Angela Merkel: “Janeza Janšo prav posebej podpiram, ker je velik Evropejec.”

40

Predsednik SDS Janez Janša je na nedavnem vrhu Evropske ljudske stranke predsednike vlad in strank seznanil z razmerami v Sloveniji pred decembrskimi predčasnimi volitvami in s programom, ki ga je SDS pripravila za ponovni razvojni zagon Slovenije, za gospodarsko rast, nova delovna mesta in pravičnost. Vrh je enotno podprl prizadevanja SDS, ki jo velika večina v EU vidi kot ključno silo evropskih vrednot, stabilnosti in bodočega napredka v Sloveniji.

Predsedniku SDS Janezu Janši so izrazili podporo številni predsedniki vlad iz članic EU, še posebej odločno pa ga je podprla nemška zvezna kanclerka in predsednica stranke CDU Angela Merkel, ki je po bilateralnem pogovoru z njim v izjavi za EPP TV poudarila: “Janeza Janšo prav posebej podpiram. Želim si, da bi bil uspešen v volilni kampanji. Janez Janša je popeljal Slovenijo v evro-območje in je velik Evropejec, zato mu želim veliko uspeha in energije v volilni kampanji.”

Videonagovor nemške kanclerke Angele Merkel je dostopen na povezavi: http://www.sds.si/news/10093.

Sicer so SDS in njenemu predsedniku Janezu Janši podporo izrazili tudi številni drugi evropski politiki, med njimi predsedniki najpomembnejših odborov ter vodje najštevilčnejših delegacij v Evropskem parlamentu.  SDS sta podprla tudi tudi Joseph Daul, vodja najmočnejše delegacije (ELS) v Evropskem parlamentu ter avstrijski vicekancler Michael Spindelegger.

Podpora najmočnejših evropskih voditeljev je pomembna, saj je Slovenija del evropskega političnega prostora, s katerim delimo številne enake ali podobne vrednote. Stranka, ki ima dobre povezave v evropskem političnem prostoru in zastopstvo v Evropskem parlamentu, lahko evropski politični prostor sooblikuje, bistveno več pa lahko naredi v evropskih institucijah za koristi svoje države. SDS pripada Evropski Ljudski stranki, najmočnejši politični skupini v Evropi. Ta povezava je Sloveniji zelo koristila v času, ko je naša država leta 2008 uspešno vodila EU, zelo koristna pa je lahko tudi v prihodnjih letih, ko bo morala Slovenija reševati doma nakopičene gospodarske in socialne probleme. Evropska politika pozorno spremlja dogajanja v Sloveniji v času pred volitvami ter se opredeljuje.

Evropska ljudska stranka je sicer daleč najmočnejša politična sila v Evropi. V Evropskem svetu je trenutno kar 17 od 27 članov iz vrst EPP: Nicolas SARKOZY (Francija), Angela MERKEL (Nemčija), Jean-Claude JUNCKER (Luksemburg), Emil BOC (Romunija), Fredrik REINFELDT (Švedska), Yves LETERME (Belgija), Viktor ORBÁN (Madžarska), Enda KENNY (Irska), Donald TUSK (Poljska), Silvio BERLUSCONI (Italija), Valdis DOMBROVSKIS (Latvija), Boyko BORISOV (Bolgarija), Lawrence GONZI (Malta), Andrius KUBILIUS (Litva), Iveta RADIČOVÁ (Slovaška), Jyrki KATAINEN (Finska) in Pedro PASSOS COELHO (Portugalska). ELS pripadajo tudi vsi trije predsedniki najvišjih EU institucij (predsednik Evropskega sveta Herman VAN ROMPUY, predsednik evropske komisije José Manuel BAROSSO in predsednik Evropskega parlamenta Jerzy BUZEK), vodja evroskupine ter največ evropskih komisarjev.

Janeza Janšo in njegovo SDS je podprla tudi najmočnejša evropska političarka, nemška kanclerka Angela Merkel.

Foto: arhiv Politikis.si

Št. komentarjev: 40
 1. Ivan (janez) pravi

  Janša pač ne more iz svoje kože. Zopet tožari po Evropi. Ne more in ne more se znebiti kvelurantizma. Ali je kaj čudnega, da ga podpira merklova? Saj sta iz iste jate. In tudi njej kar precej slabo kaže.

 2. Ivan (janez) pravi

  Koji k…. (faktor) pa je ta Angelca za nas Slovence?

 3. Boris Valenčič pravi

  JANEZ JANŠA – VELIKI EVRO-CIA-ški HLAPEC !!! – dobil pohvale ???
  (distributor albanskega podzemlja za Evropo in CIA-o)

  Po vseh razvrednotenjih in le obljubah o demokraciji je danes ljudstvo precej upravičeno razočarano nad slovensko politiko. V letih 90 ni bilo težko pridobiti članstvo za katero koli politično stranko, katera je obljubljala demokracijo. Te obljubljene demokracije danes v teh 20 letih ni od nikoder. Dejansko se je ta obljubljena demokracija razkropila le v zasebne žepe, uničila še tisto gospodarstvo katero je tedaj dejansko obstajalo, politiki so v zameno za to uničenje, ne samo Slovenije, postali le služnjičad Evro-Atlatskemu imperiju.

  Velika pripravljenost za politične spremembe levih, tedaj trdo režimskih veljakov, se je prav tako pričela ohlajevati, saj „demokracija“ ni bila sposobna uveljavljati demokracije, oprijela se je le „brcanja mrličev“, se pravi povsem nepotrebno obračunavanje z levico ter vsiljevati zgolj negativne imperialistične Evro-Atlantske interese, namesto tega, da bi DEMOKRACIJA poprijela za delo in naredila korak naprej.

  Obtičali smo še na slabšem, odšli z dežja pod kap.

  Republike kot državne ureditve so se zamajale, tudi ameriška, vse bolj so postajale vidne kot diktature, usmerjene v korupcijo in kriminal. Po odprtju vzhodnega bloka so novo nastale državice postale samo smetišče zahodnih industrijalcev ter vojaška in interesna območja. V kolikor se volilci tega ne bodo zavedli, ne bo nikakor nič boljše.

  V republikanskih ureditvah se je izkazalo, da ni nobene odgovornosti za kriminalna početja, brezbrižno se nadaljuje le manipulacija ljudstva. Rekli bi lahko, da se bodo krivci, bitki za oblast odpovedali v sedaj tako finančno slabi Sloveniji, dogaja pa se ravno nasprotno. Vsi kateri so krivi za nastalo situacijo, se hočejo še bolj oklepati oblasti, najbolj le iz strahu pred svojimi nasprotniki.

  Kolobarjenje v levo in navidezno desno je postala že stalna praksa, prav tako vsakično razočaranje. Pravo desnico je šele potrebno ustvariti, vendar na drug način in z drugimi vrednotami.

  Torej predlagam vam, da se vključite v LKS, Ljudsko kraljevsko stranko, se seznanite z osnutkom programa in statuta LKS.

  Predlagam vam tudi, da se seznanite z mojo internetno stranjo monarh.si ter z mojim preteklim delom. Na strani monarh.si sem edino le lahko deloval, saj sem bil zadnjih 20 let povsem cenzuriran s strani medijev. Financirati pa sem se moral le s svojimi sredstvi, pa tudi to mi je bilo načrtno močno oteževano.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 4. MEFISTO pravi

  Spet mora Merklova misliti namesto butastih Slovencevkakršen je Ivan(Janez).

 5. MEFISTO pravi

  Veličanstvo, moram res kar naprej ponavljati vprašanje, če vste, kako rečemo takim, ki se imajo za kralja?

 6. Martin pravi

  Pljuvate levo in desno naprej in nazaj,ker ni dobrega slovenca se pa naslonite na rame bivših bratov.Saj vas je kar nekaj,ki brez njih ne morete živeti. Pa lep pozdrav.

 7. falcon pravi

  @Ivan (janez), da nisi ti slučajno prekrščeni Rado. Če ne, pa zagotovo njegov dvojček (po “veleumu”).

 8. MEFISTO pravi

  Vidiš, RADO, tudi MARTIN se ne strinja s teboj.

 9. MEFISTO pravi

  Po zadnjih iformacijah Janković ne bo kandidiral na volitvah.

  Ugotovil je namreč, da je Slovenija že tako izropana, da ji ni več kaj vzeti.

 10. Boris Valenčič pravi

  za: BULMASTIFISTO

  Janša, Bavčar in Peterle so glavni gangsterji, da so se lahko oni in njihovi priskledniki NARŽRLI rdečega komunističnega kapitala, katerega je ustvarili rdečkarji. Tudi provokatorji kot je bulmastifisto so dobili svoj kos in morajo še sedaj delati in to grozodejstvo odslužiti. Novega niso ustvarili nič, saj so bili in so še le služnjičad Evro-Cia-škemu okupatorju, brez slehernega kančka demokracije.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 11. MEFISTO pravi

  Saj sem vam že povedal, kako zdravi so ljudje, kli se imajo za kralje, mar ne?

 12. Boris Valenčič pravi

  Moja pravica in dolžnost je, da sem se v času trdega komunizma, kot prva politična iniciativa razglasil za slovenskega Kralja, le na osnovi lastnega uspešno realiziranega dela: monarh.si/ch/index.html

  Nevednega BULMASTIFISTO to izredno moti.

  Kaj ti morem jaz zato, če te ni bilo takrat toliko v hlačah, da bi me podprl, sedaj pa na moj račun hočeš teptati moje pravice, da se zavzemam še naprej za dejansko suverenost Slovenije in ne Evro-Ciaško hlapčevstvo tako kot ti.

  Ti ne dišijo tašne Evro-CIA-ške podpore direktno vmešavanje v tuje državne zadeve, zgolj za EGO imerialistične interese.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 13. Cefizelj pravi

  Tovariš Ivan in tovariš monarhouzurpator kuhata fovšijo, hehehe. 😛 Njunih rudečkarjev v Evropi še pes ne poščije. 😛

 14. Frenky pravi

  Janez in Angelca sej tu ni kaj dodati slika vse pove a neda komunajzarji zabiti brati tako ne znajo upam da vsaj sliko prepoznajo ha ha ha.

 15. Petrovc pravi

  Kaj naj temu še dodamo! Podpora železne dame, nam bratske Germanije, nacije, ki nam edina lahko pomaga iz težav sama po sebi pove vse! Podpora prakrično vseh držav EU!
  Žal ni omenjen pozitiven tekst RUTV o Janši! In kar je pika na “i” tudi naši diplomati, smrkavi, pijani in objestni, ker mislijo, da so tudi drugi cepci, kot Slovenci, so nas popolnoma oblatili v muslimanskem svetu, v OZN v USA!
  In tudi od tod pričakujejo spremenbe!
  Koga bo poklical panslovan in mednarodno znan mafijec Janković? Samo morda severno Korejo!
  Koga bo poklical smrkavi birokrat, ki pozna samo “šalrtarje in zadovoljne stranke in ponosne uslužbence!”
  Da o noremu Žerjavu, pa Hanžku, pa….. ne govorim!
  Jasno naj bo vsem, da brez pomoči Nemčije ne bomo prišli nikamor!
  Jasno naj bo vsem, da brez poslov v Aziji ne pridemo nikamor!

 16. Boris Valenčič pravi

  Nekdaj BRATSKA Jugoslavija, sedaj BRATSKA Germanija, potem mogoče BRATSKA Rusija, zatem ponovno BRATSKA Turčija….

  … med tem Germaov zmanjka in ostanjejo v Germaniji samo še Turki… tako je že sedaj dovolj razpoznavno, pa nič hudega, saj je slovencev že tud zmanjkal, po takih forum sodeč, so ostali le še grbavi ritolizniki… do bratske Turičije pa bodo le še grbavci….

  No pa če pogledamo še dejstva današnje svetlosti tega EU BRATSTVA, katero nas je že pripeljalo v socialno bedo, laži, prevare, ropanje, EU NE-DEMOKRACIJE, Evro-CIA-ško interesno hlapčevstvo itd…

  No to na kratko pove vse o provokatrorjih in njihovih nepokončnih, prodanih in zavajajočih dušah…

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 17. Boris Valenčič pravi

  … hahahahahaha … kaj je napisal en tepec – grbavec, butelj ali niso prav tvojim germanskim bratom Kitajci-azijci, pred kratkim prinesli cele kupe keša, da se nebi usul fulldown tale EURO… mama mia… do ktarerega leta misliš ti tepec še živeti od komunističnega keša, a si še sedaj v hotelu MAMA, le komu otresaš tvoj čeber poln slame…

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 18. anakonda pravi

  Angela bi bila lahko za vzor slovenskim komunajzarjem: prihaja iz nekdanjega komunističnega dela Nemčije, a ni bila s komunizmom nikoli okužena.
  A za takšno razumevanje so slovenski Turki, Kučani, Stanovniki in podobni blesonje enostavno preveč primitivni.
  Opankoviča namerno nisem omenil, on ni komunist, on je mafijec.

 19. Boris Valenčič pravi

  … če boste dobro pogledal na tej fotografiji, iz žepa Janeza Janše štrli nekaj KITAJSKIH komunističnih EVROV…… katere mu je Meklova porinila v njegov žep…

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 20. Boris Valenčič pravi

  … full sekate MIMO moje podobe in razmišlanj: berite: monarh.si in LKSLO.si

  … če upravičeno ne maram EVRO-CIA-ške mafije in Jusufa Janše, kateri distribuira albance za evropsko podzemlje, to ne pomeni, da ljubim neke druge…

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 21. Cefizelj pravi

  Tov. Boris, glede na vašo fiksno idejo, da ste kralj, vam priporočam, da se kaj oglasite pri tov. Slavku Ziherlu. Bojim pa se, da tov. Slavko niti sebi ni več zmožen pomagati. 😛

 22. opankovič pravi

  Vidi ti to kakva ružna slika.

 23. Boris Valenčič pravi

  za: Cefizelj

  Včasih, še v osnovni šoli so na učili; hop cefizelj, pa te imam. Tedaj so bili še resnično vsi cefizelni tovariši. Po vsej tvoji skromnosti, sem prepričan, da si ti nikakor ne moreš pomagati in nihče več na tem svetu, le še ti govoriš o tovariših na nek uradniški način. Tebi ne priporočam, da se sezaniš z mojimi stranmi monarh.si, ker se boš hudo zaplezal in ničesar naučil…

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 24. Boris Valenčič pravi

  … to pa si lahko ogledaš, cefizelj….

  freetime.si/karikature/april.htm

  freetime.si/karikature/naslovna.htm

 25. Cefizelj pravi

  Oh, tov. Valenčič, samo brez panike. Morda vam lahko pomaga ustrezno usposobljena oseba. 😀

 26. Pomisleki levo in desno pravi

  Kar žal mi je, ko se komentarji spustijo na nivo ulice. nenazadnje, spoštovani, gre z nas, za državljane (še) Slovenije.
  G. Janša me je več kot enkrat razjezil v političnem smislu. Svojčas je bil ves napet, preveč v smeri Cerkve in (spornega) domobranstva, sploh pa je hitro nasedel lepim besedam politikom iz svojih vrst. Pa je bil vendar tisti, ki si je nekoč v neki drugi državi upal reči in storiti nekaj. Marsikoga od danes tako “velikih” takrat ni bilo nikjer, marsikdo pa je držal hudo rdeče fige v žepu (in jih še danes). Držalo pa bo, da je bil Janša kot naš državnik v svojem času ugleden v Evropi, kar ne moremo reči ne za g. Pahorja ne za g. Kučana. Žal nobenega od teh dveh niso kaj posebej vabili medse vsi politiki UE, ki kaj veljajo in predstavljajo velike ter pomembne demokratične države. To, da smo “uredili” naše zunanje odnose v obdobju vlade g. Pahorja, pa je seveda pisunska. S kom pa? A smo res kje tako sporni, da je treba kaj urejati? Misli kdo Hrvaško? Pa saj smo vendar vsi tam, vsako leto vedno znova…
  Vseeno bom glasoval za SDS, ker je boljši od drugih na trenutni politični slovenski sceni.

 27. Mihael pravi

  Očitno so tudi za kralje slabi časi, da se nažirajo s šmarnico, kar se očitno bere v sporočilih. Ne prepričuj prepričane brez argumentov, sploh pa ne s silo.

 28. mudo moreno pravi

  Po komentarju, ki ga je sposoben od sebe dathominid po imenu Ivan(janez) se človek lahko le za glavo prime, kako zabite sodržavljene imamo. Nemčija kot naš najpomembnejši zunanje trgovinski partner vsekakor je faktor za Slovence. Me pa zanima, spoštovani Ivan(janez): koji kurac si pa ti?

 29. Krompirjevc pravi

  Bravo Engi! JJ je junak! Pametni in sposobni podpirajo pametne in sposobne.

 30. Boris Valenčič pravi

  Pogrebni minister Slovenije Janez Janša – Jusuf, distributer albanskega podzemlja za Evropo, noče povedati nič slabega o sebi. Tudi afera Patria je samo CIA-ška provokacija kako dvigniti tega Jusufa iz “kante za smeti”. Še pred časom je zatrjeval, da so dovolj dve politični eliti v Sloveniji in da kdor je sposoben, naj se iz Slovenije spoka. Tudi ko je Kučan pred leti uvedel cenzuro proti meni KRALJU, je še navijal za takšna Kučanova početja. Vedno je kopiral in uzurpiral mene in tudi danes, ko vidne politike uvrščam med uničevalce Slovenije – spet le kopira. Očitno mu je všeč edina naprava na tem svetu: FOTOKOPIRNI STROJ !

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 31. Boris Valenčič pravi

  cefizelj, ta je prov zate:

  NAPADI NA JANEZA JANŠO. Ne preseneča me, da prihaja do takšnih kvalificiranih izjav in trditev o SDS. Janez Janša vemo vsi, je bil zagrižen komunist. Če si bil kdajkoli to, potem si se že skoraj tak rodil in želel sodelovati v tej nedemokratični krivici zaradi lastnih interesov. Ko je Janša postal CIA-š je tudi to postal le zaradi svojih osebnih interesov. Zdi se mi popolnoma moralno razvrednoten človek. Opazili ste lahko, da v današnjih časih CIA-še sploh ne zanima, če ste na skrajno levi ali desni, le da ste za njih. Obubožana Evropa prejema rešitvene finance od Kitajcev, najraje pa bi jim zavili vratove… narobe svet boste rekli… ne le napačni ljudje, kot je Janez Janša so se znašli v politiki, prav tako Bavčar, enkrat je za Drnovška drugič pa proti… poneostavljeno – kakor zapihlja veterček! Ni potrebno burje. No sedaj pa levaki pripisujejo SDS-u UDBAŠTVO. Na tem je veliko resnice, tudi ko je Kučan uvedel cenzuro proti meni je Janša za to navijal. Celo izjavil je, da če češ “cela” Slovenija zatira enega, torej dokazano mene, to ni nič takega. No sedaj pa je Janša zatiran in je padel v lastno zanko. Zame potem takem tudi to ni nič TAKEGA.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRAJ – monarh.si – LKSLO.si

 32. Boris Valenčič pravi

  RECESIJA; Skrivajo se za hrbtom svetovne recesije – v Sloveniji pa gre pretežno le za razloge splošnega ropanja ljudstva. Svetovno recesijo je sicer sprožila Evro-Ciaška mafija, katera je po RUSKEM dobro-namernem odprtju bivšega vzhodnega bloka, želela Evro-Ciaška mafija povsem le zasesti tudi z vojaškimi sredstvi, pa so se spričo mojih aktivnosti opekli in morali začasno prekiniti s takšnimi expanzionističnimi procesi. Jasno nastali pa so ogromni stroški, na gospodarstvo pa so kar pozabili. Iz tega bi zagotovo nastala vojna, je pa le gospodarska kriza. Zahvalite se torej meni, slovenskemu KRALJU, da vsaj v vojni – zaenkrat – niste. Janez Janša kot njihov hlapec je močno doprinesel tej svetovni krizni situaciji, še posebej Sloveniji, ker so mu Ciaši dopustili, da sta skupaj z Bavčarjem znatno oropala Slovenijo. Težko je sedaj reševati to zatečeno slovensko ganstersko godljo. Toda če bi bil jaz KRALJ na izvršilni oblasti, bi najprej, tako kot že rečeno – napolnil: ARESTE !

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 33. Boris Valenčič pravi

  Osamosvojitev Slovenije je tako ali tako le zlagna zgodba. Izpeljati bi se morala brez vsakršnega strela in vsiljevanja tujih imperialističnih interesov v bivši Yu prostor. Žal je bilo to vsiljevanje pre hudo, še najbolj iz Slovenije, celo drugim vzhodno evropskim državam. Tega ni bilo zaznati jasno v medijih, je pa prav to postalo bistveno in glavno vodilo. Slovenski “plačanci” Bavčar, Janša, Rupel, Peterle in drugi niso počeli nič koristnega in pametnega, le vsiliti so se hoteli kot glavni voditelji neke revolucije katere niso pričeli oni, resnica pa je bila vsak dan jasnejša. Zaradi tega in zaradi vsiljevanja tujih interesov jim je na voljo ostala le ena stvar, vsiljen in oborožen konflikt, potem pa nadalje z nasiljem vladati ter kot vidite – vse le razkrasti. Vse to zlagano in v imenu izneverjenega domoljubja. Evro-CIA-ško razbojništvo je igralo na eni strani s centralističnimi težnjami Beograda in na drugi odcepitvenimi. Prednosti so dajali Miloševiču, kateri pa se ni dal izsijlevati tujim interesom za nobeno ceno. Slovenski Evro-CIA-ški razbojniki, pa so širili le to, da je potrebno celotno naše gospodarstvo uničiti in da ima Evropa vse pripravljeno za nas. Jaz takšnega Evro-CIA-škega razbojništva nisem podpiral, zato sem se s precejšnjo obrazložitvijo izpisal iz takratne SDZ. Bil pa sem za takšno rešitev, na katero bi pristale vse republike tedanje Jugoslavije in bila je na vidiku, saj tudi ni bilo mogoče te države več držati v enem kosu. Prav zaradi tega stvarnega dejstva so morali lažni heroji pohiteti. Mene so takoj označili za Jugoslovana in da ščitim srbske interese, čeprav sem le jaz dejanski iniciator slovenske osamosvojitve in številnih vmesnih ter pomembnih pobud, katere kar tako spet lažno pripisujejo drugim. Danes žal vidimo veliko neumnost tega slovenskega Evro-CIA-škega razbojništva, ves Balkan v plamenih, polno kriminalcev, vse razkradeno, siromaštvo, nihče ni več suveren, vse le prisiljujejo v NATO in evropsko skupnost, odvisnosti in milosti le teh, še več le tako osiromašeni bivši “bratje” bi morali napasti še Ruse in Kitajce, da bi le tako prišli do kakšnega cvenka, v to pa bi seveda bila vključena celotna vzhodna Evropa, ki je že v NATU. Slovenija bi morala odigrati le vlogo panamskega prekopa za transport vojaških sredstev iz Italije in nekega, zlaganega avantgarnega nosilca “demokracije” za nadalnjo imperialistično širitev. FUCK OFF; Jusuf Janša!

  Moji predniki so tudi Italijani s priimkom BUSETTI. Občasno živim v Italiji in razmišljam tudi Italijansko. Nič takega, da zato želim pred to imperialitično norijo zaščititi tudi Italijane, kar je stvarni del mene.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 34. MEFISTO pravi

  POLITIKIS, a res nimam pravice niti en sam dan preživeti brez psihiopatov, kakršen je Valenčič, s katerim je že tako hudo, da se ima celo za kralja.

 35. Boris Valenčič pravi

  za BULMASTIFISTO:

  Zgolj ena fraza, katero uspeš napisati, prav gotovo ne bo odtehtala tvojih provokacij, pa tudi ne izbrisala moj KRALJEVSKI naziv.

  Tudi jaz, če bi se ZGOLJ razglasil za KRALJA nebi bil KRALJ !

  Tako pa potolčem tebe in številne “brez-veze” le z mislijo, inteligenco in besedo, še najbolj z RESNICO !

  Sedaj pa le občutiš na svoji koži kako je to, če se te loti KRALJ.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 36. MEFISTO pravi

  Imate prav veličanstvo!

  Če so tudi pravi kralji tako naporni, potem mora biti zelo hudo.

 37. MEFISTO pravi

  To je bil edini trenutek, ko je bila Merklova v Ljubljani dobre volje.

  Videlo se je, da so ji bile odveč ceremonije s Pahorjem in Tuerkom.

  Z gornjim nasmehom in časom, ki ga je namenila Janši, je pokazala, s kom se želi v bodoče pogovarjati.

 38. hahahaaaaa pravi

  hahahahaaaaaaa.

  evropejec.. my ASS

  tatič z grosuplna..ja.

 39. […] smo na Politikis.si izvedeli iz svojih virov blizu stranke. Po Angeli Merkel, ki je dejala, da “Janeza Janšo prav posebej podpira, ker je veliki Evropejec“, naj bi kmalu Janšo in SDS podprl tudi britanski premier in vodja konservativne stranke […]

 40. […] z najvplivnejšimi evropskimi politiki kot je Angela Merkel. Merklova je takrat dejala: “Janeza Janšo prav posebej podpiram, ker je veliki Evropejec.” Poleg tega se ne bi zgodilo prvič, ne zadnjič, da bi uspešno vlado sestavil […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen