Virant preko Facebooka: podprl nas je Ivo Boscarol, gremo na zmago!?

34

“Nov fcb profil bo kmalu odprt. Spletna stran tudi. Program je narejen, lista kandidatov skoraj zaljučena. Podprl nas je Ivo Boscarol. V šestih dneh smo iz nič naredili zmagovalno zgodbo. Gremo na zmago!” je danes pompozno dopoldne sporočil na svojem Facebook profilu v zadnjih dnevih zelo samozavestni Gregor Virant

No, Virant v svojem novem zagonu pozablja, da mu zadnje javnomnenjske ankete kažejo le 6%, kar seveda še zdaleč ni dovolj za kakšno zmago na volitvah. Poleg tega je jasno, da bo Virantov program narejen precej ad hoc, razen dela javne uprave, ki ga je predhodno spisal že za SDS in ga bo sedaj s pridom uporabil za svojo listo. Da ne govorimo o tem, da bodo Virantovi brez vsakršne lokalne mreže na terenu, kar je ključnega pomena za kakšno boljšo procentažo na volitvah. Resne stranke namreč močne lokalne odbore postavljajo dolga leta, ne pa kar čez noč – kar je za Viranta v tem poldrugem mesecu do volitev seveda misija nemogoče. 

Po naših informacijah pa Virant namesto tega zgoraj navedenega velikega manjka raje pospešeno lobira za svojo listo kandidatov tudi med bazo SDS članstva, o čemer smo na našem portalu že pisali. A podjetni Virant lomasti s svojimi “skavti” sedaj tudi po prestolnici, pravijo naši viri. Tako je denimo znani ljubljanski skladatelj Jure Robežnik gnjavil hčero legendarne slovenske peveke Elde Viler Ano, če bi šla na Virantovo listo. Robežnik naj bi ji namignil, češ, če je tvoja mama v politiki – torej v SDS, je Virant sedaj še boljša opcija zate…

Mimogrede, Virant se še vedno odloča ali naj ustanovi stranko z imenom Lista Gregorja Viranta (za to potrebuje 200 podpisov) ali naj za svojo listo raje ubere težjo, a bolj “verodostojno” pot in po vsej Sloveniji zbere 8.000 podpisov. Odločitev o tem naj bi glavna štiriperesna deteljica (Gregor Virant, Rado Pezdir, Janez Šušteršič in Marko Pavliha) te novo nastajajoče politične opcije, sporočila v torek.

Foto: Facebook.si 

 

Št. komentarjev: 34
 1. Boris Valenčič pravi

  Po vseh razvrednotenjih in le obljubah o demokraciji je danes ljudstvo precej upravičeno razočarano nad slovensko politiko. V letih 90 ni bilo težko pridobiti članstvo za katero koli politično stranko, katera je obljubljala demokracijo. Te obljubljene demokracije danes v teh 20 letih ni od nikoder. Dejansko se je ta obljubljena demokracija razkropila le v zasebne žepe, uničila še tisto gospodarstvo katero je tedaj dejansko obstajalo, politiki so v zameno za to uničenje, ne samo Slovenije, postali le služnjičad Evro-Atlatskemu imperiju.

  Velika pripravljenost za politične spremembe levih, tedaj trdo režimskih veljakov, se je prav tako pričela ohlajevati, saj „demokracija“ ni bila sposobna uveljavljati demokracije, oprijela se je le „brcanja mrličev“, se pravi povsem nepotrebno obračunavanje z levico ter vsiljevati zgolj negativne imperialistične Evro-Atlantske interese, namesto tega, da bi DEMOKRACIJA poprijela za delo in naredila korak naprej.

  Obtičali smo še na slabšem, odšli z dežja pod kap.

  Republike kot državne ureditve so se zamajale, tudi ameriška, vse bolj so postajale vidne kot diktature, usmerjene v korupcijo in kriminal. Po odprtju vzhodnega bloka so novo nastale državice postale samo smetišče zahodnih industrijalcev ter vojaška in interesna območja. V kolikor se volilci tega ne bodo zavedli, ne bo nikakor nič boljše.

  V republikanskih ureditvah se je izkazalo, da ni nobene odgovornosti za kriminalna početja, brezbrižno se nadaljuje le manipulacija ljudstva. Rekli bi lahko, da se bodo krivci, bitki za oblast odpovedali v sedaj tako finančno slabi Sloveniji, dogaja pa se ravno nasprotno. Vsi kateri so krivi za nastalo situacijo, se hočejo še bolj oklepati oblasti, najbolj le iz strahu pred svojimi nasprotniki.

  Kolobarjenje v levo in navidezno desno je postala že stalna praksa, prav tako vsakično razočaranje. Pravo desnico je šele potrebno ustvariti, vendar na drug način in z drugimi vrednotami.

  Torej predlagam vam, da se vključite v LKS, Ljudsko kraljevsko stranko, se seznanite z osnutkom programa in statuta LKS.

  Predlagam vam tudi, da se seznanite z mojo internetno stranjo monarh.si ter z mojim preteklim delom. Na strani monarh.si sem edino le lahko deloval, saj sem bil zadnjih 20 let povsem cenzuriran s strani medijev. Financirati pa sem se moral le s svojimi sredstvi, pa tudi to mi je bilo načrtno močno oteževano.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 2. Danilo pravi

  Virantu se je malo poslabšalo in je v svojih izjavah čisto pobezljal. Lahko bo srečen, če ga bo Janša povabil v koalcijo. Smrkavec nehvaležen!

 3. baron pravi

  Menda naj bi se nad Virantovo listo navduševal Dejan Karba.

 4. Nace pravi

  baron, Karba mu je spisal pravi hvalospev v Delovi sobotni prilogi. Morda Karbin sin res razmišlja, da bi se rešil novinarstva in odšel tja, kjer bo lahko povsem neovirano lagal.

 5. murenček pravi

  Najbolj navdušena nad Viratovim početjem pa je, murgeljska podgana! Na plan so prilezli vsi drekači, ki jih ima bivši v svoji beležki!

 6. anakonda pravi

  Verjel bi vse, le tega ne, da bi se Boscarol ukvarjal z Virantom. On je edini pošten in uspešen slovenski podjetnik in take podgane, kot je Virant ga ne zanimajo. Saj je še ajdovskega župana poslal v kot, ko ga je ta hotel pridobiti za reševanje Fructala.

 7. Banda rdeča pravi

  Dejstvo je, da ima Mile Kučman vpliv na Jankovića, če pa ga ima tudi na Viranta, pa se bo najlepše videlo po volitvah. Če bo Janša delal koalicijo z Virantom, je to bil prvovrstni pokeraški špil, če pa se bo Virant zasukal k Jankoviću pa bo seveda takoj jasno, da je Virant podlegel komunistom oz. novodobnemu Titu Zokiju.

 8. METULJČEK pravi

  Srčno upam, da je Virant toliko pošten, da nebo potegnil na “levake”, upajmo in želimo si, da bosta z Janšo potegnila ta SLO-ZAPELJANI VOZ IZ DREKA!
  Saj politika je tako “neprividljiva” ali naj rečem kot moj pokojni oče?
  POLITIKA JE KURBA-KURBA JE PA POLITIKA!
  ====================================
  Samo ne več “yugomafije in levih turbo kapitalistov=tajkunov, ki jih podpirajo vse leve stranke z Desus-om in vsem novim strankam na čelu tudi Hanžek z Koširco in Žnidaršič, ki je stari udbo barabin”!

 9. uroš pravi

  VIRANT MARŠ U PIČKO MATERINO PROKLET FAŠIST

 10. Petrovc pravi

  ZGODBA MED virantom IN JANŠO JE KONČANA! IN NE SANJAJTE VEČ! Kdor izda enkrat izda stokrat!

 11. KATASTROFA pravi

  Virantova mama je bila krasna ženska, Virant ti pa si zguba izdajalska, fuj!

 12. Mihael pravi

  Podjetnik, ki podpira politiko. Torej gre samo za sistem…..usluga za uslugo, ki jo bo želel nazaj, vendar v denarju. Očitno tudi njega še nismo spregledali.

 13. dern pravi

  Mogoče je Boscarol le politični krT, ki je čakal na trenutek, da ga vpokliče politika. In to še kvizlinška…………………….NE, HVALA.

 14. Vedro pravi

  Fantje, zakaj ste tako črnogledi? Kaj pa če gre res za fini dogovor med Janšo in Virantom kot pravi BR. Pa to je vendarle politika, ne genlemanski dogovor iz 18. stoletja. Močno dvomim, da bi Virant tako močno zasoliral. Janša je enostavno premočan za kaj takega in Virant se tega zavedati. Seveda pa se lahko motim.

 15. dern pravi

  Tudi Jankoviča je ustvarila politika (kot je pre kamero izjavil Rop), pa je tu, kjer je. Lahko bi bil samo direktor Mure, kjer se ne bi mogel razpihovati, kot se je.

 16. yebiwetter pravi

  …..ko me je pokojni TOMŠIČ ( bivši predsednik sdss ) arogantno zavrnil rekoč: kaj pa ima naša stranka opraviti s tvojimi problemi ! mi je gospa Virant ponudila pravniško pomoč, ne da bi zahtevala kakršnokoli plačilo , bila je izredna oseba res prava humana GOSPA . Z dejanji njenega sina, ne glede na morebitni dogovor, ali karkoli že je, ne bom nikoli soglašal, taka dvomljiva dejanja sem vedno zavračal !
  Gregec kaj bi rekla tvoja mama ?

 17. MEFISTO pravi

  Yebiwetter, vse je odvisno od tega, ali mu več pomeni sorodsvena zveza z Jakovićevo postarano nekdanjo manekenko ali nekdanje priajtejstvo z Janšo in odločna beseda njegovega tasta.

  Mogoče se mu oglasila tudi slaba vest pred Janšo, ki ga je lansiral med politične zvezde.

 18. ŠTEFKA pravi

  JAZ PA ŠE VEDNO MISLIM, DA VIRANT NEPODPIRA YUGOUDBOMAFIJE!

  SAJ SE NEMORE ČLOVEK ČEZ NOČ SPREMENITI V VELEIZDAJALCA!

  PUSTIMO SE PRESENETIT IN POČAKAJMO NA 4.12.2011 !

 19. Petrovc pravi

  Kdor je danes gledal POP TV, mu je verjetno jasno! Pa BREZ JAVKANJ IN UPANJ! Nek Ćirović ali podobno, klinčevi panslovanski priimki, navijač Jankovića, pa Virant, pa Hanžek! Troje zmedenih!
  Virant je kot Peterle, samovšečen!
  In je izjavil:
  ” Na tekmo gremo in upamo, da si ne bomo pripeli SAMO BRONASTE MEDALJE!!!!!
  To so torej te volitve za neke presite dvocevarske smrkavce in zlobne starce zla, TEKMA; KDO BO PRVI! Jebeš nacijo, jebeš nacijo! Zanjo se nihče več ne zmeni!

 20. Petrovc pravi

  BEDA: niti ena stranka, ki nas nagovarja na volitvah, nima pripravljenega programa izhoda iz krize, nobenega programa! Popoln voluntarizem! IZJEMA JE SDS! Ta ima pripravljen program, ki pa ga je Virant UKRADEL in ga ima, ga je posredoval, tudi že Janković!!!!!

 21. Petrovc pravi

  Virant bo samo v eni koaliciji, z Jankovićem!!!!!! Zapomnite si! In Janković s tem seže špreko Trojan! Ko se jim je že, zlobnim starcem, sfižila strategija s Pahorejem, sedaj gradijo na oblikovanju Viranta!!!!!
  VIRANT JE IZDAJALEC!

 22. Žorž Grm pravi

  Nevidni?

 23. lojze pravi

  Ah, z Boscarolom je tako. Možak je dober in pošten podjetnik pa vendar v politiki precej naiven, drugačen kot bi moral biti podjetnik. Pred leti je podobno podprl že Peterleta. Nisem pa tudi prepričan, da je Boscarol podprl Viranta na tak način kot to Virant okrog razglaša.

 24. Milo Splozko pravi

  Strinjam se s Štefko. Virant in Janša sta dogovorjena. Če ne bi bila, bi se ga Janša in SDS lotila precej bolj na hard. Tako pa samo nekaj kao strogih besed. Stavim, da bo pomladna opcija spet prevzela oblast po volitvah 4.12.

 25. […] Medtem ko napoved Jankovića za številne ni bila presenečenje, pa je z napovedjo kandidatne liste presenetil Gregor Virant, saj je bil do nedavnega vodja odbora za javno upravo v strokovnem svetu SDS. V SDS so ocenili, da je ravnanje Viranta, ki je po njihovih navedbah ob uporabi znanja in infrastrukture SDS zahrbtno snoval svojo listo, nedostojno. Kljub tem izjavam pa so se v javnosti pojavila ugibanja, da je napoved Viranta dogovorjena s SDS in da je njihov spor le navidezen. Kakorkoli, tudi Virant je prepričan v svojo zmago na volitvah. Včeraj je to pompozno najavil kar preko socialnega omrežja Facebook. […]

 26. megi. pravi

  A bo ta Virant še en Borat Pohar, ki bo z gobcanjem puhlic in obljubljanjem, kako se bosta cedila mleko in med privabljal naivne množice???
  Slovenci, če ste tako glupi, da volite zahrbtneže, potem vam ni pomoči!!!!
  VIRANT JE UDBOVSKI AGENT!

 27. Mižek Figa pravi

  Vse kar NI komunistično je boljše, kakor gangster Županković in udbovski agenti.

 28. MEFISTO pravi

  Viranta je podprl Boscarol.

  Za hrbtom ima Peterleta.

  To se ne more dobro končati.

 29. Frenky pravi

  O Bog nam pomagaj glede na to kar se nam obeta štala ni kaj!

 30. uroš pravi

  Nema boga!!! Pejt delat

 31. rexmundi pravi

  Kdor koli bo zmagal ga bo najebal kot žuti, kot so včasih pravil podobnim zadevam naš južn bratje.
  Slovenija premore več kot 107 tisoč brezposelnih in več kot 500 tisoč upokojencev. Torej ne dela 600 tisoč ljudi? Pobral nas bo v kakšnem letu ali dveh.
  IMF nas bo uničila!
  IMF: WORLD’S PREDATORY LENDER.
  Kako se bodo s tem spopadli? Ne bodo, ker nimajo dodatnega aduta v rokavu. Kašnega zajca ali goloba v klobuku. Poizkušal bodo samo sebe rešit. Ostali bodo izviseli. Goli in bosi, brez strehe nad glavo.
  Sanja svinja koruzo na polju Monsanto oljne repice.

 32. kzkz pravi

  ču

 33. kzkz pravi

  Če tu niste nori !

 34. PASJI FRITZL pravi

  OD vsega, kar je na ić , je še najbulj prašič !

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen