Turkov napadalec razkrinkan: igralec Uroš Potočnik alias Kadunc je ministra poimenoval s “smradom”!

96

Danes je Politikis.si ekskluzivno poročal o včerajšnjem izredno neljubem dogodku, ko so novega ministra za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Žiga Turka najprej nekulturno izžvižgali, potem pa so se nanj spravili celo z grobimi fizičnimi kretnjami in s prostaškim ozmerjanjem. Tako je neka ženska Turku žugala tik pred obrazom in nekaj nekulturno in neartikulirano kričala. Neki možakar s črno kapo, pa je Turku prav tako neposredno v obraz zakričal “smrad” in ”smrdiš”. 

Turkov napadalec s “črno kapo” je sedaj znan. Gre za igralca Uroša Potočnika, ki je leta 1997 zaigral v filmu Andreja Košaka Outsider. Potočnik je v tem filmu igral pankerja Boruta Kadunca, ki je večen upornik proti (komunističnemu) sistemu. Potočnik po tem filmu ni več kaj prida snemal, leta 2002 je denimo zaigral prav tako v Košakovem filmu Zvenenje v glavi.

Komentator z vzdevkom “Joj” se pod zgoraj navedenim člankom upravičeno čudi, zakaj je Potočnik tako znorel, in kje osebno je sam prizadet in prikrajšan, da je ministra Turka obkladal s takimi prostaškimi besedami. Uroš Potočnik sicer po javno dostopnih evidencah deluje kot samostojni kulurni delavec, njegovo področje pa je “umetniško ustvarjanje”. Osnovni finančni podatki pa za prejšnjo leto še niso na voljo. 

Naši viri še pravijo, da so policisti Potočnika nedvomno spoznali, saj je med včerajšnjimi protestniki bil med bolj znanimi. Ali pa bodo tudi ukrepali, pa je že drugo vprašanje.

Še paradoks: Potočnik alias Kadunc dandanes kriči na predstavnike demokratično izvoljene oblasti, kot da se vmes ne bi zgodila samostojna Slovenija in bi še vedno tičali nekje v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. No, takrat se verjetno ne bi tako drl…

Igralec Uroš Potočnik je včeraj bodočega ministra Žigo Turka ozmerjal s “smradom”.

Foto: arhiv Politikis.si

 

 

 

 

 

 

Foto: genspot.com

Št. komentarjev: 96
 1. anakonda pravi

  Taki “kulturniki” so sramota za Slovenijo. Smešijo slovenski narod in slovensko vlado. To je kultura juga (Opankoviča.

 2. TIGR pravi

  Seveda se ni drl, ker bi mu dali po gobcu. Titoisti se derejolev demokraciji.

 3. Boris Valenčič pravi

  KULURA IN PREŠERNOV DAN

  … in še pesmica namenjena MAJDI ŠIRCA:

  EN HRIBČEK

  Ti mi boš dala dnar in jaz postal bom milionar…
  EN HRIBČEK BOM KUPIL IN PIČKE PLODIL…
  en liter ga bom srknil in dve bom nabil…

  dolga kolonca žemljic me čaka, če vinčka bo zmanjkal bom travco sadil…

  še bolj jih bom žvajzal, še močneje plodil…
  Na njivci pod hribčkom jih bom zaposlil, če kera nov pridna – jo bom v ŽOLO zavil…

  … nasljedna pesmica, ki bo verjetno sledila kot nepogrešljiva – trdo občutni politični frekvenci, pa bo en del takole: ratatatata……….

  freetime.si/lepotice2012/lepotice2012/index.html

  reetime.si/lepotice2012/nar/index.html

  monarh.si – KRALJEVINA SLOVENIJA !!!! – LKSLO.SI

 4. Boris Valenčič pravi

  POLICIJA V SLOVENIJI NEIZPODBITNO SODELUJE V KRIMINALNIH POČETJIH POLITIKOV IN DRUGIH “GOSPODARSTVENIKIH”,
  ŽELITE SODELOVATI PRI NADALJEVANJU TAKŠNEGA GANGSTERIZMA, ČE NE GRE DRUGAČE, SE PRIJAVITE ZA POLICAJA,
  OPRAVILI BOSTE “ŠNEL-KURZ”, KAJ ZVOHUNITE ALI NAREDITE KAKŠNO UMAZANO DELO IN IMELI BOSTE POLNE
  ŽEPE DENARJA!!! RECESIJA, KAJ PA JE TO ZA POLICAJE ??????????… nekaj za na K….

  RDEČE-ČRNI JEZDECI. Kdo mislite, da divja po slovenskih cestah in tako agresivno ogroža druge, se vozi skozi očitne rdeče semaforje in uprizarja celoten cirkus na cestah? Kdo zaničuje in ima za norce prav slovenski narod in pošeno ljudstvo??? V glavnem vse nastale svinjarije v prometu kot tudi ves drug kriminal producira policija, zato, da lahko potem zahtevajo od zakonodaje viskoke kazni in prejemajo podkupnine tudi od gospodarskega kriminala… torej vabljeni v policijo…!

  SLOVENSKA VIDNA POLITIKA JE OBJEST V DVO-BARVNI KOMBINACIJI, POVSEM NEUŽITNA KOT RDEČA IN ZELENA MUŠNICA.
  V Sloveniji vlada težko zakoreninjen kozmetični fašizem, totalitarna inkvizicija, hudo prevarantsko nasilje, kjer le navidezno izgleda kako je vse lepo, prijazno in urejeno, toda prava resnica je povsem drugačna. Policijski in pravni konglomerat je negativena os, zgolj za koristi posameznikov, namišljenih in bedno vsiljenih elitnikov (fašistov), na katero pa ima dotaten vpliv še dnevna dvobarvna (šekasta) politika, trenutno na oblasti. Gospodje… trdijo, da so se takšni že rodili…

  ISTOSPOLNI PARTNERIJI IN POSVOJITVE OTROK. En primer: dva fanta, bivši kriminalist (kriminalec) Vasja Plemelj in Mitja Kunstelj bivši specialec (kriminalec) ugrabita nekomu mamico z še nerojenim otrokom. Tako imata onadva potem tega otroka. Za tem pa tega otroka, ko se rodi data dvem babicam nekam drugam v Mursko Soboto, kjer imata v heterosu še policaja-paznika kateri pa prevrača avtobuse polnih otrok. Medtem mamico izrabijo, da dela za policijo…. ko bo fantek odrastel, pa ga bodo prav tako vključili v policijo – početi KRIMINALNA dejanja.

  Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

 5. bojana pravi

  komunistična kultura

 6. alojz pleskovic pravi

  sramota za Slovenijo takšni slovenci naj se ne oglašajo v imenu Slovenije ampak Srbije

 7. Banda rdeča pravi

  Če se tale Potočnik druži s Košakom je tako ali tako vse jasno. Verjetno so ga prej še napili, da je bil ja še bolj glasen in korajžen.

 8. joža gulikoža pravi

  Shrhljivo je, da so vceraj v Odmevih obsirno porocali o protestu pred CD in med drugim omenili petje Zdravljice NIC pa o omenjenem izgredu. Strah me je ziveti v drzavi, kjer drzavni mediji tako manipulirajo javnost.

 9. KATASTROFA pravi

  “samostojni kulturni delavec” – njegovo delo “umetniško ustvarjanje” – takim in njemu podobnim je potrebno ukinit za vedno vsak eur. Pa tudi kazenski pregon je potrebno uvesti. To je pa že višek. Pa tudi proti vsem, ki so se nesramno izražali, prav tko proti gospe, ki je žugala in mahala.

 10. mitja vilar pravi

  Spomnim se, da je en tip mislim da v Mariboru pred nastopom predsedika države začel tuliti nekaj na temo Janše. Tako prvi kot drugi primer in stotisoči anonimnih komentarjev na spletu recimo tudi o LJubljnanskem županu, gospodu Pahorju…. gosdpodu Kučanu kažejo predvsem to, da si ljudje leta 2011 ali pa 12 ne upajo izreči stvari, pod katere se podpišejo. Zanimivo. enaka zgodba so bili brezplačniki, kjer prav tako kot recimo tisti predavatelj iz novogoriške fakultete ni bl sposoben razen pljuvanja po drugih napisati tudi svojega imena.
  Splet je odlično orodje, da poveš stvari, ki so širšo javnosti sicer skrite. Če pa dejstev ne poznaš, pač uporabiš žaljivke. Temu gosposu Turku lahko vsak, ki se ne strinja z njim pošlje svoj pogled na ziga.turk@gov.si. Tudi jaz sem ga,tudi zaradi tega, ker je desna politična opcija že v preteklem mandatu blokirala razvoj. Žal je to edin inačin, da na trgu prideš naprej.
  Razlika med profesionalcem in amaterejm je v tem, da pri prvem politično prepričanje ne vpliva na strokovne odločitve.

 11. coba2000 pravi

  Eh, najbolje je naredil Turk, ki je brez strahu stopil med protestnike in se z gospo poskušal pogovoriti. Z nasmehom je sprejel Potočnikove zmerljivke in odšel. Kaj je treba temu dodati? Če bi zraven stopila policija, bi bili čez pol ure “posvečeni” mediji polni kolumn o “policijski državi”, kriv pa nihče drug kot Janša….. Mislim, da to pisanje o slabih živcih nekega obskurnega igralca delajo samo zastonj reklamo le-temu. Kaj pa če še Musarjeva poseže vmes?
  Pravi val stavk in protestov še pride. Naj si murgelski škratek opomore od šoka in izda direktive pridnim partijskim sindikalistom. Še bo veselo….. aja, za stavke javnega sektorja pa bo potrebno še toplejše vreme, bog ne daj, da nam zmrznejo a ne?

 12. Bumbar pravi

  Upam,da ne dobi niti ficka za njegovo nekulturo.

 13. coba2000 pravi

  Torej je potrebno izdati odlok, da se vsaki družini z minimalnimi osebnimi dohodki izda odlok o samostojnih kulturnih delavci, ker dejansko SO UMETNIKI! Umetniki preživetja. Tem prisklednikom bi pa take prejemke dobro pretehtal, preden jih dobijo. Na posnetku je lepo vidna bera Krznenih plaščev in ostalega nič kaj poceni kiča. Sem nevoščljiv? Seveda, ker ostali umetniki preživetja kupujejo skoraj pokvarjen kruh, ki je v večernih urah v štacunah na policah po znižanih cenah. Ko bo situacija boljša in bo delavec plačan dostojno, pa ne bom več nevoščljiv.

 14. Boris Valenčič pravi

  Po mojem je ta incident povsem izmišljen… kdo ve komu v korist…

  Vredno bi bilo imeti priče tega dogodka!

  Zelo lepo pa bi bilo, da bi se to tudi resnično zgodlio, kajti tudi žaljivk si POLITIČNI KRIMINALCI LEVIH IN NAVIDEZNO DESNIH sploh ne zaslužijo.

  Vsaj to bi jim privoščil, da jim neko izreče besedo SMRADI, plače bi jim morali takoj ukiniti in nakradeno, kot vse njihovo premoženje pa takoj tudi zarubiti.

  Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

 15. Boris Valenčič pravi

  ZA coba2000:

  … si pravi policijski SMRAD…

 16. Alex pravi

  Pač zgleda, da bodoči minister ne skrbi prav veliko za osebno higijeno, pa ga je malo bolj glasno opomnil, tišje tak ni šlo, ker so ostali peli zdravljico. No ne pretiravajte, kaki napad no, ko pa se je eden neprištevnež drl na otvoritvi EPK pa nobenemu nič….. pa gre pri “napadenemu” za zelo podoben priimek.

 17. dern pravi

  boris……………………predolgo že igraš norca, pa nisi niti opazil, da si takšen tudi v resnici (p)ostal.

 18. DEBELA BERTA pravi

  Po videnem sodeč spadajo tudi Green Dragons med kulturnike.

 19. Boris Valenčič pravi

  za dern:

  … pravi norci v Sloveniji resnično prosperirajo.. nihče jim ne more do živega, vse pokradejo, ovce kot si ti, le nemo-topumno gledajo, dan kultuje je, tudi namesto rojstvo Franceta Prešerna – praznujete njegovo SMRT…

  Res, neverjetna in močno sprevržena Slovenija !

  Del nje pa si verjetno tudi ti !

  Pa kaj ena ocena več, kdo je norec, pa čeprav tvoja !!!

  Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

 20. nrtm pravi

  Spet en trop ovc. Za kakšno bolj pomembno stvar bi bili tako glasni in složni raje, za kake delavce, ki po pol leta ne dobijo plače, ne pa da se zbirajo zaradi par uradničkov, ki bodo zgubil dobro plačane službe. Veliko več je kritičnih stvari zaradi katerih bi se moral Slovenci res na kup nabrat v veliki množici in takole protestirat. AMpak ne rata. Za tole kulturo pa tak bavbav.

 21. Boris Valenčič pravi

  za nrtm:

  … veliko truda sem vložil v napredek in razvoj Slovenije, 30 let mojega posvečenega dela za druge in odrekanja zase:

  freetime.si

  monarh.si

  lkslo.si

  opinfos.com

  … imam tudi čisto vest pred seboj, vsak ima tudi svojo kožo iz katere ne more, vsaj kradem ne, še manj pa bi okradel, če bi že – navado ljudstvo !!!

  Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

 22. Boris Valenčič pravi

  popravek – NAVADNO ljudstvo

  za nrtm:

  … veliko truda sem vložil v napredek in razvoj Slovenije, 30 let mojega posvečenega dela za druge in odrekanja zase:

  freetime.si

  monarh.si

  lkslo.si

  opinfos.com

  … imam tudi čisto vest pred seboj, vsak ima tudi svojo kožo iz katere ne more, vsaj kradem ne, še manj pa bi okradel, če bi že – NAVADNO ljudstvo !!!

  Berite: monarh.si Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ

 23. Delavec pravi

  Iz gmote kulturnikov izbrati tiste,ki so to res ,jih ustrezno podpreti in nagraditi,šalabajzerje pa oddaljiti čimdalj od državne blagajne.

 24. Mycroft pravi

  Takole je drhal takoj po volitvah pričakali učitelja Jermana v Cankarjevih Hlapcih, pijani in s koli. Res so kultrni.

 25. Cefizelj pravi

  Potočnik je še en dokaz več, da takega ministrstva za “kulturo”, oziroma za finančno podpiranje “kulturniških” mediokritet ne potrebujemo.

 26. theo pravi

  Nebi ti samooklicani KRALJ stopil malo do dr. Lajlarja, morda ti bo pa pomagal. Poskusiti ni greh.

 27. Bumbar pravi
 28. niko pravi

  “Gospa”,ki je nihče ne prepozna in ki kriči je igralka Draga Potočnjak.sicer pa menim,da je potrebno število ministrstev še zmanjšati,ker birokrati zaposleni na ministrstvih,s svojim počasnim delom in neučinkovitim sistemom,že ogrožajo državo in odganjajo tuje investitorje.Že vnaprej trditi,da bo združevanje ministrstev,kar je samo prvi korak,drugi je zmanjšanje birokracije,a priori škodovalo kulturnikom,je neresno.ministra se sodi po dejanjih in že 4 milijone eur,ki je šlo za Šircin propadli referendum,bi kulturnikom za njihove projekte prišel bolj prav.

 29. jure verde pravi

  ZA KOZLAT sram me je da delam v kulturi ,zdaj je že vsak statist ,kulturnik

 30. Banda rdeča pravi

  Potočnik se je seveda vstrašil, da se ga bo odrezalo s proračunskih jasli. Prav je tako, saj tile “kulturni” zajedalci stanejo državo, beri davkoplačevalce na milijone denarja, delajo pa tako nič. Turk mora to bando pošteno razgnat ko bo začel ministrovati.

 31. Kučman pravi

  Očitno se je napil šmarnice in piva. Zato je na mestu vprašanje, kdo bolj smrdi, a ne tovariš Kadunc?

 32. goran pravi

  Še ko me gleda iz slike smrdi po gnilobi. Sicer je pa to predstavnik sodobne slovenske umetnosti in ta je pać takšna kakršno jo je predstavil tovariš Kadunc. Mu bo pa ta performans prinesel novo filmsko vlogo v sekretu slovenskega filma.

 33. goran pravi

  Zdaj pa res. Ukiniti ministrstvo za kulturo !

 34. […] http://www.politikis.si/?p=50240 Share this:EmailTwitterFacebookPrintLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 35. ROMARKA pravi

  Naj vam bo lep praznik

  France Prešeren
  Dominos vobiscum

  Oče Janez ječmen seje,
  tam na polju pr’ Ljubljan’,
  mim’ se vandrovček prismeje,
  sam presveti Kozmijan.

  Prav prijazno ga pozdravi:
  ”Kaj pa delaš Janez tu?!”
  Janez pa je slabe volje:
  ”Kurc te gleda!” reče mu.

  ”Kaj svetnika kurc bi gledal!”
  reče sveti Kozmijan.
  ”Bom naredil coprnijo,
  da bo svet v pokoro djan!”

  Komaj misli te izreče,
  z njive kurci poženo.
  Janez brž po Katro teče:
  ”Katra, Katra kaj bo to?”

  Katra ven iz kajže teče,
  vid’ na njiv’ soldate stat,
  od veselja si jo mane:
  ”Moj ga ‘ma t’ko sam za scat!”

  Katra prvega natakne
  gori doli vzdihujoč.
  Niti enkrat ji ne zmakne,
  z njim jo drajsa celo noč.

  Drugo jutro polna njiva
  samih strumnih je devic,
  vse počepa in poriva,
  saj na svet je dost’ prasic.

  Izmed vseh ljubljanske frajle
  najbolj vnetih so pizda,
  zaslužile bi kolajne,
  znajo fukat kar za dva.

  Sem prišle so na kurbanje,
  tud’ Ljubljančanke gospe,
  najdeb’lejši so le zanje,
  da se v pizdah ne zgube.

  Jel’ to morje Adrijansko,
  ki tak strašno valovi.
  Ne, to pizdovje je ljubljansko,
  ki na kurcih se besni.

  Sred največje kurbarije
  pride mimo coprn’ca,
  pa si zmisli coprnijo,
  da bi stvar še lažje šla.

  ”Stojte pizde nenasitne!
  Kaj nek fukate čepe?
  Zmatrajo se žile ritne,
  lepš’ porivat je leže.

  Kurce ven iz zemlje spul’te
  in zavijte jih v papir.
  Z njim doma si pizde gul’te,
  da bo rit imela mir.

  Reci:”Dominus vobiscum!”
  dominus ti v pizdo skoč’,
  pa boš imela svoj pritiskum,
  k’ te bo drajsal celo noč.

  Kadar pride ti zastoči:
  ”Etkum spiritus tuo!”
  Dominus ti iz ritke skoči
  požegnavši te z vodo.

  Ženske so tako storile,
  kurc pod pajsko pa domov,
  kar naprej so se gonile,
  furt na furt jih je bezov.

  Pele dominus so rano,
  pele dominus zvečer.
  Vse po poslah je poscano,
  dominus je huda zver.

  Tudi Katra s svojim leže
  in nastavi si ga v rit.
  Dominus ji koj postreže,
  tri dni se je nič ne vid.

  Še četrti in še peti
  Katra v luštih izdrži.
  A deveti in deseti
  pizda več je ne srbi.

  Že sta tedna dva minila,
  Katra je že čisto preč,
  je besede pozabila,
  da b’ je kurc ne fukal več.

  Dominus pa kar poriva,
  ne minute ni pr’ mir’.
  Katra je napol še živa,
  pizda kot zmečkan krompir.

  Kje si pizdica nekdanja,
  ki si kurce stiskala?
  Razcefrana kakor cunja
  blagor mu k’ spomin ima.

  ”O nesrečni fuk gol’fivi,”
  še enkrat spregovori.
  Med neštetimi porivi
  bogu dušo izpusti.

  Dajo gor jo na te pare,
  ni je več ko par kosti.
  Dominus naprej jih tare,
  moč ustaviti ga ni.

  Še ko trugo so zabili,
  spaka je po njej bezov.
  Kmal’ bi trugo iz rok spustili,
  t’ko je butal ob pokrov.

  S štriki so jo povezali
  in spustili jo v zemljo.
  Pol so patra poklicali,
  pričak’vali, kaj da bo.

  Pater grobu se približa
  sliš’ v jami ropotat,
  od strahu se brž prekriža,
  mal’ ga tudi prime srat.

  Pater dominus zapoje,
  hoče Katro poškropit,
  -kurc naj gleda žegne tvoje-
  dominus mu skoči v rit.

  K sreči mežnar se požuri:
  ”Etkum spiritus tuo!”
  Dominus jo z rit odkuri,
  več nazaj ga ni bilo.

  Katra v grobu mir uživa,
  moli zanjo če s’ kristjan.
  ”Vsega zla je pizda kriva!”
  pravi sveti Kozmijan.

 36. Ota pravi

  Uroš Potočnik pa kulturnik, sramota kdo to sploh je, da si dovoli kaj takšnega. V tej preljubi prestolnici se dogaja marsi kaj. Vsi so tako korajžni, ker imajo močno zaledje. A to kar je storil ta kulturnik je spreverženo in vredno najostrejših sankcij. Kulturniki bi morali odreagirat in obsodit takšno nagnujno dejanje. Ja tudi Makarovičeva je takoimenovana kulturnica, ki si je privoščila gnusno dejanje, ki ga ne obžaluje. Potrebno bo narediti red, da se takšna kultura ne bo stopnjevala.

 37. blues pravi

  Kakšno odkritje ali še ena običajna desnosučna oblika novinarstva, ki raste na zelniku Demokracije in Reporterja. A se je že začelo označevati ljudi za odstrel po stari SDSovski fašistoidni naravi!!!!!

 38. anakonda pravi

  Blues, te je mogoče poslal Kučanče, da lajaš na tem portalu?

 39. EU pravi

  POTOČNIK NEKULTURNIK!
  VERJETNO SO TO TISTI POTOČNIKI IZ PEES STRANKE ALI EX ZARESA, SRAMOTA ZA TAKŠNE PERVERZNEŽE, KI BI BILI RADI KULTURNIKI SO PA PROSTAŠKI NIČVREDNEŽI, KI BI SE RADI MASTILI NAPREJ PRI DRŽAVNEM KORITU KOT OSTALE ČUNKE IZ RDEČIH-LEVIH TOLP.
  TO SO NIČVREDNI KUČANISTI.

 40. coba2000 pravi

  @Boris Valenčič
  Te ma da bi ušel iz psihiatrije? Raje ostani na toplem. He, he…..Kot sem ti zadnjič napisal….ko bodo marsovci napadli zemljo, si lahko kralj….desnega oddelka. Pišeš, da si 30 let svojega življenja namenil za dobrobit Slovenije? A si že tako dolgo zaprt? Jap, to je pa res najboljše za nas….

 41. coba2000 pravi

  @Romarka
  Škoda znanja slovenščine za tak zmazek. Smiliš se mi…

 42. Petrovc pravi

  ROMARKA: potreba je huda, pridi, da pogasim požar! Mamo ta velk rohr in dobr špricne! Mi nč ne vprašamo, pridemo, vtaknemo, pa pošpricamoo!

 43. Petrovc pravi

  Takih Potočnikov je v LKjubljani še 4.499!
  Zjutraj spijo do 12-ih! Po tem se začno zapijati, seksualno so NULE! Ob večerih pa ožive na raznih zastonjkarskih požrtijah ob šampancu in pršutu!
  Nikoli nič od njih, po Ljubljani pa se prevažajo z BMW ali terenci! Vse na žuljih delavca!

 44. Kučman pravi

  Blues, če se doma označujete s smradi, je to vaš problem. A takšno zverinsko dretje na ministra pa res nikamor ne vodi. Sicer pa na vzklikanje “patria” vemo, da so tam bili poslani tudi iz murgelskega štaba.

 45. Milica pravi

  @Neki možakar s črno kapo, pa je Turku prav tako neposredno v obraz zakričal “smrad” in ”smrdiš”. @
  Morda pa res smrdi?! On ze ve, ce je bil tako blizu.
  Ne obsojajte ga kar na pamet!

 46. Lanzareto pravi

  Tale Kadunc še očitno vedno misli, da živi v jugi, kjer se je lahko samo zapijal in nič delal. Tale vloga mu je zlezla pod kožo in misli, da je v filmu. Vsekakor ga to ne opravičuje primitivizma, ki ga je včeraj pokazal.

 47. viking pravi

  Ženska,ki žuga ministru Turku je Draga Potočnjak,igralka v Slovenskem mladinskem gledališču iz Ljubljane.

 48. Petrovc pravi

  Draga Potočnjak je kura z malo! Nikoli delala, nikoli nič ustvarila! V gledališču se je obdržala samo za to, ker je stalno komu držala ročaj in drkala!

 49. hors pravi

  To so naši kulturniki,niti urada za kulturo ne smejo imet banda nekulturna.Res sem vesela da so bili kulturniki izzvani in so se pokazali kako pritlehni so.

 50. Petrovc pravi

  SE SPOMNITE, PRJATLI: kako smo se veselili, mojstrsko odigrane šahovske partije NSI in SDS! Sedaj pa sem potrt! Naveličan! Utrujen! Mar bi ne bilo najbolje, da se preprosto umaknemo! Ta narod ni zrel ne za poštenje, ne za spoštovanje! Temu narodu mora, mora, zavladati Janković, da ga nauči manir! Takole kaki dve leti! Da bo vse uničeno in da bodo ponižani in da jim, morda, kapne!
  Vse bolj razmišljam kako bi morala NSI in SDS vrniti mandat vladanja!
  Pa naj odpadniška sodrga tolče kamneje

 51. ANGELCA pravi

  Še nisem videla bolj nekulturne drhali.

 52. Robin Hood pravi

  In kje je zdaj tista debela in zabuhla Pirčevka ?

 53. Maja pravi

  Draga Potočnjak in Uroš Potočnik: dva nekulturna nepridiprava, ki nam že celo življenje kradeta naš davkoplačevalski denar!

  Petrovc imaš prav. Meni je tudi žal da naslednji mandat ne bo vladal opankar, ampak samo iz tega razloga da bi te primitivna raja enkrat končno uvidela svojo zmoto in začela končno ceniti pridobitve samostojne Slovenije in demokratične vrednote.

 54. rukzak pravi

  BTW, se mi zdi, da pretiravate s tem “smradom”.
  Jaz vsakič slišim: “Sram! Sram naj te bo! Sram!!”

  In lahko je kulturnike sram za ta histeričen odziv, ker jim nihče še ni odvzel evra, samo državni birokratski aparat se manjša, torej mogoče kakšen cekin več za umetnost …

 55. Petrovc pravi

  DANES protestrirajo lumpenkulturniki! Pa ne ločijo niti med ministrstvom in kulturo samo! V organizaciji Zlobca!
  JUTRI bodo protestrirali lumpenšportniki, ker ne bodo dobili 73 miljona za idiotske igre univerziade v Mariboru! Kanglerju z štirioglato glavo! V organizaciji posiljevalca smučark in največjega roparja smučarske in športne blagajne, Vogrinca!
  POJUTRIŠNJEM bodo protestrirali Semoličevi presiti sindikati! Ki še kar živijo v socializmu globoko v socializmu!
  SLEDIJO pa novinarji, pa sodniki, pa tožilci, pa kriminalna policija,…..
  SAMI PARAZITI NA PLEČIH NACIJE!

 56. Vatreni navijač pravi

  Policija pa to provociranje hladnokrvno dopušča, bruh. Kot kaže so na prizorišču bili zato, da varujejo tega zapitega in zadrogiranega čudaka Potočnika 🙁

 57. vedeževalec pravi

  “GOSPOD UMETNIK” so še enkrat več pokazali kakšna je njih kultura in to celo v prazničnih trenutkih.

  Potrditev več, čigav zaščitnik in financer je bilo dosedanjo ministrstvo.

 58. Petrovc pravi

  GNOJNA BULA NACIJE-KULTURA: in na tem ministrstvu in iz tega budgeta prejemajo izdatno “plačo” ljudje, ki delajo doma, nikoli v službi, delajo pa samo to, da pišejo sovražne in levičarsko usmerjene komentarje pod članki na vseh spletnih straneh! Poleg plače pa še vsako leto po 2 meseca na Dunaj, na Japonsko,…… za davkoplačevalski denar! In to, ti privilegiji, so postali unikum v svetu, postali so dedni! Tega svet ni videl, na kulturi se pijavkarsko napaja mati, pa se ta privilegij prenese na hči in od hčere na sina!
  Ni čudno, da so tako prizadeti!
  Temu je treba narediti konec!
  In naj temu naredi konec Janković, samo on lahko te lumpe nauči reda!
  Hrbet tujega biča vajen!

 59. Petrovc pravi

  KAKO SMO ZAGONILI PRIHODNOST: začelo se je z konfuznim Trubarjem in umetnim jezikom in izmišljenimi Slovani-Slovenci!
  NE PRIZNAVAM NE NAZIVA SLOVENIJA, NE SLOVENEC!
  MI SMO VENETO-GERMANI IN MI IMAMO KARANTANIJO!
  Pa naj Srbi in Avstrijci skačejo do stropa!
  Nadaljevalo preko Bohoriča in Dalmatina! Pa do skrajno izprijenega Antona Korošca in rušenje Avstroogrske! Pa dalje do Odcepitve od Avstrije in priključitvi odpadniškemu polslovanskemu plemenu-Srbom! Pa do morilsko-zverineke OF in klavca Tita! In se je nadaljevalo z Kućanovimi klanovskimi spletkami in uničenjem naših sanj in naših denarnic!
  PA MAR MISLITE, DA OB TOLIKIH LUMPARIJAH RES NE PRIDE KAZEN!

 60. RES JE !!! pravi

  MUSARCA PREMAKNI SEDAJ TVOJO DEBELO RIT IN TVOJA POKVARJENA USTA, A JE TO KULTURNO IN DOPUSTNO KAR DELA TA “CESTNA ANTIKULTURNA DIVJAD”, BANDA MAFIJAŠKA NARKOMANSKA, SAJ SE VIDI NA SLIKI DA JE POLN DROG-DILERJI KULTURNI, KI PREPRODAJA PO LJUBLJANI MAMILA, KER MOJGA SINA JE TUDI TA POTOČNIK ZAVEDEL Z HEROINOM.

 61. EU pravi

  Uprašajmo se zakaj je policija gledal brez, da bi zaščitila G. Žiga Turka, pač policija, ki jo še vedno nadzoruje pasja princesa, kako dolgo bo še tako.
  Gospod Gorenak potrebna bo ČISTKA IN TO GENERALNO!!!!
  ===============================================

 62. deloritna mausarca pravi

  Potočnik je res bolj zbloja, vendar odlično dela kot špicelj.

 63. lili pravi

  Končno so ti kulturniki pokazali svojo kulturo.Protestirajo samo tisti tretjerazredni kvazi kulturniki,ki se vse življenje napajajo s kulturnim /našim/denarjem.Prava kulturna drhal,ki po kulturi ne sega niti do kolen bodočemu ministru,gospodu dr.Žigi Turku.Gledala sem njegovo izjemno kulturno in izredno zanimivo predstavitev.Zmerjanje in pljuvanje po njem je v celoti razgalilo tiste t.im.kulturnike,ki naj bi predstavljali našo kulturo.Zelo žalostno in gnusno dejanje.Tudi govornik v dvorani je zelo nekulturno prezrl v dvorani sedeče:predsednika državnega zbora /dr.Viranta/ sedanjega in bodočega predsednika vlade,gospoda Pahorja in Janšo.V pozdravnem govoru je pozdravil samo predsednika države.Ostale tri pa gladko ignoriral.Res kulturni odnos.Bodočemu ministru želim,da bi imel toliko moči in poguma,da bo na kulturen način obračunal s to kulturno drhaljo in podprl res tiste prave kulturnike,ki si zaslužijo ti ime.

 64. drugorazredni pravi

  Drhal ogabna!!! Žiga sedaj jim pa za kulturnega sekretarja iz Amerike pripelji Mrkaića!! Boš videl kakšen red bo v pol leta.

  Če je to kultura potem si želim naslednjih par let kulturni molk!!!!

 65. LJUTOMERČAN pravi

  Naša družinska skupnost ki šteje približno 30 odraslih osebv dveh kolenih, ter nadpovprečno prisotna pri kulturnih predstavah se je odločila, da bojkotira vse te prireditve. Znesek cca 2000 eur mesečno, včasih tudi višji bomo porabili v druge namene. Ne prestopimo več praga teh barbarov.

 66. Uroš Potočnik pravi

  Tako, gospe in gospodje, tovariši in tovarišice, levi in desni in sredinski! Meni je počil film, ker enostavno ne morem več gledat fašistoidnih skropucal (stran ni pomembna). Vse, kar se nagiba k totalitarizmu (levemu ali desnemu), smrdi, da smo si na jasnem! In še ena stvar je. To, kar sem izjavil, je moje osebno mnenje, zato ne mečite v isti koš vseh kulturnih delavcev, ki so prišli na protestni shod. V končni fazi osebno nimam nič proti g. Turku, saj se osebno prej še nikoli nisva srečala, bi pa z njim z veseljem odigral parijo šaha. Na srečo sem po svojem prepričanju na popolnoma nasprotnem polu (še komunizem je zame preveč desen). Ne podpiram nasilja – krik, ki boli, pa je odraz mojega osebnega nestrinjanja s porajajočim se techno fašizmom – kot, da bi se zgodovina spet in spet ponavljala Nisem vpil na njega kot posameznika ampak na osebek, ki predstavlja določeno politično opcijo. Pa tudi besede, ki sem jih izrekel, niso tako grobe, da jih z dobršno mero higiene nebi mogel posameznik očistiti s sebe (a le s pravičnim očiščevanjem). Redko se mi dogodi, da mi poči film, a časi so prišli tako daleč, da moje srce prehiteva pridobitniško pamet. Res je, da sem svobodni kulturni delavec, a področje umetnosti je široko. Marsikdo me ne pozna, ker se ne pojavljam v meni nerazumljivih TV nadaljevankah, reklamah ter različnih popularnih zvrsteh – enostavno me določene stvari ne zanimajo. Kdo pa pravi, da je vse, kar je dobrega v kulturi, tudi komercialne narave? A ko politika prične posegati v svet ustvarjanja, je čas, da se prebudimo kot ljudje in rečemo – DOVOLJ JE! Mnogo nas je, ki čutimo podobno, a v človeški naravi obstaja pri veliki masi posameznikov neka zavora – racioanlna ali pa samo kot strah, da si ne upajo prestopiti določene meje (hlapčevnje je Slovencem v genih!), le da je ta strah pri meni nekako pošel. Ni ga več. Ali pa moji predniki niso posedovali gena za klanjanje. Pa tudi iz ukinjajočega ministrstva nisem nikoli pridobil bogastva. Pa ne gre za to. Gre za princip. Če sem že storil, kar sem storil, je to zato, ker sem relativni radikal, ker povem jasno in glasno kar mislim, ker nisem strahopetec in ker menim, da noben od družbeno – političnih sistemov ne omogoča popolne svobode. Tiste svobode, za katero se je boril Črtomir (pa ne sin ljubljenega vodje). Spoštujem vsa živa bitja, ki delujejo v dobro vseh nas. Skropucala, pohlepneže, pridobitneže, lažnjivce ter ostalo drhal pa pomilujem – Bog (novodobna fizika obstoj boga celo brez sodnih – inkvizicijskih preganjan zanika, sam pa sem skeptik) jim pomagaj. Mogoče pa bodo enkrat le našli pravo pot. Želim jim vso srečo, drugega lica pa jim ne nastavim. S spoštovanjem do vseh, ki mislijo s svojo glavo, pa nasvidenje v naslednji vojni, Vaš nekulturni kulturni delavec – če pa sem umetnik, bo pa pokazal čas – dajmo mu časa, Uroš Potočnik

 67. Alex pravi

  In kaj bi naj policista ukrenila??!? Saj pa človek sploh ni bil ogrožen, Šel je mimo, in nekdo mu je pač povedal svoje mnenje.

 68. KULTURA PA TAKA pravi

  KJE JE MUSERJEVA IN ČEBAŠKOVA IN PREDSEDNIK DRŽAVE ?OGLAŠALI SO SE O TRENIRKAH KI PA JE ZA MOJE POJME NIČ SPORNEGA TO PA JE ŽALJIVKA OSEBNO NA GOS TURKA KI JE TRN V PETI SAMO ZATO KER GA JE PREDLAGAL JANŠA TURK VSO PODPORO PARAZITE JE TREBA ODSTRANK K SAE SAMO NAPAJAJO Z DAVKOPLAČEVALSKIM DENARJEM VSO SREČO OB VODENJU MINISTROVANJA GOS TURK ŽIGA

 69. JOJ pravi

  ROMARKA, kaj ko bi s temi Prešernovimi verzi začeli proslavo Prešernovega dne, bilo bi vsaj zabavno hi-hi, zdaj je pa tako dolgočasno, da zaspiš zraven.
  Aja, pa hvala za zabavo!

 70. ENSTENJ pravi

  žENSKA JE ZELO PODOBNA DRAGICI POTOČNJAKOVI, KATERA TUDI ŽIVI NA DRŽAVNIH (KULTURNIH) JASLIH. SAMO JEMATI IN NIČ DATI JE NAJLAŽJE. POMISLEK ; NEKOMU PA S TEM DRETJEM, NEKAJ VRAČAJO! RAVNO TAKO TUDI JERCA MRZEL!

 71. jaka pravi

  G. Potočnik, to ste sicer lepo napisali, a vseeno: ne bi bilo bolje, da bi se vedli dostojno kot se za nekega kulturnika spodobi, ne pa da ste prav nemarno in nedostojni drli, pazite, šele na kandidata za ministra. Kaj pa ima Turk s tem, če je DZ izglasoval novi zakon o vladi, ki pač ministrstvo za kulturo združuje pod neko večjo streho. Turk v bistvu ni niti glasoval za ta zakon. Verjamem pa, da bo kot strokovnjak dobro vodil svoj resor. Za vas pa bi bilo bolje, da drugič uporabite malce bolj sofisticirane oblike protesta, že zaradi vzgleda drugim.

 72. JOJ pravi

  P.S.: svoj prejšnji predlog utemeljujem z dejstvom, da se taka kultura pri nas zelo ceni, saj je celo Vojnović za umeščanje fužinarskega pičkarjenja v visoko kulturo prejel literarno nagrado “Kresnik”.

 73. MEFISTO pravi

  Uriš potočnik, pravite, da je še komunizem za vas preveč desen.

  Kaj je potem z vašo miroljubno držo, ki nam jo skušate vsiliti, če pa je znano, da se je komunizem vedno in povsod ohranjal z nasiljem, fizičnim in intelektualnim.

  Kar strah me je vašega komunizma, če je bil še ta, ki smo ga doživeli, preveč desen.

  Pravite tudi, da ste kulturnik, pa vas sprašujem, če živite le od tistega, kar ustvarite in plasirate na trgu kulture, ali pa ste tud vi priklopljeni na proračunski denar, bodisi državni, bodisi občinski.

  Še to vas konkretno sprašujem, če si sami plačujete prispevke za socialno zavarovanje ali ste morebiti tudi vi medtistim številnimi neuspešnimi kulturniki in umetniki, ki jim te prispevke plačuje država.

  Moram vam priznati, da me je nekoliko sprelete srh nad vašim radikalizmom in nad vašo sposobnostjo, da svoje lastnosti projecirate na druge ljudi.

 74. Rado pravi

  Le kako vam ni jasno ljudje,
  da v primeru ukinitve Kulturnega ministrstva ne gre za spopad levi : desnim?
  Tu gre za mnogo več. Gre za spopad kapital : kultura.
  In na izgubi v smislu kulturne identitete bomo vsi. Tako levi, kot tudi desni.
  Nehajte se prosim uravnavati po svojih strankarskih pripadnostih.
  Mislite s svojo glavo!

 75. ROMARKA pravi

  JOJ!
  To zgoraj neokusno pesem nisem objavila! Nekdo drug je objavil pod enakim mojim psevodomimom!
  Ma, itak je tukaj brez zveze pistati….
  Srečno

 76. MEFISTO pravi

  ROMARKA, ne sramuj se te vesele pesmice.

  Marsikatera med nami, med katere štejem tudi tebe, bi se razveselila cele njive stoječih trdih kurcev.

  Če ne priznaš, ti bom prepovedal dostop do polovice kurcev na tej božji njivi.

 77. mare pravi

  kaj reči KULTURNO

 78. MEFISTO pravi

  Rado, kar se tiče kulture bi brez škode preboleli celo množico teh “garačev”, ki nič koristnega ne počnejo in veliko govorijo, predvsem pa mešajo meglo in sesajo davkoplačevalce.

  Mar je torej čudno, da večina teh “kulturnikov” pripada levemu polu slovenske politike.

  Ker so vedno pri roki, ko jih potrebuje postkomunistična turbo levica, da razgrajajo po ulicah, trgih in za vogali, jih seveda tudi vzdržuje, pa ne na svoj, temveč na račun davkoplačevalcev.

 79. MEFISTO pravi

  MARE, te smem vprašati, kakšna razlika je med kulturnim kavsom in med običajnim, doživetim kavsom?

 80. alan k. pravi

  Prepričan sem bil, da gre za opranoglavca, nisem pa vedel za patološko stremuštvo. Se umetnik rodi ali priuči?

 81. Letica pravi

  Hm, če bi tale Potočnik bil kulturnik in pri tem uspešen, se verjetno ne bi na Turka spravljal s takšno retoriko. Sklep je torej lahko le en: nič o tega ni. Ministrstvo pod Turkom pa naj od sedaj naprej zelo pazi, komu bo podelila status samostojnega kulturnega delavca.

 82. Robin Hood pravi

  Slovenci si takšne kulture, kot je bila prikazana pred Cankarjevim domom ne zaslužimo, zato vsa čast gospodu Turku, ki je žaljivke dostojanstveno prenesel in tako dokazal rjoveči množici, kaj je kultura.

 83. mudo moreno pravi

  Tovariš Uroš Potočnik je en zelo nesrečen in zelo zafrustriran človek srednjih let, ki je preveč povprečen igralec da bi igral kjerkoli drugje kot v filmih svojega frenda Košaka.
  Kultur-ministrstvo so zadnja leta povsem okupirali subkulturniki iz 80 let, ki se jim sedaj majejo tla pod nogami in če je Turk res tako pameten, kot pravijo, bo tem ljudem nemudoma pokazal kje so vrata. V Sloveniji se je zadnja leta razcvetela anti-kultura tipa lajbah nsk irwin grassi hrvatin kariž in še miljon manj znanih bleferjev in pozerjev in luzerjev. Ti ljudje so bili mastno sponzorirani na davkoplačevalski račun. Prav bi bilo, da se ta perverzija anti-kulture konča enkrat za vselej, vsi ti ljudje pa se lotijo kakega poštenega dela in od tega tudi živijo.
  Potočnik je le manifestacija njihove nekulturnosti. Pravi da je kulturnik, obnaša pa se slabše kot furman.
  Prav je rekel Mefisto: radikalno omejiti vpis na pravo, ekonomijo in FF, FDV razpustiti, jaz pa bi še dodal: radikalno omejiti vpis na vse umetniške akademije, predvsem likovno in igralsko.
  Ukinitev samostojnega ministrstva za kulturo je ena najboljših potez zadnjih let. Škoda da se tega ni kdo spomnil že prej.

 84. mudo moreno pravi

  Ta prava sta se našla, Uroš Potočnik in Dragica Potočnjak. Marš vsak v svoj potok in jezik za zobe.

 85. PASJI FRITZL pravi

  MUDO MORENO @ , hvala za izčrpno poročanje o teh dveh kulturniških pohabah ! Tako , da se ve kdo je kdo !

  TUDI S TEM BI SE STRINJAL , DA SE ZAPRE RDEČA FDV , S TEM BI PREPLAŠILI LUKŠIČA , KAJ BO POTEM POČEL , KO MU NEBO VEČ DANO PONEUMLJATI NAŠIH OTROK !
  MANJKA pa nam strojnih inženirjev , strojnikov , zidarjev , kleparjev , mehanikov , PA TUDI BAJE ZDRAVNIKOV , SAJ SE TI “UVAŽAJO ” ČEZ VSAKO PRAVO MERO ! ZDRAVSTVENE USTANOVE BALKANIZIRAJO , SRBIZIRAJO itd.. PA pojdite v ČATEŽ , ŠMARJEŠKE , DOLENJSKE TOPLICE , PA SE PREPRIČAJTE ! Še registracija njihovih avtomobilov jim je tu predraga , torej služijo tu , davščine pa doma , to je ponos !

 86. pzijalka pravi

  @ mudo moreno + pasji fritzl
  tako da se ve, kdo je kdo !

  oberkjanerska bulmastif & fritzl identiteta si pašeta kot dedek na babico (babica na dedku je pri družinskem referendumu že prehuda aviacija).
  http://www.youtube.com/watch?v=Ar8pMv26qeY

 87. Leteči pravi

  Kadunc naj si najprej kupi pamet, naj se strezni, potem pa naj poskuša artikulirat svoje misli. Žal pa je s tem svojim primitivnim kričanjem naredil medvedjo uslugo tistim kulturnikom, ki se morda res hoteli kaj pametnega povedat.

 88. Ota pravi

  Vilar, ali si morda slišal komentar Mitje Okorna, ki je priznan režiser. Povedal je, da je v Sloveniji kulturno ministerstvo skrajšano skorumpirano in tudi zato je odšel na Poljsko. Priznani in uspešni kulturniki so jasno povedali, da za njih ni pomembno ali imajo pridruženo ministerstvo. V nebo vpujajoči so tisti, ki čakajo na državno pomoč. Ja zadnji čas, da JJ in njegova ekipa ministrov pričnejo z delom in pristrižejo peruti nekulturnim kulturnikom. Hvalica, Makarovičeva, Širca …… ja zevel bo veter, ki bo pravičen. Novemu ministru pa želim veliko uspeha in pa potrpljenja pri svojem delu.

 89. gostja pravi

  Nato si pa ta pezde upa še pisati na portal in opravičevati. Kar je naredil, je naredil. Imel je odlično priložnost pokazati, da ni primitivec, a je edino on (izmed tiste podivjane množice) s faco skočil ministru v obraz in tulil smrdljive besede. Karkoli bo zdaj napisal, je odveč. Ljudi predvsem ocenjujemo in cenimo po njihovih dejanjih. Ta, pezde, je svoje pokazal. Vsi mi zdaj vemo, koliko je vreden in kdo je. Utemeljeno napišem, da je pezde, pa ne samo to. Še veliko več in manj je, a sem, čeprav nisem kulturnica veliko bolj kulturna, pa ne bom niti izrekla svojega mnenja. Verjetno je pezde razmišljal, kaj si je naredil, kajti kot samostojni kulturni delavec je zelo odvisen od države in njihovih projektov. Kaj bo pa zdaj? Kdo le si bo odslej želel delati s pezdetom? Morda un zadeti Košak? Vse vas, kulturnike, je končno doletela senca samih sebe. Zdaj se boste mogli dokazovati, kaj narediti, če boste hoteli dobiti keš. Podpiram to vlado, oh, da, v nulo jih podpiram. Pa veš kaj, Pezde: nisem niti verna niti konzervativna. Zelo širokih nazorov sem, kot omenjeno, ljudi ocenjujem po dejanjih, in ne (tako kot ti), kaj kdo reče ali predstavlja … še manj pa bi v nekoga kot buldog skakala v njegovo faco. Pa vendar popolnoma podpiram to vlado in jih bom tudi vnaprej. Če te zanima, sem tri leta nazaj volila Zares, a sem se zbudila. Oh, da, kako zelo sem se zbudila. In sem srečna, da sem volila Janšo in ne samo to, več svojih kolegov dvomljivcev, ki zaradi razočaranja niso hoteli volit,sem pripravila do tega, da so volili Janšo. Z gnusom gledam klip, kako smrdiš v ministra, še bolj s prezirom prebiram, kako zdaj, ko si prespal, in te stiska, ker cela SLovenija ve, kakšen primitivec si, opravičuješ svoja dejanja. Izgovore iščeš, da ti je počil film, ker imaš vsega dovolj. Pa ti bom dala na pladenj čisto uno simbolično varjanto: pa mi lepo navedi enega delavca v gospodarstvu, ki je zaradi mizerne plače, slabo plačanega dela ter 10-urnega šikaniranja na del. mestu, dela ob petkih in svetkih za nič keša ali pa za 500 evrov, pa še tega nakazanih s polletnim zamikom in po obrokih – takole znorel kot si ti. Ga ni kenede. Ga ne boš našel, kajti vsi oni so bolj kulturni kot si ti pezde. Z gnusom te gledam in s tem izpljunkom boš lahko odslej živel. Odslej ne boš več Potočnik, odsej boš tako kot un Jelinčičev Peče, ki je za vedno samo še saško. Tak boš kot kresalova, ki ni več kresalova, temveč pasja princesa. Ti boš pa smraduh, seveda boš odslej eden najbolj zaposlenih, kot se v tej državi dogaja. Bo kučan zate poskrbel.

 90. cincamarinca pravi

  Kadunca še z nekaterimi kulturniki na Goli otok!!

 91. cincamarinca pravi

  Kulturnike na trg.Kot melancane in krompir!

 92. […] se lahko samo strinjamo in dodajamo, da so dobre in ekskluzivne novice kot je bila denimo “Turk ozmerjan s smradom” (mimogrede, naš posnetek je na YouTube-u videlo že 45.000 obiskovalcev) tisto, kar bralci […]

 93. […] združenega ministrstva, tam zagotovo ne bo igralca Uroša Potočnika – Kadunca, ki ga je Politikis.si kot edini medij posnel, ko je ministra ozmerjal s “smradom”. Ta videoposnetek je na našem kanalu na YouTube doživel že blizu 50.000 ogledov. […]

 94. xbit pravi

  POzivam vse, da bojkotirate vse predstave v katerih igra Uroš Potočnik!
  Bližajo se dnevi komedije v Celju…. In ta osebek je član celjskega igralskega ansambla… Bojkot celjskega gledališča in predstav v katerih igra Potočnik. To so sporočili tudi njegovi prijatelji, ki se ne strinjajo z njegovim načinom protestiranja.
  Me zanima kako bi se počutil Potočnik, če bi se mu nekdo ko bi se pojavil na odru kričal, da je smrad in da smrdi…Nobenega dostojanstva nimajo “ti kulturniki”. Več ga je pokazal g. Turk.

 95. […] Spomnimo: na BBC-ju je delal tudi sedanji predsednik društva slovenskih pisateljev Veno Taufer, ki ga je Udba kot svojega sodelavca označila z delovnim imenom “Filozof” in mu v London tudi pomagala priti. Taufer je imel po izvolitvi vlade Janeza Janše marsikaj za pripomniti čez združeno ministrstvo, ki ga vodi Žiga Turk, a v prvi vrsti naj raje kroti svoje “kulturnike”, ki ne zmorejo niti nekega normalnega dialoga. […]

 96. […] portali postali pri poročanju celo bolj ažurni od največjih slovenskih televizij, priča tudi posnetek “Žiga Turk – smrad“, ki so ga po Politikisu povzeli takorekoč vsi osrednji slovenski elektronski mediji… […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen