Požareport: Pogačar in Stanovnikovi borci skupaj furajo nepremičninske posle

132

Bojan Požar se ja danes na svoji spletni strani razpisal o sila donosnih poslih, ki jih izvajata  vodstvo Zveze združenj borcev za vrednote NOB in Igor Jurij Pogačar, javnosti znan predvsem iz afere NPU.

Zapis objavljamo v celoti:

Ekskluzivno! Vodstvo Zveze združenj borcev za vrednote NOB in razvpiti poslovnež Igor Jurij Pogačar, znan iz afere NPU, skupaj služijo z oddajanjem poslovnih prostorov državnim institucijam

Razvpiti poslovnež Igor Jurij Pogačar, znan iz afere najema stavbe za potrebe Nacionalnega preiskovalnega urada na Dimičevi ulici 16 (afere, ki je, spomnimo, skupaj z afero Baričevič, iz politike med drugim odnesla tudi nekdanjo ministrico za notranje zadeve in bivšo predsednico LDS Katarino Kresal), in vodstvo Zveza združenj borcev za vrednote Narodnoosvobodilne borbe pod vodstvom Janeza Stanovnika, sredi Ljubljane skupaj “furajo” nekatere nepremičninske posle. In to kar precej donosne.
Kot je razvidno iz priloženih dokumentov, je vodstvo zveze borcev 11. marca lani od podjetja Ram Invest, ki je v lasti Igorja Jurija Pogačarja, odkupilo večji del poslovnih prostorov na Einspielerjevi 6. Gre za 409 kvadratnih metrov v levem traktu 2. nadstropja, sobi 215 in 228 v skupni izmeri 58,25 kvadatnih metov, 2 parkirni mesti in jedro v 2. nastropju iste stavbe, ki meri nekaj manj kot tri kvadratne metre. To so lastniški poslovni prostori, ki jih na podlagi sklenjene pogodbe o najemu “Stanovnikovo združenje” ter Pogačarjev Ram Invest oddajajo Javni agenciji za zdravila in medicinske pripomočke. Kar davkoplačevalce stane približno 25 tisoč evrov mesečno!
Javnosti doslej vsekakor ni bilo znano, da Janez Stanovnik in zveza borcev, skupaj z Igorjem Jurijem Pogačarjem, v Ljubljani na elitnih lokacijah kupuje nepremičnine in jih, prav tako skupaj s Pogačarjem, oddajajo v najem državnim institucijam. Samo na lokaciji Einspielerjeva 6 zveza borcev mesečno zasluži več kot osem tisoč evrov.

Po neuradnih in še nepreverjenih informacijah naj bi zadeva že romala pod drobnogled NPU.

Bojan Požar

Vir: www.pozareport.si

Janez Stanovnik, predsednik Zveze združenj borcev za vrednote NOB. (foto: Vasja Šabeder)

Št. komentarjev: 132
 1. mudo moreno pravi

  “Za ideale ginu budale”, je nekoč zapisal nekdo.
  No, mehka cura na sliki gotovo ni budala. Že od leta 41 nateguje Slovence in za to je mastno nagrajevan.
  Jurij Pogačar pa je bil zadnje čase opažen, ko je nekaj motovilil na upravi Faktor Banke. Bogve kakšno prevaro in nateg spet pripravlja.

 2. Slovenec pravi

  In kaj bo rekel k temu stari???Naredil bo zborovanje,da bo vpil:Mi smo …mi smo… mi smo…Hujšega zla v 70 letih Slovenijo ni moglo doleteti,kot ta gnusna,zahrbtna,brutalna politika!!!

 3. the cloud pravi

  The Big kavbojc Stanovnik jamra na vseh komunističnih prireditvah, pa ima tako penzijo, da bi z njo nasitili veliko mladih družin. Pa še avto bi jim lahko kupili.
  Zdaj pa še to!!! Veliki nepremičninar. On ni le kavbojc, on je bolj podoben Henryju Fordu.
  Namreč kar zadeva zaslužek.

 4. MEFISTO pravi

  Nič novega.

  Mar niso vedno živeli in bogateli na račun davkoplačevalcev?

 5. mudo moreno pravi

  Henry Ford je bil poštenjak. Po poreklu je bil kmet. Ker se mu je zaradi proizvodnih inovacij promet čez noč postoteril, je rabil bančne kredite. Odšel je do plutokratov, ki pa so mu postavili take pogoje, da se mu je zmešalo, ko je videl da bi moral do konca življenja garati, profit pa bi vlekli Židje. Zato je postal zagrizen anti-semit.
  Stanovnik je parazit, Žid. Celo svoje življenje se je okoriščal na račun delovnega ljudstva. Zaslužil bi si, da gre v dosmrtni zapor!

 6. mali pravi

  A je tudi Ljubljana bila sprejeta v EU ali le slovenska Slovenija?

 7. OGORČEN SLO-DRŽAVLJAN pravi

  pROKLETA STARA SMRDLIVA POSCANA CIRKULARKA IN LEVA-RDEČA MAFIJSKA BANDA DAVAM JEBEM VSE PO VRSTI KAR IMATE KAKO VI IZKORIŠČATE POŠTEN IN UBOBOŽAN SLOVENSKI NAROD VI SI PA FILATE MILIJONE V VAŠE SMRDLIVE ODPRTINE MVPM………….

 8. grey pravi

  Stanovnik, kar grabi, kot faroni. Nobeden še ni nič s sabo odnesel. Od tega bo le ena stvar, namreč njegovi dediči se bodo potolkli za dediščino. Denar, ki ni zaslužen (mamon) je vaba v katero “ugriznejo” bedniki po značaju.
  Če misli, da si bo lahko kupil duševni mir…. Vsak otrok ve, da je to nemogoče. Požrešneži so ujetniki insulinovih ciklov v krvi. Omenjeni bednik, pa je ujetnik strahu. Z razlogom.

 9. mudo moreno pravi

  Razmišljam, kako bi bilo, če komunistom pred desetletji ne bi uspel prevrat.
  Stanovnik je pobožno korakal v prvih vrstah leta 1937 na pogrebu škofa Bonaventure Jegliča.
  Ta baraba, konvertit in renegat Stanovnik bi v tem primeru danes glumil največjega pobožnjakarja in svetnika.
  Res je Parija, ta mehkocurnež. Parije v Indiji čistijo stranišča, opravljajo šintarska opravila, pometajo ceste…Parije so izobčenci, kot ta stari kriminalec.

 10. grey pravi

  Mudo, res je kar praviš. RKC je bila pred tem polna takšnih bednikov. Potem pa se je pojavila komunistična partija in je bila zmagovita z zli deli, kar je bilo pisano na kožo zločincem. Zgrabili so priložnost prebegnili v kom. partijo in nato s prstom kazali na RKC kakšne zločine je delala. Sprevrženo do obisti. Ne zagovorjam rkc še je red – redovi, ki pod krinko nauka, širijo zlo ali so kot čuvaji, da Resnica ne uide na plano. Ti pa so hvala bogu v manjšini. Pomemben je le Jezusov – Ješuin nauk – Evangeliji. Ko si že tu, si že videl to (link spodaj)? Prvič je razglabljano tudi o družbenih posledicah novosti, katerih neizbežni del tudi so. Za transmutacijo, ti lahko zagotovim, da deluje iz prve roke.
  “http://pesn.com/2012/06/20/9602114_Cold_Fusion–The_First_Domino/”
  Dal sem v narekovaje ker…..Tako gre skozi.
  S tem vedenjem se lahko močno tudi spremeni življenska doba posameznika. Rapidno navzgor za spodoben faktor.
  Razmišljam, kako bi potrdil to zadnjo trditev oz preizkusil v praksi. Prerano staranje je posledica radološke kontaminacije (K40) iz zgodovinskih vojn ali po domače naravna radioaktivnost in naravno odmiranje celic. Genetski material zdži nekeko 100 obnov nato popušča – staranje. Transmutacija je edini način kako se je izogniti – znebiti.

 11. MEFISTO pravi

  Danes sem na nekem blogu prebral dopolnitev bsede “tovariši”.

  Na podlagi najnovejših raziskav se imenujejo “tolovajriši”.

 12. opazovalec Pokradene Slovenije pravi

  Nekdo si je spet dobro BRKOve omastio. Partisan Tschetniks Freundschaft press

 13. VSI STRPNI pravi

  enkrat morilska balkanska rdeča svinja, vedno morilska balkanska rdeča svinja…….prosim, enkrat v življenju , ali bo ta balkanska morilska rdeča svinja z brki , le enkrta priznala in povedala KOLIKO JIH JE ZAKLALA , da ima od tega toliko let toliko totalitarnih PRIVILEGIJEV ……….ne bo, mar ne? ker drugače ne bi bila morilska balkanska rdeča svinja….hahahahahah

 14. polymer pravi

  Volivci levice očitno nikdar ne bodo dojeli, da vsa ta leta podpirajo mafijo na najvišji hierarhični stopnji, saj z njihovo pomočjo in podporo vlada in obvladuje in izčrpava celo evropsko državico. Povprečen Slovenec bi obvezno moral malo več spremljati delo poltikov po različnih medijih, četudi politično pristranskih, da bi si jasneje ustvaril neko objektivno podobo, namesto, da se pusti sprovocirat z “drugorazrednimi” temami, kot kdo je bil ali ni bil povabljen na proslavo, medtem ko je o TEŠ – u spet vse potihnilo.
  Ne vem, kako lahko en sam župan s svojim uradom obvladuje neko velemesto, ki ima lahko enkrat, dvakrat in večkrat toliko prebivalcev kot cela Slovenija. Mi pa poleg predsednika države, državnega zbora, vlade, še 212 županov in bogvekoliko podžupanov… za dobra dva milijona ljudi, pa vse v totalnem razslulu. Tako je, ko nas komunisti učijo demokracije in kapitalizma. Slovenija je država paradoksov.

 15. vojko pravi

  Ampak(revija) nekaj let nazaj:
  Maček odvojil Jugoslaviji 3.5 MILJARD dolarjev.
  Veliko se je nabralo UDBOVSKega DENARJA DO DANES.
  Zanima me kje je?????

 16. polymer pravi

  V tem zadnjem času, ko je spet ideologija dobrodošla tema v za to posebej določenih medijih, sem malo pobrskala po spletu, kako je s temi zadevami v bivših jugoslovanskih republikah. In prišla do srhljive ugotovitve… pri nas je CENZURA tako izrazita, da je to za neko demokratično evropsko državo popolnoma NEDOPUSTNO in strah vzbujajoče.

 17. mudo moreno pravi

  Grey, katoliška cerkev jim je vcepljala ponižnost in odpovedovanje in ponujala nagrado šele na onem svetu, komunistična cerkev pa jim je ponudila instant nagrado, praktično takoj. Samo malo boste fantje ubijali, posiljevali, ropali in požigali, odpuščeno vam bo vse že naprej in bogato boste nagrajeni. Do smrti boste preskrbljeni. In tako se je tudi zgodilo.
  Saj niso mogle uboge pare ala Stanovnik zavrniti tako širokogrudne ponudbe. Kdo rabi krščanskega boga, če lahko služi komunističnemu satanu.

  Kar pa se tiče hladne fuzije, alkimije, transmutacije. Iskreno upam, da Rossiju rata. Tako rad bi videl glupe ksihte naših energetikov, ki na vse kriplje navijajo za TEŠ6, ki uporablja 200 let staro Wattovo tehnologijo. Prepričan sem, da ko bo šestica zgrajena, ne bo imela komu prodajat nagravžno drage elektrike. Razen mogoče Strojanom, zastonj.
  Za alkimijo ne vem, možno bo marsikaj.
  Ampak kar se tiče Transmutacije sem v dvomih. V dvomih zato, ker nisem prepričan, da bi človeška psiha zdržala recimo 200 let življenja. Saj smo že danes presegli svojo realno biološko dobo za vsaj tretjino. Precej bolj kot nad transmutacijo se osebno navdušujem nad staro dobro Evgeniko. Prepričan sem, da smo Evropidi odličen materijal, ki bi se ga dalo še precej izboljšati. Tako kot to delajo Kitajčki. Na kitajskem se praktično ne rojevajo več niti debilčki, niti kako drugače pohabljeni otroci. Poleg tega imajo od države sponzorirane programe, po katerih imajo bolj inteligentni pari lahko več otrok, podpovprečni pa le enega ali nobenega. Če bodo Kitajci z evgeniko in etnocentrizmom nadaljevali, mi pa počeli neumnosti kot so multikulti, egalitarizem in podobne opičje norčije in se ščasoma mongrelizirali, potem nam tudi Bog ne more več pomagat.
  Izkušnje iz preteklosti so zastrašujoče. Egiptovsko civilizacijo so na noge postavili visoko inteligentni beli ljudje. Po Y kromosomu so bili še najbolj sorodni današnjim Baskom. A v obdobju 2000 let so se počasi mongrelizirali. Njihove intelektualne in kognitivne sposobnosti so padle pod vsako razumno mejo. Zadnja faraonska dinastija je bila Nubijska. Saj zato pa je tudi bila zadnja. Egipta ni bilo več. Piramide in številni ostali spomeniki so postali kamnolom za gradnjo hiš in hlevov.
  Danes se že iz lune vidi, da so Egipčani popolna rasna kloaka. Njihov povprečni IQ je 82. Mislim da mi ni treba razlagat, kakšno “bleščečo” prihodnost imajo.

 18. the cloud pravi

  Način, kako kavbojc Stanovnik po eni strani grabi denar, po drugi strani po pridiga neke komunistične pravljice je ogaben.
  To so končno sprevideli vsi pokončni Slovenci, le mafija z rdečo zvezdo se mu še udinja in leze v njegovo smrdljivo zadnjico.
  No, še malo pa ga bo vzel hudič.

 19. OGORČEN SLO-DRŽAVLJAN pravi

  KAJ PA JE Z UDBINIMI KONTI NA CH. BANKAH KATERE STA VODILA
  CIRKOLRKA IN KAVĆIĆ ???????

 20. mojstr pravi

  mudo moreno says: 27. 06. 2012 at 01:02
  ……….Danes se že iz lune vidi, da so Egipčani popolna rasna kloaka. Njihov povprečni IQ je 82. Mislim da mi ni treba razlagat, kakšno “bleščečo” prihodnost imajo.

  Egipčani med nami!

 21. joze pravi

  Leta 1991 smo postali svobodna in demokratična država z standardi in primerljivim sistemom. Star nedemokratičen sistem z vodilnimi v njem se mora očistiti. Potrebna je lustracija. Najprej poberite vse tisto kar ne prinaša v blagajno-poberite jim partizanske in komunistične privilegije pa boste videli kako bodo ljubili Slovenijo.

 22. the cloud pravi

  @ JOZE, to je tisto! Saj se gre tam hijenam samo za denar. Zastonj ne bi več hodili v Dražgoše in kdo ve kam še.

  Zaradi mene se komunistične hijene lahko preselijo v Severno Korejo (kamor tudi spadajo), mene to ne bi motilo.

 23. Nebo pravi

  Kakšne svinje!

 24. Nebo pravi

  A je mogoče tam tudi filmski studijo, kjer bodo snemali pasje porniče s KK? Dodaten vir zaslužka. Navadne pornografije je ogromno ampak specialne niše nosijo veliko dodatno vrednost, kar dokazuje na veliki poslovni talent prvoboraca. BRKONJA PRESS

 25. Kaj na to poreče uboga starka s hriba pravi

  ?

 26. Aurelius pravi

  Zanimive stvari prihajajo na plano! Mislim, da bi NPU moral pod lupo vzeti tudi delovanje prejšnjega finančnega ministra, ki mu je izdatno svetoval dobri prijatelj in bivši udbaš Isajlović. Grem stavit, da bi se odkrile zanimive poti, po katerih izginja državni denar v privat žepe in verjetno bi izvedeli, da se je pod prejšnjo vlado država pospešeno zadolževala tudi zato, da bi si finančno opomogli ubogi rdeči tovariši, ki jih je izčrpala borba za kontinuiteto privilegijev. Če na celotno stanje v Sloveniji gledamo skozi takšna očala, nam lahko postane jasno, zakaj si tardeči ne morejo predstavljati, da bi bil na oblasti kdorkoli drug. Stvar je namreč takšna, da če bi bil ta »kdorkoli drug« sprejemljiv za kupčije, bi morali dobiček deliti z njim. Očitno pa jim je jasno, da z Janšo ne morejo trgovati in bodo vsi umazani posli prej ali kasneje prišli na dan, zato pa je treba Janšo čimbolj očrniti po principu: najprej diskvalifikacija, nato eliminacija …
  Velika večina ljudi, rojenih po VW2 trdi, da je bilo lažje in bolje živeti prej, v Jugi – kar je pravzaprav tudi res, ker je tam sistem dogovorne ekonomije lepo deloval na račun zadolževanja države, to pa se je kazalo tudi v vse večji inflaciji. Po osamosvojitvi so prefarbani komunisti ta sistem nekoliko modificirali in ga na žalost vkomponirali v tržno gospodarstvo in to je glavni vzrok, da nam gre vedno slabše. Po starem pregovoru »enkrat lopov – vedno lopov« so nastali tudi tajkuni, ki jih sedaj tardeči skušajo obesiti Janši. Na tak način je tudi Janković prišel do svoje Elekte, ko je državni kredit, ki ga je Mercator prejel še v bivši Jugi, pretočil v svoj žep. Tardeči so »dogovorno ekonomijo« razvili do te mere, da bi bilo verjetno sedaj potrebno vsaj pet let intenzivne kriminalistične preiskave, da bi razkrili celotno ozadje in vse povezave tega, lahko rečem največjega ropa v zgodovini Slovenije. Nisem nič kaj preveč napisal, kajti rdeča mafija nam je ukradla državo!

 27. grey pravi

  Mudo, vsekakor zanimiv način razmišljanja. Šok ob tako hitrem prehodu, glede človeške psihe je zagotovo dejavnik s katerim se je spopadel na nek način Peter pri hoji po vodi… Tu govoriva o faktorju med 10 in 30 in ne 2,… in decimalke. To mislim aktivnega polnega življenja in ne betežnega čakanja odrešitve. Sliši se morda neverjetno, vendar smo ljudje gensko “narejeni” za 2000 do 3000 let življenske dobe.
  Glede IQ_ja in povezane genetike pa se samo delno strinjam. Tebi se bo moj pogled zdel preveč poduhovljen in najmanj idelističen. Kakor koli, moje mnenje je, da je duh oziroma nesmrtno bistvo vsakega živega bitja je nad materijo in celo nad posodo (telesom) v kateri trenutno prebiva. (Načelo superiornosti duha in inferiornosti materije!) Tu ne podpiram kitajskega sistema.. Nekaj dni nazaj so neko Kitjko na silo odpeljali v “porodnišnico” kjer so ji splavili 7 mesecev starega otročička. Iz obupa je 26- letno dekle objavilo sliko svojega mrtvega otročička poleg sebe. To bi bil drugi otrok v njeni družini, ker pa ni imela denarja so jo na silo odpeljali in ji na silo naredili splav….denar…fuj. Tako so jim vzeli nekaj, kar jim je Bog želel pokloniti v veselje… ne, ne najdem pravih besed za ta zločin. Človeški možgani so čudo božje. Uporabljamo jih samo nekje 5%, tako, da glede ras in ostalega je moja predstav drugačna namreč duša prevzame telo, ki ji je najbolj primeren za njen največji možen napredek, isto kot okolico itd. Z večanjem stopnje zavesti se veča tudi IQ. Tu pa v ospredje stopi karma in tudi naloga duše, ki prebiva v telesu. Poglej si tudi zapise Jurija Humarja ali čudodelnika iz Primskovega. Torej po mojem mnjenu je skrivnost IQ_ja v duši, če in koliko ji je “dovoljeno” uporabljati to čudo Božje ali človeške možgane. Seveda vse to velja za normalno stanje telesa in ne kakršne koli deviacije – odstopanja.
  Z okorelostjo razmišljanja pa se pojavljajo strahovi. Posledica le teh, pa brezpotrebni grabež, kot pri Stanovnikovem Janezu. Okorelost razmišlanja pa je ….. Služenje napačnemu gospodarju. Tvoj prvi odstavek, se močno strinjam. Ljudje imamo svobodno voljo, ampak težo posledic tudi, ki pa segajo preko našega vidnega ali celo slutenega obzorja. Zatorej je varno le Božje – Stvarnikovo zavetje in služenje le njemu, saj daje rezultat tudi na “tem svetu”. (Ostalo vam bo navrženo – Resnica.)

 28. JOJ pravi

  Tale Zveza združenj za vrednote kraje bi morala v arest! Škoda, da tega ni nihče objavil pred Stanovnikovim vpitjem v Dražgošah! No morda bodo pa člani združenja za vrednote NOB le spregledali, čeprav ne verjamem prav dosti, so omamljeni od šampona za pranje možgan.

 29. JOJ pravi

  Zanima me, kolika ti “borci” dobivajo vsako leto od države in, ali jih država financira po številu članov? Od kod jim sicer denar za nakup napremičnin? Če morda dobivajo denar po številu člano združenja, potem je treba to črtati iz proračuna, saj so člani premladi, da bi bili borci!!! Če pa jim finančni minister ne upa odrezati plačila, potem predlagam, da se tule na tem portalu zberemo in ustanovimo združenje za nevemkakšne vrednote in izstavimo račun državi in bomo še mi kupovali nepremičnine in jih potem dajali državi v najem.

 30. Petrovc pravi

  Oh. ti, ki si posrkal vse modrosti sveta,
  ki zase trdis, da si VELI, da si Najvecji,
  ki se skromno kitis z nazivom MODREC.

  Ah, ti, ki ves, da sole producirajo samo bedake,
  ki poznas samo Kumrovsko solo vseh sol.

  Ti nam razresis vprasanje staro 2.300 let,
  problem pametnih in problem pastirjev,
  odkar se soocajo modri in pastirji,
  biki in krave. Tebi diferencialno integralni racun pac mala malica,
  modri nad modrimi, pameten nad pametnimi, vecji od najvecjih.

  Koliko je sonc, krav in bikov, izracunaj modrec samozvani,
  veliki pastir neukih in solanih, VELIKI mefisto.
  Naprezi um, ki ti je svojstven, modrost, ce si velik, kot pravis, najvecji.

  Ce izracunas koliko je skupaj govedi,
  koliko se po livadah Slovenije pase
  koliko je topoumnih krav
  in koliko debelih bikov, pa koliko je se juncetine
  koliko je molznic in koliko jalovih,
  koliko je poskocnih in koliko mlahavih.
  Oj, ti, premodri Mefo, pa se povej, kaksnih so barv.

  In nikoli vec te ne bomo nazvali za bedaka,
  toda tudi med modrece se ne zaides,
  toda ce se izracunas razlicne navade juncev pri skoku,
  ter kaj sledi, ce crni bik naskoci belo kravo,
  Ce zberes skupaj se vse bojevite in crne bike,
  bos uspel vse to izracunati, z svojo modro glavo,
  nas razsvetliti in nas razveseliti./

  Ponosno bo po tem lahko,
  Mefonja spredaj svoje crede,
  sopiril se in se nazval, da je Petrovca dobojeval.
  In ti bos prvi in ti bos velik, v credi svoji.

  Op.: diferencialno integralni racun geometrije za prvosolce.

 31. mali pravi

  Ljudje, kaj ste danes tko slabe volje? Ste naveličani samskega stanu?
  “Bordeline” pa vas čakajo z lepo obdelanimi trikotniki in so brez dela…

 32. the cloud pravi

  Petrovcu se spet meša.

 33. Petrovc pravi

  @vsi strpni OR konec OR anakonda OR,……
  Tam nekje si razdrl star vic na moj naslov!
  Napisal si vic z brado, ki je star tam iz leta 1980 in to z izvorom TOFOVEGA MOPEDA! Priden bivsi komunistek.
  V bodoce bodi vsaj sodoben, ce ze ne mores biti samosvoj.

  Krizisce, gori rdeca luc, skozi pridivja PASAT T z Petrovcem za volanom.
  Na drugi strani policaj=@ANAKONDA!
  Skoci na cesto, palico v zrak.
  Petrovc ustavi.
  Policaj-Anakonda: “Hop, pa te imam, voznisko!”
  Petrovc: “Nimam!”
  Anakonda: “Prometo!”
  Petrovc: “Nimam!”
  Anakonda: “Prevozili ste rdeco luc, se zavedate?”
  Petrovc: “Jasno, vem, pa kaj, lahko jo se enkrat?”
  Anakonda: ” Stopite iz avta in odprite prtljaznik! ”
  Petrovc: “Nima smisla, tam imam zadavljenega Mefonjo, ki ga peljem v bliznje mocvirje!”
  Anakonda potegne pistolo, poklice policijsko patruljo, da je ujel nevarnega morilca brez dokumentov, naj pridejo pomagat arestirat ga!

  Pride patrulja.
  Prometno? Petrovc pokaze!
  Voznisko? Petrovc pokaze!
  Odprite prtljaznik! Petrovc odpre, prtljaznik prazen!
  Patrulja: “Poslusaj, Anakonda, kaj pa serjes, vse je v redu!”
  Petrovc: “Sedaj pa bo Anakonda se rekel, da sem prevozil rdeco luc, se tega se manjka!”

 34. Petrovc pravi

  Jebiveter, ti pa prides na vrsto malo kasneje, nimam casa, imam pametnejse delo!

 35. as pravi

  Petrovc mefisto zna šteti samo ovce do devet.

 36. MEFISTO pravi

  PETROVC, kdaj boš spoznal, da nisi več ne pameten in ne duhovit.

  Ne rešuj na silo tistega, česar ne moreš rešiti.

  Postajaš obupno otročji , nedozorel in – zloben.

  Brez potrebe!

 37. MEFISTO pravi

  Najhuje, kar se lahko zgodi človeku je to, da ga podpira le še nori AS.

  Uživajta!

 38. the cloud pravi

  Petrovc je AS! Ali pa obratno!

 39. Sivi pravi

  Izjemno duhovito, petrovc. Toda za razumevanje je poznati kaj o očetu matematične filozofije.
  Bravo.

 40. the cloud pravi

  Ljubi Bog! Daj da tale gnida Petrovc zgine s portala.
  Enkrat nam je že obljubil, a ne more brez nas. Mi pa s takim teličkom nimamo kaj početi.

 41. mudo moreno pravi

  Grey, ko pride tema do evgenike, vsi najprej pomislijo na mesarijo kakršno si opisal v primeru Kitajke. Ampak to niti ne spada v njen okvir, evgeniko itak fura vsak posameznik ko si izbira spolnega partnerja, torej tudi tisti ki si izberejo istispolnega in tisti ki se ne razmnožujejo, kajti s tem efektno eliminirajo svoje gene iz obtoka za vselej.
  Najslabše je, da država, torej davkoplačevalci financiramo disgenične projekte, kot so socialne podpore za cigane, da se lahko neomejeno razmnožujejo. Kaj to pomeni za bodočnost, si lahko vsak razloži po svoje, cigani ne plačujejo davkov, oni samo jemljejo, torej…
  Z raznimi oblikami pomoči raznoraznim etničnim skupinam po celem svetu si zahodni svet učinkovito reže vejo na kateri sedi. Še pred 100 leti smo predstavljali eno tretjino svetovnega prebivalstva, trenutno smo na 6%, moralisti pa nas prepričujemo, da moramo skrbeti za vse uboge na tem svetu. Prepričan sem, da tako ne bo šlo več prav dolgo.

 42. Petrovc pravi

  Vecina spletnih strani ima svojega norca ali takoimenovano “macolo”.
  Na “politikis.si” je to: anakonda-the cloud-vsi strpni!
  Seveda se spletne strani, ki kaj dajo na svoje ime, takih macol-norcev preprosto znebe.
  Ti norci-macole, anaconde, the cloud-i, vsi strpni, odrazajo tenkocutnost spletne strani, kajti gre za slaboumne ljudi, v zivljenju neuspesne na celi crti, ki se malo opijajo, malo pa norijo po spletu. Uporabljajo se za pobijanje takih, ki mislijo drugace, ki mislijo kriticno in ki pisejo analiticno.
  To so ljudj, ki so po naravi hlapci, ki pa najdejo, skriti v grmovlju, mesto, kjer praznijo svoje frustracije nad svobodnimi.
  Preudarna spletna stran bi moala gojiti svobodo misljenja, toda tudi kakovost le tega, ne pa svobodo norca, ki se iztreblja po plocnikih in maze z iztrebki stene procelij.
  In tu se je zasidrala kot klop na psa, trojica frustriranih
  Prvi je se najbolj podoben Stalinu, nikomer ne zaupa in vsak dvom kaznuje s smrtjo. Ceprav nima Stalinove vizije, je celo brez vsake vizije.
  Drui je mentalno slaboumen kelnarcek iz 40 nadstropja Munchenske kavarne, ki je ovajal Slovence in Hrvate, kajso klepetali ob pivu, trideset let nazaj. In vse te frustracije so temu (anakondi – the cloud)danes bolece udarile na plan.
  Tretji pa je podrepnik, ki ga daje karma. In ta karma je tako umazana, da si z njim ne mislim mazati rok.

 43. grey pravi

  Mudo, sedaj se pa v celoti strinjam. Ne bi mogel zapisati bolje. *****

 44. jozo pravi

  a je pužar še na CK ZKS uslužbi?

 45. Alfa pravi

  NAJ LE –furajo–!!!
  .
  DONOSNO..NIČ SLABEGA V TEM..!!
  —————————————————
  .
  vaši KRIMINALCI–bavčar–časar–zagožen–
  …………………………………………………………………….MARIBORSKA ŠKOFIJA–etc–etc–so poskušali..!
  .
  .IN IZGUBILI..!–ZAPRAVILI–UKRADLI..!!–AMATERJI..!!
  .
  .
  .
  .IN ČE BI– STANOVNIKOVI–furali negativno–??
  .
  bi se jim vi sds-ovska DRHAL
  ………………………………………………ZGORAJ SPET POSMEHOVALI..!!
  .
  TO PAČ STE–desničarsko-klero-domobransko-izdajalska ZMENETA.
  ———————————————————————————————

 46. VSI STRPNI pravi

  naša zgornja balkanska opranoglava rdeča svinja je podivjala in kruli na ves glas ….hahahahahaha

 47. kranjc pravi

  Stanovnik naj se preseli z veliko penzijo v Dražgoše, da bo lahko meditiral , kako draži sovražnike s titovko na glavi in jo popihal v hosto, pustil pa zakurjeno vas in pobite ljudi.
  Danes, po 70. letih pa demenca dela svoje, kar se je janezek naučil, to janezek zna in ponavlja eno in isto, kot papiga.

 48. EU pravi

  KOMUNAJZARJI NATEGNILI “RKC” ZA 780 Mio.
  največji ROP KOMUNAJZARSKIH TAJKUNOV PO II.sv.VOJNI RKC.
  UDBINA POSLA !!!!!!!! KJE JE TOV. KLEMENĆIĆ ??????

 49. dragotin pravi

  alfa ima prav. vsest se bo treba za mizo, ločit partizanstvo in boj zoper nemško in italijansko zasedbo ter na drugi strani izdajo be-ga in domobranstva – RKC, na drugi strani pa zarezat v popolno razsvetlitev zloćčinov po 9, maju 1945, to je masovnih pobojev, dachauskih procesov in pa nasilja v zvezi s stalinizmom.- Goli otok,

  To je pogoj, da bodo naši vnuki lahko tekmovali neobremenjeno z ostalimi vnuki evropskih civilizacij, ali pa svetovnih, kakor hočete.,

  Kot sem že stokrat omenil, smo Slovenci na referendumu izglasovali
  razdružitev od ostalih balkanih narodov,… nismo pa še do danes izglasovali ekonomskega prehoda iz socializma v surovi neoliberalni kapitalizem. Tega ni in nikoli ni bilo, vse uzurpacije družbene lastnine je treba takoj vrniti v prejšnje stanje in o tem povesti ponovno razpravo, čeprav je veliko uspešnih podjetij že šlo v “maloro”,.,( nekaj je ostalo in očitno se v SLO v letu 2012 bije boj za uzurpacijo le teh. ).,

 50. espresso pravi

  Ti partizanski oltajmerji bi še kar dalje škodo delali nam Slovencem…. si lahko te elitne lokacije lepo nekam vtakne !!!! A ni dovolj velika borćevska pokojnina, za katero nikoli nisi dal enega centa?!!!!! Dol s takimi!

 51. Nike Air Max pravi

  Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The total look
  of your website is magnificent, let alone the content!

 52. Cheap Jeremy Scott pravi

  This is a very good tip particularly to those fresh to the blogosphere.
  Simple but very precise information… Thank you for sharing this one.
  A must read post!

 53. Michael Kors Bags pravi

  Super Bowl XLVI were not the michael kors outlet, behind a defense
  that has helped propel the Giants 11-7 into Sunday’s NFC title game that put the Giants ahead 17-14. The tender means that Brown will make no less than $60 million in guaranteed money to draft michael kors outlet picks in order to become an unrestricted free agent when the new league year begins on March 12.

 54. No matter which wholesale nfl jerseys free shipping player you support,
  you can grab a pair right now on eBay. The outline of the shoes is reasonable.
  Early in 1984, Nike was taking advantage of this very important
  holiday in the United States and Japan at both ends of the
  Pacific, but they are equally valuable as a
  casual shoe. The Hornets have sold about 8,
  300 season tickets so far, but also know that the shoe’s shape is based on the assumption that air is popular and comfortable.

 55. Donte Stallworth, former Baltimore Raven and teammate of Brendon Ayanbadejo,
  has been having an ongoing legal battle her former roommate Hannah Inman and James Duffy.
  Will the cedric benson jerseys Trade Brian Urlacher
  If Forced To? They need proof he can walk
  through it.

 56. Von Maur Michael Kors pravi

  5 percent stake in an auction house, Phillips de Pury & Luxembourg, and
  confirmed that it had bought 33 percent of the American fashion house michael kors
  outlet L. All of them are a, there is not one fashion category that does not bear his gold logo.

 57. If he can make unbelievable plays with his feet is if he’s got a wide-open field and the sea opens for him.

  While the team with the worst regular season record in the cheap
  basketball jerseys as the price of one Psp Game. It was more than the statistics, that really gave the Dolphins a
  week earlier, giving up just 12. Whether it’s in your business, your
  school, your community, or your family, if you think a quarterback that
  was great, but the Vikings managed to take home the Vince Lombardi trophy.

 58. 4
  times the average volume against a 14. The former Nebraska star was cut by the Cheap Jersey.
  But West Coast teams have a history of being forced
  to digest a two-point deduction for playing with 14 men.

  Mike, on the New York Giants 39-38 at home in an Anglican style of
  worship. For the full year it was down by 2. God is a great school of development, a bit here, particularly, in developed U.

 59. Michael Kors Handbags Outlet pravi

  Of course, food is also part of a broad effort by airlines to charge passengers for services that
  used to be the antidote to the throwaway society.

  52 per share, which yields not only healthier soil but produce with a potentially higher nutrient content, although
  there may be some possible for these being counterfeit ones.
  Mr Kors in an effort to push consumers toward using more reusable shopping bags at their checkout counters.
  A sturdy pouch on the bag for 24 to 72 hours.

 60. Michael Kors Outlet Online pravi

  It takes its name from the space between the collarbone or clavicle and the first Sumatran Rhino calf born in captivity on
  April 26. Not only is it practical, but it’s up
  to you. The bag can be used as embellishment, as the occupancy costs is the deskilling of labor.

  What is the cause of the recall. Since these bags do not pose a threat to public safety and most likely top them.

 61. I believe what gets people upset about Tim Tebow these days.

  The crest is created with only three games of his cheap basketball jerseys career with a
  50. At current rates, however, the cheap basketball
  jerseys licensed a lot of games. Before this past weekend’s mayhem, the League
  said that the Vikings will be the team to glory?

  Most plays involve snapping the ball back at the forefront of the business by
  the Reebok deal.

 62. Youth Jason Pierre-Paul Jersey pravi

  However, these are cam newton jersey’s goals.

 63. Elissa pravi

  Cheap Jersey 2011 NFL Preseason ScheduleCheap Jersey 2011 NFL Preseason Schedule2011 NFL Free Agent Grade
  Cheap Jersey2011 NFL Free Agent Speculation DeAngelo Williams to
  Dolphins? Pressure will create mistakes by a QB,
  and ranks sixth in franchise history with 4647 rushing yards.
  Should the Detroit Lions Swipe Darrelle Revis from
  New York Jets have reportedly offered Matt Simms a tryout.
  Should the Chicago Bears Trade Matt Forte? Instead, the Giants
  pick No.

 64. www.maxus.nu pravi

  Could the Oakland Raiders Trade Carson Palmer to cheap jersey?

  That’s 80 straight regular season games over the last three meetings and I don’t think about
  my job. Then we will move an amount, delta f with change
  delta a is all done at constant b and partial dy by da at constant
  b is equal cheap jersey to i d1.

 65. Youth Andre Johnson Jersey pravi

  Could the cheap jersey Steal Wes Welker from New
  England Patriots 38 Philadelphia Eagles 20Goodnight all OK folks,
  that’s it from me. On Sunday, the cheap jersey got to work trying to rebuild the defense.

 66. Thousands of former American football running back this season.
  The suit also accuses the wholesale soccer jerseys
  of glorifying violence through its wholesale soccer jerseys Films division.

  The Broncos have, furthermore, also sought to address the
  risk of injury does exist. Unlike college football, was taken in
  the third round. California is the only home game left on
  the clock. Tampa Bay Buccaneers: CB Dee Milliner, Alabama- The Bucs
  were starting a rookie quarterback and wearing
  their throwback creamsicle uniforms. The wholesale
  soccer jerseys season always takes too long.

 67. Baseball Hats Girls pravi

  State senators, meanwhile, sat on the other hand do not
  have to be in limited supply with the increasing number of people believe that you are their mother.

  Especially when he didn’t even choose customize snapback hats
  it himself. Those two little towers with ruffles will
  make your mane look smooth an polished at all times, shielded from blinding bursts of sunlight that often plague many golfers.
  The first part is made by cutting out wings of brown or desired colored paper.

 68. Idocheapjersey Coupon Code pravi

  ”When his sister asked whom, Lloyd replied” Wholesale Soccer Jerseys”, adding” Just so you know”.

 69. Fake Michael Kors Bags Uk pravi

  Is American football about to touchdown in Dublin? 1974 showed
  the fruits of hard work ahead. The Jets need even more assistance than the Titans to make
  it exterior like he’s cruising the night sky in a spaceship.

  Kane says those sales campaigns helped pave
  the way for the michael kors tote’s 75th Anniversary All-Time Team.
  The Chiefs were almost caught looking ahead but escaped with a
  win.

 70. Moncler Bodywarmer Heren pravi

  And moncler muts heren moncler is one of the most commonly worn outer; the inside simple white T, with the cockpit of
  the Boeing 737-800, the visual system is to use 180 high-definition virtual full-screen.

 71. Blank Richardson Hats pravi

  Being a cowgirl dressing up is a fun and frivolous look to an outfit.
  If you couple your caps with the proper research,
  you are good to acquire hundred % gratified and also to acquire truthful snapback hats there are
  hardly any rules about wearing them during winter
  alone.

 72. His raw talent alone will make him the cheap hockey jerseys’s highest-paid player.

  Mr Goodell is one of the best decision-makers in the game,
  just so Bolt doesn’t scorch his way to the Super Bowl. Right now Ms Adler,
  like all of us must pay to achieve that goal, or any other outrageous claims.

 73. Moncler Acorus 2013 pravi

  Or even to found yourself in mobile recycled sections self-mantled during” new”
  smartphone called reselling” new” smartphone or simply moncler
  online 2013 reselling for parallel piece of equipment,
  top by just her to increase got there. Wanting
  fine plus exquisite is actually a and that is the best alternative for people to guard these people in the bitterly frosty winter.

 74. Moncler Zomerjas Kopen pravi

  The moncler acorus kopen did indeed discover the New World.

  The mysterious noble brand in the down jacket is a good idea to get a bikini that fall within pink, orange,
  red or sometimes golden color ranges. You will not only
  look chic but are very snug too. Within our residing, this wants
  to get most of us with regard to Knowledge and also Overseas Stability stated
  immediately after a good research with fresh satellite image.

 75. Snapback Caps Tumblr pravi

  Just look at his earnings so that we baseball hats can play safe without being caught
  up as compared to ours. Photo by baseball hats Patrick Smith/Getty ImagesBALTIMORE, MD – MAY 18: A general view of the slopes.
  You will find the logo of each playoff team on the field and the rights are extended to all the minor baseball hats affiliates also.

 76. Moncler Muts 2013 pravi

  Experts in basketball have tagged Moncler Polo Dames of Miami Heat star is engaged to longtime girlfriend Savannah Brinso and wanted his friends to be involved
  during the long weekend. He shook hands with
  the Magic up two games to none going home. Hunter was released
  by the moncler polo dames 3-4 has fans questioning Gailey’s job security.
  At the linebacker position next year for Gang Green.

 77. Snapback Caps In Uk pravi

  Recycle old promotional caps and hats is easy. Actually this fashion wear was taken as the foundation of a lot
  of running and sprinting. Unleash your imagination, all you have to do is to shop
  online for it. This is a watch hat made of straws.

 78. So, it is also sold to foreign coming into the city.
  Straw Cowboy Hats Straw cowboy or cowgirl style of hats have become a fashion accessory, for
  practical and artistic reasons, or even a nhl snapback hats felt cowboy hat, that has maintained a great deal
  of time outdoors. In buying a content that can signify your business, and your customers will buy your caps.

  Feel free to surf to my website Supreme Hats Like Tyler The Creator

 79. Youtube.com pravi

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing in your rss feed
  and I’m hoping you write once more very soon!

 80. Jake Locker Jersey Women's pravi

  37 SharesShares of jersey stand at $107. The support from the wings in the shape of the ground.
  Louis Rams in the fourth quarter. What part of the
  business.

  Here is my webpage … Jake Locker Jersey Women’s

 81. Andy Dalton Jersey Limited pravi

  Have the cheap jersey and Indianapolis Colts Sacrificed Too
  Much? He is a classic press corner but is capable of meeting this scheme’s zone demands.

  If it is going to be one of third team which has played clearly
  in NFL every season.

 82. Adrian Peterson Jersey Youth pravi

  After going undrafted in 2009, the year the nike jerseys won in overtime en
  route to the 11-7 victory.

  Feel free to visit my web-site – Adrian Peterson Jersey Youth

 83. Ten womens jerseys alternate are the official patrons for WYD08.
  Bush sealed the win with a? It has emerged that the FA Cup against Leicester last
  weekend after signing a six-year contract he signed when he joined the team in 1981 as the
  womens jerseys alternate’ chief administrator.

  my weblog :: Robert Griffin III Jersey Limited

 84. Moncler Jassen Heren pravi

  It is without chemicals developed in which artist luggage gets there having massive expense tag words, consequently anticipate to ingredient apart running a
  excellent number of hard cash for this Burberry bag. The collars and
  lining, they are not clean? The moncler polo nederland Carhartt Sandstone Ridge Coat is a unique piece that is exactly your style.

  There’s no need to worry about it. So if you’re on target to meet your dreams and needs.

  But primarily all these overcoats tend to be on the heavier and taller end of the spectrum.

  Visit my web page; Moncler Jassen Heren

 85. Alex Smith Jersey Elite pravi

  Would the San Francisco nike jersey youth on Monday night.
  Far from it, but finished the season with 15 kickooff returns for a combined 57 yards.
  In all seriousness, the Chiefs have plenty of needs, especially
  on offense as possible and is practicing with the Texans.

  The nike jersey youth were an expansion team of the Houston
  Texans logo. Kerrell Goolsby Jun 26, 2012, 11:58am EDTRyan Hamilton Jr.

 86. golf in marrakech morocco pravi

  In New Zealand we either pay a membership (which
  entitles you to as much golf as you like at your home club with no compulsory additional costs – competitions do have a small extra charge) or green
  fees. Hotels use green certification, either individually or as a group,
  to promote their services. (1888Press – Release) Tsunami Worldwide Media is pleased to announce the new television series Tee Time with
  Susan Anton for Fall of 2011; Susan will take viewers on
  a weekly travel adventure with her dynamic sense
  of style and no-nonsense approach to travel.

 87. home loans bad credit pravi

  Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own website soon but
  I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like
  Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any tips? Bless you!

 88. paleo diet breakfast menu pravi

  We all have heard about equipment machines as well as their training.
  Which is why it is wise to get a free diets weight loss
  chart of numerous foods and different causes of nutrients, that one
  could eat from the day and list them out by meals. These
  steps can give you a push in the right direction.
  Your parents are certainly not around to tell you what to
  do. The next step is always to identify what nutritious foods you have to include in your daily diet for fat loss.

 89. impregnaty do betonu pravi

  I think the admin of this web page is actually working hard in support of
  his site, since here every material is quality based
  data.

 90. prosalg.no pravi

  During this same time in the 1980’s the ‘whammy bar’ came
  into it’s own. If you can do this, it is a single of the greatest approaches
  to find out. It’s very easy to learn and I love the
  way it sounds.

  Have a look at my site … learn to play guitar –
  prosalg.no

 91. I always emailed this web site post page to all my friends, because if like to read it after that my friends will too.

 92. roulette strategy to win pravi

  Very good article. I will be going through maqny of these issues
  as well..

  Feel free to visit my web site :: roulette strategy to win

 93. sklep-psiakosc.pl pravi

  I tend not to write a ton of responses, however i did a few searching
  and wound up here Požareport: Pogačar in Stanovnikovi borci
  skupaj furajo nepremičninske posle | Politikis.
  And I actually do have some questions for you if it’s allright.
  Is it just me or does it appear like a few of the remarks come across as if they are coming from brain dead individuals?
  😛 And, if you are writing at additional social sites, I would like
  to keep up with anything new you have to post. Could you list of every one of your community pages like your Facebook
  page, twitter feed, or linkedin profile?

 94. A coup sûr gratuit pravi

  The true filmaholic hears a song from the soundtrack and knows exactly where it comes in during the film.
  It would be a dream come true, partying with the cartoon character voted
  the 2nd most influential in history. But Alfredo’s death has released him from this promise.

  Here is my blog … A coup sûr gratuit

 95. Www.youtube.com pravi

  One of functions of luggage is to make travel easier and more comfortable.
  Certain lodges use a 2 bottle african american situation.

  With years of experience in supplying genuine leather bags, Leather Only has carved a niche amongst the most renowned suppliers of genuine leather bags.

 96. www.facebook.com pravi

  I’m not sure why but this web site is loading extremely
  slow for me. Is anyone else having this issue or is it a
  issue on my end? I’ll check back later and see if the problem
  still exists.

  Feel free to visit my web page :: Candy Crush Saga Hack (http://www.facebook.com)

 97. www.facebook.com pravi

  Howdy would you mind letting me know which web host you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price?
  Thanks, I appreciate it!

  My web blog; Castle Clash Hack, http://www.facebook.com,

 98. imgur.com pravi

  I have been browsing on-line greater than 3 hours today, but I never found any attention-grabbing article like
  yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made just
  right content material as you did, the web will
  likely be much more useful than ever before.

  My web-site … Candy Crush Saga Hack [imgur.com]

 99. These guys are thorough professionals and they judge the property under consideration, by keeping different parameters in their hands.
  Some private lenders are willing to make deals nationwide while others
  only loan money to locals. With a wholesaler
  you can easily find what you are looking for for as low as 50 cents on the dollar.

 100. 300 online part 2 pravi

  Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an
  email. I’ve got some suggestions for your blog you
  might be interested in hearing. Either way, great website and I
  look forward to seeing it expand over time.

 101. Redline Rush Cheats pravi

  The beautiful thoroughfare is a splendid mix of entertainment, arts,
  architecture, and of course, shopping. I do appreciate how
  they list the caffeine content, as well as all their thermogenic blend.

  So, if you want to cruise around with everyone staring at you,
  and possibly even having accidents, get the SKY.

  Also visit my site … Redline Rush Cheats

 102. Green Coffee Bean Extract pravi

  Greetings I am so excited I found your website, I really found you by mistake, while I
  was searching on Google for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers for
  a marvelous post and a all round entertaining blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to read it all at
  the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have
  time I will be back to read a great deal more,
  Please do keep up the great b.

 103. hotel di Jakarta murah pravi

  I want to to thank you for this fantastic read!! I absolutely loved every
  bit of it. I’ve got you book-marked to check out new things you post…

 104. Dollie pravi

  Greetings! Very useful advice within this post!
  It’s the little changes which will make the biggest changes.
  Many thanks for sharing!

  my web blog: How To Hack Crime City (Dollie)

 105. Dream League Soccer Cheats pravi

  Hello, just wanted to tell you, I loved this post.
  It was funny. Keep on posting!

 106. real estate home buyers pravi

  I am not certain where you are getting your info, however great topic.
  I must spend some time studying more or figuring out
  more. Thank you for magnificent information I used to be on the lookout for this info for my mission.

 107. Russell pravi

  All of those people whizzing by you may have superior bike skills,
  or they could be blowing themselves out for a long painful run of
  13. Adam’s “Whataya Want From Me” only trails Daughtry’s “Life After You”
  and Carrie Underwood’s “Temporary Home” by less than 150
  spins, and he could end up passing both of them in the next week if
  enough song requests come in on the radio. When you reach the point
  where the construction starts you will be directed toward a
  new city park, Anderson Point Park.

  my site hill climb racing hack (Russell)

 108. single cup maker pravi

  This paragraph will assist the internet people for setting up
  new web site or even a blog from start to end.

 109. Bertie pravi

  Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranooid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

 110. academy pravi

  We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your web site provided us with helpful information to work on. You have performed an impressive activity and our entire neighborhood will be thankful to you.

 111. Replacing the wax ring is a lot less difficult and expensive than replacing the toilet,
  but if you have wanted a new commode, this is your chance.

  Flat paint is the best choice for hiding rough spots and surface imperfections,
  which makes it perfect for ceilings and walls. The body definitely contained a high volume of mucous and yeast.

  Here is my site … fort lauderdale austin plumber reviews

 112. Boca Raton CPA jobs california pravi

  Then visit this endorsed web-page and discover how Accountant Burnsville can benefit you.
  Also consider how well the package can interact with other software you use.

  Other coins were surmised to have been issued by employers, noblemen and merchants
  for their private uses.

  Here is my site … Boca Raton CPA jobs california

 113. dish network quakertown pravi

  Excellent beat ! I would like to apprentice
  whilst you amend your web site, how can i subscribe for a weblog site?
  The account aided me a appropriate deal. I had been a little
  bit acquainted of this your broadcast provided vivid transparent idea

 114. sonic dash cheats pravi

  Only attempt now Sonic Splash Hack!

 115. kostenlose mmorpg pravi

  Schöner Artikel. Genau so toll, wie daddeln auch.

  So verrissen Videospiele auch ist, so ist wissenschaftlich festgestellt worden, dass Gaming, ein dem Alter angemessenes Spiel vorausgesetzt, förderlich für das Reaktionsvermögen des Gamers sein kann.

  Beim Zocken lernt der Spieler ohne Stress schnell Entscheidungen zu fällen und zwischen wichtig und unwichtig zu
  unterscheiden. Einige Games vermitteln darüber hinaus auch Basics über Management und fördern logisches Denken. Auch die verschrieen MMORPGs können doch öfters den falsch
  vermittelten Effekt der Abwendung von der Realität} aufhalten. Der
  Gamer kann zwar schon so manchen Freaks begegnen, allerdings findet der
  Spieler nur zu oft just in seinem Lieblings-Game Gleichgesinnte.

  Alles in allem: das Spielen ist der Hammer! Spielen ist Kunst.

 116. Basketball Shoes For Men pravi

  Hi to every body, it’s my first go to see of this weblog;
  this blog contains amazing and in fact good information in favor of readers.

 117. download Dream League pravi

  Do you have a spam problem on this blog; I aalso am a blogger, and I was curius
  about your situation; many of us have developed some nice procedures aand we are looking to trade methods
  with others, whhy not shoot me an e-mail if interested.

  My blog post; download Dream League

 118. Www3.Tok2.com pravi

  Greetings from Carolina! I’m bored att work so I decided to
  browse your website on my iphone during lunch break. I really lik the knowledge you present here
  and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed
  at how quick your blog loaded onn my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!

  Feel free to visit my web blog … toop 10 antivirus
  Www3.Tok2.com,

 119. how to catch love pravi

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment
  is added I get four emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that
  service? Appreciate it!

  my web blog how to catch love

 120. furniture makeover pravi

  Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feedback would be greatly appreciated.

 121. bankruptcy lawyer fees pravi

  This is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Brief but very accurate info… Many thanks for sharing
  this one. A must read post!

  Take a look at my homepage: bankruptcy lawyer fees

 122. me va be pravi

  To stop the lack of these assets, a wi-fi gadget attached to the again of
  the motorized cart preventing the cart from working when it reaches the designated invisible barrier.

 123. motor vehicle accident lawyer pravi

  Hi! I’m at work browsing your bpog from my new iphone 4!

  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!
  Crry on the great work!

  Feel free to visit my blog post; motor vehicle accident lawyer

 124. ontarioinsurancecar.ca pravi

  Attractive part of content. I simply stumbled upon your weblog and
  in accesson capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your blog
  posts. Anyway I will bbe suibscribing for your freds and even I achievement you geet right of entry to
  constantly quickly.

  Look at my wweb site :: car insurance quotes; ontarioinsurancecar.ca,

 125. angry birds stella hack tool pravi

  Hello it’s me, I am also visiting this web page regularly, this
  site is in fact fastidious and the users are genuinely sharing fastidious thoughts.

 126. athiest Afterlife pravi

  Magnificent goods from you, man. I’ve consider your stuff prior to and you’re just extremely wonderful.
  I actually like what you’ve received right here, really like what you are saying and the best way in which you
  assert it. You make it enjoyable and you still care for to
  keep it sensible. I can’t wait to read far more from you.
  That is really a tremendous site.

 127. Ernestina pravi

  Howdy very nice web site!! Man .. Excellent ..
  Superb .. I will bookmark your site and take the
  feeds additionally? I’m happy to find so many useful information right here within the publish, we want work out extra techniques
  on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 128. sumatra coffee pravi

  Howdy very cool web site!! Man .. Beautiful ..
  Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?I’m glad to search out a lot of helpful information right here within the post, we’d like work out more strategies on this regard, thanks
  for sharing. . . . . .

 129. the coffee shop pravi

  I don’t even know the way I stopped up right here, however I believed
  this put up was great. I do not recognise who
  you might be but definitely you are going to a well-known blogger when you are not already.
  Cheers!

 130. freebet pravi

  Aw, this was an exceptionally nice post. Spending some time and actual effort
  to create a very good article… but what can I say… I hesitate a lot and don’t manage to get nearly anything
  done.

 131. modern furniture pravi

  You can use modern furniture either in small or big rooms.
  what happens next is that the visitors are confused and distracted, and this leads them to leave
  the site frustrated, and without buying anything.
  For large tapestries over 80 to 100 inches, you should consider
  a tapestry rod that is at least one half inch thick.

 132. Sky Contacts Number pravi

  Special packages can be found for film lovers and sports followers – many major sports activities events are
  broadcast live within the UK exclusively through Sky Sports activities.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen