Sodba v imenu ljudstva (1): Mitja Kunstelj je letos bil obsojen zaradi trgovanja z drogo! “Odprtega” ima še več.

56

Da je blog z imenom Mikstone blog skladišče pravljic, zavajanj in odkritih laži smo na našem portalu že nekajkrat opozorili. No, Kunstljev zadnji izdelek z naslovom “Pisalni stroj je začetek konca JJ” to samo še potrjuje, na Politikisu pa smo prav tako že razkrili, da za “ponovno odkritim” pisalnim strojem iz afere Depala vas zelo verjetno stojita Drago Kos in Mitja Klavora (slednji Kunstlju po naših informacijah ureja tudi njegove medijske nastope).

Sedaj pa pozor: Politikis.si je pridobil nekatere letošnje Sodbe v imenu ljudstva, ki Kunstlja še enkrat več postavljajo na laž. Kunstelj namreč ves čas trdi, tudi v svojem zadnjem zapisu, “da so njegovi sodni postopki končani in da kar je imel z državo, da je odslužil”. Temu seveda ni tako. A najprej naj spomnimo, da je Kunstelj samo letos bil dvakrat obsojen oz. spoznan za krivega: zaradi trgovanja z drogo in zaradi dveh kaznivih dejanj zatajitve in tatvine. V zadevi I K 9079/2010 je Kunstelj dobil pri sodnici Katarini Turk Lukan s sodbo 14. junija 1 leto in 7 mesecev zaporne kazni pogojno s preizkusno dobo štirih let (zaradi kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa z mamili). V zadevi KT 377/2009 pri sodnici Daši Podbregar pa je Kunstelj dobil 9 mesecev zapora pogojno za preizkusno dobo treh let. Sodba je bila izrečena 9. junija 20011. Tukaj je Kunstelj bil spoznan za krivega, ker je nekemu ljubljanskemu avtomehaniku iz žepa sunil 650 evrov.

No, Kunstelj ima na ljubljanskem okrajnem sodišču po naših informacijah odprto najmanj še eno zadevo pod opravilno številko V K 74929/2010, s katero se obdolženemu Mitji Kunstlju očita storitev večih kaznivih dejanj. Od tatvine, prikrivanja, samovolje in ogrožanja varnosti. Naslednja glavna obravnava v tej kazenski zadevi po v drugi polovici novembra. Kunstelj torej na debelo laže, ko pravi, da so njegovi sodni postopki končani. Njegov manever je seveda prozoren: s tem hoče pokazati, da je kar naenkrat postal zaupanja vredna osebnost, ko mesec dni pred volitvami kriminalistom ponuja v ekspertizo neke pisalne stroje.

Spomnimo še na to: Kunstelj se je v zaporu znašel že nekajkrat. Prvič se je “vsedel” leta 1997 za eno leto zaradi t.i. afere Marinec, leta 2004 pa je odšel v keho prvič zaradi trgovanja z drogo. Zatorej je precej smešno, da Kunstelj sedaj pravi, da je “Janši mesto za rešetkami”, sam pa je dokazano bil že nekajkrat za rešetkami, tudi zaradi v družbi najbolj zavrženih dejanj, kot je prodajanje težkih drog. Mimogrede, Kunstelj se seveda spet lahko v hipu znajde v zaporu, če bo v dveh zgoraj omenjenih preizkusnih dobah storil novo kaznivo dejanje. Še vedno pa obstaja možnost, da bo Kunstelj šel “sedet” tudi zaradi tega, ker je Kunstljevi odprti zadevi sodišče pribavilo spis iz zadeve I K 9079/2010, v kateri je bila obdolžencu izrečena pogojna sodba, iz razloga morebitnega kasnejšega izreka enotne kazni.

Pozor: jutri bo na progresivnem spletnem portalu Politikis.si objavljen članek, ki bo govoril o ozadjih Kunstljeva bloga in njegovega financiranja.

klik na sliko za povečavo 

 

 

 

Št. komentarjev: 56
 1. Silvo pravi

  Jasno je, da obsojenim narkomanom in dilerjem ni nič za verjeti! Ta je zrel samo še za hospitalizacijo na Polju.

 2. modusvivendi pravi

  Pa kaj se spet ukvarjate s tem osebkom. Ste brali kaj o njem piše Vinko Vasle v Reporterju? Preberite, pa je vse jasno. Tip ima rad medijsko pozornost. Ne mu tu delati uslug.

 3. rexmundi pravi

  Evo vsi neprilagojeni sužnji bodo v bodoče ubiti na daljavo.

  New World Order: Implantable RFID Chips Capable of Remotely Killing Non-Compliant ‘Slaves’ are Here

  Thursday, 27 October 2011 07:24

  ‘Positioned as the solution to eliminating identify theft, lost wallets and purses, and a host of other information breaches, the all-inclusive implantable RFID tracking chip is gaining momentum for widespread implementation. Recent news reports indicate that an RFID tracking chip capable of killing humans (that presumably do not comply with rogue government demands) has already been invented.

  There is simply no denying the fact that “the powers that be” are working towards microchipping all of humanity.’

  Read more: New World Order: Implantable RFID Chips Capable of Remotely Killing Non-Compliant ‘Slaves’ are Here

 4. Krompirjevc pravi

  Narkoman, morilec, popoln norec … Glej glej, imamo materjal za generalnega sekretarja partije.

 5. Krpan pravi

  Sodne reference tega kunštnega kunstla popolnoma ustrezajo injegovim udbomafijskim delodajalcem, beri drogodajalcem. Zanje je idealen vojaček, kanonfuter. Normalnim Slovencem pa je samo še en dokaz pokvarjenosti in bede udbomafijske komunistične kontinuitete.

 6. Luka pravi

  Pa dejte prosim vsaj pri naslovih paziti na pravilni vrstni red stavka. Jao! Če bo na tak način SDS vladal v naslednjem mandatu, kot naslove piše, potem je pa res bolje, da je Janković predsednik Vlade!

 7. Rado pravi

  Dokler je Kunstelj delal za Janšo,
  ga je ta branil pred “justico” in lopovščine niso prišlo do epiloga.
  Ko je pa Janša umaknil svoj patronat,
  se je pa Kunstelj znašel na čistini.
  Se strinjam,
  Kunstelj je lopov, a ne pozabite, lopov je bil že pod Janšo. Pravzaprav ga je Janša naredil takšnega!

 8. modusvivendi pravi

  No, pa imamo še eno pogruntavščino s strani Rada. Torej Kunstelj je tak, zaradi Janše. Torej Janša je kriv! Pa madona, kaj ne boste še nehali s takimi butastimi. Halo. Kunstelj je zase in za svoja ravnanja sam odgovoren in nihče drug. Daj pojdi nekam s takimi no. Vsekakor mora iti levakarjem za nohte, da se poslužujejo tako spornega in kriminalnega osebka.

 9. Trsten pravi

  Rado; ker je JJ razjezil Stanovnika, je ta dotični razlagal diplomatom ob sprejemu nove italijanske veleposlanice v Sloveniji, da sta Zoki in Virant že koalicija.
  S takimi in podobnimi neumnostmi nas tukaj zasipaš.
  Pa daj Rado, saj nismo od včeraj.
  Ti s takimi izjavami še sebe ne moreš več prepričat.

 10. Baron pravi

  Lažnivi kljukec Rado,

  Kunstelj si je sam kriv. Nič ga ni Janša naredil takšnega.

  V resnici je takšen zato, ker je nasedel komunajzerjem, pa so ga po uporabi zavrgli.

 11. janko pravi

  Po mojem mnenju, tako kot pred tremi leti je t.i. afera patria pokopala JJ, posledicno pa SDS, se bo letos enako zgodilo, vendar bo kunstelj s svoji zgodbicami pokopal prej omenjene.
  V javnosti niti JJ niti SDS neposredno ne zanika in ne demantira kunsteljevih zgodbic, kar pa za pričakovano zmago na volitvah ni dobro. Na koncu bo nas vodil nek lopov- opankar iz bre Srbije.

 12. janko pravi

  dejstvo pa je jednom džaner, uvijek džaner. Sodišča pa tudi izdajajo same neke pogojne obsodne pa nekaj, namesto, da take ljudi kot so kunstelj enostavno zaprejo v ćuzo in jih malo socializirajo.

 13. čebelar pravi

  Rado, a je kučan tvo ata, in ti nezakonski sin mugel babe, ko tako vztrajno ponavljaš laži?

 14. general pravi

  Kunstelj je navadni kriminalc, drogeraš in lopov. To je sodno dokazano. Ta svoj pisalni stroj naj si zatlači v svojo džankarsko guzico. Poleg tega je že bilo zdavnaj dokazano, da je to ta stroj na katerega se je ponarejalo. Ponarejal pa je dokumente seveda kar Kunstelj sam. Čisto pravilno bi bilo, da bi bebota še za to spravili v keho.

 15. MEFISTO pravi

  RADO, nima smisla, da se na tak način zaganjaš v Janšo.

  Tvoje finte so preveč naivne in obrabljene.

  Povej nam raje kaj vzpodbudnega iz življenja in dela tvoje stranke.

  Morda tudi o tem, če je Hanžek že prišel k pameti.

 16. MEFISTO pravi

  LUKA, kdorkoli si že, tudi s tvojo slovnico, sintakso in še s čim ni vse v redu.

  Podoben si butalskemu kovaču, ki jedejal, če ne znam, bom pa druge učil.

 17. Rado pravi

  No, lepa reč.
  Kolektivna amnezija!
  Se mi je sanjalo, da je bil Kunstelj nekoč član specialne brigade Moris.
  Pod vodstvom Krkoviča – Janševa udarna moč.
  Se mi je sanjalo, da je bil Kunstelj v prvih vrstah pri napadu na Smolnikarja.
  Se mi je zdelo, da je bil Kunstelj vrhunski agent Paravoma, ki mu je bilo zaupano tajno snemanje Kosa.
  . . . itn.

  Na podlagi tega sem konstruiral Janševo krivdo.
  Ker vsega tega zgoraj ni bilo, se vam zelo opravičujem!

 18. emil pravi

  Rado.
  Dokler ne prebereš kake resne literature,boš ostal na nivoju X-100 romanov.Kako za vraga ,ko že vse veš,ne veš,da je pri Depli vasi šlo za ponaredke.Tu se je Peter zelo angažiral.Zaradi ponaredkov je sodišče,pazi ne tožiilka(slučajno je bila dežurna tožilka Hrastarjeva),kazenski postopek ustavilo.Enako zaradi ponaredkov tudi ovadbo za ilegalno trgovino z orožjem.Imaš še kako drugo amnezijo.?

 19. anakonda pravi

  @ emil, Rado “bere” samo slikanice. To najbolje razume in ni treba paziti na slovnico.

 20. MEFISTO pravi

  RADO se ima za nekakšnega zakotnega legalista.

  Gorje, če bi taki odločali.

 21. MEFISTO pravi

  Samo RADO še noče razumeti, da je bilo batinanje Kosovega vohljača domoljubno dejanje.

  RADO, je res, kar pravijo, da ti poslušaš četrtkov večer domačih pesmi in napevov šele v soboto dopoldne.

 22. Rado pravi

  “Samo RADO še noče razumeti, da je bilo batinanje Kosovega vohljača domoljubno dejanje.” “RADO se ima za nekakšnega zakotnega legalista.”

  Torej so bila ta ilegalna dejanja narejena za višje cilje?!

  Ljudje, ko bi enkrat v življenju slišali samega sebe. Kako je vaš besedenjak podoben besednjaku komunističnih komisarjev.
  Za višje cilje je torej dovoljeno vse!?

 23. mudo moreno pravi

  Škoda ker so pri nas džankiji tako zaščiteni in si nihče noče mazat rok z njimi. Ta Kunstl bi moral bit že davno v čuzi. Edina svetla točka njegovega življenja je bila, da je bil član Morisa. A kaj hitro je postalo jasno , kako nasilen in nepredvidljiv zmešanec je, in so se vsi distancirali od njega. Desperado pač, in še uživa v tem. Edino primerno mesto zanj je zapor ali zaprti oddelek psihiatrije.

 24. Petrovc pravi

  PRJATLI: v vseh strankah, brez izjeme, je popolna anarhija! Stranki Jakunovića in Viranta pa nimata ne programa, ne ljudi, se sploh zavedamo Slovenci, da bi vsako pomišljanje in neizvolitev Janše in SDs, za mandatarja in prevzem vodenja, pomenilo DOKONČEN POKOP NAŠIH SANJ!!! Da bi to pomenilo konec te države! Konec vsega in drobitev!
  Pustite zmešanega Rada, ki ali ne ve kaj dela, bolj verjetno pa je za judežev denar preprosto uničevalec te države!

 25. PASJI FRITZL pravi

  MEFISTO, IMAM OBČUTEK, DA JE RADO KAR KAKŠEN RADOSAVLJEVIĆ !

 26. MEFISTO pravi

  RADO, če je nekdo potreben batin in če za njih celo prosi, mora biti naš najvišji cilj, da jih dobi.

  In vohljač SMOLNIKAR jih je dobil!

  Povej nam raje, če ste že zbrali 8.000 podpisov, da vas bodo lahko volivci na volitvah zbrcali nazaj v anonimnost.

 27. MEFISTO pravi

  Ne, FRITZL, naš brat RADO ni Radosavljević, le pisari tako, kot bi bil.

  Poleg nekdanjega župana in nekdanjega člana vseh slovenskih strank in še čisto svežega člana Jankovićeve optimistične Slovenije Posedela dela tudi on sramoto Zeleni dolini.

  Zdaj in tudi po voltvah le na blogih.

 28. kzkz pravi

  če tu niste nori ?

 29. MEFISTO pravi

  Kod si hodil, brat kzkz?

  Pogrešali smo te.

  Le s teboj smo kompletni.

 30. Nace pravi

  O Kunstlju nima smisla izgubljati besed. Zabluzeni džanki, ki pač išče medijsko pozornost. Po volitvah se ga še lastni pes ne bo spomnil. Ko sem ga zadnjič po tv videl s tistim pisalnim strojem, sem si mislil, jao ima idiota. Ob bi se 17 let po Depali vasi šel neke ekspertize. Naj si raje da pregledati glavo!

 31. Beno pravi

  Mislim da je bilo enkrat lani, novembra ali decembra, ko sem zasledil omenjeni blog. Ob prvi priložnosti sva s kolegom podebatirala o prebranem ter, verjeli ali ne, že takrat predvidela oz. uvidela, kam pes taco moli. Ne bodite presenečeni, za takšne in podobne igrice oz. medijske manipulacije so oni strokovnjaki, da jim ni enakih; bili in so še.

 32. Rado pravi

  “Nace says:
  27. 10. 2011 at 23:36 O Kunstlju nima smisla izgubljati besed. Zabluzeni džanki, ki pač išče medijsko pozornost.”

  Nace v tem prispevku odlično demonstrira zgrešen odnos do stvari same.

  Jasno je, da bi bilo neumno Kunstelju verjeti že v štartu.
  Je pa pametno zanemariti Kunstelja samega, ampak preveriti tisto kar je povedal. Navsezadnje je bil skoraj celo desetletje Janšev agent za umazane posle in gotovo veliko ve. Treba je iti od njegove trditve do trditve in obravnavati vsako zase!

  Navsezadnje imate na “netu” tajno snemanje Kosa, ki ga je priskrbel prav Kunstelj. Ne morete se torej sprenevedati, da Janša ni Kunstelja uporabljal za svoje umazane “rabote”.

 33. Baron pravi

  Kunstelj se je že doslej izkazal za neverodostojnega. Torej sploh ni treba več preverjati, ker je tako ali tako neverodostojen.

  Če je kdo izvajal umazane rabote, pa je to Drago Kos s svojimi sodelavci.

 34. vojko pravi

  rado
  tvoje razmišljanje motijo
  narobe izhodišča.
  Moris ni bil nikdar Janšev niti
  Krkovičev,pač pa prva resna
  moč nove krhke sdamostojne
  Slovenije.
  Ko ti bo to jasno,bodo tvoja
  izhodišča drugačna in boš
  lahko častil ustanovitelje
  te enote in slovenske vojske.
  Brez nje bi tudi ladje iz Kopra
  vozile kaj drugega kot JNA vojake.
  Pa kaj.Saj je brez veze..
  Ti si zgrajena absolutna PAMET.

 35. Rado pravi

  “pač pa prva resna
  moč nove krhke sdamostojne
  Slovenije.”

  Vsekakor to velja za osamosvojitveni čas Vojko,
  a ko je bila armada premagana, je bil Moris zlouporabljen v notranjepolitične namene. Postal je nekaj takšnega kot novodobna udba.
  Pa saj ti Vojko sam to veš še bolje od mene. Le da lažeš samemu sebi, oz. verjameš, da so bile te umazanije narejene za “višje dobro”.

  Če gre za “višje dobro” pa najbrž misliš, da je dovoljeno delati tudi mimo zakona. To je pa že miselnost nekdanjih partijskih sekretarjev, Vojko.

 36. MEFISTO pravi

  RADO, če boš na nastopih v okviru predvolilne kampanje tako neroden, kot si na tem blogu, te bodo racionalni Savinjčani prezrli.

  Usliši nam že enkrat prošnjo in nam povej kaj hecnega iz življenja ter dela tvoje stranke in Hanžka.

  Manca Košir iz Titove spalnice, “ugledna” članica tvoje stranke, nam na primer ne glede na gospodarsko rast obljublja blagostanje.

  Dvignila bo standard, kot ga je domnevno tudi Titu.

 37. […] Včeraj smo napovedali, da bomo na našem progresivnem spletnem portalu Politikis.si objavili članek, ki bo govoril o ozadjih Kunstljeva bloga in njegovega financiranja. Torej, vabljeni k branju! Naj pa še spomnimo, da smo včeraj razkrili, kako ima Kunstelj na sodišču še kar nekaj odprtih stvari, čeprav na svojem blogu trdi, da so nje…. […]

 38. babica pravi

  Tale gospod je pa res kredibilen. Ne pozabite bumerang se vrača nazaj, kadar gre nekaj čez vse normalne meje ima obraten učinek, kot ga povzročitelji predvidevajo.
  SLOVENCI LE NISMO POPOLNOMA NEUMNI !!!!

 39. Boris Valenčič pravi

  Mitja Kunstelj je bil najprej podtaknjem meni, zatem šele Jusufu Janši. Za to ga je specializira JLA-KOS, namen pa je bil izvesti vojakši konflikt v Sloveniji in izpeljati navidezno osvoboditveno vojno, 10 dnevno puškarjenje s čim manj žrtvami, odvzeti CIA-škim agentom Janši in Bavčarju vojaško iniciativo. Uvod v YU vojno je bil tako realiziran, glavna vojna pa se je na osnovi te pričela na Hrvaškem ter naprej. Kunstelj še dan danes sodeluje s Kučanom.

  Mitja Kunstelj je le pajac, vršitelj dožnosti, katere mu narekuje Milan Kučan. Nekaj let nazaj je trdovratno branil na TV-jih Jusufa Janšo, danes pa “udri” po njemu. Ko je potrebno se vam bo Kunstelj – junak “Bumstelj” pojavil v vojaški uniformi, drugič v policijski, če je potrebo se bo pripeljal z najnovejšim policijskim Mercedesom s plavimi lučmi, ali s povsem staro policijsko civilno škripo. Lahko pride tudi s policijskimi psi ali na policijskem konju. Grozil z ubojem bo lahko vsakomur, prodajal drogo, kradel ali izterejeval za denar. Sedaj, ko prihajam ponovno na plano jaz, kjub Kučanovi 20 letni medijski blokadi zame, pa je Kučan naročil junaku Bumstlju na me ustrahuje in medijsko preglasi. No, ker jaz te filozofske poteke takšnik falotov kot je Milan Kučan, Borut Pahor in še junak Bumstelj odlično poznam, se jim lahko samo smejem. Enkrat jih bom imel pač dovolj in odšli bodo v Hag za vojne zločine in zločine proti človeštvu.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si

 40. Igor pravi

  Zakaj zaboga mu posvečate toliko časa in prostora,skratka se zelo obremenjujete z njim /Kunsteljem/ če je tak lump kot ga opisujete.Da o nekom dobiš toliko podatkov kdaj,kje in kaj je delal rabiš najmanj enega človeka. Ukvarjajte se torej z resnimi strvarmi.

 41. MEFISTO pravi

  Boris Valenćič ni kralj, sploh pa ne prvi slovenski kralj.

  Naši kralji so bili samo plemeniti Habsburgi.

  Ob takih kraljih, kot je Valenčič, mi je prišla na misel nekdanja anekdota.

  Romunska kraljica je bila na obisku v ZDA. Tam je ob priliki nenapovedano obiskala neko umobolnico. Uradni spremljevalec je hotel rešiti zadrego in je na hitro povedal dežurnemu psihiatru, da je gospa kraljica. Psihiater pa je profesionalno reagiral in vprašal vladarico, gospa, kako dolgo pa že mislite, da ste kraljica.

 42. Petrovc pravi

  JA, MEFISTO: ko je šel Kučan s Kacinom v Izrael, varno spravit udbovski denar in malo dodati z nakupom topov zaplenjenih Wermachtu 1944 v Franciji, prodanih pa kot super sonično orožje za Slovence, kjer so kasneje umrli trije Slovenski mladi fantje!
  KUČAN JE VELEIZDAJALEC IN MORILEC!
  In se je Kučan z glavo zaletaval ob zid objokavanja in so ga Judje preluftali, da s tako trdo butico lahko podere kar ni podrl zob časa ali topovi muslimanov!

 43. […] z obiski slovenskih sodišč (beri: sojenjem zaradi težkih kaznivih dejanj), kar seveda ni res – “Sodba v imenu ljudstva (1): Mitja Kunstelj je letos bil obsojen zaradi trgovanja z drogo! &#8…ter prav tako razkril tudi ozadje Kunstljevega bloga, ki je namenjen diskreditaciji tistih, ki so […]

 44. Luka pravi

  MAFISTO – tvoji pesniški komentarji so pa resnično neverjetni. Očitno so ti res dobro oprali glavo in je samo še SDS tisti, ki nekaj velja, mnenja ostalih pa so ničvredna in celo ponižujejo tvoj (ne)intelekt.
  Klasična vrlina pripadnikov tvoje stranke. Upam pa samo, da si kaj višje v piramidi, kot pešađija, ker sicer so tvoje besede še bolj ničvredne, kot od nas – normalnih smrtnikov.
  Res si navaden slabič, katerega taktika je zgolj brezglavi napad. Svetujem ti malce kritične samoocene, ampak tega tako ali tako nisi sposoben.

 45. Pravicnik pravi

  Rado, ti pokomentiraj tole:

  Zaradi ponaredkov je sodišče,pazi ne tožiilka(slučajno je bila dežurna tožilka Hrastarjeva),kazenski postopek ustavilo.Enako zaradi ponaredkov tudi ovadbo za ilegalno trgovino z orožjem.Imaš še kako drugo amnezijo.?

 46. tonček pravi

  @politikis, kake bučke pa vi tukaj prodajate hahaha namesto komedije si bom v prihodnje ogledal vaso stran

 47. Blaž pravi

  V SLOVENIJI je pač najlažje doseči to, da nekomu, ki želi OBELODANITI RESNICO in vse “SVINJARIJE”, KI SO SE IN SE DEJANSKO ŠE DOGAJAJO V OZADJU, dokažeš, da je NEKREDIBILEN, NEURAVNOVEŠEN, ZREL ZA UMOBOLNICO in podobno…dragi moji, le čas bo pokazal svoje in tudi to, še kako prav ima Kunstelj in kako ni zadaj nekaterih botrov, ki pa stojijo za vsemi drugimi vrlimi politiki.

  V Sloveniji je pač čisto mogoče prirediti samomor, enostavno ubiti človeka in pomesti zadevo pod predpražnik, kot češ, revež je pač storil samomor…vendar čas bo tudi tu pokazal, kdo se dejansko igra z lažno smrtjo nekoga in koga doma grize in peče vest za svoja dejanja…pa četudi si nekdo megli um in razum s tem, da dejansko je pač to moralo biti storjeno, za voljo tega, kaj porečejo slovenski državljani…da kredibilnost državljanov v svojo lastno zaupanja vredno državo, ki jo drži le peščica ljudi po konci, pa vendarle mora obstojati še naprej, saj sicer bi tole bil prehud šok za naš zaupljivi slovenski narod, ki se bo letos 4.12. pogumno in zavedeno podal na volitve in volil tiste, ki bi že davno morali za zapahe..pa ne Hag…goli otok bi morali narediti za take takozvane “politike”, ki niso bili drugega, kot le preprodajalci in kriminalci, da imajo tam dovolj časa za razmišljanje o svojih dejanjih v neposrednem stiku z Zemljo!

 48. Blaž pravi

  Vinko Vasle s tožbo nad notoričnega lažnivca! :))))

  Najlažje se je v Sloveniji iti le tožbo na tožbo…kdo bo koga..ker itak navsezadnje nobena tožba ne pride do resničnega iskrenega konca!!!!..ker vsi, ki so kakorkoli bili povezani s politiko, se zadeve vselej nekje po poti izgubijo v prazen nič..kot češ..šlo je samo za politični konstrukt in medsebojno obračunavanje…in enkrat ima pač nekdo več medijske pozornosti, drugič spet nekdo drug, dokler zadeve na potonejo v pozabo…

  KJE PA JE MORALA?? KJE SO MORALNE VREDOTE?? TISTA PRAVA ISKRENA RESNICA???? PREJ KO SLEJ BO VSAK ZA SVOJE GREHE ODGOVARJAL SAM 🙂

 49. Dr.Joseph G. pravi

  Dragi nasledniki zgoraj omenjenega,lahko bi se naučili uporabljat in pisat v Slovenskem jeziku??Taki patrioti,kot se delate niste za nič drugega,kot za pospešeno učenje Slovenščine,vladanje pa prepustite poštenim Sloevncem!

 50. Bikarbon pravi

  Tukaj je veliko JJ vojščakov. Pritlehnih, neinteligentnih kot je to že navada v diktatornih strankah, v glavnem ljudi iz samega podna. Tale politikis me zelo spominja na brezplačne članke, ki jih je izdajal JJ v času njegove vladavine in ki so blatili in žalili vse SDSovske nasprotnike. Čim sm jih prvič uvidel sem vedel kdo stoji za tistim sranjem. Kopija nacionalsocialističnega trobila. JJ bi želel najbrž vse stranke porinit v neko enovito Partijo, v enopartijski sistem katerega šef bi bil seveda kdo drug kot on sam, to je vidno že vsa leta kar psuje, ščuva in rovari proti nardou in proti vsem. Pa kaj, če je bil Kunstelj v zaporu? Kaj je to takega ha? N pa vpleten v vse svinjarije in va možna lepljenja dokumentov od 1988 naprej! Kaj pa Jelinčič! Tip je sedel celih 5 let v zaporu, na velio kradel po cerkvah in ustvaril neprcenljive vrednosti..pa kaj, na koncu je pa 20 le parlamentarna stranka. Kradejo pa itak vsi! Ne JJ že ne a ne! Kje pa, on je največji poštenjak od Aljaske do Avstralije. Kjer se mu gradi bolnica. Kakšni debili so naši judje in kako naivni so, moj bog. In kako kratki spomin imajo. Kot kure! Še bolj.
  Veliko nas je, ogromno v SLO ki verjamemo Kunstlju. Ima prav. Basta.

 51. […] Kunstelj bo v prihodnosti vsekakor še kaj dodal – na sodišču, tja pa ga bodo vozili morebiti že iz zapora, kje bo sedel zaradi drugih kaznivih dejanj. […]

 52. […] politike in levičarskih kot bi intelektualcev pa se (na povabilo?) pridružujejo še obsojeni drogeraški tipi ala Mitja Kunstelj, ki na svojem lažnivem pljuvalniku prav tako poziva k petkovi vseslovenski vstaji. Mimogrede, […]

 53. […] še: Mitja Kunstelj obsojen zaradi trgovanja z drogo in Kdo je v resnici Mitja Kunstelj. […]

 54. […] Sodba v imenu ljudstva (1): Mitja Kunstelj je letos bil obsojen zaradi trgovanja z drogo! “Odprteg…. […]

 55. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site?

  The account helped me a appropriate deal. I have been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright transparent idea

  my web site; 正規品 ルイ ヴィトン カードケース

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen