  someone with a bit of originality!

 151. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this excellent blog!
  I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google
  account. I look forward to fresh updates and will share
  this blog with my Facebook group. Chat soon!

 152. handyman new york pravi

  Firm FixyFix offers huge variety of services for home. We
  offer professional experts and skilled laborers, specializing in the works
  such as cleaning, handyman, electricial and plumbing.
  Here the services details we provide: cleaning services
  – cleaning of the house and office. Our craftsmen can fix shelves, hang paintings, install or uninstall air-conditioning.
  You can always order handyman to collect furniture, mounted TVs.

  Our experts can hang curtains, blinds, handles, locks and
  other work in the office. Our services include plumbing
  fixtures and upgrading toilets. Our professionals can set faucets, drains and other plumbing systems,
  garbage disposal. Our electrical services include the installation of lighting fixtures, ceiling fans,
  electrical outlets. The most popular services are: leaky faucets, the assembly of furniture, transport assistance,
  internal painting, installation of TV service, garbage disposal.
  More details you can find on our website https://fixyfix.com in the New York or call 212-201-0724.

 153. stampante fotografica offerte pravi

  I have been exploring for a little for any high-quality
  articles or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo
  I eventually stumbled upon this web site. Studying
  this info So i am happy to show that I have a very just right
  uncanny feeling I discovered just what I needed. I
  such a lot indubitably will make sure to don?t forget this site and provides it a look on a relentless basis.

 154. pengeluaran sgp pravi

  data hongkong – Judi casino menjadi sebuah permainan yang menyenangkan karena akan memberikan anda hadiah
  banyak uang dengan mudah. Melalui layanan agen sbobet casino,
  anda akan mampu untuk menikmati penghasilan yang anda inginkan saat ini.
  Game judi casino tersedia dengan beragam jenisnya.

  Anda pun juga akan mampu untuk memainkannya
  kapan saja dan dimana saja anda membutuhkannya. Judi online casino juga akan menjadi teman setia yang mewarnai hari-hari anda setiap harinya.
  Dengan memainkan game judi casino tersebut anda akan benar-benar bisa merasakan perubahan yang signifikan dalam diri anda.
  Anda akan bisa memainkan sebuah game yang memacu adrenalin anda serta
  memberikan anda bonus-bonus yang istimewa.

 155. mayhem pravi

  What you said is entirely correct except for the reality that
  the album called NecroPedoSadoMaso is by SEWER not ANTEKHRIST.
  Nice http://www.boutiqueblackmetal.com

 156. hachoir a viande pravi

  I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog
  posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually
  stumbled upon this web site. Studying this info So i am satisfied to convey that I’ve a
  very excellent uncanny feeling I found out just what I needed.
  I most indisputably will make certain to
  do not forget this site and give it a glance on a relentless basis.

 157. seo nyc pravi

  SME enterprises that are serious about their business can always turn to the pros from FDS-IT company. Ecommerce works twenty-four seven, and well-developed site is very important, with this in mind we use Search Engine Optimization: content optimization, Pay Per Click to your website has the upper hand in the Bing. We provide the following services: web development and seo services. Our company offers wide selection of: mobile app development, 3D modeling services, search engine marketing. We do the whole web development at the customer’s request and on the basis of services functionality. Our IT company carries out projects in DEV. Creating online shops we use such cms like OpenCart, Joomla. We create the best websites, more detailed on the website http://fds-it.com in the US. Phone +1. 917. 292. 1596. 3d modeling, 3d visualzation, 3d animation

 158. mejor quemagrasas farmacia pravi

  Lo primero de todo debo decir que huele excelente.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen