Žurnal se “čudi”: Janša na sodišču z dvema varnostnikoma! Kot da ni premier, ki mu povrhu še ves čas grozijo s smrtjo.

76

Žurnal je danes v naslovu poročal: “Janez Janša na sodišče z dvema varnostnikoma”. V podnaslovu pa “varnostni element” spet ponovil: “Poslovnež Walter Wolf na sojenje v zadevi Patria ni prišel, medtem pa je aktualni premier Janez Janša prišel kar z dvema varnostnikoma. Zaslišanje zaradi težav z videokonferenco odpovedano”.

Res je izredno zanimivo, kaj izpostavlja brezplačnik Žurnal, ki ga po odhodu Gorana Novkovića (spomnimo: Novković se je zadnje čase začel precej odkrito spuščati v podpasno sesuvanje Janše, pri tem pa se je zgledoval celo po tabloidih!?) ureja brat Darijana Koširja (ta sedaj joče, da nikjer ne dobi službe) Matej Košir. Urednica spletne izdaje tega vedno bolj mnenjsko tonečega brezplačnika pa je bivša novinarka iz Pop tv, Polona Movrin. Glede na takšno poročanje se ni za čuditi, da je iz Žurnala odšla cela četica novinarjev, saj so se bali, da jih ne bo doletela usoda novinarjev brezplačnika Dobro jutro. Pri današnjem sojenju in sojenju nasploh v zadevi Patria namreč ni ključno vprašanje, s kolikimi varnostniki je premier Janez Janša prišel na sodišče, temveč kako sodišče vodi ta proces že od samega začetka. To so prava vprašanja in pravi novinarski izzivi.

Mimogrede, Janez Janša je kot slovenski premier seveda posebej varovana oseba in obisk sodišča vsekakor predstavlja precejšen dejavnik tveganja in ogrožanja. Da ne govorimo o eksplicitnih grožnjah s smrtjo, ki jih je Janša prejel že v premierski funkciji

Za nekatere medije je hudo pomembno, s koliko varnostniki je premier Janeza Janša danes prišel na sodišče v zadevi Patria.

Št. komentarjev: 76
 1. Pjer pravi

  Ene nepomembneže varujejo na izmišljene grožnje,Janše pa ne bi smeli?Beda.Janša,naredi enkrat red v državi.

 2. robert pravi

  Žurnal je na pol crknjeno kljuse. Konec junija ga ukinjajo in nima nobene vloge več.

 3. RES JE !!! pravi

  tistga slinavga turčina pa varuje cela armada varnostnikov, saj bednik drugorazredni udbovski gre v Mb. z 7 avtomobili, ničvrednež, si nezasluži več kot enega, ker je pdn od podna, med Gospodom Janezom Janšo in Turčinam je razlika sončne svetlobe, Turčin neseže Janši niti do dležna, ker je Turčin brez morale, karakterja človek podn od podna podlost na kubik, k sreči jih je dobil včeraj po dolgem nosu, ker je podpiral zlorabo otrok pedrom fuj Turčin.

 4. falcon pravi

  Kaj ni kresalka hodila na smučanje z varnostnikom???

 5. EU pravi

  Žurnal ni niti za v peč dober toliko laži in sprevrženosti, kot je v tem rdečem trobilo, pač “lažnivi, rdeči, nič vredno komunajzarsko sranje”.
  Novković pravi barabin in sedaj tudi ti smrdlivi Koširji pokvarjeni neetični nemoralni pod vsakim nivojem, z kumrovško šolo.
  O novinarstvu niti sence!

 6. BejžNo pravi

  Spet pogrom nad neugodnim poročanjem o Velikemu Vodji. Če kaj razumem priložen izris članka v Žurnalu (razen če ne gre spet za svobodno in demokratično prikrojevanje dokumentov), je novica povzeta po STA. Torej je gnev na neke dotične osebe povsem odveč. Državo je treba…
  Nimam pojma kam ste komentatorji hodili v šolo, da še stavka brez žaljivk ne znate napisati. Najbrž na Fakulteto za Evropske vede. Eni v Kumrovec, eni v Jajce, eni pa pod most.

 7. MEFISTO pravi

  Mar ni na dan smrti Baričeviča in po poboju bulmastifov Kreslova v paru z dvema varnostnikoma izpuhtela neznano kam?

 8. micka pravi

  Važno je, da Jankovića čuvajo varnostniki med sprehodom po Ljubljani. Kot da niso ravno njegovi enega celo pojedli, verjetno kot pleskavico.

 9. MEFISTO pravi

  Danes moramo biti obzirni do rdečih bratov.

  Za njimi je sodni dan ali vesoljni potop, kakorkoli si že razlagajo.

 10. slovenskega naroda sin pravi

  @Bejžno ne laži kot tvoji rdeči vzorniki. STA ni niti z besedo omenila Janševih varnostnikov. To je poleg prilepilo neko novinarsko ščene iz tega trobila, samo da bi kao pokazalo, kako Janšo vsepovsod spremljali varnostniki. Ko pa turčin hodi v trgovino z varnostniki pa o tem nihče ne piše. Vesel bo dan, ko bo še ta brezplačnik propadel.

 11. as pravi

  Ne Mefisto naslednje leto ko ga bo SDS prekopiral pa bo tapravi.Par večerij pri PAHORJU malo PASULJA pri g.JANKOVIČU pa nastane nov zakonik.Kaj pa revež sploh zna sam naredit.

 12. mudo moreno pravi

  Kaj, Janšo spremljata samo 2 varnostnika? To je kriminal!
  Zoki je bil navaden državljan, še zaprisegel ni kot poslanec, pa so ga že varovali 3 varnostniki plus policaj ( za vogalom pa so bili skriti snajperist in vod diverzantov, za vsak primer). Ali je to pravica? V tej državi smo po ustavi vsi enakopravni, nekateri očitno še bolj!
  Zakaj je ravno državljan Zoki bolj enakopraven od premierja Janeza. Morda zato, ker “nije on odavde”?
  Ali smo ljudje, ki živimo tukaj že več kot eno tisočletje vredni manj od pritepenca in lahko živimo in obstajamo le še zato, da jim plačujemo davke?

 13. as pravi

  Mudonja na večerji pri gJANKOVIČU se je plesalo ŽIKINO KOLO saj jo poznaš.

 14. otto skorzeny pravi

  navedba “pri tem pa se je zgledoval celo po tabloidih” izpod peresa politikisovega pisca se mi zdi čudna, glede na to, da sta politikis in požareport pravzaprav bratska portala. kaj pa je požar, če ne tabloid???

 15. Petrovc pravi

  MRTVE DUSE: v Sloveniji je danes cela kasta ljudi, ki eksistirajo in se hranijo s sovrasvom, lazmi in lincem. Njih fizicna eksistenca zavisi od tega, skromno placani komentatorji ali bogato nagrajeni plodilci afer.
  Pritlehni in zastonjkarski hlapci, za pohvalo ali izprijeni novinarji za klevete. Umazani brezimnezi ali topoumni in izprijeni sodniki.
  Pravzaprav tajkuni z zlico! Ce sta Zidar in Cernigoj tajkuna z lopato, so ti tajkuni z zlico! In mi, delovna vecina jim pustimo, da nas kradejo pri belem dnevu. Eni nas posiljujejo v glavo, drugi v srce.
  O tej vladni sestavi ministrov imam slabo mnenje, razen morda redke izjeme (Gornak). Vecinoma popolnoma nesposobni.
  Toda, kaj bo ostalo tem plodilcem zla, lazi in afer, ce Janez Jansa odide? Saj bodo pocrkali od dolgocasja in od nenarocil. Njih eksistenca bo nepotrebna.
  In kaj ostane nam, pametnim in delovnim, ce Janez Jansa odide?
  Mi se bomo preziveli, toda pozabili, da obstaja ta drzava.
  Zato, bojte se vi, princi zla, plodilci lazi in krivoprisezni pricarji, vi se bojte, da Janez Jansa odide!!!!
  Kaj vam se ostane?

 16. vlasansi pravi

  Več kot 20 let imamo svojo državo z demokratično ureditvijo nimamo paše dnevnika ki ga ne bi kontrolirala elita iz totalitarnih nčasov. Kako dolgo še?.

 17. DEBELA BERTA pravi

  Žurnal je že od nekdaj B ekipa posadke Gnevnika.

 18. MEFISTO pravi

  Posvečeno ASU, ki preganja tigra:

  Igrajte deco Žikino kolo,
  jebo vas Žika
  u dupe golo.

 19. Petrovc pravi

  IN SMO, tisti vecer, ko so nam dovolili sanje, legli objemajoc prekrasno devico, mlado, brhko, Slovenijo! Da smo se zjutraj zbudili in je ob nas lezala stara, smrdeca, prdeca, zaudarjajoca, carovica.
  IN JE po mednarodnih standardih, nivo zivljenja Ljubljani visji, kot v Berlinu, vsa ostala Slovenija pa tava v brezupu in bedi.
  IN JE bila Gorenska v Titovi YU po BDP na mestih od prvega do tretjega!
  Danes pa je najbolj obubozan, brezpraven del te drzave!
  Trije stebri ponosa Gorenske;
  -Industrija, vceraj, danes pa revscina in brezdelje. Samo ZJ je zaposlovala do 7.000 deklavcev direktno.
  -HKJ, trma in znanje, garanje in umetnost, danes pa je razvalina.
  -Planica, vsako leto jo je obiskal celo predsednik YU, danes se niti kakemu ministru, te vlade, niti ne ljubi, pretegniti nog. In pravijo, kraj in prireditev pijanstva!
  Ta drzava nima prihodnosti!

 20. mudo moreno pravi

  Jehjeh, AS, prav nič ti ne zavidam tvojega življenja. Poleg tega, da se zavzemaš za absurdne teorije, ki v naravi nimajo nobene podpore, celo glasbeni okus imaš tako izboren, da poslušaš Žikino kolo in podobne cigu-migu guslarije.
  In potem si nad svojim glasbenim okusom celo tako ponosen, da mene sprašuješ če poznam. Poznam že, poslušam pa raje skladatelje ala Bach, Arvo Part, Geirr Tveitt, Michel Legrand. Še nisi slišal, kajne?Žikino kolo je idealno zate, privoščim ti ga iz dna srca.

 21. as pravi

  mefisto kaj se sprenevedaš to je tvoja pesem.

 22. as pravi

  mudonja samo ne se smešit iz katerega leksikona si prepisal tale imena.Če bi resnično ti te poslušal bi ti bili komentarji na višjem nivoju.

 23. MEFISTO pravi

  AS, ne bodi otročji.

  Malo prj si trdil, da ste pri Jankoviću plesali Žikino kolo.

 24. as pravi

  Priznam mefisto kakršen predsednik takšni državljani.

 25. Dado pravi

  Nič bat, malo še pa bo ugasnilo tudi to brezvezno trobila od Žurnala. Potem ko bodo ti brezplačniki ugasnili, pa je potrebno začeti postavljati končno neko uravnoteženo medijsko krajino. Ker to tuljenje od levičarskih trobil počasi postaja res zoprno.

 26. Karl pravi

  Petrovič. če se LJ razvija je le dokaz, da ima super sposobnega župna. Gospodje ne pozyabiti, da vaš vođa ni zmagal na volitvah, temveč jih je dobil z zviojačo in pomočjo Erjavca in Viranta. Torej ne govorite o glasovih, ki jih mi njemu nismo dali, ampak so nas za nje ogovljufali!!!!

 27. mudo moreno pravi

  As, prepričan sem, da za Parta in Tveitta še svoj živi dan nisi slišal.
  Kakor tudi nisi slišal, da narave ne moreš okoli prinest. To je tvoj velik problem, reče se ji nerazgledanost, nerazumevanje in slab okus.
  Oziroma kot je nekoč izjavila pevaljka Žikinog kola i sličnog šunda, Milica Trofrtaljka: ” Lično sam ja provjerila, koliko je taj Bah prodo ploča i moram da vam kažem, da se Bah nikako ne može merit sa mnom!”

 28. MEFISTO pravi

  Ja Mudo Moreno, pa res, v nekem srbskem časopisu sem prebral, da jih je prodala celo več kot Wolfgang Amadeus Mozart.

 29. as pravi

  mudonja pravilno ugotavljaš ko praviš da narave ne moreš pretentat.Zato če imaš otroke vnuke….spoštuj naravo drugačnost je tudi od matere narave.

 30. mudo moreno pravi

  Mefisto, prosim ne zmedi ubogega ASa še bolj. WAM je za njega prikazen iz nebes, on pa v nebesa ne verjame.
  AS, poslušaj me ti dobro: da sem jaz postal tako okorel realist in desničar, je zagotovo tudi zasluga mojih otrok. Ker otroci so , če so seveda normalno inteligentni, še nepokvarjeni s politično korektnostjo in povedo naravnost, kaj si mislijo. In mulc pravi-pedri so čudaki. Črnci so čudni. Cigani so banda. Itd…
  In ker imamo danes na voljo internet, imamo tudi dostop do politično nekorektnih, a še kako resničnih informacij. In vse kar mi mulci pravijo, v bistvu drži. Hehe, dobro je imeti otroke, definitivno se od njih lahko naučiš ogromno!

 31. as pravi

  mudonja in mefisto še enega kozla sta ustrelila.Še nikoli ni bilo merilo kakovosti prodaja plošč.To pa sigurno že vesta.

 32. as pravi

  mudonja slab realist si mati je sigurna za očeta se pa nikoli ne ve star pregovor ne srbski slovenski.

 33. MEFISTO pravi

  AS, spet ga lomiš.

  Dobro veš, da je bilo za Bacha in Mozarta zelo pomembno število prodanih plošč in kaset.

  Od tega sta vendar živela.

 34. MEFISTO pravi

  AS, če ne boš pravilno postavljal vejic, se ne bova več pogovarjala s teboj.

 35. mudo moreno pravi

  AS, prodaja plošč je merilo popularnosti izvajalca, vsaj v 20.stoletju do pojava interneta je bilo tako, sedaj je malo drugače.
  No, čeprav ima Mefisto svojo teorijo, kateri ne bom oporekal, ker slutim njen skriti pomen.
  AS, če dvomiš v očetovstvo, naj te povsem potolažim. Moji sinovi so še mnogo bolj ortodoksni, kot sem jaz in nikdar nisem podvomil niti za kanec. Poleg tega jih izdaja tudi fenotip, temperament in intelekt. To je genetsko, veš, kakor je genetska homoseksualnost.

 36. Franc pravi

  Bedasti Žurnal hoče Janšo pokazati ali kot zapravljivca ali kot strahopetneža. A dejstvo je, da ima kot premier tako pravico do 24-urne varnosti in ta strošek je do sedaj odpadel tudi na čisto vsakega premiera. Janša pa ni bil nikoli bojazljivec, je izredno pogumen človek, kar je pokazal tudi med vojno za slovensko osamosvojitev. Tako da upam, da se ta šit žurnalovski čimprej ugasne, da končno neha poneumljati širše množice.

 37. Petrovc pravi

  Neumno je prepricevati neumne! Se bolj neumno je voditi neumne!

 38. Petrovc pravi

  Bo pa zanimivo opazovati, kdo bo prvi vrgel kamen v to vlado! Sistematicno rusenje se dogaja na dveh frontah, prva je izsiliti DESUS, da izstopi, druga je neprestane groznje sindikatov birokratov in Semolicevega fantomskega sindikata, ki grozijo z revolucijo.
  V tem trenutku je malo verjetno, da bi prvi vrgel kamen tisti, katerega roka se od dalec vidi, cigava je. Sindikati bolj razgrajajo in kot indijanci, drug drugega spodbujajo, naj vrze, da bi se sami skrili le-temu za hrbet.
  Bolj nevarno je zibanje colna Erjavcu. Tako Strukelj, kot Semolic, se bosta skrila za hrbet bolj neumnega in placanega. Kake Klobase ali drugega nepomenbnega sindikalista.
  Bo Erjavcev DESUS Trojanski konj ali pa se bo nasel kak Klobasa, ki bo samo izrabljen.

 39. Petrovc pravi

  KO NAROD NITI PLEME NI VEC, CIGANSKI TABOR!
  80% Slovencem je popolnoma vseeno za to drzavo. Skrbe samo za sebe.
  11% Slovencev se zagrizeno bori z mlini na veter.
  9% “Slovencev” se zagrizeno bori demontirati se to, kar je ostalo, rusevine.

 40. PEPI pravi

  NOVKOVIĆ NI NIČ DRUGEGA KOD ŠE EDEN OD MNOGIH SRBSKIH
  5To.KOLONAŠEV KI JIH SLOVENASKA UDBA PLAČUJE ,DA LAHKO
  KOMUNISTI ŠE NAPREJ V MIRU KRADEJO !!!!!! Ljubljana je gnezdo teh
  Srbskih “POPDGAN” katere trosijo laž po SLO. IN NAS SRAMOTIJO PO
  EUROPI !!!!!!!! SLOVENIJA JE SLABŠA KOD JE BILA “DDR” DOKLER BO
  V MURGLAH ULBRICHT BREZ BRADE in njegovi VOHUNI !!!!!!!!

 41. EU pravi

  PEPI !!
  NE ČUDI SE, NOVKOVIĆ JE SAMO EDEN OD 571 tih, kateri pišejo po
  naročilu “UDBE” MURGELSKA LAŽNJIVA PODGANA IMA KRATKE NOGE !!

 42. Nebodigatreba pravi

  ko smo osamosvojili to našo ljubo slovenijo sem se spraševal koliko wanabi bosancev premore naša ljuba slovenija danes se sprašujem koliko wanabi fašistov premore…

 43. Hribouc pravi

  V vsakem primeru,dragi tlačani iz yugo gulaga,si pišemo sodbo sami.
  Če Žurnal in F21 crkuje ali ne, če F571 dela mlade ali ne.
  Le vkup,le vkup uboga gmajna!
  Prihaja nova doba.
  Tokrat brez komisarjev!
  In Giuseppe Perrazzi,lažni brezsramnež Joško Pirjevec nam ne bo pisal oparfumljene kominternovske zgodovine.

 44. Timis pravi

  A niso sodišča varovana z varnostniki?

 45. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!

 46. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!!

 47. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!!!

 48. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!!!!

 49. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!!!!!

 50. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!!!!!!!

 51. MEFISTO pravi

  JANŠA JE BOG!!!!!!!!!!

 52. PETROVC pravi

  JANŠA JE BOG!!

 53. PETROVC pravi

  JANŠA JE BOG!

 54. PETROVC pravi

  JANŠA JE BOG!!! !

 55. PETROVC pravi

  JANŠA JE BOG!!! !!

 56. MEFISTO pravi

  ja PETROVC prav imaš JANŠA JE BOG!!

 57. PETROVC pravi

  sem vedu da se strinjaš z mano kleni MEFISTO JANŠA JE RES BOG!!!

 58. megi pravi

  rdečuhi evo da je res kar pravita PETROV in MEFISTO JANŠA JE BOG!!!

 59. megi pravi

  LJUBIM JANŠO JANŠA JE BOG

 60. EU pravi

  NAŠ JANŠA JE BOG!!!

 61. RES JE !!! pravi

  JANŠA TI SI BOG

 62. VSI STRPNI !!! pravi

  REDEČUHI…… RDEČUHI ….. KHMMM SVINJE…. RDEČE…
  EVO EVO…. VIDTE DA JE RES…..
  JANŠA JE BOG!!!!!

 63. NO COMMENT pravi

  GOT IT? ….

 64. mudo moreno pravi

  kreten NO COMMENT. kaj ne veš da je JANŠA RES BOG!!!

 65. NO COMMENT pravi

  😛

 66. Petrovc pravi

  Kdorkoli si ukradel moj nick, si me, med odmorom sestanka, dodobra nasmejal! Duhovito!

 67. NO COMMENT pravi

  @PETROVC
  😉

 68. božiček pravi

  Varnostna služba je na osnovi analize dr. Dušana Rutarja ocenila, da je za varnost ljudi dobro, da ljubljenega vodjo spremljajo varnostniki.

 69. VSI STRPNI pravi

  zglega, da je zgoraj udbaš znorel…..hahahahhahahah

 70. Toro pravi

  Tole je pa huda burleska, mladci se igrate boga in hudiča. Ojoj, kam smo prišli predvsem kaj hočete sploh dokazati in povedati. Slučajno zašel na forum moram reči pri tako resnih zadevah si norce delate pa videti je, da ste odvisni in ne morete brez en drugega. No pa lepo se zabavajte še naprej. Boga pa le pustite pri miru, saj veste nikoli ne veš….

 71. sin pravi

  am… kanček offtopic ampak vseeno… katero podjetje je že tiskalo majice za javno upravo v času janševega mandata? prosim, tiho o korupciji fiktivnih “udbašev”, raje se posvetite aktualni korupciji znotraj slovenske vlade. pljuvači.

 72. grožnja pravi

  hahahahahahahahhahahahahah 🙂 kjer izgovor za varnostnike… da je janševo življenje ogroženo zato ker je nek čefur napisal na zelen kontejner “zoki ubi janšo” 🙂 ahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahhaahhahhahaahahhahahahhahaha…. ne morem se nehati smejati… hahahaha…. pacienti, res 😀 😀

 73. majstr pravi

  Janša ni bog, ampak bogi. Pa pri varnostnikih naj se zasigura, da so grdi, stari in debeli. Če ne mu bo spet kdo urško kresnil.

 74. žaga53 pravi

  Pjer on bo naredil red v državi,ja,saj na dobu je ni mogel,bi lahko kaj hitro ostal brez glave

 75. […] je po tem novinarskem biseru tokrat spet presenetil. V bistvu se je tokrat pri tehnologiji postavljanj novinarskih vprašanj […]

 76. vanč pravi

  Menda pa je več vreden kot vaš,zacugani fašist tito.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen