Kučanu spet popustili živci: premiera Janšo obtožil laži in manipulacij okoli njegove znamenite aretacije!?

127

Nekdanji predsednik Milan Kučan se je odzval na navedbe novega premiera Janeza Janše v oddaji Pogledi Slovenije, češ da bo lahko sodeloval s predsednikom države, ker da je sodeloval tudi “s človekom, ki ga je dal zapreti”. Kučan je Janšo obtožil manipulacij, saj je aretacijo zahtevala jugoslovanska armada, ne pa politični vrh, kar da ve tudi Janša, je danes razlagal Kučan.

Janša je v četrtkovi oddaji na TV Slovenija namreč izrazil upanje, da bo lahko sodeloval s predsednikom države Danilom Türkom, lastno pripravljenost za to pa je podkrepil z besedami, da je sam v času slovenske osamosvojitve sodeloval “s človekom, ki je bil pred njim (Türkom op.a.) na takšnem mestu, ki me je dal zapreti”.

A kot je danes v javnem odzivu poudaril nekdanji predsednik Kučan, ni bil on tisti, ki ga je dal leta 1988 zapreti. To je zahtevala jugoslovanska armada, ne pa slovenski politični vrh, je poudaril, Janšo pa obtožil laži, manipulacij, podtikanj in sprenevedanj.

“Janša ve, da je aretacijo zahtevala in vodila proces pred vojaškim sodiščem proti njemu in soobtožencem jugoslovanska armada oziroma njena varnostno obveščevalna služba in ne slovenski politični vrh, ki je takrat že bil v ostrem konfliktu z njenim političnim vodstvom. Očitno je zanj isto, ali postopke vodijo civilni ali vojaški organi in ali so ti pri svojem delu samostojni in vezani le na zakon, ali pa so podložni politiki in političnim prvakom,” je zapisal Kučan.

Toda Kučan dobre ve, da je Janšo aretiral agent Službe državne varnosti ali Udbe Zvonko Hrastar, sicer mož tožilke Branke Zobec Hrastar, ki je napisala obtožni predlog-konstrukt v zadevi Patria. Udba pa je vedno delala le po naročilu političnega vrha. Natančneje, Tomaž Ertl je bil tisti, ki je po Kučanovem ukazu 1988 dal aretirati Janeza Janšo in Davida Tasiča. Kot vemo, je Ertl v zahvalo za molk prejel celo državno dolikovanje s strani predsednika Danila Türka.

A Kučan je danes s svojo razlago udbovske aretacije Janše, hkrati izkoristil medijsko priložnost in še dodatno razpihnil famo glede Janševega hotenega “nadziranja” tožilstva pod njegovo novo vlado. 

Kučana namreč skrbi Janševa utemeljitev, da bo premik tožilstva iz pristojnosti pravosodnega v pristojnost notranjega ministrstva zagotovil večjo hitrost postopkov. Kot je poudaril Kučan, je njegovo “razumevanje neodvisnosti in samostojnosti organov pregona in sodne veje oblasti ter razmerij med civilno in vojaško sfero bilo drugačno od Janševega takrat in je tudi danes”. Tudi na tem mestu Kučan na veliko manipulira, podtika in se spreneveda. Prebere naj si raje utemeljitev novega notranjega ministra dr. Vinka Gorenaka, zakaj je takšna organizacija tožilstva bolj učinkovita.

Nekdanji predsednik države se je tudi odzval na Janševo izjavo glede dobrega sodelovanja v času osamosvajanja s takratnim predsedstvom in delom političnega vodstva Slovenije. Kot pojasnjuje Kučan, je bilo sodelovanje potrebno tudi izsiliti, saj so ga zahtevale razmere, tveganja in odgovornost za uspeh projekta osamosvojitve Slovenije.

No, tudi tukaj Kučan sebe kaže v lepši luči kot je to bilo sicer. Kučan je denimo še v začetku leta plebiscita izjavil: “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti. Toda taka Jugoslavija za nikogar ni dobra.” Vse druge Kučanove izjave v “plebiscitarnem” letu si preberite – tukaj.

Še to: tudi nekaterim drugim, ki se jim kolca po starih “rdečih” časih, v teh dnevih očitno popuščajo živci. Mimogrede, Milan Kučan v zadnjem času tudi kar v javnosti izgublja živce, kar smo imeli moč nedavno videti v Kučanovem slaščičarskem štabu Zvezdi. Tako je denimo zgodovinar Božo Repe v današnji Mladini hujskal: “Formalna opozicija ne bo dovolj. Potreben bo odpor tistih državljanov in organizacij, ki te vlade ne  štejejo za legitimno.” Več kot očitno je, da se lider F21 in njegovi zgodovinarji, ne znajo in ne morejo sprijazniti s potekom zgodovine, ki se je danes v Sloveniji začela pisati z 2. Janševo vlado…

Pripis: V SDS Kučanove navedbe zanikajo. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je Janšo 31. maja 1988 aretirala Služba državne varnosti (SDV), “ki je bila neposredno podrejena komiteju za splošno ljudsko obrambo in družbeno samozaščito, ki ga je vodil Milan Kučan kot predsednik Centralnega komiteja Zveze komunistov Slovenije”. “Šele dva dni po aretaciji pa ga je Kučanova SDV predala vojaškemu tožilcu Jugoslovanske ljudske armade, ki je naprej vodil postopek,” so še zapisali.

Milan Kučan je danes zatrdil, da ni bil on tisti, ki je leta 1988 dal zapreti Janeza Janšo. No, seveda ga ni on sam osebno vodil v zapor, a hierhija ukaza za Janševo aretacijo je bila jasna: Kučan-Ertl-Hrastar.

Foto: arhiv Demokracije

Št. komentarjev: 127
 1. Petrovc pravi

  MURGELSKI PODGANI: Palica je že zrastla! Odrezana je tudi že!
  Samo še hlače ti potegnemo dol in samo še odločimo se, te bomo s to palico po riti ali ti jo kar v rit zataknemo!

 2. ilija pravi

  Tale murgelčan misli, da sm o vsi izgubili zgodovinski spomin! Kdo je aretiral Janšo? Njegova udba, ki ji je neposredno poveljeval, bil njen partijski šef in dobival vsako jutro njena tajna poročila. Janšo so potem predali vojaški kontraobveščevalni in v arest z njim. Ja, Kučan je res nedolžen – če se ne spomni več, pomaga bilobil, če pa laže, poa nič ne pomaga. V glavnem pa tip manipulira. IOn še enkrat: on in njegova partija so dali Janšo zapret, zato, da si jer Kučan rit obvaroval pred Beogradom.

 3. kardeljev edi pravi

  morebiti ima pa admin1 probleme… mraz je… časi so težki….negotovi….
  in kučan je vedno tu…. na voljo….
  Da ga popljuvamo, polulamo in zatolčemo.
  Hvala bogu, da so ga imeli rdeči, vsega vznesenega.
  Hvala bogu, da imajo zdaj ljudmilonovakovci, na okopih vaškostražnih.
  In ko se nas polastijo otroci Korana, bo spet stal s polmesecem na obličju slovenskega prapora.
  Još je uvek onaj vetropir.

 4. kardeljev edi pravi

  Iz katere šale si pa ti, petrovc…????!?!?!??

 5. nevmešavanje pravi

  S tem, ko se Kučan takole odziva na povsem nevtralne besede JJ, se čisto sam sebe izpostavlja, ko se vsakič prepozna v nekih nemoralnih dejanjih. Če nečesa ni storil, naj bo vsaj tiho, sicer bo še tisto javnost, ki še verjame vanj, prepričal, da je res sodeloval pri vseh teh nemoralnih dejanjih.

 6. Danilo pravi

  Kučan se je ustrašil kot največja Kučka in krenil v napad z lažmi in manipulacijami. Očitno se je močno vstrašil za svojo 3 jursko komunistično penzijo. Zelo bi bilo priporočljivo malo rdečo podlasico spraviti na 500 evrov penzije, pa da potem vidimo, kako bo še v medijih lagal proti pravemu osamosvojitelju Janši.

 7. goran pravi

  Dejte že pahnit to kreaturo od kučkota nekam na smetiše zgodovine !

 8. kardeljev edi pravi

  OSAMOSVOJITELJ JANŠA ????????
  A to je iz Alan Forda??

 9. Petrovc pravi

  PRJATLI: kdo ima dve jajci in je brez zob? ŽABON!
  In kdo je brez jajc in ima dva zoba? KARDELJEV EDI!

 10. kardeljev edi pravi

  In samo en je, ki nima ne jajc, ne zob.
  KDO?
  Odgovor sledi po reklamah.

 11. BM pravi

  Milan, skrbi raje za tvoj vrtiček tam v Murglah. Nihče te ne bo pogrešal in uživaj tvojo partijsko penzijOOOO (cca. 3200 €.). Nehaj lomit škatl temu malemu uboboženem narodu, preveč dreka in nepopravljive škode si pustil za sabo.
  Vinko, pohodi gas.!!!

 12. EU pravi

  Kučanu bo treba njegov jezik ekstra ubit, ko bo crknil ta bo še potem naprej lajal, ko bo že na Žalah gnil.

 13. kardeljev edi pravi

  Pa kaj bi to….petrovc pozna odgovor

 14. RES JE !!! pravi

  Takšne zagrižene komuniste kot je Kučan in njegova kamarila je dal Stalin vse pobit, škoda, da ga ni sedaj v Sloveniji takšnega Stalina bi vsaj imeli mir pred takimi bolševeškim svinjam.

 15. micka pravi

  Kučan je pozabil, mi pa ne.Lahko bi pomilostil obsojence, ampak, saj res, to je institut za razne Danile iz Hita, a ne? JJ ni bil zaprt v vojaškem sodišču, kazen je prestajal na Dobu, za prestajanje kazni je bilo prostojen sekretariat za pravosoje, ne pa JLA. Kučan debelo laže.

 16. kardeljev edi pravi

  Desetletja nazaj je slovenske vinograde napadel majhen virus. Neznaten. In ker so kmetje mislili, da ga prihodnje leto več ne bo, si niso pulili las…
  Čez tri leta je bila Slovenija brez grozdja. Opustošenje.
  Res je to…..
  Pred dvema desetletjima so Slovenci odprli vrata domobrancem it Južne Amerike…..da pokažejo dobro voljo…..
  In glej ga zlodja….okužili so celo tako plemenito komunistično sorto, kot je JJ.
  Opustošenje.

 17. Petrovc pravi

  Obupne reklame, še bolj obupen “film kardeljev edi”
  Ko je umrl, se stegnil, milan, so na TV, da bi ne vznemirjali njegove pristaše, ki tu razgrajajo, kardeljev edi, medeni, as,…. takole obvestili, kar med vremenskimi napovedmi Trontlja:
  ” Jesenice +4, Kranj +6, Maribor +8, Žale +1!”

 18. job pravi

  Kardeljev Edi, zvečer, ko smo preštevali prisotnost, si manjkal. Zdaj vem, kje si – na tem forumu. Takoj nazaj. Tvoj psihiater.

 19. Justina pravi

  Na bruhanje mi gre, ko vidim tega Kučana, sploh pa, ko odpre usta. Pa saj svet videl kaj on počne in se norčujejo z njega. Moram pa priznati, da je slaba reklama za Slovenijo, ker so tudi tujci ugotovili, da ima bolj malo v glavi. No to pa tudi vemo, saj mu nič ne pride do živega. Naj si prebere komentarje ali mu morda kdo prebere, da bo uvidel, da v naši državi ni več zaželjen s svojimi bolanimi komentarji. Zgublja živce, ja naj se neha umešavati v politiko saj njega je vendar že zdavnaj čas povozil. Naj razmišlja, kako bo obdržal hišo, ki je bila prisvojena z majnim vložkom in kako bo obdržal priviligirano pokojnino. Laž ima kratke noge.

 20. hors pravi

  Kardeljev Edi Janša je naš osvoboditel tudi zdaj,ko nas bo osvobodil rdečih podgan.

 21. APM pravi

  Funkcijo, ki jo je Milan Kučan opravljal do izvolitve za predsednika Slovenije, je obvezno bila povezanaa s članstvom v UDBi in KOSu. V kateri od obeh organizacijah je bi, se mora sam odločiti,čas pa je že, da to javno transparentno sporoči Slovencem. Potem mu bomo lahko verjeli, da z aretacijo Janaza Janše ni imel popolnoma nič, tako kot sedanji predsednik Tuerk ni vedel nič o atentatu v Velikovcu.
  Slovenci smo pohlevni narod in verjamemo, da je UDBA varovala le Slovenijo in Slovence pred Baubavom, ki je v tistih časib bil povsod in prežal na uspešno Jugo.

 22. EU pravi

  Kučan dovolj in preveč te imamo, drži končno tvojo smrdljivo gobčno odprtino, ker delaš samo sranje in škodo Slovenskemu narodu.
  DRŽI TVOJ UMAZAN STRUPEN JEZIK, A ŠE NISI KAPIRAL, DA SI POPUŠIL NA CELI ČRTI UDBO-PODGANAR.

 23. TIMIS pravi

  Karkoli reče Kučan je škandal.
  Tokrat je rekel resnico.
  Aretacijo je zahtevala jugoslovanska armada, ne pa politični vrh.

  Janša spet slepomiši, vi pa, ponovno, nasedate JJ ju.

  Komaj je dobil vlado je začel z kadrovskimi spremembami…tudi pri tožilstvu…boj za oblast je neizprosna.

 24. Ota pravi

  Novinarji naj nehajo intervjujat tega Kučana, ki deli Slovence na dva pola. On je pokazal s svojimi dejanji kdo je zato ga ne vlačite več po časopisih in TV, ker smo ga že zdavnaj siti . On je samo državljan, upokojenec, ki ima bajno pokojnino in hišo, katero smo mu večino plačali Slovenci. Naj vrne državi, kar je njenega. Mi ga nočemo več.

 25. kardeljev edi pravi

  No…. petrovcu je res potrebno razložiti drugače….
  Kamenom usred čela blesavog….se mi zdi.
  Ko je bilo moderno in prikladno, je bil JJ goreč Kučanovec.
  Ampak zapihal je burin.
  In če nočeš pasti, je spet prikladno, da zaigraš moderno vižo.
  Morda spet kdaj pridejo ta rdeči na oblast.
  Nič hudega.
  JJ ima vse knjižice varno spravljene.
  Nič ga ne more presenetiti.

 26. aral pravi

  Timis, seveda je JLA zahtevala Janševo glavo potem, ko so mu Kučanovi udbovci podtaknili tajni vojaški dokument na Mikroado, med n jimi pa je bil Hrastar, mož tožilke Janše v zadevi patria. In potem so naši, slovenski udbovci Janšo izročiči srbskim rabljem. Zato, da si je Kučan še malo rit reševal. Sicer pa, partija in armada sta bila eno in isto – klavca, če je bilo treba. Zasto, Timis, utihni, da ne boš govoril sramote.

 27. 431307 pravi

  Mi, ki smo zdaj zadovoljni, da je trenutno, kot je, ostanimo kulturni in dostojanstveni! Vse se da povedati brez zmerljivk in žaljivk. Sicer se sramujem, da sem “našega” prepričanja. Prav?

 28. Petrovc pravi

  kardeljev edi: tebe mam rad! Kako bi te ne imel, tepli so te Skifi, tepli so te Hini, tepli so te Turki, tepli so te Nemci, tepli so te Janševi,…. skratka, kdor je imel čas, te je tepel, panslovana, da te bom jaz pobožal s svojo klobaso!

 29. hors pravi

  Ne vem ali bi bilo bolje da bi bil še naprej barbika predsednik vlade ,nas je ja pripeljal na rob,saj ste čisto blesavi.Pustite JJ da naredi kar dobro zna.

 30. kardeljev edi pravi

  Kulturo so ukinili, dostojanstvo je pa padlo iz slovarja.
  Jankoviča sicer ne maram, ampak Mercator je obdržal na zdravih nogah in Ljubljančani so zadovoljni, da je naredil, kar so Simšičeva pa Vika pa Miha samo obljubljali.
  Pa naj vodi državo kot Mercator.
  Če bomo le spodobno živeli. Pa naj ima njegov Jure 25 podjetij na Cipru.
  Ne zanima me, kaj ima sosed. Zanima me, kaj imam jaz.

 31. kardeljev edi pravi

  Petrovc,…. ni vsaka klobasa klobasa…..
  Pri nas na Gorenjskem ti bo to razložil vsak mesar.

 32. kardeljev edi pravi

  HORS, HORS, HORS…..!!!!!!!!!!
  Recimo, da to JJ zna.
  Zakaj hudiča, ga potem raja ni izvolila še enkrat???
  Ker raja nima pojma, kenede?

 33. Petrovc pravi

  kardeljev edi: da vodiš trgovskega minopolista, ki ga dobiš v dar zastonj, pa res ni problem, to zna vsak bedak! In da zgradiš to, kar je zgradil v Ljubljani na pufih in dolgovih, ki jih bomo plačevali Gorenci še 50 let, je še manjši problem!
  Država pa ni mercator in prebivalci nismo prodajalke!
  Kaj imaš ti, česar nimaš, nikogar ne briga!
  Kak zarukan Jeseničan!
  Klobasa, ki je zate, je kvečjemu pasja radost! Za to ne rabim mesarja, za to mi zadošča prečitat tvoje nebluze!
  Pa o volitvah pojma nimaš, kajti razmišljanje ti je tuje, Janša je bil izvoljen z večino!

 34. kardeljev edi pravi

  Petrovc…. če slučajn nis iz Begn…. se je nekdo grdo pošalil s teboj.
  Ker spadaš tja.
  Kot maskota.
  Begne pr’ Petrovc.
  Apartmaji pod Begunjščico.
  Lep razgled, čisti zrak in animator Petrovc.
  *****
  BTW… res mi ni jasno, zakaj bi Gorenjci plačevali ljubljanske pufe.
  Če je to vaš nacionalni šport, bom še jaz prispeval kakšno položnico.

 35. kekec pravi

  Naj se bednik pogleda v ogledalo,mogoče bo videl svoje bedno življenje in se zamislil v sebe.

 36. andrej pravi

  Janša je večni lažnivec in tako ravna vseskozi. Vedno želi prikazati svojo resnico, ki pa je laž. Takšna laž, da verjame samemu sebi. V vseh primerih.
  Janša ima toliko masla na glavi: naj dokaže vire svojega premoženja in kje je denar od orožja??!!
  In zdaj je takšen človek predsednik vlade: uboga Slovenija in ubogi ljudje. Zoper bodo veseli tajkuni, njegova zasluga so in zdaj bodo bogati še bolj bogati, vsi drugi pa bomo plačevali njegovo elektriko na Brdu in drugje.

 37. mudo moreno pravi

  Ko se bo stegnu ta lažnivi klukec, stekli cucek murgelski, bodo morali poklicat šintarja, da ga bo odpeljal.
  Laž je nesmrtna duša komunizma.

 38. Pjer pravi

  Če me spomin še služi,so kardelja edija skurili na Žalah,a je ta gor njegov klon?kučić je vedno lagal.Gospod Janša,daj vzemi mu vse privilegije.Veliki človek Vaclav Havel je imel le 300€ penzije,kučiću pustit le 50€,še tega ni zaslužil.

 39. MEFISTO pravi

  V Slovenski zgodovini Kučan vsekakor ni bil pozitivna osebnost.

  Prav tako tudi ne ostala dva predsednika.

 40. general pravi

  Kučan ne lažiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ti mali lažov pacov kradov. Skrij se že enkrat v Murgle in ne dajaj te betice več na plano in vsa Slovenija bo srečna!!!!!!!!!!!!!

 41. APM pravi

  Ko bo Kučan javno priznal, da je bilčlan UDBE in KOSa, potem lahko kritizira in komentira Jjanševe izjave. Dokler tega ne zmore, mora biti tiho. Položaj, ki ga je imel je bil popolnoma povezan s članstvom v navedenih tajnih organizacijah, ki so bile namenjene izključno varovanju partije in njenih najvišjih predsetavnikov, med katerimi je bil tudi Kučan.
  Meni ni nerodno priznati,da sem bilčal filatelstičnega društva.

 42. opankovič pravi

  Kučanu niso popustili živci, ampak je enim debilom dolgčas, da zmeraj gonijo eno in isto. To je isto kod, da prideš v cerkev pa te strašijo z hudičem, ki ga še nihče ni videl. Me prav zanima, koga si boste izmislili takrat ko Kučana ne bo več. Zadnji čas je že, da se resetirate in začnete pisat nekaj pametnega.

 43. JOJ pravi

  Nekaj pametnega:
  Čas bi že bil, da se ukine urad ex predsednika države.
  Obrazložitev:
  Letos jeseni bomo imeli predsedniške volitve. Ob morebitni izvolitvi novega predsednika države, bomo imeli dva ex predsednika. Ob naslednjih volitvah bodo lahko ob tekočem predsedniku že trije ex-i.
  Vsem pripadajo uradni prostori za delovanje, tajnice in še drugi ljudje od šoferjev do varnostnikov itd. Seveda tudi vozila in sploh vse, celo plačilo stroškov za obiske in sprejeme. Skratka: ob dobrem zdravju ex predsednikov nam lahko to pobere veliko denarja.
  Naj grejo delat kaj drugega, kot drugi ljudja ali pa v penzijo, če imajo pogoje za to.
  Ne vem, da bi imeli v drugih državah politične funkcije ex predsednikopv države.

 44. cincamarinca pravi

  Na Ptuju toliko kurentov,na Murglah pa zopet samo eden.

 45. regius pravi

  Spletni ponudnik WORDPRESS iz ZDA je zavrnil zahtevo slovenskega sodišča po ukinitvi spletnih blogov MIKSTONE in MIKSTONE special! Zahtevo je vložila odvetnica Nina Zidar Klemenčič.

 46. anakonda pravi

  Rdeči rokomavharji na vse kriplje zagovarjajo svojega Milančka. Ne bo jim uspelo. Resnica je znana, laže pa sam Milanček.
  Vzhodni Nemci (DDR) so leta 1989 klicali geslo: “Mi smo narod”.
  Tako je tudi v Sloveniji: ne Kučanova drhal, temveč mi smo narod.

 47. kost pravi

  Če bi vsak Slovenec zapravil toliko proračunskega denarja, kot ta kreatura, ter nič prispeval, kot ta kreatura, bi Slovenci že davno pomrli od lakote, za nami bi ostali dolgovi, vsaj 10 x večji od grških.
  To je Kučan.

 48. KRIČI ZARADI PENZIJE pravi

  Jah murgelska podgana kriči, ker se boji za svojo bajno penzijo (3200 €)!!! Zraven pa se dela, da sočustvuje z ostalimi siromaki. celo turbokapitalista opankarja je pripravljen proglasiti za simbol rdečega križa… murgleska podgana je največja nesreča slovenskega naroda.

 49. slovenskega naroda sin pravi

  Murgeljčan je diametralno nasprotni človek od Janeza Janše – je rak raka slovenskega naroda. Janša pa je dejansko eden največjih Slovencev mlade samostojne Slovenije.

 50. opankovič pravi

  Največji Slovenec za deset debilov na tem portalu. Gospodu Kučanu ne seže niti do kolen.

 51. Manca pravi

  Pregovor: !Laž ima kratke noge.”
  Kučan ima najkrajše noge med slovenskimi politiki. Posledično temu je največji lažnivec. Če pa temu dodamo, da je komunist, je vreden neizmernega zaupanja..

 52. opazovalec pravi

  Janšo je aretirala slovenska udba, ali kako se je že takrat imenovala, ki jo je vodil Ertl po navodilih Kučkota. Murgeljski spletkar s 3200 evri pokojnine lahko razlaga kar hoče, dejstva okoli Janševe aretacije so znana.

 53. regius pravi

  Če kradeš zaupne vojaške dokumente, a je res važno, kdo te da zapreti??
  Republikanci itak zmeraj krivijo posledico, ne pa vzroka.

 54. Ota pravi

  Andrej, se hlače treseje kaj? Nič bat JJ je poštenjak tako, da bo postavil vse na svoje mesto. Ja morda pa bo priškrnil krila tistim, ki radi zapravljajo naš denar. Zate pa bi pričakovala, da prenehaš s svojim pisanjem, ki je itak vedno enako. Ti revček bogi, kaj ne moreš dojeti, da JJ ni dokazano nič, je pa v tej godlji, zaradi takšnih, kot si ti, ki kar nekaj povprek obtožujejo, sikajo in ne vedo kaj bi še storili, da bi škodovali JJ.

 55. jebač janše pravi

  in zopet se vidi kakšni debili so pristaši SDS

 56. Okjar pravi

  Kdaj že mačka zacvili?

  Zanimivo je, da se tov. Kučan zlahka prepozna, čeprv sam Janša pri tem ne imenuje krivca, ki do zadnjega ni bil in še danes ni, da bi komunizem že enkrat spravili v zgodovinski okvir preteklosti.

 57. VSI STRPNI pravi

  le če si balkanska OPRANOGLAVA in NESTRPNA rdeča svinja se ne zavedaš, kakšna ZVERINSKA, nedemokratična, MORILSKA, mafijska GOLAZEN je ta mali rdče svinsji palček…….

 58. romana pravi

  Naj se gre Kučan že enkrat solit.Opleta z Ertlom,naj da že svojo udbovsko rajo čez kolena cepec stari.Stara sem bila sedemnajst let pa vem da je prišel na avtobus ko smo se vrnili iz Celovca SAM DAnilo Turk.No Aksentijevićka zakaj molčiš,pa Deja Baričevič, pa neizvoljena na Pozitivni Sloveniji Mima Bon profesorica matematike v Novi Gorici Kje ste Ilirjanke-košarkarice drage?Zakaj molčite?Ste mi skuhale lepo godljo?Dragi Omerza Igor povej javnosti kdo je tvoj prijatelj?Če bi bila na tvojem mestu se svojega prijatelja zdravnika Petra Franetovića že ne bi bala.Majda Hribar kako pa kaj Gaglov Jošoali kaj sreča dragota Isajlovićevega,so te zvlekli ven iz Cash the Cash afere.Ste se delali norca iz Jajca ve,pa iz tistih ki so šli v Jajce?Danes dvolično očitate janši,na skrivaj se pa norca delate iz partizanov in tistega pohoda v Jajce leta 1979-80 saj ni šel edini tja? Ah prijatelj Franci Dobrovnik,strokovnjak za staro orožje “atentator na Angležinji v sarajevskem hotelu,kje si,na sodišču,sodiš prekrškarjem,lepo se imej.Upam, da ti je Tadeja Zima poslala moj pozdrav.

 59. VSI STRPNI pravi

  le če si balkanska OPRANOGLAVA in NESTRPNA rdeča svinja se ne zavedaš, kakšna ZVERINSKA, nedemokratična, MORILSKA, mafijska GOLAZEN je ta mali rdeče svijnski palček…….
  če bi bila slovenija res demokratična pravna država bi morali VSI MORILSKI UDBO-MAFIJAČI že zdavnaj GNITI v zaporu….

 60. slovenskega naroda sin pravi

  opankovič marš zokiju in kučanu noge lljubit. Govedo zagamano!

 61. MEFISTO pravi

  JEBAČ JANŠE, še zavedaš se ne, da za pametne ljudi sam sebe jebeš v preostanek svojih možganov.

  REGIUIS se pa nabija, kar v svojo prazno glavo.

 62. 123 pravi

  Torej, če me nekdo mahne po glavi, je kriva rana, ne pa sovražni napadalec. Zanimivo!

 63. romana pravi

  aja Jošo zakaj si med potjo domov- mene bi moral zapeljat na eno stran Golovca šla sva pa prvo s Hradeckega na Pot na Golovec,a si moral kaj oddat pri Božotu Dimniku?Kakšno zvezo ima Wolf Walter -pilot,z vami( košarkarji),da sem se takrat naposlušala,kolk je zmešan?Zakaj smo se nekajkrat ustavili na poti na tekmo in s tekme na Bledu,da si se pogovoril s strastnim kadilcem in preklinjevalcem Francijem Perčičem.Kaj je imel košarkaški klub Ilirija od Jureta Cekute,ko smo se ustavili v Celju,celo v njegovem ateljeju?Se še spomnite,da smo se ustavili,ko smo se vračali iz tekme nekje Zadra ali Šibenika pri Grofu se je reklo tej gostilni bliz Kočevja.To so naši sem slišala eno od kluba,to je pomenilo da je partizanska družina zdaj pa temu fantu sodijo, ker je bil Krkovič.Stara sem bila sedemnajst let.

 64. Ivan (janez) pravi

  Gospod Milan Kučan je spoštovan bivši predsednik republike, ki najbolje pozna Ivana Janšo. Ima pravico povedati svoje mnenje, tako kot vsi ostali državljani. Na Politikosu pa ste združba, ki se je organizirala samo zato, da diskvalificira in pljuva po zavednih in poštenih ljudeh. Sprašujem vas, le zakaj bi mu v tem primeru, zaradi katerega se je oglasil, popustili živce. Povedal je le, da je laž, kar trdi Janša, da ga je dal leta 88 zapreti in, da ni tako zgledno sodeloval z novo slovensko državo, kot bi sedaj rad prikazal!

 65. opankovič pravi

  Koji si ti kurac “slovenskega naroda sin”???? Ti si mi en delomrznež in lenuh in po vsej verjetnosti še rodom južno od kolpe. Ti boš meni rekel “marš” . Svoj svinjski rilec si poglej govedar.

 66. MEFISTO pravi

  IVAN/JANEZ, Kučan je veliko škodoval slovenski državi in narodu, predvsem pa je podaljševal tranzicijo, kar je imelo za posledico današnjo strukturirano totalno krizio, ko se morajo boriti za preživetje skoraj vsi, ki se niso omastli med podaljšano tranzicijo.

  OPANKOVIČ, ne razburjaj se, če ti zaradi tako neuglednega imena in skromne pmeti pove kakšno pravi SLOVENSKEGA NARODA SIN.

 67. drago pravi

  res ne vem zakaj ga J.J vedno tako rad omenja,če je mir,potem janša omeni kučana, ta mu vrne in štala je tu,pomoje sta že naveza,mi pa pametujemo…..

 68. Krpan pravi

  Sedaj pa res verjamem, da se je začel konec komunajzarske udbomafijske drhali tudi v Sloveniji. Seveda jim bodo popuščali živci in to vsem, samemu pokvarjenemu sprevženemu kratkonogemu mešetarju v murgeljskem štabu, do vseh opranoglavih podrepnih ničvrednežev, ki visijo iz riti sivolasim krvnikom Slovenskega naroda. Naj kar ‘trzajo’, to so poslednji krči komunajzerske udbomafije v Evropi.

 69. opankovič pravi

  MEFISTO, nisem ti jaz kriv, da zaradi tvoje kurje pameti nikamor ne prilezeš. Čeprav se imaš za “velikega” MEFISTA, si dejansko mali MEFISTO. Očitno te v tvoji SDS niko ne jebe in ti druga ne preostane, kot pa da tem bedastem portalu drugim vsiluješ svoja kurja razmišlanja. Zapomni si in tudi vsi ostali, vi ste z mano vred v tej igri “NITKO I NIŠTA”, pa vam je to prav ali pa ne

 70. jožek pravi

  Po zaslugi pravomočnega predsednika Danila Türka, je bila javnost seznanjena, da je bil Milan Kučan tudi vodja mednarodne teroristične organizacije UDBE! Kot vemo pa je UDBA zločinska tajna politična policija ilegalne politične stranke komunistov!

  Politika je kurba, pravijo. Prvak med slovenskimi in evropskimi političnimi kurbeži je nedvomno Milan Kučan, ki naj bi bil prijatelj antikomunista Vaclava Havela.
  Še vedno pa kot kontinuitetnik povojnih množičnih morilcev, vtraja pri pravici do ubijanja političnih nasprotnikov.
  Ker pač resnični umori (izjema je Ivek Kramberger) niso več v interesu vodilne vloge komunistov, se množično izvajajo verbalni, policijski, tožilski, sodniški umori osebosti, Milan Kučan in njegova paradržava s vsemi udbovci, 1500 novinarji, nekateri sodniki in policisti, neprekinjeno 20 let poskušajo z izmišjenimi bizarnimi aferami, podtikanji, lažmi in komunistično verzirano in organizirano podlostjo verbalno ali medijsko umoriti Janeza Janšo.

  Kučan, ne bo ti uspelo! Tudi če ti bo tvoj kokeršpanijel pri tem pomagal.

 71. tonč pravi

  Gaspudje rešil nas bude janez vrli.
  V cerkev po rešitev božjo narod hrli,.
  in se dere,milan ti napast s križa hočeš vreč novo ablast,
  čeprav majhen se te črnuhi boje,da jim milan v ksiht ne pove,
  kako kleče rdeče knjižce vzhičeno jemali so v tresoče roke.
  Pa bog ako nisi pizda,ko pridejo rdeči v črne spremenjeni pred tvojo sodbo,vzami jim skrite rdeče knjižce in na črne jim riti napiši,po vetru so se ravnali in nazadnje v peklu boste pristali.

 72. tonč pravi

  Ko mali striček Milan prdne,tačrni takoj razglasijo rdeči alarm.

 73. Martin pravi

  Jaz ne vem, kaj še hoče ta palček saj je v penziji mir naj da že enkrat.
  Kar naprej se spravla na Janša.Naj raj pove, kdo je dal befel za uboj Iveka Krambergarja oba sta kandidirala za predsednika.Bil je dober nasprotnik in , če bi ostal živ bi tudi zmagal.

 74. anakonda pravi

  @ Ivan/Janez: Gospod Milan Kučan je spoštovan bivši predsednik republike….
  Ali je kdo slišal kaj bolj neumnega? Kučan pa spoštovan??? Seveda, pri rdečih svinjah, kar Ivan/Janez tudi je.
  Pri nas to malo Kučanče sigurno ni spoštovano. Je premajhen.

 75. PASJI FRITZL pravi

  DRAGI MI PETROVC IN OSTALI KOMENTATORJi . SLOVENSKI POLITIČNI VRH S KARDELJEM VRED , NI IMEL NIKOLI JAJC , ZATO SO SE HVALILI VEDNO Z ONIMI , IZ BOSNE !
  SVOJO jalovost so izkazali s katastrofalno zapuščino , tudi KUČAN ! !

 76. lua pravi

  PETROVC
  pusti partijskega kulturnika KARDELJEVEGA EDIJA na miru! Problem je tvoj IQ (za katerega ti mimogrede čestitam!), ki ni njegov IQ, zaradi česar človeček ničesar ne razume. Revše ima oprane možgane in leži na pouštru privilegijev ki ga grejejo z vseh strani. Brez teh mu živeti ni. Tako je navajen.
  Šparaj dragoceno energijo za komentarje , posvečene preostalim bralcem namesto da jo brezplodno trošiš na rdečega Edija, ki zadnje čase zelo slabo spi.

 77. opankovič pravi

  Če kdo ne bo imel nikoli JAJC, si to ti pasji fritz in tebi podobni komentatorji. S čim se hvalite??????????? Stem,da se skrivate pod raznimi imeni in pluvate vse prek. Kje maš ti in tebi podobni JAJCE pa povejte to Kučano v obraz, seveda če imate JAJČKA. Ne pa lepo iz varne pasje ute cvilite kot stekli psi.
  Kje ste heroji???????

 78. megi pravi

  Tacen 1988:
  In potem je predsednik Centralnega komiteja (Milan Kučan) dejal naslednje:
  “Na koncu se čuti nekaj slovenskih pisateljev in njim pridruženih članov pristojnih za to, da napišejo novo ustavo. Tu gre za tipično meščansko ustavo, ki je slabša od Čosićeve, kajti Ćosićeva je sicer meščanska, ampak ostaja vsaj z eno nogo znotraj socializma in znotraj Jugoslavije. Ti naši pa ne govorijo niti o Jugoslaviji, niti o socializmu, niti o osvobodilni fronti. Ampak govorijo o naravni pravici slovenskega naroda, da se, izhajajoč iz neodtuljivih pravic človeka, naredijo družbo po svoji oziroma po Bučarjevi meri.” In potem nadaljuje: “Mi pravzaprav politične kulture nimamo in če se to fašistoidno maniro, ki se kaže skozi omenjeno pisanje, skozi topotanje na javnih tribunah v Cankarjevem centru – če tega ne bomo obrzdali, se lahko zgodi, kar se je zgodilo v Nemčiji leta 1931.” Potem je sekretar za notranje zadeve (Ertl) zaključil sestanek z naslednjimi stavki: “Mislim, da je po tem nastopu v bistvu razložen program slovenskih komunistov kako situacijo reševati. Tovariš predsednik, ker smo to snemali te prosimo za dovoljenje, da magnetogram pošljemo za osebno rabo vsem tu prisotnim, ker si gotovo niso uspeli vsega zapisati.”
  Pa še njegov oproda POTRČ
  http://www.youtube.com/watch?v=2_0CmfwCYWA

 79. maria pravi

  Naj bo že ta Kučan enkrat tiho.Polovico penzije bi mu morali vzet.Še ta penzija bi bila prevelika za njega,saj je hišo kupil-skoraj dobil za mali drobiž.LP

 80. Jaki pravi

  Kučan je smešen. Namesto da bi bil lepo tiho, hodil na Šmarno in užival lepo in mirno življenje upokojenca se počuti poklicanega, da še vedno tolče čez Janšo. Druge razlage kot da gre za sindrom oblastnika, ki se ne more sprijazniti z izgubo oblasti, tukaj ne more biti. V bistvu je to en ubog človek, ki pa je naredil v preteklem režimu dosti realnega zla.

 81. MEFISTO pravi

  JAKI, tudi v sedanjem režimu, a še bo delal škodo in zdrahe, ker mu mediji jedo iz rok.

 82. drago pravi

  žalost,ko to prebiram,ni nam pomoči

 83. janko pravi

  Murgelski manipulator laja, laja! Te rdeče komunistične-morilske naravne katastrofe se samo Slovebija ne more znebit – obup!

 84. megi pravi

  Slovensko novinarstvo je resnično zgolj v vlogi čustvenih odvisnikov od njim neracionalno všečnih politikov, npr, Kučana. Po svojem prepričanju spadam med levičarje, ampak to brezpredmetno vrtenje okoli Janše je z vsako besedo večji dokaz, da ga ne marajo in pika, ker je njihove strice spravil s položaja. Vsak članek v slovenskih medijih, ki ga prebereš, rabi toliko podnapisov/komentarjev uporabnikov, da izveš vsaj mnenja obeh strani, po raziskovalnem novinarstvu pa ne duha ne sluha. Raziskovalno novinarstvo se konča v tistem trenutku, ko dobijo nekoga, ki jim plačuje kavice, sokce, potovanja, nekaterim položaje, pa še kaj. In potem se konča vsako raziskovalno novinarstvo.
  Ta Kučanovska piarovska trobila, zamaskirana v nekakšne “neodvisne” medije “s tradicijo”, popolnoma pasivizirajo ljudi in sploh ne razmišljajo več o vseh neumnostih, ki jih človek prebere. Kaj pa DNS poreče na to, da novinarji prepisujejo PR sporočila brez kakršnega koli preverjanja? Nič, ker jim jih napišejo strici in to je objektivno.Če je Janšo toliko ljudi podprlo, potem ima vso legalno in legitimno pravico, da je predsednik vlade in dokler ima ustrezno podporo v parlamentu, naj dela. Ko boste pa levičarji uspeli sestavit skupaj ljudi, ki se imajo za levico in ne zagovarjajo desničarskih načel in niso takšni populisti, kot to običajno velja za desnico, potem pa vas bodo ljudje mogoče poslušali …

 85. Gogo pravi

  Res je smešno, da mediji sploh še dajejo pomen temu ex komunisteku. Tretirajo naj ga kot navadnega upokojenca in enkrat ko bo odšel na oni svet, naj mu posvetijo malo pasico in to je to.

 86. bojana pravi

  da mu popuščajo živci, naj si zapoje: je še kaj v polju prostega….

 87. DARTH VADER pravi

  Komentatorji tukaj ste večinoma bedni in bolni! Vaša bolezen se imenuje kučanritis! Za to bolezen ni zdravila!

 88. kardeljev edi pravi

  Nekdo ja mora udrihat po Dalejncu.
  Kdo nam je pripeljal vso tisto domobransko zalego nazaj iz Južne Amerike?
  Kučan sigurno ne.

 89. mudo moreno pravi

  Kučan je tipičen politični človeček ki boleha za neozdravljivo duševno boleznijo, ki se ji reče Oblastni Sindrom. Najprej je bil po načelih rotacije in reelekcije vsaj 25 let na vseh možnih oblastnih položajih v Socialistični Republiki Sloveniji. Nato je bil je predsednik Slovenije 3 mandate, čeprav je po Slovenski ustavi lahko le 2. Po končanem tretjem mandatu se je priviligirano upokojil, a vedno je v zraku visela možnost, da lahko bivši GenSek po preteku enega mandata ponovno kandidira za predsedniško mesto.
  Kakih 7 let nazaj, ko je bil Kučan že 2 leti upokojenec, so njegovi zvesti lakaji na valu202 po sajsevečigavem namigu organizirali anketo kako bi ljudje sprejeli njegovo vnovično kandidaturo. Rezultat je bil za Kučana porazen. Vsaj 90% ljudi se je izreklo proti. Večina komentarjev je bila v stilu “naj nas ta stari fosil že enkrat pusti pri miru”.
  Takrat se je Kućo dokončno odločil, da se bo posvetil le še zakulisnim mahinacijam. Do sedaj mu gre “odlično”:
  -zajebal je Pahorja, ki bi bil povsem soliden Predsednik
  -namesto njega je ustoličil Tuerka, ki je katastrofa od katastrofe
  -porinil je v igro Jankovića, ki se je izkazal kot totalni Jolbe
  V resnici bi morali biti Kučanu zelo hvaležni. Zaustavljal je desnico, a postal je grobar levice.

 90. anakonda pravi

  Vse te zagovornike malega Kučančka opozarjam na to, da je Milanova banda med vojno in še po končani vojni poklala na tisoče nedolžnih ljudi.
  Naj še tako štejemo, domobranci so proti njim nedolžne ovčice. Zdaj pa tega rdečega pujska nehajte zagovarjati. Bil je, kar je bil in konec.
  Enkrat komunist, vedno komunist!!! Dol z njim, že preveč denarja je dobil za nekaj, kar si ni zaslužil.

 91. kardeljev edi pravi

  Predvsem je tu gor največ tistih, ki vsled svojih let vedo o povojnih časih zgolj iz Wikipedije.
  A ne, anakonda?

 92. MEFISTO pravi

  KARDELJEV EDI, vreden si svojega imena.

  Ogabno!

 93. kardeljev edi pravi

  Prosim ne uporabljaj besed, ki jih ne razumeš.

 94. EU pravi

  @ romana, ti veš zelo veliko, povej več je zelo zanimivo kako se je delalo z Božom in Cekuto in celo “udbo mafijo”, piši še naprej, da bo vse bolj jasno in odkrito, hvala in l.p.

 95. Fido pravi

  Rdečkarji so znani po svojih orto lažeh. To jim je v krvi. Ali gledajo v obraz ali govorijo medijem, lažejo brez da bi trznili. A Kučman je očitno toliko senilen, da se sploh ne zaveda, da smo ga razkrili že leta 1990, ko je branil jugo.

 96. kardeljev edi pravi

  A si za pasje piškote?

 97. megi pravi

  Kardeljev Edi je pisal Borisu Kidriču, da naj pohitijo s ČIŠČENJEM na terenu (beri: likvidacijami), ker bo čez 3 tedne ustanovljeno sodišče.

  Rdeči klavci so točno vedeli, da delajo svinjarije, zato tako rpikrivajo povojno morijo.

 98. megi pravi

  Dokumenti o Kardeljevi vlogi pri organiziranju povojnih pobojev povedo razmeroma malo. Pred časom je bilo objavljeno Kardeljevo pismo Borisu Kidriču z dne, 25. junija 1945, v katerem Kardelj predsednika slovenske vlade opozarja, da bodo sodišča narodne časti kmalu razpuščena, vojaška sodišča pa bodo sodila samo še vojnim osebam. Poleg tega bo v kratkem razglašena amnestija, zato “nimate nobenega razloga biti tako počasni v čiščenju kot doslej”, kot je zapisal Kardelj.

  Dokument, ki ga hrani Arhiv Slovenije, je v javnosti dvignil precej prahu, zgodovinopisje pa je bilo v njegovih interpretacijah bolj zadržano. Kakor koli že, z gotovostjo lahko trdimo, da je bil Edvard Kardelj v samem vrhu jugoslovanske partije, kar pomeni, da mimo njega ni mogla nobena pomembnejša odločitev. In v tem kontekstu lahko sklepamo tudi o Kardeljevi vlogi pri povojnih obračunih z nasprotniki.

 99. Pjer pravi

  Zato so ga sežgali ker si je to zaslužil.Zato mu je tudi sin naredil samomor.

 100. MEFISTO pravi

  PJER; pa žena tudi.

  Potem so jo pa še ukradlči.

 101. tone pravi

  Murgelčan hitro zmolit 3 očenaše in 3 zdrave marije in morda ti bo odpuščeno za tvojo črno dušo. A samo za to tvojo zadnjo izjavo. Ker drugače bi itak moral moliti še naslednjih 100 let, da bi morda Vsemogočni razmislil, če naj te spusti v nebesa.

 102. Fido pravi

  Ja zakaj pa se je sedaj morala oglasiti ta siva čivava in spet prdniti staro laž. Očitno se boji za svojo komunajzarsko penzijo.

 103. Leteci pravi

  Kučan ni več zanimiv, to naj enkrat za vselej skapirajo tudi mediji. Ko ga bodo mediji ignorirali, potem bo tudi murgelska podgana čisto pozabljena.

 104. opankovič pravi

  Kučan je zanimiv samo vam kretenom na tem portalu, da imate kaj pisarit in nobenemu drugemu ne. Če nebi bilo Kučana ne vem kje bi vi debili lahko izražali svoje kretenske misli, zraven tega pa se imeli še za brihtneže, ki ne premorejo kaj več kot pa kurje možgane

 105. Tonč pravi

  črni debilkoti,a vam še ni kanilo,da se jebeta med seboj dva zagrizena komija:drug janez i drug milan.živel avnoj.

 106. Pravicnik pravi

  Torej Kučan pravi, da so ga morali prisiliti v sodelovanje z Janšo.

 107. Danilo pravi

  Opanković ajde idi ljubit noge opankarju in kučmanu. Boš doživel orgazem.

 108. laufer pravi

  Dajte zapret že tega murgelčana in gromovnika. Uničili so Slovenijo, jo izropali s forumom 21 in razdvojili Slovence. Kje je bil ta mali palček smuk med osamosvojitvijo. Zagotovo se je skrival nekje na Kočevskem v kakšnem tajnem brlogu skupaj z Ribičičem. Ja kdaj bo pa Ribičič odgovarjal za svoje drugorazredne teme. Vse tiste pisune -571, ki pišejo o komunizmu kot o kakšnem raju za rajo je potrebno odpelat na Goli otok, da si pogledajo, kaj je naumil Kardeljčina. Sama banda rdečih vsem bi bilo potrebno pošteno sodit na nurnberškem procesu ali pa v Haagu. Prosim novo vlado, da pod nujno vpelje lustracijo za vse komunajzerje lds, zares, sd in ps kot so to storil na češkem in še kje.

 109. Tonč pravi

  Črnuharji za vas je milan k viagra.ko ga vidite vam že šprica.

 110. teran je naš pravi

  TITO JE BIL CAR. Janezek je zgolj pionirček, ki hoče zlesti v gate svetovnega Titeja:) Titu se je klanjal svet, janezku pa nekaj zafrustriranih nedonošenčkov. Možgane pa imajo itak na paši pri janezkovih pastirjih. Pridni otroci, janezek vam bo zvišal tarifo v pisarnah iz 10E na 10,22E. Zdej pa hitro na delo ritke naše domobranske:) Enkrat komunist vedno komunist? Hja, janezek ostaja pač janezek, komunist napram kateremu je naš ex predsednik Milanček Gandhi:)

 111. […] Kučan se je danes odzval na odgovor SDS, da je bil SDV, ki je leta 1988 aretiral Janeza Janšo, podrejen odboru, ki ga je vodil …. “SDV (Služba državne varnosti) nikakor ni bila ‘neposredno podrejena komiteju za […]

 112. Ota pravi

  Ko mački na rep stopiš zacvili in tako Kučan, cvili, hruli in bog si ga ve kaj vse še počne, da le očrni JJ. A Janša je danes naš mandatar, zatorej Kučan gospod JJ ima veliko pametnejšega in odgovornejšega dela, kot se obadati s tabo.

 113. maks pravi

  Prekleta bela golazen.

 114. Neslovenc pravi

  Mater ste vsi janševci eni bolniki. Kolk primerov spodbujanja sovraštva, nasilja in nestrpnosti – ta portal je nujno treba zapret.

  Enkrat komunist, vedno komunist – to je bilo mišljeno za Janšo, ne?

 115. […] Opomba: iz tega Kučanovega citata je razvidno, kako je poskusil opravičiti aretacijo četverice (JBTZ) in se skliceval celo na “posebne politične analize”. A tukaj ni bilo nič kaj za analizirat. Janeza Janšo je 31. maja 1988 aretirala Služba državne varnosti (SDV), ki je bila neposredno podrejena komiteju za splošno ljudsko obrambo in družbeno samozaščito, ki ga je vodil Milan Kučan kot predsednik Centralnega komiteja Zveze komunistov Slovenije… […]

 116. […] februarja je Kučan čisto ponorel, ko je premier Janeza Janša v oddaji Pogledi Slovenije dejal, da bo lahko sodeloval s predsednikom […]

 117. PieniąDze pravi

  Hello, I enjoy reading through your article. I wanted
  to write a little comment to support you.

 118. hollandlzqj.jigsy.com pravi

  I believe everything published made a great deal of sense.
  However, what about this? suppose you typed a catchier post title?
  I ain’t suggesting your information isn’t solid, however what if
  you added a title that grabbed people’s attention? I mean Kučanu spet popustili živci: premiera Janšo obtožil laži in manipulacij okoli njegove znamenite aretacije!? | Politikis is kinda boring. You ought to peek at Yahoo’s home page and
  watch how they create post headlines to get viewers to open the links.
  You might add a related video or a related picture or two to
  grab readers excited about what you’ve written. In my opinion, it could bring your posts a little bit more interesting.

 119. szybki internet pravi

  You’ve made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

 120. ranking lekarzy pravi

  I love your blog.. very nice colors & theme.
  Did you create this website yourself or did you hire
  someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. thank you

 121. chicken salad recipe pravi

  They are sponsored websites so the results of the search word.
  Take the low-carb tortilla or wrap and put about a
  tablespoon or two of cream on it. 3 oysters is said to
  meet our daily zinc consumption recommendations.

 122. Soon he faces setting up, so his job is to find who did him this, and
  to clear his name. Typically, these websites charge a per-movie
  fee of several dollars (2$–4$ usually). Below are some movies for breakup people who experience
  breakup hurts.

 123. best dash cam pravi

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back
  to your site? My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would
  genuinely benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Appreciate it!

 124. charges pravi

  I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles
  or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon
  this website. Studying this info So i’m satisfied to express that I have a
  very good uncanny feeling I found out exactly what I
  needed. I such a lot definitely will make sure to do not disregard this site and
  provides it a look on a relentless basis.

 125. CZPNN-2 pravi

  Ma ja, kaj še Janez Janša se je kar sam zaprl, Kučanović sploh ni taki, da bi ga dal zapreti.

 126. So the next time you use Social Media remember it’s potential power and always be on the lookout for
  ways you can use it to your advantage. Learning to do business online
  is just another skill that can be acquired in the same way we acquire other skills.

  I mean, you can get a commission check anywhere, and
  even of you don’t think this could happen; your company could shut
  down in a heartbeat and leave you stranded.

  My webpage social media marketing hashtags

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen