Severina sedaj kot nuna: zaradi starih porno posnetkov bi rada tožila Reporter Magazin?!

4

Zvezdnica Severina je nič kaj zvezdniško ponorela, ko je v Reporter Magazinu (gre za tedensko magazinsko edicijo Reporterja) prebrala zgodbo o svojem ljubezenskem življenju in znova zagledala posnetke svojega domačega seks filma. Od menedžerja Tomislava Popovića je menda celo zahtevala, naj proti Reporterju vloži odškodninsko tožbo, poroča spletna stran joj.si. 

Koga vse je ljubila hrvaška zvezdnica? Vas prav nič ne briga in če boste preveč rinili v njeno zasebno življenje, vas bo tožila.

Severini je bivanje v Sloveniji, kjer je bila po mnenju nekaterih ne najbolj posrečeno izbrana žirantka Eme, pokvarila zgodba v Reporter Magazinu. Največ pozornosti je bilo namenjene njenemu trenutnemu razmerju z Milanom Popovićem, enim najbogatejšim Srbom, s katerim zadnjih nekaj mesecev polnita tabloide od Ljubljane do Skopja.

Verjetno pa jo je najbolj zbodla objava pikantnosti njenega razmerja s hercegovskim poslovnežem Milanom Lučićem, zlasti razvpitih (in že neštetokrat objavljenih) posnetkov njunega seksa na jahti.

Vir: Reporter

Št. komentarjev: 4
 1. Dajana pravi

  To bi morala že zdavnaj narediti. OK, če ji oprostimo to, da so ti posnetki prišli ven… 🙁

  Proti primitivnosti na Balkanu se je pač treba boriti na sodišču. Drugače enostavno ne gre.

 2. mudo moreno pravi

  Njen pornič je vsekakor mnogo boljši kot katerikoli njen komad. Svaka ji čast!

 3. eva pravi

  Aja, zopet tožba in odškodnine…še svojo dušo bi prodali hudiču, da bi dobili denar za …za kaj že?!…sploh vedo, zakaj bi radi denar?!
  Na tej sliki je grozna in nejni proniči so grozni…fuj in fej…pokvarjenost neumna…

 4. magic bus pravi

  Pa kdo naj bi to gledal? Na svetovnem spletu je na desetine miljone takega materijala. In zdaj bi izmed miljonskih zadev gledal prav tole “šlager pjevačico”.
  Pa še ena kitica za pjevačico:
  Nasadživanje, nije meni što me ševe, bez konca i kraja,
  nego što od mene traže, da im nosim jaja. Najprej pa bo že pjevačica.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen