Še vedno se družijo! 80 fotografij bivših udbašev; direktno iz seznama Udba.net

32

Po spletu je zakrožila cela galerija fotografij, na katerih je moč videti aktivne agente SOVE in nekdanje agente Udbe na nekem pikniku.  Med njimi se je znašel  tudi Zvonko Hrastar, mož pobegle tožilke  Branke Zobec Hrastar, ki je leta 1988 aretiral Janeza Janšo.

Fotografije bi naj bile posnete pred dvema letoma na eni od slovenskih planinskih koč, udeleženci piknika pa so na njih videti na smrt pijani. Kako so se fotografije znašle na spletu ni znano, a po videnem sodeč, jih je na splet lansiral nekdo iz vrst SOVE, ki se je prav tako udeležil piknika.

Sedaj pa pozor! Kompletno galerijo fotografij si lahko ogledate na spletnem naslovu http://cae-udba.net/, ki ga lahko najdete tudi na naslovnici portala Politikis.si in se nahaja v  rubriki “vroče povezave” (desno spodaj).

Med udeleženci piknika se je znašel tudi Zvonko Hrastar, mož  Branke Zobec Hrastar, ki je leta 1988 aretiral Janeza Janšo.

Foto: http://cae-udba.net/

Št. komentarjev: 32
 1. angi pravi

  Ja to so :RDEĆI-LEVI-UDBAŠIzadrogirani in se je-ejo, ker so jim droge uničile možgane, to je “izgubljena in zadrogirana leva-mafijska opcija, takšni nas vodijo v propad, zato smo pa tik pred njim. Podlost in sramota potem pa širokogobčno oglaša Tuerk in Kurčan, sram vaju naj bo, ker imate tako katastrofalno tolpa v vajinih vrstah, ker vidva jim dajete podržko in vzgled fuj in fej DROGIRANI IN ORGIRANI GARAŽNI LEVAKI !!!

 2. Ivan (janez) pravi

  Ne, ne, fantje moji, ne bo tako, kot ste zastavili anketo. To bi bilo prelahko! Veliko gnojnice bo priteklo iz te Patrie, ki pa bo končno počistila tudi nesnago orožarskih poslov, enih in drugih! Vsi, ki ste karkoli krivi, naj se vam tresejo hlače, čas je že, da jih tudi ponečedite, naj dobro končno premaga to želo zla, ki že od 88 let prejšnjega stoletja rovari po Sloveniji!

 3. mudo moreno pravi

  Včasih so se zbirali v gostilni Novak, na začetku Litijske ceste v Ljubljani.
  Svoj kvartir so imeli v sobi za šankom.
  Pa so pred 10 leti gostilno zaprli, in zdaj očitno v naravi razsajajo in po planinskih kočah kraval delajo.
  Saj ko so po vojni ljudi metali v jarke in brezna, so tudi bili pijani ko cure.
  Strinjam se Ivan(janez), veliko gnojnice bo priteklo iz te Patrie, in to očitno prav v gobce lanserjev afere. Nekaterim se vam očitno močno trese, pa ne sam gate, tudi glas in roke. Čas je za obisk zdravnika. Mogoče je Alzheimer.

 4. Nace pravi

  Tale Hrastar je na sliki tudi že precej nadeva. In potem iz takih alkoholnih druženj nastajajo najbolj zavržene afere. Pa kdaj bo ta gamad že končno odšla na smetišče zgodovine???

 5. anakonda pravi

  Isti so, kot nacisti. Narod učijo lepega vedenja, sami pa pijejo, kozlajo in še vse ostalo (dokler morejo).Vsi skupaj so neka pokvarjena banda.

 6. Petrovc pravi

  anakonda: kakorkoli, cenim tvoe razmisljanje, si storil napako! Nacisti niso bili NIKOLI tako zapiti, skurbani in zdrogirani hkratI
  Tu gre za POPOLNO declovecizacijo! Ko gledas te slike pijanih in pokozlanih zensk, ki se valjajo po tleh, v zrelih in starih letih, ko vidis mladce, ki jim je v obrnjenih oceh vidno, da so zdrogirani, ko gledas te pijano-zdrigirane-nesamozavedne zombije, ti je jsno, da so samo korak do tega, da bodo natepavali pse ali da bodo hotele, da jih psi natepavajo!

  Te slike so tako zalosten prikaz nase jare gospode, nasih krvosesev in valpetev, da clovek nima besed!

  Ti so razclovecili besedo clovek!

  SS general, ki je delal vhotelu Toplice, Roessner, je vecer pred bozicem 1941 vstoil v eno od restavracij na Bledu, kjer so domaci pijani fantje v najlepsih letih, razrajali in se predirali!
  Vstopil in mirno in trdo kriknil:
  “Sram vas bodi, na Bozic pijani, nasi antje pa pred Stalingradom umirajo za naso skupno Evropo!”
  Moja mati je bila poleg! Pa ne na strani pijancev!

  In kot cucki so se pobrali domov!
  Preroske besede! Upam, da jih boste razumeli!

 7. vedro pravi

  Ivan (janez), glede na to da delaš za udbo bi tvoje strašenje moralo pomeniti, da imaš prav. E, vidiš, pa nimaš, ne boš nas strašil, čeprav je to vaša kučanovska metoda. Pride dan obračuna in poračuna.

 8. mudo moreno pravi

  Ivan(janez) se je verjetno prepoznal na omenjenih fotografijah in to ga je močno užolastilo. Ni vedel namreč, da na fotkah ne izgleda tako lep kot takrat ko se pogleda v špegu in naredi sebi všečno grimaso.
  Naj ga potolažim: za UDB-ovca lepota ni merilo. Pomembno je , da si 100% njihov in da nimaš nobenih zadržkov pri izvrševanje naloge, ki ti je zaukazana.

 9. vedro pravi

  Meni je fino ob gledanji teh fotk – človek mimogrede spozna, da je kakšen znanec na fotki, ki je govoril, da je mesar, v resnici je pa udbovec. Sem si vse naložil iz udba.net, da se bom znal orientirati po državi…

 10. Petrovc pravi

  Ivan(Janez) : lepo te prosim, nataknil si si preveike hlace in obul ze shojene cevlje!
  Lepo se umiri!
  Sedaj bo sledila sodniska farsa, da bomo pridobili samo se nove somisljenike!
  Pa se lepo uvedite davke na premozenje in davke na bancne racune, pa naj bodo pozitivni ali negativni!
  Cakali smo enkrat 17 let, sedaj cakamo 3 leta, bomo pa se kako dobro leto!

  Ca in Bog delata za nas! Resnice ni mogoce niti ubiti, niti zakopati, niti prebarvati!
  Pa saj vse to ves!Samo hlace se ti tresejo, da v ta zasmrajen ribnik, Zlovenijo, ne spustimo ciste studencnice in scuk, ki vas bodo polovile, leni krapje!

 11. Petrovc pravi

  Ivan (Janez) pa se tole, ocitno je tudi ze vasa organizacija prestreljena z vomljivci, neverniki ali obupanci! Kako bi sicer take fotografije prisle na dan!
  Ko pa se centralna nadzorna enota sesuva, je konec sistema!
  Nekdo je to posnel namenoma in posnel je najelikatnejse!
  Pokazati naciji, kdo so elita!

 12. anakonda pravi

  @Petrovc, saj drži kar si rekel. Ta sedanja ponarejena udba je leglo vsega norega in razbohotenega. Je pa to Titova šola. On je že vedno rekel, da so komunisti nekaj posebnega. Samo to ni povedal, kaj je posebno. To so tudi taki tipi kot Rado in tale Ivan Janez, ki je v resnici Jovo Jovičevič.

 13. Petrovc pravi

  anakonda: moje mnenje se malo razlikuje! Pa ni nujno, da razmisljas enako!
  Precitaj si najbolj zarukno spletno stran na Slovenskem, to je “CASNIK.SI”!
  Zrukani clanki in se bolj zarukani komentatorji v lasti zarukanega urednistva!
  Tam bos nasel jedro RKC bedakov, ki mislijo, da so posveceni v poslednjo resnico in da so blagoslovljeni direktno v nebesa!
  In tam bos nasel samo eno: komunisti in nekomunisti!
  Komunisti gor, komunisti dol, komunisti levo, komunisti desno!

  Tu delam s Korejko, Rusi, Japonko, Kazahstanci, Kitajci,… pa obcasno klepetamo, pa jim obcasno kaj prevedem, kaj se pse v Evropi-Sloveniji, na spletnih straneh! In smejijo se! In ima me, da bi naredil analizo spletnih strani na Slovenskem! Kajti gledam:
  “Politikis.si, Vesti.si, Finance.si, Reporter.si, Demokracijo.si, Delo.si, Casnik.si, RTV.si,….” In vedno se smejijo, ko kaj precitam iz tega prosulega “casnika.si”!

  Mi moramo ven iz tega oznacevanja komunist-nekomunist!
  To nas delamajhne in to nas dela izven casa in dogajanja in to nas dela podobne tistim, ki so petdeset let nazaj delili Slovenijo po naivu, ne pa po delu!
  In ti jurisniki iz RKC in casnka.si, poznajo samo dve plati, nedifiniane komuniste (pametne) in svoje, umsko uboge vernike. Za njih se debata, ko ne morejo z argumenti, konca s kolom naziva”komunist”!

  Osebno, tudi, poznam kar precej bivsih komunistov, koncno sem bil komunist tudi jaz, pa so trdo na strani SDS in trdo hocejo spremenbe na bolje in spremenbe na posteno! In to od leta 1994!
  Upam, da se strinjas, mi mramo zbirati okoli sebe postene ljudi, ki mislijo in hocejo isto, ki so posteni in ki bomo skupaj izgradili novo drzavo!

  Ne v RU, ne na Kitajskem se tega ne gredo vec! In se samo smejijo te nebluzam v casnik.si!

  Midva pa misliva isto, hoceva domovino, kjer bo postenje, delo in pamet nadvladovala izprijenost in zivljenje od lazi!

  In tu imava problem!
  RKC, njena trobila in ljudje v njej so se odeli v svetniski plasc antikomunizma, ki ga tako in tako ni vec in mislijo, da so s tem izbrani in izvoljeni! Pri tem pa jim je Peterle samo se idol, ki jamci, da ne bo kapitalskih spremenb, kajti utapljajo se v grehu materialnega skupaj z tajkuni! Farizeji v hramu Oceta, ki trgujejo z novci in zlatom, namesto, da bi molili in se pokorili in pridigali resnico!

  Lociva ljudi, Slvence, ne po liniji, komunisti-antikomunisti, temvec po njih delu, posteni-neposteni!

 14. Petrovc pravi

  PRJATLI: SREDI TEGA TEDNA, TOCNO: 02.09., JE ZLOVENIJA DOZIVELA, TEHNICNO, BANKROT!
  Na ta dan smo ostali nemocni placevati obveze v tujini! Kredite!

  ZAPOMNITE SI TA DAN !!

 15. K@K pravi

  Cvetober slovenskih 007 !

 16. MEFISTO pravi

  Tale IVAN /JANEZ/ mora biti silno neuk in nesrečen človek.

  Vedno govori o rečeh, na katere so njegovi idelološki gospodarji že pozabili in vse narobe razume.

  Za ljudi, ki so zelo omejeni, je značilno, da imajo o lastni pameti visoko mnenje.

 17. milan pravi

  No, treba je dodati, da najboljših fotk Sovinih delavcev udba.net sploh ni objavila. Potem bi se pa res lahko kdo zgražal, kakšne agente imamo.

 18. slovenskega naroda sin pravi

  Sami pijančki in nesposobneži! In taki čuvajo varnost Slovenije! Sramota mednarodnih razsežnosti!!!!!!

 19. […] je pred časom na spletu objavljena galerija fotografij, na katerih je moč videti aktivne agente SOVE in nekdanje agente Udbe (!) na nekem skupnem (!!!) p…), še dodatno potrdila Gorenakov poudarek glede ohranitve vzorca delovanja te združbe vse do […]

 20. […] kmalu zatem, ko se je na spletu oz. na omenjeni spletni strani objavila galerija fotografij, na katerih je moč videti aktivne agente SOVE in nekdanje agente Udbe (!) na nekem skupnem (!!!) p…). Nedavni govor poslanca SDS Vinka Gorenaka v EU parlamentu pa je samo dokaz, da je kontinuiteta […]

 21. Števek pravi

  dr. Pečar eden od naših vodilnih varnostnih analitikov je večkrat omenjal da je za “politično državo smrtno nevarno če nihče ne nadzoruje nadzornikov”. SOVA, OVS in regulatorji morajo imeti kadre kateri obvladajo deontologijo poklica in spoštujejo temeljne norme etike poklica. Pijančevanje in podobni razvrati so bili znani med pripadniki SA enotah Roma Tretjega rajha. Usoda teh enot je bila tragična. Pri nas pa bi morali vrste SOVe in OVSA podmladiti ,strokovno usposobiti za profesionalno delo in postaviti pod strogi parlamentarni nadzor. Ko je g. Černač kot predsednik komisije za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami dajal poročilo praktično nobenega v dvorani ni bilo. Kaže na to da predstavniki ljudstva dovoljujejo “javašluk”-anrhijo za državo zelo pomembnih intitucij slovenske nacionalne varnosti.

 22. METULJČEK pravi

  TO SO SAME UDBO-PODGANE TI LEVAKI, KOMUNAJZARJI, TALIBANI SLOVENSKI, GOLAZEN POKVARJENA RDEČA ,MRHOVINA!

 23. jezus kristus(super star) pravi

  tale metuljček bi bil pa naj bolj srečen, če bi se še dalo kako grmado prižgat

 24. […] Kučan dobre ve, da je Janšo aretiral agent Službe državne varnosti ali Udbe Zvonko Hrastar, sicer mož tožilke Branke Zobec Hrastar, ki je napisala obtožni predlog-konstrukt v zadevi […]

 25. novi vlado pravi

  Bi se še dalo dobiti link do datoteke piknik.zip, sem zvedel, da je morda moj sorodnik tudi “nastopal”.

 26. Arnold CA Realtors pravi

  My spouse and I stumbled over here coming from a different page and thought I might as well check things
  out. I like what I see so i am just following you.

  Look forward to checking out your web page yet again.

 27. po pravi

  Even really compact business enterprise employs at least 1 computer.

  Borrower can consider the volume in the array of $100
  to $500 with uncomplicated fast loan til payday.

  My web blog … po

 28. payday loans pravi

  Hi, i feel that i noticed you visited my website thus i came to return the favor?.I am attempting to find issues to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your concepts!!

 29. www.maltakennelclub.org pravi

  Hi to every single one, it’s in fact a fastidious for me
  to visit this web page, it contains precious Information.

 30. Furthermore, my experience comes with identifying the competitive advantage to get a few different companies and crafting that
  advantage into a marketing strategy to develop start up business.

  So unless any organization completes the formalities and find the necessary certifications
  they could’t start their business. If you’re still with a
  loss, you are able to contact the customer care team either by email,
  live chat, or phone during standard west coast business hours.

  My blog post: http://guatemalaneverthesame10.blogspot.com/

 31. website design pravi

  As you may rightly know already, this field is highly competitive.

  A CSS3 refers to the technical stipulation of a layout.

  Then, as actually the content on pages will be the same, your website will get penalised
  for duplicate content.

 32. Gia xe Audi tt bao nhieu pravi

  If you are going for most excellent contents like I do, simply go to see this website everyday because it provides quality contents, thanks

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen