SDS po seji Sveta stranke: Dovolj nam je! Vaš medijski linč nas dela drugorazredne državljane!

5

Včeraj je Svet Slovenske demokratske stranke na svoji 8. seji, 11. marca 2011, soglasno sprejel naslednji javni poziv. Na Politikisu ga objavljamo v celoti:

“Slovenska demokratska stranka z veliko zaskrbljenostjo doživlja zaostrovanje političnega boja, ki ni usmerjen v iskanje čim boljših rešitev za izhod iz gospodarske, finančne in socialne krize, pač pa je usmerjen v skrbno načrtovan politični pogrom nad največjo opozicijsko stranko.

Očitno se razblinja afera Patria, zato smo priča novemu valu pritlehne diskreditacije političnega tekmeca z 20 let staro afero, v kateri vsa leta svoje oblasti niso uspeli najti nobenega dokaza za svoja podtikanja. Tokrat pa je cilj tudi diskreditacija slovenske osamosvojitve in tistih, ki so zanjo izpostavili svoja življenja in življenja svojih najbližjih.

Če je bil pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami glavni cilj sedanjih vladajočih sil namesto gospodarskega razvoja Slovenije, diskreditacija in rušenje Janše, potem se sedaj že napovedujejo novi predvolilni cilji, ki niso usmerjeni v vrnitev Slovenije med razvita evropska gospodarstva, ampak v diskreditacijo in očitno tudi likvidacije. Ne le Janše ampak celotne SDS; z lažmi, insinuacijami in diskreditacijami.

Iz slovenskega političnega prostora izginja vsakršna normalna strankarska pluralnost. Ni več dialoga, je le še en sam skrbno načrtovan medijski linč, ki nas predstavlja kot drugorazredne državljane.

V Sloveniji potrebujemo novo zavezništvo demokratov na levi in demokratov na desni. Demokratična prihodnost Slovenije je odvisna od tega, ali se bo novo zavezništvo uspelo zoperstaviti avanturistični, anarhistični in udbomafijski spregi, ki obvladuje dobršen del družbenih podsistemov in ki je Slovenijo pripeljala na rob propada.

Načrtovalcem in izvajalcem teh orkestriranih afer, laži in propagande, zato sporočamo: predaleč ste šli! Iz te gonje bo SDS s svojim predsednikom Janezom Janšo izšla še močnejša in odločnejša.”

Prvo izjavo presednika Sveta SDS Franceta Cukjatija si lahko pogledate na Politikis TV.

SDS je tistim, ki v zadnjih tednih zlivajo medijsko gnojnico po njih, poslala jasno sporočilo: iz te gonje bo SDS s svojim predsednikom Janezom Janšo izšla še močnejša in odločnejša.

Foto: arhiv Politikis

Št. komentarjev: 5
 1. Rado pravi

  SDS,
  je sistematično dražila in napadala vse živo. Vse institucije sistema, konkurenčne stranke itd.
  Zdaj ko so jo ujeli pri “umetelno sestavljenih dokumentih”, ter jih spomnili na temne lise pri transportih orožja,
  zdaj pa kalimerovsko jokajo o nekem drugorazredništvu.

  Kdor seje veter, žanje vihar, dragi moji!

 2. Franc pravi

  Rado že brani “tekovine revolucije”.

  Čudne so te “temne lise”, ko pa se nekdo zlaže, potem se laž razkrije. Še vse obtožbe Janše so se izkazale za laž.

 3. vlado77 pravi

  Rado – floskule – dokaži vsaj nekaj od tega. Sem že navadil – resnica je vedno obratna. Kar “rdeči” očitajo “desnim” velja za njih .

 4. feri pravi

  Se jim je sfižila bosanska afera, zato so sedaj angažirali celi levi agitrop za likvidacijo SDS in Janeza janše. Sporočamo vsem, da vam ne bo uspelo.

  http://www.youtube.com/watch?v=U6laSM5JrKo

 5. dejstva pravi

  Rado, daj povej kdo seje veter in vihar nihšče drug kot partijska mafija in ropa narod že 70 let na 25 letno podlago in politično mori drugače misleče, ali jih preko afer sodno preganja in obsoja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen