Veliki “gejevski” pok je zunaj! Lucu napovedal, danes poimenski seznam že na spletu!

69

Danes je v slovenskem medijskem prostoru odjeknila prava bomba. Na spletu je namreč zaokrožil poimenski seznam vplivnih slovenskih politikov, gospodarstvenikov, uradnikov, direktorjev državnih institucij, visokih cerkvenih dostojanstvenikov, odvetnikov, medijskih mogotcev in tujih diplomatov v Sloveniji, ki naj bi bili istospolno usmerjeni.

Novinar Aleksander Lucu – Luc, ki se s pisanjem preživlja že 44 let, je sicer že pred volitvami 2008 spregovoril o najmočnejših slovenskih lobijih, Cerkvi, Opusu Dei, tajkunih in grožnjah. Spomnimo: Lucu je nazadnje skoraj pred letom dni v  TV tedniku dejal, da bo Katarina Kresal kmalu umanjkala iz medijskega prostora, kar naj bi po njegovih besedah bila posledica »prepletenosti z gejevsko-kokainsko prepredenostjo«. Kar bi z drugimi besedami lahko pomenilo, da Kresalova rabi čas, da se (zdravstveno) “spravi k sebi”.

No, danes je slovenska javnost dokončno zvedela, da naj bi bil eden izmed najmočnejših in hitro rastočih lobijev v Sloveniji ravno gejevski lobi, ki se v Sloveniji imenuje Nevidna moč. Včasih je deloval prikrito, danes bojda ne več. Njegova prednost naj bi bila v tem, da je izjemno dobro organiziran in kultiviran, tako da mu uspe priti tudi na področja, kjer ga nihče ne pričakuje. Poznavalci pravijo, da vplivni geji nato na odgovorna mesta postavljajo svoje ljudi.

Pismo, ki smo ga nekateri mediji prejeli, nosi naslov “Pripoved o kardinalu in policaju, Nevidna moč, boj se tistih, ki se organizirano pretvarjajo,” šlo pa naj bi za osebno izpoved anonimnega pripadnika omrežja, insajderja, ki pravi, da je sodeloval in bil dolgo časa prepričan, da “imamo istospolno usmerjeni zaradi diskriminatornega odnosa večine pravico do takšne obrambe. Z leti pa sem videl, kako nekateri samo izkoriščajo omrežje za lastne koristi, bogatenje, vpliv, pridobivanje partnerjev in manipulacije.

Na tem mestu objavljamo izseke iz predmetnega pisma:

“Utelešena je v ljudeh, ki se navzven prikazujejo drugačni, kot dejansko so. Širša okolica, večina prijateljev, njihove družine, sodelavci, in kolegi ne poznajo njihove prave usmerjenosti. Ta je istospolna. Slovenska ustava jamči enakopravnost vsem državljanom ne glede na spolno usmerjenost. Diskriminacija je prepovedana. Kljub temu je v Sloveniji zelo malo znanih osebnosti, ki se javno razglašajo za homoseksualce. Verjetno je temu kriva globoko zakoreninjena konzervativnost Slovenskega življa, ki prevladuje žalibog tudi na tistem polu, ki se ima za levico.

Zaradi tega in številnih drugih vzrokov imamo tako v državi veliko številovplivnih javnih ali znanih osebnosti, predvsem moških, ki tajijo svojo spolno usmerjenost in jo izživljajo skrivaj. Mnogi med njimi so celo poročeni, imajo otroke in navzven na vse načine zakrivajo svoje bistvo. Do tu je vse skupaj tako kot pri predsedniku države in njegovi domnevni ljubici vse še vedno njihova zasebna stvar in v primeru poročenih problem njihovih partnerjev ali družin.

Za družbeno skupnost in državo problem nastopi zaradi dejstva, da se ti vplivni posamezniki v veliki meri poznajo med seboj, si pomagajo, informirajo in se ščitijo ter tako tvorijo nevidno mrežo, ki je izjemno močna in predstavlja elemente vzporedne oblasti v državi.

Glede na večjo tolerantnost levice do homoseksualnosti je posameznikov, ki prihajajo iz tega političnega pola, nekoliko manj, saj jih njihovo politično okolje bolje sprejema, so pa še vedno kar številni. Razumljivo pač je, da je takšnih prikritih oseb več na desnem polu, tradicionalno so že dolgo zasidrani predvsem v katoliški cerkvi. Opus Dei je popolnoma v njihovih rokah. Medtem ko desničarji blodijo o nekakšni udbomafiji , se mreža, ki je mnogo bolj nevarna, vsak dan krepi. Ker presega delitve na levo in desno in pokriva vse, ob tem pa je strogo tajna, je mnogo bolj nevarna za družbo kot kakšen Kučanov ali Janšin klan. In še posebej je nevarna za levoliberalno opcijo v Sloveniji, saj ima najtrdnejše temelje na desnici. To pa privede do tega, da omrežje nevidne moči krepi prav ozadje te opcije, čeprav deluje preko levodesne razmejitve.”

Sedaj pa pozor: avtor pisma nato poimensko našteje vplivne in zelo znane slovenske geje, ki furajo vzporedno državo.  Pravi, da gre za najvplivnejše osebnosti omrežja Nevidne moči, v pismu pa jih je razporedil po formalnem položaju in vplivu v državi in širše. “Mnogi se med seboj poznajo in sodelujejo. Številni se poznajo in ne sodelujejo, nekateri so celo sprti med seboj. A o usmerjenosti svojih sovražnikov tudi oni molčijo kot grob. Celo več: kadar grozi razkritje, si med seboj pomagajo pri zakrivanju,” je še zapisano v pismu.

Mimogrede; da gre očitno za resnično vplivne posameznike, ki so navedeni na tem seznamu, izpričuje tudi dejstvo, da prav noben slovenski medij ni hotel objaviti niti enega imena s tega seznama. A ta “skrivnost” očitno ne bo dolgo skrita širši spletni javnosti, saj danes elektronska pošta po Sloveniji kroži kot nora…  

Alekander Lucu – Luc je spet pravilno napovedal nov pok, ki se je danes tudi dejansko zgodil. Po spletu je namreč zaokrožilo pismo insajderskega člana tega omrežja.

Foto: arhiv Politikis.si

 

Št. komentarjev: 69
 1. Trsten pravi

  Te istospolneži hočejo imeti tudi familije.
  Saj lahko živijo v svojih skupnostih, vendar ortrok potrebuje oba starša.
  Pa naj slavni Zihrl zanika to teorijo.
  Začel se je veliko pok resnice.
  Na dan bodo prihajale fotografije. ki bodo dokazovale psihično motene istospolneže, kar ni iz vidika svoboščin njih samih nič narobe, je pa katastrofa, ker se ta elita poslužuje svojih prijateljev po istospolnosti, ki nam hočejo škodovati. Enako velja za udbomafijo.

 2. partizan pravi

  grims
  .
  .gorenak
  .
  .tanko
  .
  .jerovšek
  .
  .stanonik
  .
  .primc
  .
  .rode
  .
  .stres
  .
  .irglova
  .
  .žerjav
  .
  .ljudmila noval

  .
  simoniti
  .
  vezjak
  .etc.

 3. telex pravi

  Partizan: pa saj nas ne zanima, kdo ni ampak kdo je!

 4. Baron pravi

  Partizan samo provocira in dokazuje komunajzersko nervozo.

 5. Pravicnik pravi

  Zdaj pa ne vemo – ali je to veliki pok – oziroma maščevanje oziroma ustrahovanje zaradi nasprotovanja družinskemu zakoniku.

 6. miro pravi

  Kje si bil ti bandit komunist partizan da te ni ubila Ozna.Rad bi vedel kdo je ta Mona šutasta.

 7. Dare pravi

  Spremljajte tukaj komentarje. Prej ko slej bo priletel pravi 😉 je pa partizan pravilno uganil le enega…

 8. megi pravi

  Sigurno je na spisku tudi drugorazredni precednik Türk, ker je prav potiho krožila novica (ni nihče upal objaviti), da je gey.
  V javnosti je bila Vasilka predstavljena kot ljubica samo za kamuflažo, da se prikrije dejanska resnica, da ima naš predsednik rad fante.
  Le zaradi česa drugega pa se drugače tako kislo smehlja prva dama Slovenije.

 9. megi. pravi

  Rode je sigurno tisti kardinal, ker se prav nič ne obnaša v skladu s krščanskimi izročili, skrbi pa (najbrž po nalogu UDBE), da sta on in RKC čim bolj zoprna Slovencem.

  Spet se je oglasil (zanimivo, ravno pred volitvami) in straši Slovence pred evangelizacijo Slovenije.
  In slovenske ovce bodo v strahu pred RKC raje volile levake!

 10. danilo pravi

  Torej, Štefka je samo za komunflažo?

 11. megi. pravi

  danilo,
  ne Štefka, Barbara je za kamuflažo.

 12. robo pravi

  partizan je gay

 13. milan pravi

  Sajniste resni: tole neumnost objavljati kot resnično! Pak ja vam je?? Z Marsa se vidi, da je to spet usmerjeno proti desnici, levi so itak lahko pedri, ker to ni problem, desni so pa prasci. Tista anonimka je popolno kretenizem.

 14. leon pravi

  To ni Nevidna moč, to je vidni kretenizem bolnega uma!

 15. Ponarejeni Kraševec pravi

  Partizan je ”ženski” gej, saj še kozarca ne dobi navzgor, da o njegovi slamici med nogami ne govorimo.
  Ali ne vidite njegovo slast – vedno piše pokonci, ker je to edino, kar pri njemu stoji. Beseda za besedo. Slamca je pa v eni hlačnici. V kateri, to pa še sam ne ve.

 16. vedro pravi

  Tole je na twiterju objavil tale aktivist:

  MitjaBlazic Mitja Blazic
  Berem seznam najplivnejših gejev “Nevidna moč”, končno seznam potencialnih sponzorjev referendumske kampanje 😉
  1 hour ago

  Zdaj lahko enkrat ugibate, kdo je naredil spisek, slovenskih gejev, čeporav gre za znastveno fantastiko, laži, manipulacije, da bi se nekateri ustrašili in podprli Blažićeve družinske kao vrednote. Ideja je pa nastala v Open caffeju, kjer se aktivisti zbirajo. No, zdaj bi kriminalisti imeli lahko delo.
  Me pa zelo čudi, da je Politikis tako brezrezervno objavil umazan rumeni tekst. A niso tudi Janševi na onem bolnem spisku?? Kaj bo šele, ko bo objavljeno nadaljevanje kot grozijo.

 17. vedro pravi

  Mimogrede; da gre očitno za resnično vplivne posameznike, ki so navedeni na tem seznamu, izpričuje tudi dejstvo, da prav noben slovenski medij ni hotel objaviti niti enega imena s tega seznama. A ta “skrivnost” očitno ne bo dolgo skrita širši spletni javnosti, saj danes elektronska pošta po Sloveniji kroži kot nora…

  No, brezrezervni komentar “Politikisa. Seveda, tisti, ki bo to objavil, bo dobil vsaj 20 hudih tožb

 18. tili pravi

  Saj vemo, da so to ultra-levi-rdeči-komunajzarji, HINTERLADERJI! Psenica je tudi jasno pa koliko je še drugih, kdo se jih upa objaviT ……..?????????

 19. Igor1 pravi

  Tudi Lucu je na seznamu!!!

 20. Dare pravi

  Lahko samo to povem, da so na seznamu:

  – štirje desničarji,
  – malo več levičarjev,
  – en kardinal,
  – bivši vplivni policaj,
  – nekaj znanih profesorjev,
  – en medijski tajkun,
  – en predsednik uprave znanega podjetja,
  – en znan odvetnik,
  – pa še kdo bi se našel!

  Prosite prijatelje, ki delajo v medijih, da vam to forwardirajo. Je zanimivo branje!

 21. Japajade pravi

  Ja kar zanimivo branje, duh je ušel ven iz steklenice. Res zanimivo, kako vsi mediji molčijo he, he. Ampak imena so že znana in tokrat so vsi na istem bregu tako komunajzariji kot ta beli in vsi vmes.

 22. veter pravi

  a kdo ve, kje je to objavljeno

 23. baron pravi

  Dejstvo je, da je največ gejev na levici. Nekaj je pa tudi desničarjev.

  Vendar pa sprejemanje družinskega zakonika podpira le levica.

 24. vedro pravi

  Spisek je nastal v delavnici onega gay aktivista Blažiča! Zato, da bi posameznike zastrašili, da bi začeli navijati za njihov pogled na družinski zakonik. To je po vseh definicijah poskus izsiljevanja in groženj, še posebej, ker nihče ne more in nima pravice, še posebej ne lažnivo, nekoga tako ali drugače označiti. Anonimka je torej kaznivo dejanje.
  Saj mogoče bo pa kdo v predvolilnem spopadu naredil še anonimko tisith, ki varajo žene, anonimko tistih, ki lulajo v posteljo, anonimko tistih, ki onanirajo, anonimko tistih, ki imajo težave z erekcijo, anonimko tistih, ki jih žene varajo…Samo, da ne bi izvedeli, da so nas KGB-jevci pokradli do konca in nam uničili državo. Veliki pok gayev je pa napovedal človek, ki ima gejevstvo kar v familiji. To pa je sprevrženost.

 25. murenček pravi

  Jasno kot beli dan! Zato pa taka ihta pri sprejemanju zakonodaje za istospolne. Samo kaj imajo zraven izbrisani? Morda sta jih je Senica in Kresalka (ob izdatni pomoči razumnic) tudi včlanila v skupnost istospolnih?! Kdo ve? No, počakajmo kaj bo povedal “princ teme” iz Murgelj! Ali pa že tudi njemu polzijo sluzaste stvari iz rok?

 26. general pravi

  Ni problem v tem, da ima nekdo luleke rad, problem je v tem, da takšna in podobna omrežja delujejo po principu – kdo ni z nami, je proti nam, tile si pomagajo samo med sabo, za druge pa jih boli – spet lulek…

 27. Petrovc pravi

  No, pa imamo poleg “udba.net” sedaj še “peder.net”! Vse za mentalni razvoj slovencev! Nova deskreditacija v cilju volitev, predvsem RKC!

 28. mudo moreno pravi

  Če je avtor seznama Lucu, potem močno dvomim o kakršnikoli vrednosti omenjenega spiska. Je pa njihov pravi, avtentični
  bilten je izšel kot dodatna sobotna priloga dela 17.septembra 2011, kot glavna financerja pa sta navedena Talum in seveda Janez Škrabec Riko.
  Priloga je posvečena anti-rasizmu, kar ni čudno, če vemo da je besedo rasizem skoval Magnus Hirschfeld, gejevski ideolog ( še en pokvarjen žid).
  Toliko sovražnosti, propagande in bedarij na kupu že dolgo nisem prebral.
  Notri boste našli tudi tisto famozno neumnost, da je rasa le družbeni konstrukt. Hehehe!
  Dragi moji pedri in pederke, vaša vojna proti naravi je vaša povsem zasebna zadeva in vsiljevanje vaših samosproduciranih problemov ostalim ljudem je kriminalna dejavnost. Če se počutite kakorkoli zapostavljeni, ste krivi le vi in tu vam ne pomaga noben kretenski zakon, družba ali vsemogočni bog.
  Narava ima svoje zakone, kdor jih ne upošteva, naj ne cvili in joka, ampak naj se prilagodi. Narava ima vedno prav.
  In rasa ni družbeni konstrukt. Družba je rasni konstrukt. Rasa je genetska in biološka realnost, produkt milijonov let evolucije in vsako vmešavanje v to evolucijo, ki še vedno poteka, je zločin nad naravo in človekom.
  Ti pokvarjeni ljudje so napovedali vojno vsem normalnim ljudem vseh ras , veroizpovedi, etničnih pripadnosti…, ki bi radi živeli svoje življenje v skladu z svojo naravo, kulturo, tradicijo, etiko in moralo. Zadnjih 60 let so popolnoma predrugačili in iznakazili zahodni svet. In zelo dobro se zavedajo, da se čas njihove prevlade zanesljivo končuje. Svet v krizi bo imel čedalje manj potrpljenja za njihove norčije.

 29. megi. pravi

  mudo moreno,
  zelo dobro povedano, upam, da ne boš zameril, če si sposodim nekaj tvojega teksta, seveda za dobre namene.

 30. mudo moreno pravi

  megi, seveda. Saj copyright ni zaščiten, pa tudi nič prav originalnega ni notri, le nekaj paberkov človeka, ki se trudi razumeti svet brez dioptrije in plašnic.

 31. IGO pravi

  Kdaj bo pa seznam pasjejebcev ?

 32. […] ni hotel objaviti niti enega imena s tega seznama. Jasno; glede na to, da gre za anonimni vir (avtor pisma naj bi po naših informacijah bil že pokojni insajder top slovenske gejevske scene, ki je prijateljeval z enim izmed še vedno aktualnih visokih mestnih ljubljanskih politikov) si […]

 33. žaba pravi

  Še smo živi naprej naši dvignite zastave slave najuriš.Daj partizan prosim napiši še kaj da tille reveži potrošijo nakopičeno zafrustiranost.

 34. BULMASTIF pravi

  V italiji imajo celo burko ob isti politični krizi kot pri nas. Tukaj je seznam prvih 10 geyev (predvsem politikov) v italiji: http://listaouting.wordpress.com/

  naj nekdo še našega objavi na kakšen tujem strežniku.

 35. Gec pravi

  Kje je ta seznam sloveniksih gejev? Vsi pametni in hudi, seznama pa nobeden ne upa objaviti…napišite imena v komentarju

 36. mudo moreno pravi

  Partizanu je zadnji z njegovega seznama Vezjak(Boris) očitno z jezika ušel. AJAJ, partizan,danes te bo še rit bolela, ko boš povabljen v murgelsko rezidenco.

 37. megi. pravi

  Prebrala seznam.
  Kot sem predvidevala je na njem Rode, se pravi, da je partizan uganil samo Rodeta in še enega, ki pa ni Vezjak.

 38. Japajade pravi

  … pa bivši vodja policije, počesan na prečko
  …. pa neki znani odvetnik, no zanj so že ptički čivkali
  … pa znani voditelj tv oddaj

  pa še in še…

 39. Baron pravi

  To, da sta na seznamu tudi Virant in Rode, dokazuje, da je anonimko napisal nekdo, ki je blizu SD.

 40. Samo nakladanje pravi

  Dajte povezavo do imen,ker drugace Nima smisla.

 41. Rado pravi

  mudo moreno says:
  29. 09. 2011 at 06:54

  Povsem se strinjam s tvojim tekstom!

 42. tom pravi

  Luc , dej že objavi me prav zanima katera gospoda so na spisku.

 43. Japajade pravi

  no ja na spisku je naprimer tudi nekdo, ki se ukvarja z računanjem, pa ta sigurno ni na SDS-ovem bregu

 44. gogi pravi

  na spisku so še Šoltes, pa Golobič in Gantar.
  Ta glavni policaj pa je Pogorevc.

 45. en delček pisma pravi

  Pavle Gantar in Gregor Golobič s svojim pretvarjanjem delata veliko škodo naši skupnosti. O njiju bi lahko veliko napisal, a je razočaranje preveliko. Ga bom jutri premagal. Sličen občutek imam zaradi pretvarjanja Maria Galuniča in Dejana Ladike. Oseba, ki me je najbolj razočarala, pa je Franci But in tudi o njem v posebnem pismu.

  Žal mi je tako za žrtve orisanih pretvarjanj kot še posebej za njihove soproge. Medtem ko se Raščan trudi, da bi svojo naivno iz Srbije uvoženo partnerko čimvečkrat pokazal javnosti, pa Pogorevc in Golobič ter nekateri drugi soproge ne kažejo v javnosti, saj one deloma poznajo dvojna življenja svojih mož in so se z njimi, tudi za ceno težkih bolezni, sprijaznile.

 46. Gec pravi

  @en delček pisma…dodaj še ostalo:)…naj ti ne bo neordno 😉

 47. MartinekKeber pravi

  Dragi Slovenci in Slovenke.Glede na vašo zainteresiranost za spisek gejev, se čudim ali vas to zanima iz škodoželjnih razlogov, ali pa le, ker bi radi skrajšali svojo pot do morebitnih partnerjev in partneric.
  Na ta nepomembni članek o spisku istospolno usmerjenih se je odzvalo doslej 47 komentatorjev, medtem, ko se na teme , ki se nanašajo na naše preživetje in bodočnost, skupaj spravi le par komentarjev.
  Tudi to je del predstave o naši slovenski modrosti.

 48. Gino pravi

  Vsak naj dela za 4 stenami kaj mu paše, ne pa izkoriščat kakršnihkoli zvez, pa naj gre za gejevske, politične, gospodarske lobije, ker se na tak način dela klientelistična klika, kar je slabo za celotno skupnost.

 49. mudo moreno pravi

  Martinek, Slovence očitno privlači blišč, pa čeprav ta smrdi po fekalijah. Ne zameri nam, saj smo že dovolj pretrpeli.
  Po mojem mnenju ni problem v homoseksualcih, ki svoje navade omejujejo na svoje privatno življenje in so v javnosti lepo tiho, kot sta recimo Galunič in Ališič.
  Problem so pedri, ki imajo veliko politično in gospodarsko moč.
  In agresivci tipa Gačanović, ki paradirajo po njihovih pedr-festivalih in se nesramno obnašajo na javnih prireditvah. Gačanović naprimer, se je izredno nekulturno odzval prav pred kratkim na izjavo neke misice, da otroci potrebujejo mamo in očeta.
  Najmanj kar bi se moralo zgoditi Gačanoviću je, da bi bil expresno odstranjen iz omenjene prireditve. Ne vem, zakaj organizator ni aktiviral varnostne službe? Ali je bil tudi on gej? (I.Šajn)

 50. Isildur24 pravi

  Naj že nekdo vrže to na piratebay…

 51. megi. pravi

  Seznam se mi ne zdi verodostojen, sploh ker preveč hvali Opankoviča:

  “Zoran Janković, ki ga mnogi prikazujejo kot pokvarjenca in moralno sporno osebnost, je proti naštetim osebam v bistvu velik poštenjak. Ne skriva tega, kar je in ljudje ga sprejemajo kot takšnega. Se ne pretvarja. Zaradi tega je v teh časih pomembno upanje, da se levica v Sloveniji pobere in med drugim naredi odločen konec omrežju Nevidne moči, ki zaradi številčne prevlade dejansko pomaga pri širjenju vpliva desnice. Ta pa je bistveno bolj homofobna kot levica in s toleriranjem ter omogočanjem takšnega stanja istospolno usmerjene osebnosti z levega pola omogočajo širjenje vpliva in politične moči tistih, ki so dejansko krivi, da morajo ljudje svoja nagnjenja skrivati. “

 52. megi. pravi

  Pravzaprav je oseba, ki je napisala to pismo sporna, glede na to, da kot homič hvali Opankovića, ki pa homičev ne mara:

  “Jankovića za omrežje nikoli ni bil prava izbira, saj kljub javno iz raženim simpatijam v privatnem krogu o homoseksualcih govori zelo zaničljivo. Celo svojega ljubljenca v Mercatorju Debeljaka je Janković včasih v njegovi odsotnosti zbadljivo klical Pinky. “

 53. orel pravi

  Objavljanje konkretnih imen iz anonimke, ki je pamflet, je kaznivo dejanje! Upam, da lastnik portala to ve.

 54. Luka pravi

  Zelo čudno, da se zmeraj na ”gay” teme oglaša toliko moških. Očitno jih zadeva ”istospolnost” izredno zanima in morda celo potihom privlači.

  Kaj menite, da so str8 politiki pa kaj boljši? Vis so enaki. Ker gre tokrat za razkritje spolne identitete je seveda zanimiva iz vidika si nekoga podkoriti in ga spravit na nižji nivo, kao ti homoseksualec si manjvreden kot mo hetero seksualci, sicer kaj bi koga zanimala usmerjenost.

  Mene zanima samo, kakšen je kdo kot človek in kakšen kot politik, ter kaj naredi za uboe reveže, ki nimajo za preživetje. Zame je dober politik tisti, ki ustvarja za človeka nova delovna mesta in ustrezno obdavčuje bogate, hkrati pa ne dovoljuje plenilskega tajkunstva, ki je že postal slovenski nacionalni šport.

  Torej bau bau lista je nepomembna in who cares zanjo, mene tud slučajno ne zanima kdo je na njej, je pa res orel, da je objavljanje imen kaznivo dejanje, četudi gre za gaye.

 55. Aga Khan pravi

  Dragi Luka, zelo plemenit zapis s katrim se v celoti strinjam, no sedaj pa mi se prosim povej ime in priimek slovenskega politika ki ustreza tvojemu opisu, neglede na spolno usmerjenost.

  Ce ga najdes castim kar hoces

 56. orel pravi

  Luka, ja, ampak kaznivo še posebej je, če se objavljajo imena izmišljenih ali domnevnih gayev. Spolno identiteto lahko vsakdo izpove le sam drugače je pa nedotakljiva.

 57. Pravicnik pravi

  Luka ne nakladaj. Tukaj so večinoma moški komentatorji, zato tudi največ moških komentarjev.

  Lepo, da si priznal, da si še en neo-komunist, ki bi obdavčil šibko in depriviligirano bolje plačano manjšino in s tem podkupoval ostale.

  EDS je edina poštena.

 58. PARTIZAN pravi

  miro–BEBČEK…!!
  ——————
  .
  MONA SI TI
  ———– …TA PRAVA–FAŠISTIČNA..!!
  .
  .
  TAKE SMO METALI V FOJBE..!!
  . IN TO ŠE PO… 45L. ..!!!
  .

  DRUGAČE PA SEM VSAK VIKEND V
  SEŽANI IN LIPICI
  .
  NA KOSILU Z MOJO DRUŽINO.
  .
  OPAZIL NAS BOŠ..SMO VELIKA DRUŽINA..VSI LEVIČARJI..
  .
  VESELA DRUŽBA ZAVEDNIH SLOVENCEV..!!
  .
  PO HRANI VEDNO ZAPOJEMO NEKAJ SLOVENSKIH ..PARTIZANSKIH PESMI..!!!
  .
  RAD TE SPREJMEM V NAŠO DRUŽBO..
  .
  KO BOŠ ODŠEL DOMOV BOŠ VESEL IN SPREMENJEN..!!
  ———————————————————————————-
  .
  .
  .
  ALI PA –žalosten in– ZELO TEPEN..!!!!
  —————————————

 59. lojze pravi

  Partizan, tudi sam sem zaveden Primorec, oče je bil v bataglioni speciali, mama v zaporu Regine coeli, en stric v Mathausnu, drugi pa je visel na kostanju v Vrhpolju. Na koncu ste nas še vi mečete v fojbe. V urejeni in pravni državi bi za zgornje “partizanske” besede doživel obtožnico in obsodbo. V urejeni, pravni državi najbrž ne bi bil tepen (razen če bi te pretepel kateri od vaših), žalost pa je prihranjena razumnim. Glede na tvoje izrazje in razmišljanje te razumem kot zelo nesrečnega in zagrenjenega človeka. Pa, Bog naj ti pomaga.

 60. vedro pravi

  Partizan, prosim, če se nujno javiš na psihiatriji, saj je vsak dan slabše s teboj. A si dobil šrapnel v glavo med osamosvojitvijo, ko si se skrival po grmovju? Ja ti revček ti. Pa pismen si tudi prav za enega partizana – velike tiskane. Pa še kar bi pobijal pa v fojbe metal! A so te tako doma učili, marš smrkavec, jih boš s kuhalnico dobil po hrbtu in betici. Debilček ti mali.

 61. Mižek Figa pravi

  Enkrat letno, Ljubljana enaka Beogradu, ampak samo za “fruithead” parado.

 62. Simeon pravi

  vzdignite desnice firerju vpozdrav, vzdignite desnice da brčece vambom dal. Kot zaveden Slovenec, vas v gmajno bom gnal tam pa š.s v g….o dal

 63. nekdo pravi

  In zakaj seznama ne objavite če ste ga dobili?
  se bojite da vas bo kdo tožil?
  šleve novinarske.

  dajte ga na wikileaks poslat če si ga sami ne upate objavit.
  da je ljudstvo obveščeno je namreč vaša naloga.
  če ljudstva z nečim niste sposobni obvestit, potem je dokaj očitno da nimate dovolj dokaznega gradiva.

 64. fritz-l pravi

  mudo..tili..!
  .
  videl sem vaju na pogrebu
  .
  Jorga Haiderja..!!!

  .in
  rode je bil v civilu.

 65. bandyy pravi

  Megi praviš,da opanković gejev ne mara,no ja,kljub vsemu pa je prevzel
  častno pokroviteljstvo roza parade!

  O,vse mara,
  samo,da hara!

 66. Reda pravi

  You can observe the latest weather updates by just taking a glance at your
  phone’s home screen, where it automatically posts weather info,
  and all without having to launch the application.
  Just must be link is on Piratebay does not always
  mean that the users are downloading it, thus, the flawed data.

  We’ll start our tour at Marina Grande around the north shore from
  the island, about one third of the way in from the easternmost point.

 67. the pirate bay pravi

  If you would like, you can choose one with the Las Vegas hotels since the setting to your
  Las Vegas NV wedding ceremony, reception
  and honeymoon. Virus Barrier X5 is often a popular virus scanner intended for Mac
  computers. Typically, the My Documents folder could be
  the best one to use.

 68. unique wedding present pravi

  I know this site gives quality depending content and additional stuff,
  is there any other web site which provides these stuff in quality?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen