Izšel je novi Telefonski imenik Slovenije

1

Danes je izšel Telefonski imenik Slovenije 2012, ki je na voljo v tiskani izdaji, na DVD in na spletu. Brezplačne knjige imenika je moč dobiti v trgovinah Telekoma Slovenije in Petrolovih bencinskih servisih, so sporočili iz Telekoma Slovenije.

Tiskana izdaja imenika je na voljo v treh knjigah, ločeno glede na področno kodo (01/07, 02/03, 04/05), v vsako je integrirana tudi knjiga Rumene strani za celotno Slovenijo. Moč jo je dobiti v trgovinah Telekoma Slovenije in na več kot 300 Petrolovih bencinskih servisih. Knjiga je na voljo v 100.000 izvodih in je brezplačna.

Različica na DVD je nadgrajena z ortofoto posnetki celotne Slovenije ter prenovljeno aplikacijo potni nalog. Omogoča dostop do podatkov za več kot 150.000 podjetij v poslovnem imeniku bizi.si ter iskanje novih poslovnih partnerjev, naslove katerih je mogoče natisniti na ovojnice in nalepke ali jih izvoziti v osebni imenik. Izide dvakrat letno, naročiti ga je možno po telefonu ali spletu, cena pa je 18 evrov.

Prenovljena je tudi spletna stran itis.si, ki uporabniku ponuja jasnejši pregled, hitrejše delovanje, interaktivni zemljevid in obogatene rezultate s podatki iz drugih portalov, so še sporočili.(sta)

(fotografija je simbolična)

Število komentarjev: 1
  1. Pavlović Dušan pravi

    da li neko možda zna telefon Žugelj Matevža, rodjenog 1953 godine
    Pravnik je i živeo je u Celju.
    Bili smo 1977. godine zajedno u JNA u Varaždinu.
    Izgubio sam njegov broj telefona a rodjendan mu je

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen