Ciniki: “trije jurji” odnesli Boruta Pahorja, zaradi “jurja” pa bo padel tudi Virant!

48

Kot je znano je Gregor Virant leta 2009 poleg 66.175 evrov nadomestila, ki ga je dobil zaradi brezposelnosti, zaslužil še 95.252 evrov s pogodbenim delom (skupaj torej 161.768 evrov). Leto pozneje je Virant s pogodbenim delom zaslužil še nekaj več kot leta 2009, in sicer 106.166 evrov. Njegova letna plača je znašala 27.306 evrov, skupnih dohodkov pa je Durs zabeležil 137.889 evrov. No, ljubljanski župan Zoran Janković je leta 2009 zaslužil precej manj, in sicer skupaj 58.812 evrov, vodja slovenske opozicije Janez Janša pa je v tem letu zaslužil 50.021 evrov.

Včeraj pa je slovenska javnost na Info tv Vladimirja Voduška v soočenju “treh velikih” plus Boruta Pahorja, še izvedela kaj si sami mislijo o svojem standardu. Lepo je sicer bilo, da je aktualni premier povedal, da se sramuje in obžaluje izjavo, da ne more preživeti s tritisoč evri plače na mesec, a javnost mu tega neverjetnega cinizma ni nikoli odpustila. Pahor je včeraj prav tako javnosti razkril, da sta si partnerko, ljubljansko odvetnico Tanjo Pečar, po 20 letih letos kupila trisobno stanovanje v Ljubljani. Janković pa je včeraj pri Vodušku “malo pojamral”, da živi v 25 let stari hiši in da se tudi njegova sinova pri poslovanju soočata s krizo in izpadel (ob vedenju javnosti za nenormalno visoko potrošnjo enega izmed njegovih sinov v letu 2009) – smešno in prav tako cinično.

A pravi “biser” je bil predsednik Državljanske list s svojim imenom – Gregor Virant in njegovo pojasnjevanje “vleke” enoletnega nadomestila, ki mu je po “zakonu pripadalo”. No, to mantro je Virant v zadnjih dveh dnevih spremenil, saj sedaj priznava, da njegove predhodne izjave okoli tega niso bile najbolj premišljene. Res je, Gregor. Javnost enostavno ni morali razumeti, kako je lahko človek, ki je v preteklosti že kritiziral podobne primere nemoralnega cuzanja nadomestil, to počenjal sam, poleg tega pa v istem letu zraven še na veliko pogodbeno služil. Virant bi sedaj naenkrat rad državi vrnil 1.285 evrov, kar naj bi bil znesek, ki predstavlja razliko med plačanimi davki in prejetim nadomestilom. Tudi to Virantovo opletanje s tem “jurjem” je cinično in hkrati hipokritično, saj ne gre za tega tisočaka, ki bi ga Virant sedaj rad vrnil slovenskim davkoplačevalcem, ampak zato, ker Virant države očitno ne vidi samo kot “servis za državljane” (kot sam papagajsko ponavlja), ampak tudi kot priročno molznico za svoj lastni žep. Na tem mestu pa je Virant zelo močno začel izgubljati na kredibilnosti, pa tudi na javnomnenjskih anketah. Da se je za prejemanje nadomestila odločil tudi zaradi “zanemarjanja družine med ministrskim mandatom”, pa je tudi za lase privlečena argumentacija. A denar naj bi po tej logiki sedaj nadomestil izgubljen čas, ki ga minister Gregor ni mogel preživeti s svojo družino? 

In kaj pravi glede svojega standarda skoraj zagotovo novi predsednik slovenske vlade Janez Janša? Realno je povedal, da s svojo ženo Urško Bačovnik Janša živita povprečno od njegove poslanske in njene zdravniške plače. Janša je še dodal, da s tema plačama pokrivata tudi kredit za hišo, a da za varčevanje ne ostane kaj dosti. Ne bo se začuditi, da se bo v tej povprečni denarni zgodbi (pa seveda še v kakšni bolj podpovprečni) do volitev videlo še mnogo več ljudi kot tistih 30% v zadnjem javnomnenjskem merjenju

Gregor Virant je začel (končno) priznavati, da obstaja neskladje med njegovim zavzemanjem za “državo-servis” in za njegovo nemoralno vleko državnega denarja, medtem, ko je še skoraj dvakrat več zaslužil s pogodbenim delom v istem času! 

Foto: Matic Štojs/Demokracija   

 

 

 

Št. komentarjev: 48
 1. lučka pravi

  No, ljudje kar kot začarani pozabljajo na malverzacije družine Janković.
  Sploh pa, kako gre skupaj, uspešen menedžer in tako rekoč revež, z deset let starim avtom, 25 let staro hišo, scufano 55 let staro ženo, ampak z dvema bogatima otrokoma, ki mu dolgujeta 9 mio Eurov! Kaj pa delnice, gospod Janković?

 2. jelka pravi

  Odpovedovanje zaslužku in puščanje na cedilu družine med službovanjem.
  G. Virant: moj oče popljuvan komunist in funkcionar nas je po pol leta puščal brez plače (trije smo bili) majhni in skoraj lačni šteli dneve kdaj bo prišel domov z raznih sestankov, šolanj in potovanj in prinesel denarja za kruh in ker mu je bilo hudo, da so snažilke in nižji tehnični delavci imeli majne dohodke je odstopal svojo plačo njim, hodili nismo na dopust v tujino, ker ni bilo moralno puščati denar tujemu turizmu, mama živilj ni smela dodatno šivati, da mu ne bi očitali, da dodatno služi a mi smo bili lačni zaradi njegove morale, hodili rasscapani, ker ni bilo denarja za cunje in šparali barvice v šoli, da jih ne bi zmanjkalo. In zaradi te politične morale , da bi bil vzor drugim, ker je govoril, da ne more govoriti eno in delati drugo je počel vrsto neumnosti, zaradi katerih smo do danes revni ij brez neke dediščine in nekega finančenga zaledja se borimo ya ekzistenco. Umrl je zelo mlada od srčne kapi s praznimi žepi, niti pokopati ga nismo mogli ter so pokop plačali bratje, ki niso bili komunisti! To njegove moralne geste ne bom nikoli pozabila, ker sem trpela kot miš. Vsi otroci nekomunističnih staršev so bili bolj srečni kot mi, ker so nam ostale le njegove medalaje od katerih se ni dalo živeti. Ampak MORALA mu je bila najbolj pomembna in je ves čas ponavljal: pomembno je da mirno spim čeprav lačen. Z današnjega vidia je vse skupaj čudno i smešno ampak tako je bilo in najverjetneje ni bil edini. Dragi naši vsi politiki premislite kaj govorite in se ne igrajte z ljudsko revščino, ker pušča hude posledice.

 3. mudo moreno pravi

  Visoko so ju katapultirali, agencije za ustvarjanje javnega mnenja, novinarske vlačuge in ostali neumorni mešalci megle. A dejstva so neizprosna, Zoranček in Gregec pa lezeta tja, kamor v resnici sodita. 7 do 8 procentov je njun maksimalni domet, Slovenci na splošno nismo bogvekaj brihtni, a težave, ki trenutno tarejo narod so prevelike in želodec bo premagal tudi prekratko pamet. Janković je personifikacija pokvarjenega tajkuna in mafijca, Virant pa je čedalje bolj razgaljen kot skorumpirani državni uradnik dvojnih standardov, ki bi narod stisnil v kot, sam pa se ne bi odpovedal ničemur. Z ozirom na to, da je njegov dosedanji standard prav zavidljiv, bi kot premier z full time jobom potreboval na mesec kakih 10 jurčkov, da bi revež prišel skozi mesec. Za predavanja in “svetovanja” v stilu kako iz dnarja narediti drek ne bo imel časa, torej…? Ali si res lahko privoščimo še enega lopova ki nam bo nesramno kradel. Že vsak klošar na Ambroževem trgu ve, da smo za Grčijo naslednji na spisku, te dva flancača pa nam prodajata bučke.
  Če bi si Janša res tako svinjsko omastil roke z podkupninami, kot mu barabe očitajo, verjetno ne bi bil še do nekaj let nazaj podnajemnik pri svojem bivšem tastu v Grosuplju.

 4. Gec pravi

  Ljudje nimajo kaj za jesti…tip pa pobere 140.000 eurov brez slabe vesti…..http://razkrito.net/eu-primerjava-place-so-pri-nas-navadna-zaljivka-za-ljudi-2/

 5. Kladivo pravi

  Virant bo na tem mestu padel kot hlod. Točno se vidi, da v politiko rine zaradi denarja in bonitet. To njegovo nakladanje, da se on odpoveduje ne vem kakšnim denarjem, ker hoče Sloveniji dobro, pa je tako sluzavo, da to ni res.

 6. jure verde pravi

  Jelka, tako je bilo tudi pri nas doma . Na koncu ,oče ni imel niti toliko da bi plačal dom MAL SE HECAJO TI PRETEČENI ARDEČKARJI

 7. APM pravi

  Že tako butasto ljudstvo občila še bolj poneumljajo in za bati se je, da bo rezultat volitev slab. Takšen, ki ne bo ustrezal skrajno resni situaciji v Sloveniji.
  Mogoče ljudje res bolje razumejo poigravanje z mandatarskimi kandidati in mogoče je res tisti, ki je najmanj pošten najslabši in ni dober tudi tisti, ki laže, pardon, ne govori resnice.
  Kljub vsemu menim, da je potrebno kandidate preverjati pred vsem po tem, da odkrito analizirajo današnje stanje v Sloveniji. Ni vrag, da stanje vsi štirje, ali še kakšen zraven vidijo enako.
  Tudi kako vidijo izhod iz krize bi bilo vredno spoznati.
  Ne površno: v enem stavku, za odgovor imate na voljo 20 sekund.
  Ne, menim,da je od kandidatov potrebno zahtevatai zelo natančne odgovore. Sanacija stanja mora biti potprta s poznavanjem zakonodaje z ukrepi, ki morajo biti podprti z obljubami po sprejetju ustrezne zakonodaje. razen tega je potrebno kandidate preveriti, koliko so vpeti v evropski prostor, saj menim,da se je Slovenija preveč oddaljila od njega in da išče pomoč tam, kjer je ni mogoče najti.
  Glede na to, da Slovenija šepa skoraj na vseh področjih, bi bilo zelo zanimivo slišati, kaj lahko kandidati ponudijo, razem izgradnje še kakšnega stadiona, ali organiziranje velike športne prireditve.
  Res je, da slabe čoveške lastnosti, napuh, pohlep in lažnjivost niso ravno za občudovanje, vendar mnogo bolj bistveno je zvedeti od kandidatov, kaj bodo storili, kot pa to koga občudujejo in kakšnim tradicijam bodo sledili.
  Sedaj res ni čas za peteh pesmi: Druže Tito mi ti se kunemo,da sa tvoga puta ne skrenemo!

 8. anakonda pravi

  Slovenske televizije sicer ne gledam. Če pa je zadeva taka, kot je zgoraj opisano, potem je vse skupaj absurd.
  Država Slovenija je finančno in gospodarsko pred razsulom, dirigirajo nam neki kvazi partizani, ki že celo življenje živijo nadpovprečno bolje od normalnih državljanov in to zaradi nekih bonitet (posebne zasluge), ki so si jih sami določili. Levo komunistično in mafijsko usmerjeni kandidati (Pahor, Jankovič, Virant) pa nekaj klobasajo in se zvijajo zaradi svojih astronomskih (a ne zasluženih) prihodkov.

  Vso to bando bi morali dati pred sodišče, saj so oni krivi, da je Slovenija to, kar je. Tako bi to storili v pravni državi. Seveda pa Banana Republika Slovenija kaj takega ni.

  Upajmo da bo tako kot meni APM, da se bodo volilci končno zbudili in poskrbeli za reciklažo ostanka komunizma.

 9. MAŽO pravi

  VIRANT PRAVI,DA JE DAVKOPLAČEVALCEM UKRADEL SAMO 1200 EU PO SVOJI RAČUNICI.PRAVILEN IZRAČUN JE PA TAKŠEN.ČE BI SE ODREKU NADOMESTILU,KER GA OČITNO NI POTREBOAL IN BI ZASLUŽIL 95.000 EU BI DRŽAVI OSTALO 100.OOOEU.NE PA KOT SE VIRANT DELA LEPEGA LE TISOČ.

 10. okjar pravi

  Poleg tajkunov ne cenim tudi tistih, ki se grebejo za evre in nič ne naredijo za kulturo, družbo, reveže, … zastonj, in če že ne donirajo, ne morejo biti dobri poslanci in nesmejo dobiti podpore od poštenih volilcev!

 11. ribon pravi

  Ja Gregec Gregec, če pa to ni norčevanje, pol pa res ne vem kako bi se temu lahko reklo.
  Sam bi to njegovo cinično razlago obrnil, kako: ja čist enostavno, da je lumpek razliko od bruto kosmatih pogodbenih honorarjev, davke pokril z ministrskim nadomestilom. 1200 EUR viška oz.razlike bi pa clo vrnil državi. Pokvarjenc!!!!

 12. mudo moreno pravi

  Ribon, kakšne pa otresaš, bodi no tiho in se hitro sprijazni z dejstvom, da je 1200 ojrov še vedno boljš kot da vrne nula ojrov. Naj vrne vsaj drobiž, dokler je sploh pripravljen kaj vrniti. Saj je prav verjetno, da je Gregec v finančnih škripcih in je “velikodušno” ponudil toliko kot mu je pač še ostalo. Saj veš, fancy lifestyle nekaj stane, pa otrokom je treba dat za jest, pa žena hoče, pa benz stane, pa kreda in vzdrževanje hiške, pa jahta, pa vikend, letovanje na Mauricijusu, pa ljubice…khm khm, pardon no, v njegovem primeru verjetno ljubčki. Pustimo revčku vsaj nekaj sape, že tako se grdo nakremžil, ko je ugotovil v kakšno limono je zagrizel s svojo kandidaturo. Očitno ni pričakoval, da bo ob kandidaturi padel v drugo, mnogo bolj gosto sito, skozi katerega prideš le, če si tako rekoč brez hibe. Gregor pa je daleč od tega. Lepo so se pokazale nekatere njegove lastnosti kot so neskromnost, neprevidnost, slab spomin in mogoče celo pomankljiva inteligenca. Saj pravni faks naredi danes lahko že skoraj vsak. Samo FDV je še lažji.

 13. ribon pravi

  mudo moreno, najbolš da začnemo štoflčke od plastenk zbirat za “našga” bogega Grekca, kaj pravš???

 14. jelka pravi

  Nisem pisun in nisem butasti bralec temveč izjave teh naših smejočih se kandidatov( kot bi nastopali na modni reviji ali na pokaži kaj znaš) so butasti in ne mi bralci ampak tako me je vse skupaj sprovociralo, da moram dokončati zgornjo zgodbo, ki sem jo navedla ne zaradi “druže Tito ipd…” temveč za primerjavo pojmovanja POLITIČNE MORALE , za boga.
  Bom še to dodala v zvezi z očetovo zgodbo: če je kdo od tistih, ki jim je odstopal plačo nam v zahvalo hotel podariti košaro sadja ali krompirja smo jih morali vrniti nazaj. Pogosto smo se zjokali, ker češenj ali podobnega ni bilo mogoče kupiti, ker za take priboljške ni bilo denarja nam je naročil naj tistemu povemo, da če bo potreboval sadje si ga bo sam kupil in za pouk nam je razlagal, da je to podkupovanje …. Naprej sklepajte sami kaj želim s to zgodbo povedai saj me je med mojim podobnim službovanjem tudi kdaj zanašalo in sem ravnotako pomagala revnejšim ….

 15. Ivan (janez) pravi

  Ja, Gregor Virant se je v to namočil sam, očitno je res požrešen, kot menijo nekateri, saj je sporno tudi tisto prejemanje nadomestil zaradi smradu.
  Zame je sporna tudi izjava Janše, da živijo povprečno s poslansko in zdravniško plačo. Se vidi, da imajo zelo visoke zahteve in standarde. T o niso povprečje! Povprečno živim jaz s pokojnino, ker sem skromna in imam za naše razmere kar dobro pokojnino. Reči, da živiš povprečno s takšnimi dohodki, kot jih imajo Janša-Bačovnikovi, je v Sloveniji, kjer so povprečni dohodki od 2000 – 3000 za oba zakonca tudi cinični.

 16. MAŽO pravi

  JELKA TVOJ OČE JEBIL JEZUS-NE PA KOMUNIST.VSI TARDEČI SO MELI ROKE OBRNJENE V SVOJ ŽEP NE PA ,DA BI KOMU KAJ DALI.RAJŠE SO ŠE TISTIM,KO ŽE SKORAJ NISO NIČ MELI RAJE KAJ VZELI.ZBUDI SE ŽE ENKRAT IZ SVOJIH SANJ IN VOLI SDS IN JANŠO.

 17. Petrovc pravi

  Razlika med Pahorjem in Virantom je velika! Pahor je sicer butast, toda zvest svojim ljudem in roko na srce, kradel ni nikoli! Virant pa je pameten, toda samo za to, kako oropati državljane, popolnoma nezanesljiv in zvest le sebi! Virant je izprijen do fondamenta! In je tiudi slabša varianta kot Janković! Ob tem pa vsi trije lažejo, lažejo, lažejo! Toda samo Virant in Janković lažeta z nasmehom na obrazu!
  Virantove “rabote” bi moralo presikati sodišče! In ob tem tudi Šušteršiča, ki mu je nosil udbovski denar v vrečkah!
  Pahor je v primerjavi z Virantom poštenjak in mož beseda!

  Pezdir: špred dvema tednoma je na neformalnem pogovoru izjavil dobesedno: “….. če bomo vladali, bom novo vlado jebal!….” Danes je na RTVSLO njegova izjava: “..do nove, naše,mišljeno je Virantove, vlade bom neprizanesljiv!”
  1. KDO PA SI PEZDIR, kdo te je pooblastil, kaj si predstavljaš, da boš s svojo oceno? Samo eden od dveh miljonov in pika!
  Ti nisi v stanju niti šoferskega izpita narediti pri več kot tridesetih letih!
  V strokovnih krogih veljaš za bedaka, popolnega analfabeta tako ekonomije, kot financ! Pravijo, da je celo Križanič proti tebi doktor ekonomsko-finančnih znanosti!
  2. Izrazaš pa se slabše kot furman! Tako, kot kak srbski desetar v JNA!
  Oni so tudi jebali sve po spisku, i svakog, koji ti je bil najdražji! Tako je mojemu znancu iz Štajerlanda, tak oficirček jebal onog, koji mu je najdražji, vpričo cele čete! In znanec mu je odvrnil, v stroju pred 100 vojaki, da mu je najdražji druže Tito! Po tem pa je bil cirkus!
  3. Tudi tvoja trditev, kvazi strokovnjak, Pezdirc, da gre dvig DDV DIREKTNO V INFLACIJO, ne drži! VSAK, ki malo pozna finance, Euro, EU, ve, da to ni res! Lahko je “basati” v klopeh študente, ki te poslušati morajo, da že izpit narede! Pa tudi študentje imajo o tem Pezdirju zanimivo mnenje! Baje so njegova predavanja katastrofa!
  4. Me pa zanima, kakšna bo to vlada? Virant, dvocevka, predsednik! Pezdir, tudi dvocevka, finančni minister! Šušteršič, kurir, pa minister za finance v senci! Žena Šušteršiča bo gospodarski minister! Priležnica Viranta, konkubinatorka, bo minister za sodstvo! Fasada prijateljica Pezdirja, pa bo minister za šolstvo in kulturo!
  In vse te bo jebal Pezdir!
  Pa smo ali pri mozohistični vladi ali pa smo pri klubu swingerjev!
  Jurij iz SD, je bil prava ovčka!
  Glede na to, koliko ti ljudje trošijo, bo pa prvi dekret Virantove vlade, da bodo imeli po 190.000 Eurovčkov TEDENSKE NETTO PLAČE! Če pa bomo državljani kaj bentili, bodo 1.200 Eurovčkov vrnili!

  SAMO SLABOUMNI ALI ZLONAMERNI LAHKO VOLI VIRANTOVO LISTO!

  Vsi za SDS in NSI!

 18. Donko pravi

  Pojma nimate ljudje. Nisem za Viranta, sem pa zato, da vzame kar mu po pogodbi pripada!
  Nazaj v socializem nas vlecete s taksnimi stalisci!!!

  Ce mislite, da so odpravnine previsoke, potem pritisnite na svoje poslance naj jo zmanjsajo! Ne pa da pricakujete, da se bo clovek sam odpovedal temu kar mu pripada.

 19. APM pravi

  Naj vzame, a naj ne moralizira. To kar mu pripada, je nejgovo, vendar tudi drugim kaj pripada, pa se zato naj to ne spotika.. Gre za lažno maralo,ta pa se ne meri v denarju, morala namreč ni na prodaj.
  Morala je, ali pa je ni. In Virant je dokazljivo nima!

 20. mudo moreno pravi

  Donko, ni to pot nazaj v socializem, je pa pot do bolj socialnega in skromnega obnašanja nekaterih, ki mislijo da Boga za jajca držijo.Etika in morala sta zadnja leta postali hudo pokvarljivo blago, še posebej tečno pa je, ko nekdo pridiga etično zategovanje pasu, pri sebi pa ne pozna pardona, vse v stilu: Nema Bog brata!
  Na samo odpravnine, tudi sejnine, pa dodatki, pa bonitete, komisnine, nadzornine, pozdernine in ne vem kaj še je tega nepotrebnega balasta in razmetavanja denarja, in to na puf. In kaj je potrebno toliko konzulatov. Rabimo enega v Moskvi, Berlinu, morda še Parizu. V ZDA ga verjetno kmalu ne bomo več rabili, ker bodo očitno šle rakom žvižgat. Slovenski diplomati so sinonim za nesposobnost, Žbogar pa največja perla med njimi. In vojska: če mislimo naše fante pošiljat v neke eksotične dežele, kjer nismo ničesar zgubili, jo lahko tudi ukinemo. Vojska je za obrambo domovine, ne pa za pomoč pri netenju vojn. Nato je nekaj podobnega, kot je bila Fašistična Italija, ki se je vmešavala v tuje posle v Etiopiji, Libiji, Grčiji in ve se, kako se je končalo. Ali pa Britanski Imperij, ki je kar nekaj stoletij netil vojne po vsem svetu, dokler se ni sesul sam vase.

  Ribon, to s štofelci pa sploh ni slaba ideja, doma imam že 2 polni vrečki, morda bi se res lahko organizirali v okviru Politikisa in organizirali podobno demonstracijsko akcijo pri Virantu, kot svoj čas mladinci, ki so Turku predali naslov Šalabajzerja, Jankoviću pa Monopoly. Pa še Edota Svetka lahko zraven povabimo, da bo podal kakšno butasto ogorčeno izjavo.

 21. Glista pravi

  Virant je postal en navadni lažnivi pinokio. Pa je samo dva tedna v visoki politiki. Navaden pokvarjenec in Kučanova politična vlačuga. Volivci ne nasedajte temu koristoljubnežu.

 22. METULJČEK pravi

  Gregor = Gregor, pa to je Virant ne Golobič, pa sta oba POKVARJENA, Virant ti si izgubil “zaupanje”, ker si požrešen in pohlepen, za mene in za moje bližnje si “pogorel-popušil”, pejd ti kar naprej na Faks razlagat “tvoje poštenje”, če ti še kdo kaj verjame, dvomim, da ti verjamejo pošteni ljudje.
  Zopet imamo “nove politike”, ki pa so pokvarjeni mega bogati in se bodo norčevali iz nas revežev, kot je bilo sedaj tri leta, kaj so obljubljali KK, GG, Pahor potem pa so pokazali svoj pošteni in pokvarjen obraz, tako bo tudi sedaj z Jankovićem in Virantom oba sta bogata in povrhu zelo, zelo pokvarjena, ah ja saj sta v sorodstvu.
  Marš ven iz politike mi rabimo poštene ljudi, ki ne lažejo in varajo narod in cuzajo državo!!!!

 23. Petrovc pravi

  PRJATLI: pa res mislite, da je Makedoncem kaj do svetovanja nekega Slovenskega smrkavega pedrolina, Viranta!? Haloooooo! To je samo preko Makedonije očiščen denar SLO udbe!! In uradno je prikazano, da je dobil 95.000! KAJ PA OSTALIH 100.000, ki jih je očiščenih dobil v škrniclnu polivinilastem! Makedonija je Ciper za bivše stare udbo šefe!

 24. murenček pravi

  Bivši že ve kaj dela! Viranta v Makedonijo, sam pa v Bosno! Kaj si mislinjo o obeh pa so že povedali, oziroma še bodo povedali v teh dneh. Za MK se ve, da je “svačiji kum, ničiji prijatelj”, o Virantu pa ocene v medijih izidejo v ponedeljek. Počakajmo in se pustimo poučiti! Kakšen pisun je Virant, pa se iz dneva v dan razgalja kar sam! Druga kresalka, samo da njega p….a MK!

 25. Petrovc pravi

  VIRANT: pri vratih velike veleblagovnice ujamejo Viranta! Pod pazduho skriva 10 kg stegna pršuta, iz obeh žepov v hlačah gledata flaši šampanca, pod srajco v pasu, kjer imamo dedci žensko srečo. pa se napenja otroški avto na daljinsko vodenje!
  ” HOPLA, VIRANT, PA TE MAMO!”
  Se zadere varnostnik in ga odpelje v poseben prostor za raziskave!
  Ko ga pretipajo, otresejo in oberejo, je na tleh pol skladišča veleblagovnice, nakradenega!
  Virant:” Ja kaj pa mislite, pošteno sem nabral, kaj pa naj rečem doma ženi, če pridem brez, že ves dopoldne se odpoveduje, seksa, pa Havajev, pa Maldivov, pa z Kresalovo bi šla v Milano,….!”
  Varnostnik: ” Jaa, gospod Virant, to pa ni bilo moralno, pa predsednik veleblagovnice hočete biti!”
  Virant: ” Dobro, dobro, bom poravnal!”
  IN VZAME S KUPA POKRADENEGA JETRNO PAŠTETO
  ZA 90 CENTOV!
  “Evo, vračam, da dokažem, da sem moralen!”
  In zgrabi vse ostalo pokradeno in odide!

 26. EVROPA pravi

  Sedaj je prišla še ena novica ven, ki je neverjetna kako je ta virant ena požrešna čunka, da je kasiral od RDEČEGA KRIŽA SLOVENIJE 9.TISOČ EVROV, za neko malo uslugo, ki naj bi zlagal eno pogodbo za neko stvar, mi dajemo prostovoljno denar in drugo pomoč RDEČEMU KRIŽU, Virant-POŽERUH pa kasira fuj in fej takega umazanega politika SRAMOTA!

 27. CSI-Morost pravi

  Ni pomoči. Đankovića so odnelse fionančne transakcije preko sinov, Viranta bo odnelsla denarna lakomnost. Ni enostavno izpostaviti osebnost javnosti. Torej sedja oba, Virant in Đanković, vesta, zakaj ima Janša tako podporo????

 28. SONČEK SIJE pravi

  Kam nas je pohlep pripeljal je pokazala Pahorjanska vlada da smo 2 milijardi Evrov več porabili na leto, kot bi smeli. Sedaj nam pa prideta dva nova “gangesterja Đanković in Virant”, ki nista nič boljša to se je pokazalo že sedaj kaj bo pa še, ko bosta pri koritu si pa lahko mislimo.
  Ljudje odprite oči in ušesa in dobro premislite komu damo glas.
  ZAMENE NI DILEME MOJ GLAS IN MOJIH SORODNIKOV IN ZNANCEV

  GRE SDS IN JANEZU JANŠI, KI VEM, DA JIM LAHKO ZAUPAMO!!!!

  SREČNO SDS IN JANEZ JANŠA, EDINO UPANJE V SLOVENIJI!!!!

 29. mudo moreno pravi

  Meni gre pošteno na smeh, ko primerjam anketi, objavljeni v včerajšnjem Delu in Dnevniku. Medtem ko se Dnevnikova še kobajagi trudi obdržati rahlo vez z realnostjo, je Delova prava nadrealistična fantazija. Virant daleč na prvem mestu, za njim capljata SDS in Pozitivac. Pahorju so namenili le milostnih 5,4 procenta, Žerjavu 1,2% , Golobiču pa celih 0,2 procenta! Hahaha, da me ne bo kap. Odkar je pozitivni šerif objavil kandidaturo, so Delove ankete prave umetniške instalacije. Tako so nenavadne in zanimive,da si jih morda kdo izbere za temo svojega doktorata. Tudi Melita si bo ta “brezplačnik” lahko izbrala za glavno temo svoje bodoče komisije.
  Še pred par leti so imeli naklado krepko čez 60 tisoč. Sedaj imajo naklado borih 40, po volitvah bodo padli na 30.000, čez 5 let pa DELA ne bo več. Oh, happy day!

 30. Petrovc pravi

  SLOVENCI, ZAMISLITE SE:
  1. Javnim anketam ne verjame 88% gledalcev RTVSLO1!! In to inštitucija na FDV, ki jo plačujemo Slovenci, DA NAM LAŽE!
  2. Pahor je v Novem mestu govoril, da je s svojo vlado zgradil Slovencem varen dom, da pa bi bil dom še bolj varen, če bi ga ne rušila SDS in Janša-opozicija! Po vsej sramoti in šlamastiki in propadu IMA PA RES OBRAZ, DA NAM ŠE KAR LAŽE!
  3. Viranta je vzgojila in postavila na podiestal stranka, ki jo je izdal! Storil je točno to, kar je nezakonski sin Cezarja, ko je zabodel lastnega očima! In zgodovina je to znala postaviti na pravo mesto. V zadnjih petih letih je bilo v Viranta s strani bivše tajne službe KPJ vloženih 1,5 miljona Euro!! In misli, da bo s tistimi 1.200 Euri opral vso svojo neskončno umazanijo! IN IMA ŠE TAKO DEBELO KOŽO, DA SI UPA GOVORITI O MORALI IN LAGATI!
  4. Janković, ki Ljubljani vlada kot so Turki Srbom, ker drugače ne zna, torej ROPANJE, ROPANJE, ROPANJE! Po Titovem, Stalinovem, …vzgledu! Nikjer pod tema dvema morilcema ne boste našli njun podpis za likvidacije! Ukazi so bili zaupni, namig ali beseda!
  Podpisovali pa so se “uradniki” (Berija, Kardelj,….). Tako je z Jankovićem, lumparije podpisujejo njegovi pucfleki! In celo na NLB je za kredite, kjer so njegovi sinovi očistili iz NLB v eni transakciji, 10 miljonov Eurov državljanov, podpisan: “nekdo, ZA, nečitljivo” , pa je denar komplet romal na Ciper! IN TA ROPAR, KI JE GRADIL STADION NA RAČUN VSEH SLOVENCEV, IMA ŠE TOLIKO NEMORALE, DA NAM LAŽE, DA BOMO ŽIVELI V BLAGINJI! Čista srbska manira najbolj odpadniškega naroda v Evropi!
  5. TRS: trdijo, da so edini, ki niso udeleženi pri nobeni lumpariji! Da je njihov strankarski svet “čist ko solza”! LAŽEJO, NJIHOVA ZINETA JE POKRADLA POSTOJNSKO JAMO, PREIŠČITE POSLOVANJE PUBLIKUMA!
  6. SLS, ti pa niso vredni niti analize! Tajkuni takozvanega “kmečkega” lobija! V parlamentu so glasovali PROTI VOLJI LJUDSTVA IZRAŽENEGA NA REFERENDUMU! In pokradli DARS, kmečke subvencije,….IN JIH NI SRAM PRED KAMERAMI GOVORITI O POŠTENJU!

 31. vojko pravi

  nadomestilo za poslance je v slučaju ,da ne dobijo
  službe.
  In Virant je imel dobre biznice,torej moraqlno
  totalno napačna poteza.

 32. MEFISTO pravi

  IVANA(JANEZ) ni ne dedec in ne baba.

  Pri njej je ženskega spola le hudobija, moškega spola napuh, srednjega spola pa sovraštvo.

 33. sivi pravi

  Kaj bo virant izbral mravljico v roki ali slona na strehi? Mravljico, ki ga grize smo mu že plačali. Slona mu pa bomo morali plačat, če bo izvoljen.
  Modro od njega bi bilo, da se zadovoli z mravljico. Zajahati slona mu itak volilci ne bodo dovolili. Vsaj upam, da jim Bog da pamet in izvolijo onega, ki resnično deluje za dobrobit nas Slovencev. To nesporno je g. Janša.

 34. mudo moreno pravi

  Meni se čedalje bolj dozdeva, da se za psevdonimom, Ivan(janez) skriva znana AFŽjevka in coprnica Rozka Lavrinc. Že kakšno leto po rojstvu so bile njene prve besede ne mama ali ata ampak: “Tečna bom ves svoj lajf!”
  Njeni edini dve zaslugi, zaradi katerih med drugim še vedno vleče privilegirano pokojnino sta:
  -za nekaj časa so jo Nemci internirali v Ravensbruck za njeno lastno varnost
  -ko je prišla nazaj, je rodila še enega parazita in maziljenca, Maksa Lavrinca.
  Čuj ti Rozi, vsedi se na svojo metlo, daj gas do daske in odleti tja, kamor bomo enkrat šli vsi!

 35. Petrovc pravi

  KAKO STRAŠNO NAS IMEJO ZA BEDAKE IN OSLE!
  1. Pahor, ki nam danes govori o blagostanju in sreči, kamor nas je pripeljal on z svojo vlado zadnja tri leta! Da smo danes v bankrotu!
  2. Virant, ki nam danes govori o morali, poštenju in pravičnosti, ki jim je zavezan na življenje in smrt! Da je prejemal stotisoče od udbe!
  3. Hanžek, ki govori, da so samo njegovi sodelavci BREZMADEŽNO čisti. Pa ima Zineto, prvobitnega tajkuna in nekoč visoko plačano prostituutko.
  4. Janković, ki nam govori, da bo mesec dni po njegovem vladanju šlo vse samo navzgor! Da imamo za njegovim vladanjem v Ljubljani dolgove vsi Slovenci, najvišje kazni na svetu, pokradeno NLB, kjer je on urejal sinovoma kredite na “oči”!

 36. MEFISTO pravi

  PETROVC, tu je še Žerjav, ki je v skladu s svojo znamenito načeln držo pripravljen služiti vsem, ki si jh naštel zgoraj.

 37. Petrovc pravi

  PRIJATELJ MEFISTO: Žerjav pokriva nekakšen kvazi kmečki lobij! Podgana, na razpolago vsem! Tudi njegova stranka je v rokah tajne policije CKKPJ! Pa to vsi vemo!
  In sedaj razlaga, da hidroelektrarno v vsako Slovensko vas!
  Prav danes je njegov “strokovnjak” po TV razlagal, da vse zaprimo, samo hidroelektrarne!
  Kajti pojma nimajo o posledicah zajezitev voda! Dvigovanju podtalnice! Zaprtju eko sistema reke in izginotju avtohtonega življa v SLO vodah! Uničenju pitne vode! Ekoloških spremenbah ozračja-megla! Dolgoročnem zamuljavanju in s tem preprečevanju gibanj talnih voda in s tem izginotju virov napajanja s pitno vodo! Uničenju okolice jezov, zaradi nihanja vodne gladine tudi do več metrov vertikalno ali stometrje horizontalno! žerjav in njegova kamarila sta to, kar bomo videli z Virantom in njegovo kamarilo! Prav vsi prisesani na državne jasli, nikoli nič ustvarili, eden od Virantovih “bleščečih” kadrov tudi že pogojno obsojen zaradi kraje!

  IN VPRAŠAM VAS, SLOVENCI, STE RES TAKO NEUMNI, POZABLJIVI IN ŽELJNO NATEGLJIVI, DA BOSTE VOLILI: Hanžka-Metelkovca, Viranta-amoralneža, Pahorja-lažnjivca, Kresalovo-pasjo princeso, Golobića-lopova, Žerjava-kmečkega tajkuna, Jankovića-srbskega roparja!
  Končno ni važno, pravico imate, kdor misli drugače, ne spoštovati Janše! Toda, zamislite si, kaj vse se je in se dogaja prav pod ljudmui, ki pripadajo zgoraj omenjenim!

  Naši dedje, moji Slovenci, so volili: POŠTENE, MORALNE, ODGOVORNE, DELOVNE, VERNE, PREUDARNE!
  In tako smo obstali, zahvaljujoč njih modrosti!

  BOMO MI VOLILI SEDAJ PRAV VSO GAMAD, KI SE NAM PONUJA PO KUČANOVEM-HUNSKEM RECEPTU IN KI NAS JE V POSTAVI DRNOVŠKA, ROPA, KGB, ŽE POKRADLA DO KOSTI!

  IN KDOR PREMORE MALO OSEBNEGA POŠTENJA, MALO SPOMINA, MALO LOGIKE, BO VOLIL SDS ALI NSI!

  VSI ZA SDS IN NSI!

  Končno ni važno, pravico imate, kdor misli drugače, ne spoštovati Janše! Toda, zamislite si, kaj vse se je in se dogaja prav pod ljudmui, ki pripadajo zgoraj omenjenim!

  Kučana, njegovo kamarilo v arest, svoboda Slovenskemu narodu!

 38. Petrovc pravi

  AMORALNEŽI: Zakaj se te dni Ljubljanski župan vozi v službenem času, s službenim občinskim avtomobilom in občinskim šoferjem po Sloveniji in propagira lasten interes-volitve?
  Če ima dopust, nima pravice do službenega avta!
  Če nima dopusta in se okoli vozaka s službenim avtom in občinskim šoferjem, po zasebnih opravkih, je navaden lopov nič boljši od bratranca Gre dolja (Gregor)!

 39. Petrovc pravi

  PA ŠE MALO O VIRANTU (Gre doli):
  1. O njegovem občasnem “ljubimcu” L. OBLAKU (oblaku na nebu, mislim), raje ne preveč, me bo tožil! O tem sem slišal na tržnici!
  2. Vodja Virantovega volilnega štaba Janko Jenko, je bil obtožen goljufije pri prijavi in utaji plačila davkov RS! Jasno, kakor delajo naša sodišča, je zastaralo!
  3. Medtem, ko se pošteni otepajo vpletati družine v umazano politiko, Virant z svojo družino čisti svojo umazanijo, kot pomivavko!
  4. Član Virantove ekipe, visok član, Dušan Kričej, je bil vsa leta Virantovega ministrovanja DOBAVITELJ IN SERVISER INFORMACIJSKIH OPREM DRŽAVNE UPRAVE, PO VIRANTOVEM IZBORU! Denar so črpali v VASGONIH od davkoplačevalcev preko raznih firm!
  5. Virant je za domače zabave najemal opremo iz predsedniškega dvorca BRDO V KRANJU!!!!!!! Najel, pripeljal domov, postavil in odpeljal! VSE ZA DENAR DRŽAVLJANOV SLOVENCEV!
  6. Virantov sodelavec in član ekipe, Gorazd Perčič, je v postopku zaradi spolnega amoralnega vedenja! Saj bi ne bilo vredno niti omenjati! OBE SESTRI; KI STA BILI PRI NJEM V SLUŽBI, KI MU JO JE UREDIL VIRANT, je slačil in ju preko kolen tepel po goli zadnjici z KUHOVNICO!

  IN TO NAJ BO ČLOVBEK VREDEN ZAUPANJA? FUJ!

 40. Petrovc pravi

  OPROSTITE, PRAVILNO: GORAZD PERENIĆ!!!!

 41. betka pravi

  Špeglarski birokratek ne bo nikoli in nikdar premier. Je premalo pošten in kompetenten za kaj takega. Če misli, da je dovolj, da je Makedoncem svetoval kako naj se jim zmanjšajo čakalne vrste, potem se pošteno moti, da lahko uspešno vodi vlado.

 42. Petrovc pravi

  PA ŠE TOLE: Janković ima še vedno SRBSKO DRŽAVLJANSTVO IN OBA POTNA LISTA! Prav tako njegova sinova!

 43. modusvivendi pravi

  Tale je že malo huda. Viranta tu namakajo zaradi nekega nadomestila. Pa da ne bo pomote, tudi jaz obsojam Virantovo početje. Ampak na drugi strani pa Janković krade milijone, pa ga nihče nič ne vpraša. V Elekti je bil znan potem, da ni plačeval poslovnim partnerjem. V Mercatorju je spelal veliko denarja na firme sinov, da ne govorimo, ko se je šlo za nepremičninske posle, na MOLu počne isto, da ne govorimo o Cipru in podobnih rečeh. Zakaj taka medijska cenzura?

 44. […] vikend smo poročali, da bi Gregor Virant naenkrat rad državi vrnil 1.285 evrov, kar naj bi bil znesek, ki predstavlja razliko med plačanimi davki in prejetim nadomestilom. […]

 45. […] resnica je seveda diametralno nasprotna. Janez Janša je politik, ki za razliko od Jankovića živi povprečno slovensko življenje, s povsem povprečnim standardom. A hkrati je ravno Janša tisti državnik, ki ga je pred predčasnimi volitvami podprlo pol […]

 46. Online Coupons pravi

  This is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Brief but very precise information… Thanks for sharing this one.

  A must read article!

 47. Letha pravi

  If you wish for to take a great deal from this paragraph then you have to apply these strategies to your won blog.

 48. Sensorineural: results from damage to the inner ear.
  The voice often gets deeper and softer and also more hoarse or nasal.

  Magicians execute some tricks that are not believable and seem supernatural in nature.

  my web page; reading lips badly – http://Www.kidderminsterlipreadinggroup.co.uk

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen