Resnica: Premier Janša s čarterjem na Kos! Z dokumentom demantiral lažnivo pisanje Mladine in nekaterih ostalih medijev!

69

Mladina, Slovenske novice, Žurnal so danes navdušeni začeli objavljati novo “afero” o “zasebnem letu” Janeza Janše na počitnice v Grčijo. Takole so neresnično pisali: “Slovenski premier Janez Janša naj bi med prvomajskimi prazniki (med 28. aprilom in 3. majem) z družino odšel na dopust v Grčijo. Na pot naj bi se odpravil z zasebnim letalom. Cena leta naj bi znašala med 10 in 20 tisoč evri.” Iz predsednikovega kabineta so medtem medijem že sporočili, da si je Janez Janša vse stroške tega potovanja plačal sam.

Na Politikis.si pa sedaj ekskluzivno objavljamo dokument, ki demantira neresnične navedbe Mladine in nekatarih ostalih “resnicoljubnih” medijev, da naj bi Janša v Grčijo odletel z zasebnim letalom. Postrežimo še z nekaterimi dejstvi. Po naših podatkih so potovanje v Grčijo, natančneje v Kalymnos v Grčiji, premier Janša in njegovi prijatelji iz plezalne druščine rezervirali in plačali že 5. aprila 2012. Nadalje: na dopust je plezalska ekipa odpotovala 28.4. in to s čartersko linijo TUlfly. Povratna letalska vozovnica na relaciji Munchen – Kos je stala po osebi 200€, trajekt Kos – Kalymnos pa 7€ po osebi, apartma, kjer so plezalci prebivali, pa je stal 42€ na dan. Celotno potovanje je družba plačala preko agencije Grad potovanja Pirc.
 
Kar se tiče nabijanja glede Janševega (ne)pričanja na Dunaju, pa je obče znano, da je Janša vabilo za pričanje na Dunaju prejel šele 25. aprila, in se je tudi preko svojega pravnega zastopnika Francija Matoza opravičil za ta izostanek.

Še to: dopust je po naših informacijah morala družba predčasno prekiniti, ker je sin zakonskega para Janša – Bačovnik, Črtomir zbolel, tako da so se morali vrniti nazaj v domovino celo dva dni prej. Za povratek so res morali plačati poseben prevoz in sicer manjše propelersko letalo, vedar je šlo dejansko za nujen primer. Tudi ta prevoz so plačali sami do zadnjega centa.

No, sedaj pa naj si Mladinin Borut Mekina, ki lažnivo naklada, da naj bi tako potovanje z zasebnim letalom (pazite – v Grčijo in nazaj!) stalo “vsaj 20.000 tisoč evrov” izračuna, koliko je Janša za to potovanje odštel iz – svojega žepa. Janša je torej za svojo tričlansko družino za te 4 dni do Črtove bolezni odštel okoli 600 evrov…  kar je kar 33-krat manj kot je naračunal “matematik” Mekina.

Seveda pa so kasneje nastali dodatni stroški najema manjšega propelerskega letala, kar v uradu predsednika vlade RS tudi pojasnijo:

“Dopust so morali predčasno prekiniti zaradi sinove bolezni, obstajala je življenska nevarnost, tako da so se v domovino vrnili ponoči, in sicer dva dni pred iztekom dopusta.  Za povratek so morali res plačati poseben prevoz, in sicer manjše propelersko letalo, ki je stalo 9.500€, vendar je šlo za nujen primer in ni bilo izbire. Stroški prevoza so bili do zadnjega centa kriti iz lastnih sredstev. Prevoz je bil plačan tudi za varnostnika, ki je predsednika vlade spremljal, tako da povratni let v domovino državnega proračuna ni stal niti centa. Obenem pojasnjujemo, da je bila stopnja varovanja na dopustu manjša kot doma, tako da to ni povzročilo dodatnih stroškov proračunu.”

 

klik na sliko za povečavo 

Št. komentarjev: 69
 1. hors pravi

  Pokvarjene rdeče svinje.Tudi če bi še vseeno ni to 90 tisoč tako kot Turek v Sarajevo.Čudi me ,da to pa nikogar nič ne boli?

 2. MEFISTO pravi

  AS je prvi maj preživel v rodnem Donjem Vakufu.

  Ker se je zapletel v spor z nekim tamkajšnjim pedrom, je del počitnic preživel v zaporu.

  Slovenska država z njim res ni imela stroškov, je pa res, da je ostalo odprto plačilo treh ponlih penzionov v državnem zaporu Bosne in Hercegovine.

 3. nace pravi

  Lažnivi komunistični gnoji. Pa kaj lahko mine vsaj en teden, da ne bi izustili kakšne svoje lažnive svinjarije? Banda družbenopolitičnih delavcev!

 4. jožek z notranjske pravi

  Ko pa poleti Turčin v BiH z letalom za 90 jurjev in to NA STROŠKE DRŽAVE, je pa vse v redu? Banda 571 mrhovinarjev pač spet laže.

 5. kriz49 pravi

  Hahaha 4 dni v Grčiji za tričlansko družino 6oo evrov,pa komu se to laže,seveda nam ovcam slovenskim,tako je treba,saj pravijo ovce je treba strič nič drugega,za drugo pa vredni nismo,kot da nas en takšen dela.

 6. lisjak pravi

  Ja, seveda se je tokrat udbomafijsko trobilo Mladina skupaj s F571 “neodvisnih družbopolitičnih delavcev” usedlo v lastno govno. Najbrž tako bednih izmišljotin ne bo prenesel niti intelekt zapriseženih trenirkarjev!

 7. Megi pravi

  Izgleda, da je vir isti, kot tisti, ki je poročal o Janševi kliniki v Avstraliji!

 8. Caetano pravi

  Mladina=udbomafija

 9. Ivan(Janez) pravi

  Dokumenti so lahko tudi naknadno pridobljeni (ponarejeni), saj je ravno SDS specialistka za takšne zadeve.
  Bolj relevantno je to, da se je kanclerkin hlapec šel kaviar desnico ravno v dneh, ko so njegovi biriči jemali revnim, (pri tem ni zanemarljivo, da bi moral ravno takrat pričati na sodišču na Dunaju! Tudi pri nas zoper njega teče postopek na sodišču, z obtožbo vpletenosti v korupcijo!). Zato je morda odveč vprašanje, od kod mu denar, saj njegov mesečni prejemek znaša 3000 evrov, ob tem pa je še krepko zadolžen (za cca 300.000 evrov).
  Ali s takim ravnanjem daje etični zgled celotnemu javnemu sektorju in vsem državljanom? Ali pa gre vendarle za veliko dvoličnost?

 10. Sokol pravi

  Levaške svinje. Gnus in izmečki. Kdor izrablja bolezen otroka za politične točke ni vreden, da se ga opljuva.

 11. Ivan(Janez) pravi

  Kako pa naj po vseh njihovih lažeh in sprenevedanjih verjamemo, da je šlo res za bolezen otroka? Od kar ga poznam, še ni bilo zgodbe, kjer ne bi na veliko lagal!

 12. anakonda pravi

  Ivan/Janez, ti si z drugega planeta (za luno), pridruži se tvojim solaboumnim prijateljem na levem bregu in debatiraj tam. Pri nas samo motiš, pa še smrdi, če se udeležuješ.

 13. Brum pravi

  Kdo lažnivo piše? Kaloh TI SI kurćina zabita! Tu imaš odgovor iz urada:
  Iz kabineta predsednika vlade pa so danes sporočili, da je najem letala stal 9.500 evrov.

  Še enkrat si poglej koliko je to stalo matematik zabiti!

 14. Ivan(Janez) pravi

  Še bo zaudarjalo, še! Janko pa bo odstopol!

 15. ieieieieieieie pravi

  Ostanki denarja od fuša iz 90-tih 🙂

 16. Lanzareto pravi

  Lažnivi rdečkarji. Laž jim je položena v zibelko.

 17. Krpan pravi

  Rdečim se meša ! Od tega jih bo še pobralo.

 18. VSI STRPNI pravi

  jaz sploh ne razumem nekoga , ki še vedno verjame ENEMU SAMEMU stavku, ki je zapisan v saftijevi mladini, udbo-dnevniku, socialističnem delu itd. itd……seveda , razen v primeru, da si opranoglava balkanska rdeča svinja, v takem primeru je pa popoloma razumljivo, da kot rdeči bedak nasedeš vedno in slepo verjameš vsakemu piSRANJU zgoraj omenjenih rdečih prostitutov- novinarjev….

 19. EU pravi

  Ta barbarska drhal od Žurnala in Mladine sami polpismeni, primitivci iz tolpe 571, ki neznajo druga kot laži pisat resnice pa v tem rdečem trobilu ni nikjer kdo še to bere? to je še prestrupeno za v peč fuj banda pokvarjena…….

 20. Petrovc pravi

  PA KAJ: ne razumem, za kaj se eni ali drugi s tem sploh ukvarjajo? 50% Slovencev je za prvomajske pocitnice zapravilo bistveno vec! Poleg tega je JJ placal do zadnjega centa z lastnim zasluzenim.
  In koncno, JJ je bil, ki smo mu polozili svoje sanje v roke 90., da jih realizira in je nase upe popolnoma izpolnil.
  Kdo je se tak?

 21. anakonda pravi

  Delo in Mladina = greznica slovenskega novinarstva.

 22. Petrovc pravi

  OB ROBU AMORALI: danes je bila na RU TV oddaja z gostujocimi psihologi in pravoslavnima popoma. Tema oddaje: DRUZINA!
  Sokantni so izsledki dolgoletnih raziska RU psihologov v otroskih vrtcih med otroci naravne duzine (oce-mati-otrok) in otroci kjer ni prisoten oce ali mati.
  TV je za test vzela otroski vrtec, psihologom neznan in psihologi so pri igri opazoali otroke 4 ure. In po stirih urah so opredelili, kateri otroci rastejo v naravnih druzinah in kateri v nepopolnih!
  In povem vam, neverjetno, pri enem otroku se niso zmotili.
  ZA ZDRAVO IN MOCNO DREVO SO POTREBNE ZDRAVE KORENINE IN TO JE DRUZINA, OCE-MATI-OTROK IN PIKA!
  Kajti otroci brezoceta so (trusi) strahopetci in neodgovorni. Kjati oce v druzini predstavlja strah pred kaznijo in ascitnika gnezda.
  Otroci brez matere so custveno prizadeti in surovi. Kajti mati predstavlja ljubezen in toplino.
  Med pogovorom so se oglasili tudi predstavniki RU pravoslavja z trdo in neoporecno trditvijo, da Ru nacija, RU parlament, nikoli ne bo sprejela dekadence zahoda in porok in posvojitev otrok istospolnih!
  Kajti taka zveza lahko odgoji samo mostrume in spake, plod takih posvojitev je se neraziskan v celoti, nedvomno pa je tako nenaraven, da iz tega ne more biti nic dobrega!

 23. majstr pravi

  Karta od Urške je 800 eurov, Janša je pa tričlansko družino za 4 dni peljal tja za samo 600 evrov.. Ta matematika je še hujša od Mekinove.
  Je pa urad sam sporočil, da je bil avion pač toliko..Imate izdajalce v lastnih vrstah..?

 24. RDEČA ZALEGA pravi

  MLADINA IN ŽURNAL IN CELA TOLPA 571 SO ŠE SAMO ŠUSA VREDNI!

 25. majstr pravi

  Vaš nesposobni piar je tega kriv. In potem se čudite, da nastane takšna zgodba..Dobro jutro. Če bi odgovorili na VSA vprašanja novinarjev, tega članka ne bi bilo.

  http://www.zurnal24.si/je-janez-jansa-insceniral-napad-sam-nase-clanek-156407
  Naslov ni presenetljiv, v maniri desnih pač.

 26. pipi pravi

  To je slovenska komunistična gnojnica , to so ekstremistični banditi, ki neznajo druga kot laž in blatenje čez poštene ljudi, dobili bodo kar si zaslužijo…. VSE SE PLAČA IN VSE SE VRAČA, komunajzarska tolpa bo dobila plačilo prej ali slej.

 27. majstr pravi

  Rdeča zalega, če je napisano v članku resnica, je vseeno ali jo objavi levi ali desni portal. Ali časopis ali tv program. Resnica boli in to se odraža v tvojih komentih.

 28. TAMI pravi

  A so gobce obračali ti Žurnalijevi lopovi in Mladini kreteni, ko je na davkoplačevalski denar Tuerk in rdeča gamad letala po svetu z privat avioni, samo polet v BIH za dva dni je Tuerk porabil 90.000 € in v Angliji je najel privat avion, da je svojo ljubo hčerkico obiskal in to iz Londona samo 100km pa je plačal 30.000 € in to na davkoplačevalski denar pa še 1000 drugih stvari kot npr. oblačil je svoje ljubice in tajnice od nog do glave na naš davkpl. denar pa ta rdeča banda ni nič pisala, fuj in fej niste vredni šusa je škoda za to gnido žurnalsko komunajzarsko………ugabni do kraja …….

 29. anakonda pravi

  Komunistične svinje nam že od vojne naprej pridigajo “resnico”, a samo njihovo lastno in prikrojeno. Mene ne bodo prepričali. Kdor jim pa verjame, je sam kriv (in malo nor).

 30. božiček pravi

  Kam hodi g. Janša na dopust, me boli ku…! Koliko za svoj dopust plača, me prav tako boli ku…! To se me absolutno ne tiče, so njegove privatne zadeve.
  Kdaj si g. Janša privošči dopust je pa drugo vprašanje.
  S tem, ko si je dopust privoščil sredi (po njegovih besedah) izjemno pomembnega, zgodovinskega obdobja za Slovenijo in v trenutkih, ko se njegovi državljani borijo za 50 € več ali manj, se je dobesedno usral na lasten narod ! Sramota!!!!!

 31. levaki pravi

  normalen(!!) človek ob vsem sovraštvu levice, ob ogabnih komentarjih, brez kančka človečnosti, ki jhi bruhajo iz sebe, preprosto ostane brez besed.

 32. božiček pravi

  BO TAKO BOLJ SPREJEMLJIVO?
  Kam hodijo g. PAHOR, ROP, IN VSI OSTALI BIVŠI, SEDANJI IN PRIHODNJI PREDSEDNIKI VLADE na dopust, me boli ku…! Koliko za svoj dopust plačajo, me prav tako boli ku…! To se me absolutno ne tiče, so NJIHOVE privatne zadeve.
  Kdaj si GOSPODJE privoščijo dopust je pa drugo vprašane. ČE BI SI dopust privoščili sredi (po njihovih besedah) izjemno pomembnega, zgodovinskega obdobja za Slovenijo in v trenutkih, ko BI se NJIHOVI državljani borili za 50 € več ali manj, BI se dobesedno usrali na lasten narod ! IN TO BI BILA sramota!!!!

 33. Ota pravi

  Sploh ne vem v čem je problem človek si je privoščil kratke počitinice, katere si je plačal sam in kaj je tukaj spornega. Kdor spremlja politiko tudi ve, da danešnja vlada dela že na mejah zmogljivosti in kratek dopust JJ je bil zagotovo v dogovoru s preostalimi člani vlade. Božiček ali morda veš, da se je vlada sestala v nedeljo zato je bolje, da se ne ukvarjaš z urnikom vlade, ker tako delavne vlade še nisem videla prav tako je z DZ. Vsak človek potrebuje počitek, da si nabere moči in energijo za tako odgovorno delo.

 34. maja pravi

  Tole je pa poden od podna. Sramu te zverine rdeče nimajo. Sramota bi bila, če si en predsednik vlade ne bi mogel privoščiti s svojo družino solidnega dopusta. On ga vsaj ne koristi na račun države tako kot si “izlete” na naš račun plačuje predsednik.
  Bojkot Mladine, jaz sem cajtng teh zelencev nazadnje kupila pred 22. leti. Je pa res, da imajo zelenci močno zaledje, sicer kaj takšnega ne bi upali.

 35. božiček pravi

  Toliko ste zblojeni, da ne vidite pol metra pred sabo. Nešteto ljudi v tej državi, dela dneve in noči, za golo preživetje. Nešteto ljudi je prvomajske praznike preživelo doma, ker si KRATKEGA DOPUSTA v tujini ne more privoščiti. V takih trenutkih morajo biti voditelji vzor in morajo ljudem pokazati lojalnost. To je moralno vprašanje, ni vprašanje levih ali desnih.
  G. Janša dolguje narodu opravičilo!

 36. runkl pravi

  Bozicek ocisti si raje anusni raufenk. JJ se ne rabi nikomur opraviciti, ce po svetu potuje na svoje stroske.

 37. hors pravi

  Božiče božiček ,kaj pa porečeš na to ,da se je Turek za 90 tisoč vlekel v bosno.Ta je pa naš on pa lahko,povem ti ,da si tudi ti zelo pokvarjen.Tudi ti bi verjetno vse naredil za svojega otroka.Vam rdečuhom in kmunajzerski m afiji se čas izteka.Zakaj ne vprašaš kje je bil pa Turek ali Kučan mogoče opankar.Solidaren z delaci bi moral biti samo JJ ostali ga lahko žurajo za naš denar kolikor hočejo.Bedak

 38. MEFISTO pravi

  IVANI/JANEZKI je po dolgemčasu spet prišlo in je to od veselja brž objavila na spletu.

  Privoščimo ji.

 39. božiček pravi

  očitno ste premalo napeli tistih par možganskih tkiv, ki samevajo v vaši temačni prazni krogli, da bi vsaj približno razumeli kar sem napisal.
  Zelo žalostno.

 40. VSI STRPNI pravi

  spomnite se, če balkanska rdeča svinja ZAKOLJE sredi belega dne na glavnem trgu nebogljenega otroka , se o njej ne bo pisalo, noben kučanov medij ne bo o tem poročal……spomnite se…..tako je pač ko 571 rdečih prostitutov piše le po političnem naročilu in mafijskem plačilu..

 41. TAMI pravi

  @VSI STRPNI,
  imaš prav kar si napisal BRAVO tako je na žalost………

 42. MEFISTO pravi

  BOŽIČEK, od vsega, kar si napisal, sem si zapomnil, da te boli kurac, kar je resna bolezen, precej razširjena med rdečimi levičarji, ki doživljajo mehki orgazem le še ob sliki mrtvega tovariša Tita

  Potem se pa naivno sprašuješ, zakaj se je med dekleti in ženami levičarjev povečalo povpraševanje po serviserjih z desnice.

 43. Spolzko Milo pravi

  Levaki spet z enim mini konstruktom, ki se jim je spet ponesrečil.

 44. božiček pravi

  @mefisto
  napačno si se izrazil. Napisal si: “Od vsega, kar si napisal, sem si zapomnil…” Napisati bi moral: “Od vsega, kar si napisal sem razumel samo…”
  Veliki pastir vas ima vse v mezincu, z vami počne praktično kar hoče.
  Ovčice pa se lačne, v nezmožnosti uporabe lastnih možganov, še naprej lepo pasejo po vedno bolj praznem pašniku. Beeee, beee

 45. Janko Z.Vića pravi

  A mi kod Urške Čep.. plačamo isto 42 € za 16 minuta (15 minuta pranje a preostala minuta bogovski) a pošto čitav naš muški sastav tamo dolazi imamo i 3x PIKE.

 46. Ota pravi

  Božiček, sedaj ni tvoj čas pa kot vidim si vseeno zelo dejaven na tem blogu. Ne vem kje ti živiš jaz živim v Sloveniji in tudi moj direktor je odpotoval na dopust v tople kraje. To pa še nisem slišala, da mora biti predsednik vlade brez dopusta oz. si ne sme nič privoščiti, ker so nekateri res v hudo stiski. To je tvoja zblojenost če zaslužiš dobro, si pa res lahko tudi kaj privoščiš. Tebe je ena sama foušija, ki jo goniš čez cel blog tako, da je že prav odvratno tvoje pisaneje.

 47. pipi pravi

  TA RDEČA TOLPA IZ RTVSLO JE LETALA V KONJICAH ZA

  KRAMBERGERJEM KOT STEKLI PSI, PROKLETI TOLPOVCI RTV_JEVI,

  DA VAS NI SRAM SAJ V CERKEV NEHODITE IN DRŽITE VAŠE GOBCE

  NIMATE KANČEK ETIKE IN MORALE, BANDA POKVARJENA MI GRESTE

  NA BRUHANJE FUJ IN FEJ !!!!!!!!!!!!

  NE ZAGOVARJAM RKC KAR JE DELALA Z KAPITALOM, KER TO NI

  NJIHOVA NALOGA AMPAK, DA SE PA TAKOLE OBNAŠA ENA JAVNA

  RTVSLO-HIŠA JE PA ABSURD IN SRAMOTA, STE PRAVI

  QUEROLANTI, Z 5 IZJEMAMI VEMO KDO SO, KI SO POŠTENI IN SO

  TOLPI 571 TRN V PETI ZATO JIH NEOMENJAM.

 48. Hribouc pravi

  Sodogomorjanstvo do dna.

  Mekina in Karba, heroja lažnivca in plačana napuhnjenca iz
  F 571!
  Ma, kakšni ljudje so to?
  Ali lahko nekdo objavi intervju z enim in drugim, da razložita, kaj ju žene?
  Ali sta spisala opravičilo za napake, se opravičila prizadetemu človeku, vsak v svoji superlažnjivi zdgodbi zadnjih dni?

  A je še kje kaka muzejska kletka za tunkanje goljufivih pekov in drugih obrtnikovalcev, da ju damo noter in ju pošteno namočimo
  pred vesoljnim svetom domačih ljudi dobre volje in pred turisti iz
  sveta , ki občudujejo Tromostovje na primer?
  Ma, uoštja, kakšne Barabe so to?
  A mi kdo razloži?

  In kje je mitološka Varuhinja človekovih pravic?
  Mar hoče dopovedati, da predsednik vlade ne sodi k človeški rasi?
  Pljuvajo ga, žalijo ga, zaničujejo in obtožujejo in nikoli konca?
  Pošastno od najpošastejšega.

  Kje je in kaj dela( ne dela-bolje), – tako močno se priduša in zaklinja vsakič na enakost pri obravnavi deviacij info pooblaščenka?
  Dajmo, punca, oglasi se, brani žrtev!

  Kje sta, silni zaščitnici vseh enakih in zapuščenih, zasramovanih, ponižanih in bednih, zaznamovanih?
  Nikoli na strani žrtve, ko je ta tarča izven njihovega izbornega kastnega sveta!
  Kaj ne vidita, da nam nabijajo stigme pošastnih imen in barv? Tako,kot so jih Židom, tako, kot Črnim ljudem, tako kot ljudem iz boljševiških Gulagov?

  Sramota, ki tuli do neba!

  Usmili se nas, o Bog in pošlji znamenja svarjenja v mesto Sodogomorjansko, ker nas glas je zatolčen in naše pravice zarobljene
  v virtualnosti plačanega velikega teatra Luciferskega, ki se reži čez deželo nališpanega Aparthaidovstva in prekletstva kajnovskih potomcev!

  Razpočil se bo njih Napuh, ko se dopolni njih čas in doba onih, ki jih držijo v smetani navidezne veličine Niča.

 49. Tara pravi

  @božiček – le beri Mladino … svoje k svojim!!!!!

 50. GAŠPAR-GAŠPAR pravi

  Božićek -badnjaće, u tvoje hladne krajeve dolazim sa jatom PS pingvina i sve tvoje traume če otič kad upoznas našeg Janka.

 51. Spolzko Milo pravi

  Hribouc zelo dobro napisano. Zelo dobra vprašanja si postavil! Kaj je narobe z našo državo, da ima med seboj tudi take nebodigatrebe, ki lažejo in se pečajo s takšnimi nagnusnimi medijskimi umori???

 52. ČU ANK pravi

  KU ČAN pa se je mesečno prevažal do Izraela na naše stroške, predvsem za to, da so mu tam malce prebarvali kravato, Da o tretjerazredni prostati na poti do Sarajeva ne tratim besed.

 53. dern pravi

  Je RTV ŠE ŽIVA, ker se jim zapira trg menijev.
  PS: vsaka povezava z včerajšno aretacijo je le plod lastne zblojenosti. Hvala za razumevanje.

 54. majstr pravi

  Hribouc, kakšna zdravila ti jemlješ..
  Uboga žrtev? Ki jo pljuvajo, žalijo, obtožujejo, zaničujejo.. daj potegni se že ven iz Janševe riti. Strošek leta je objavila janševa PR. Na pol vprašanj sploh niso odgovorili. Zlagali so se pri praktično vseh ostalih. Sami ste si krivi..
  Druga varianta, mnogo bolj verjetna: Janšev piar je NAMENOMA poslal pomanjkljive in zavajajoče podatke. Računal je na to, da se bodo vsi mediji obesili na to, potem pa objavi Urškino karto za 800 evrov.
  In izpade revček, bogi poštenjak, ki ga vsi pljuvajo, žalijo, obtožujejo in zaničujejo. In bedaki kot ti mu pač nasedejo…
  Spolzko milo (a si kdaj v zaporu žajfo pobiral?), ta po tvoje nagnusni medijski umor si je Janez zrežiral kar sam. Namenoma!
  Mediji so samo povzeli, kar jim je bilo odgovorjeno na vprašanja.
  Opranoglavost pri tebi dobi čisto nov pomen.. 😀

 55. MEFISTO pravi

  MAJSTR, poskusi biti vsaj enkrat pošten.

  Šlo je za zdravstveno ogroženega otroka.

  Hvala Bogu, da je imel Janša toliko prihrankov, da je lahko naočil zasebni prvoz v domovino, kjer je bila na voljo ustrezna zdravstvena pomič.

  Kor je že bil kdaj na Kosu ali Rodosu, ki je večji in bolj obiskan, da si pri njihovih zdravstvenihustanovah še kašlja ne bi pustil zdraviti brez rizika.

 56. Spolzko Milo pravi

  majstr, ne zavajaj poštenega slovenskega ljudstva. Raje se skloni in sprejmi mlahavega od Kučana od zadaj. Oba bosta nedvomno uživala.

 57. majstr pravi

  Mefisto, jaz sem vedno pošten. Glede otroka nisem nič napisal. Sem pa napisal, da je krivda za celo situacijo na strani Janševega piara. Namenoma ali ne, so krivi ..Odgovorijo na eno vprašanje od štirih? (beri moj zgornji link). In še to z lažjo. “avion je bil 9500eurov”. OK. A do tja sta štopala? Ne, do tja je bil avion še 1600 evrov.
  Da ne bo pomote, Janezu privoščim dopust in Črtomirju zdravje..Ampak te laži in zavajanja ljudje ne pozabijo.
  Spolzko milo, ti pa samo dokazuješ mojo tezo.. Velika večina desničarjev se pod težo argumentov in dokazov zateče k žaljenju in zaničevanju. Brez kontra argumenta. Znanstveno dokazano je tudi, da kdor piše in misli o homo odnosu, je sam gay. Torej ti si obična pederčina. Saj drugega od bivšega arestanta ne gre pričakovati. Pazi, kako pobiraš žajfo..

 58. […] Resnica je torej lahko le sledeča: AGRFT očitno dobiva preveč sredstev od obubožanih davkoplačevalcev! Če bi bilo obratno, bi profesorji namreč raje delali, študenti pa študirali, ne pa da razlagajo ekonomijo podprto z “analizami” s strani levičarskih ekonomistov in medijev, ki z lahkoto “zamenjajo”, da je slovenski premier letel nekam z zasebnim letalom, čeprav je bil na navadnem čarterju…  […]

 59. 123 pravi

  Zanimiva zgodovinska primerjava: med vojno je Kardelj ustvaril belo gardo, v demokratični Sloveniji postkomunistični mladci ustvarjajo velike zgodbe. Kardelj je na hitro pobil večji del opozicije, novodobni Skojevci Janši počasi pijejo kri. Cilj je isti: uničenje nasprotnika. In kaj se je zgodilo? Za Kardelja je poskrbela narava. In kaj se bo zgodilo? Skojevci se bodo uničili sami.

 60. slovenskega naroda sin pravi

  Lažnivci iz Mladine so bili še enkrat več na delu. A tako kot vedno so bili razkrinkani, saj ima laž kratke noge in ne more tekati na dolge proge.

 61. MEFISTO pravi

  MAJSTR, vsakdo, ki sodi o lastnem poštenju, je pristranski., še posebej levičarji.

  Vsiljuje se mi prepričanje, da ti je kar zelo žal, da iz te zadeve niste mogli narediti afere.

  Konec koncev se te pa ne tičejo letalski stroški, ker jih je Janša v hudi nuji poravnal iz lastnega žepa.

  Zloraba javnega denarja je značilnost vaših funkcionarjev.

  Nvsezadnje bi se tudi jaz lahko vprašal, na čigave stroške je hodil ROP na erotične masaže k Urški Čepinovi in kdo mu je izdal naročilnico za nabavo ponarejene vigre.

 62. jaka pravi

  Ko se bodo rdeci kmeri najprej naucili sami uporabljati redne letalske linije, sele takrat lahko drugim pametujejo. Ob tem pa naj vzamejo v zakup da je v tem primeru bilo ogrozeno zdravje enoletnega otroka!!!

 63. […] zapisala, da je Janez Janša letel v Grčijo z zasebnim letalom in za let plačal 20.000 evrov in ko je Janez Janša laži demantiral z računom (le-tega je najprej objavil Politikis.si), ki dokazuje, da je letel za 200 evrov po osebi, se danes […]

 64. drugaPlatResnice pravi

  Zakaj je JJ rabu 2 dni, da je objavu dokumente? HM, ponarejanje pač nekaj traja…

 65. […] z zasebnim letalom. Premier je nato odgovoril, da je v Grčijo odšel s čarterskim poletom (o tem je prvi poročal ravno Politikis.si), domov pa se je res vrnil z najetim zasebnim letalom, a le zaradi nenadne hude bolezni sina […]

 66. PASJI FRITZL pravi

  RDEČA ZALEGA @ali si že slišal za ljudi , za katere pravijo , da za njih še šusa škoda !

  Na tv “TEDNIKU ” , postaja še ŠOPAR neverodostojen .
  Na zadnji oddaji je bilo veliko stoka in joka mamic , kako so se zmanšali otr. dodatki in štipendije ! NIHČE PA NI POVEDAL , DA JE TO NAPRAVILA VLADA BORATA PAHORJA !

 67. drugaPlatResnice pravi

  smrdi smrdi smrdi, kako smrdi!

  http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042530265

 68. […] Mladina oz. njeni pisci, bili že neštetokrat zasačeni pri lažeh in raznoraznih fabrikacijah. Neresnične navedbe Mladine so bile denimo nazadnje razkrite, ko so pri tem tedniku poročali, da naj bi Janez Janša v Grčijo odletel z zasebnim letalom, a […]

 69. […] so Mladina oz. njeni pisci, bili že neštetokrat zasačeni pri lažeh in raznoraznih fabrikacijah. Neresnične navedbe Mladine so bile denimo nazadnje razkrite, ko so pri tem tedniku poročali, da naj bi premier Janez Janša v Grčijo odletel z zasebnim […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen