Ekskluzivno: Milan Kučan odobraval prodajo orožja Bosni za gotovino?

157

Naš progresivni spletni portal Politikis.si je pridobil dokumente, ki dodatno osvetljujejo trajnožarečo afero z orožjem.

Zaenkrat objavljamo zgolj tri izmed njih, ki pa so nedvoumni. Dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović celo lastnoročno sestavljal sezname orožja in streliva za potrebe bosanske vojske in jih pošiljal takratnemu predsedniku RS Milanu Kučanu. Tudi način plačila je lastnoročno zapisan: »Plačanje u gotovu u času isporuke«.

Predsednika predsedstva BiH lahko povsem razumemo, da je v težkem položaju iskal pomoč na vse strani. Ne velja pa to za slovenskega predsednika, kajti leta 1992, ko je potekalo trgovanje med Milanom Kučanom in Bosanskimi oblastmi, je v Sloveniji že veljala nova ustava, po kateri so bile vse pristojnosti pri prometu in tranzitu z orožjem v celoti v rokah obrambnega ministrstva in vlade. V naslednjih dneh bomo na našem portalu objavili  še več dokumentov, ki pojasnjujejo, zakaj so bili sodni postopki proti tihotapcem in ilegalnim prodajalcem orožja zaustavljeni ali sploh nikoli začeti ter zakaj slovenska postkomunistična elita vlaga tako velike napore, da bi namesto njih kriminalizirala in blatila tiste, ki so Sloveniji z oboroževanjem razorožene TO  zagotovili obrambno moč in varnost ter omogočili osamosvojitev.

Ekskluzivno objavljamo dokumente,  ki dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović lastnoročno sestavljal sezname orožja in streliva za potrebe bosanske vojske in jih pošiljal takratnemu predsedniku RS Milanu Kučanu. (foto: arhiv Politikis.si)

Klik na sliko za povečavo.

Št. komentarjev: 157
 1. Glasovir pravi

  Seveda!
  Zakaj pa ne pokažejo papirjev in ne ovadijo JJ že 20 let?
  Zato ker so papirji obremenilni za tiste, ki zlivajo gnojnico po njem, ker se ga tako neznansko bojijo. Bojijo se pa tudi teh in takih papirjev, ki bodo kmalu vsi javni. Končno! Da se bodo izdajalci slovenskega naroda in države srečali s svojimi svinjarijami in da bodo za to kaznovani. Kućkini sinovi!

 2. Ponarejen Kraševec pravi

  Za gotove pare ob prevzemu je bilo za Milančka ugodno: nobenih prič, gotove pare in 100 procentna sigurnost. Tako se to dela. Komunisti so se naučili goljufati, saj so vežbali 45 let.

 3. Atina pravi

  Me prav zanima, če bo sedaj to en teden na vseh slovenskih medijih glavna tema. Ali bodo pripravili Poglede Slovenije s kakšnim zakrinkanim, ki bo rekel, da on se pa spomni, ko so se nosile torbe na Erjavčevo v Kučanov kabinet? HA – HA Moje mnenje je, da te zadeve tudi omenili ne bodo.

 4. Demos pravi

  Seveda ne bodo. Boljševik so preveč pokvarjen.

 5. krneki pravi

  Čudno, tud JJ se ne spomni, da bi kaj o tem s Čengičem govoru oziroma sploh kdaj govoru. Kučan pa po papirju sodeč ni dvignu telefona (kar tud piše v papirju). Ta papir tu obremenjuje samo Janšo nažalost 🙂

 6. Atina pravi

  Krneki kolikor se jaz spomnim izjave Janše (upam, da jo imam dobro v spominu). Janša je izjavil, da je bil Čengič na Ministrstvu za obrambo kamor ga je napotil gospod Kučan. Tako da ne vem Krneki od kje ti izjava Janše, da Čengiča ni bilo na ministrstvu za obrambo. Janša je pa Čengiču rekel, da on lahko da orožje samo, če bosta državi sprejeli sporazum.

 7. krneki pravi

  Oprosti res je bil na ministrstvu sem malo pobrskal .

  Od aprila do oktobra 1992. godine Slovencima je plaćen dio isporučenog oružja i vojne opreme u iznosu od 1,2 miliona DEM. “U septembru 1992. godine sastali su ministar odbrane Janez Janša i ministar MUP-a BiH Jusuf Pušina, Bakir Alispahić, načelnik CSB-a Sarajevo, i Hasan Čengić, te Dragutin Mate. Na sastanku koji je trajao sat i po govorilo se o povratku helikoptera Bell i izmirivanju duga prema slovenačkom Ministarstvu odbrane. Na Čengićevo pitanje, koliko smo dužni, Janša je iz fascikle izvukao papir i rekao 3,1 milion DEM. Na Čengićevu primjedbu da je cifra prevelika, Janša je rekao da toliko košta roba isporučena BiH. Čengić je pristao platiti dug, ali je od Janše tražio da mu dostavi specifikaciju isporučene robe i fakture, što je Janša obećao učiniti u roku od sedam dana, ali nikada to nije uradio

 8. Banana pravi

  No, pa da vidimo kaj si bo sedaj Kučman izmislil za en izgovor. Čudno je nekako to, da se Kučan sedaj spet vrača na kraj bosanskega zločina.

 9. Demos pravi

  Kolikor je meni znano, Čengića Janša sploh ni sprejel, ker H. Č. ni bil akreditiran kot uradni predstavnik BiH.

 10. Desničar pravi

  Banda ciganska, resno!

  V tej državi, če si kučanovec lahko delaš kar ti paše. Mogli bi ga dati na POGLEDE SLOVENIJE!

 11. martin pravi

  Opozorilo! Marka Štrousa so odpustili z ministrstva za delo. Ne samo, ker se je ukvarjal s povojnimi grobišči, v ozadju je tudi njegova natančna in oidlična analiza Pahorjeve pokojninske reforme, ki je nateg ljudstva . oziroma, kako ljudem vse pobrati in jih osiromašiti. Pišite tudi o tem. Komunisti soi začeli s kadrovskimi likvidacijami!!!!!!

 12. modusvivendi pravi

  Res je Kučan nekam sumljivo tiho, pri t.i. medijskem atentatu z orožjem nad Janšo. T.i. mariborsko orožje je zagotovo velik misterij in tu je očitno Janša prekrižal načrte Kučanu pri njegovih sumljivih posli, saj vemo, da je potem kmalu zatem sledila t.i. afera Depala vas.
  Čas je, da se tudi Kučan začne odgovarjati na kakšna za njega neprijetna vprašanja.

 13. mudo moreno pravi

  Seveda se je trgovalo, Bosanci so na vrat na nos rabil orožje, čeprav so bili še nekaj mesecev prej v svoji legendarni Bosanski naivnosti prepričani, da se pri njih Slovenija in Hrvaška ne more ponoviti in so bili z izjemo Hercegovcev praktično goli-bosi. Saj morda tudi Kučan ni imel v mislih le profitov in jim je iskreno hotel pomagati. Vendar je to počel mimo obrambnega in notranjega ministrstva, počel je nekaj, za kar ni imel mandata, skratka šušmaril je nekaj posvoje, kot je bil navajen še iz starega sistema udbomafijskih poslov, ki ji je precej natančno razložil Niko Kavčič.. In ko mu je Janša stopil na prste, si je pridelal sovražnika do groba.Po človeški plati Kučana poskušam sicer razumeti, vendar pogrevanje teh 20 let starih jajc, obremenjujočih dokazov pa nobenih, sama nabijanja in govorice, to je pa mal tu mač za moj okus.

 14. hors pravi

  kar poglejte si Kučana, mar je podoben poštenemu človeku, jaz mu ne bi zaupal čiščenja čevljev.

 15. Hinko MUROVEC pravi

  Ja kolikor vidim je res pismo za Milana Kučana a gre le za prošnjo, da odobri – dopusti prodajo orožja ki je dogovorjena z Janezom Janšo. Očitno je Izetbegovič želel da vsaj seznani Kučana in ima njegovo odobritev – ki pomeni zagotovilo – saj Janši ni ravno verjel. Je pa iz tega razvidno jasno, da je trgovino vodil Janša. No če nimate bolj butastih bo za nekaj časa tudi ta za silo, le preveč se ne hvalit z temi otročarijami. Ali nimate nekoga, ki bi , če je že potrebno znal najti nekaj dejanskega. To dokazuje trgovanje Jamnše ne Kučana,žal revščina nesposobnih manipulatorjev bo treba še malo v šolo. LP

 16. Hinko MUROVEC pravi

  Če znate brati ???? Izetbegovič navaja : Prosim, da odobrite pošiljanje . Dogovorjeno med Janšo in Čengićem ter Šabićem. Kje je tu naveden dogovor z Kučanom ?? Ker je bil Kučan tudi vrhovni vojaški povelnik je pač Izetbegovič prosil njega za odobritev dogovora Ministra Janše in njegovih. Najbrž Izetbegovič ni ravno verjel Janši in pa dovoljenje za pošteno predajo pač da vrhovni povelnik.

  Kje pa imate tisto gotovinsko plačevanje Kučanu bi pa res rad videl . Ljudje pa Vam se že malo meša od same maščevalne zlobe in verjetno tudi malo strahu pred resnico.

 17. krneki pravi

  Pa še malo v razmislek: Če bi JJ imel papir s katerim je Kučan odobril prodajo orožja BIH bi ga JJ že zdavnaj privlekel na plani (AS v rokavu), tko pa mislim, da so spet samo natolcevanja.

 18. Atina pravi

  Hinko saj kolikor je meni znano in sem napisala Janša je Čengića pozval naj gre k Kučanu, ker mora najvišji slovenski vrh odobriti prodajo orožja. Zato je Izetbegović najbrž napisal pismo. S tem mislim je potrjeno, da Janša ni trgoval na svojo roko in za svoj žep, če bi bilo tako bi Janša rekel Čengiću dober jaz ti dam orožje ti pa prinesi polno torbo mark pa je orožje tvoje. Krneki a v primeru, ko je šlo za Janšo pa ni šlo za natolcevanje. Enake stvari je potrebno meriti z enakim metrom. Če si tudi takrat rekel, da gre za natolcevanje se ti že naprej opravičujem, če ne gre za hinavščino.

 19. Hinko MUROVEC pravi

  ANITA – ne bi posploševal.Tu gre za konkreten papir in vsebino na njem in nič več. Kaj je bilo, bi morda bilo itd. je pač orodje manipulantov ne pa dejstev.

  Dejstvo je : Janša – Čengić – Šabić so sklenili dogovor in Izetbegovič je kot pošten človek hotel potrditev poštenega posla – dovoljenje zanj od kolega predsednika Kučana.

  Kaj se je brez Kučanove privolitve – vedenja – dogajalo , ali se ni dogajalo ne sodi v to.

  Če hočeš nekoga dokumentirano deskreditirat potem moraš imeti dejansko verodostojen dokument. Kaj sploh je ta papir ???

  Nekak kratek dopis z podpisom Izetbegoviča. Konec. Amen.

  Kje je Kučanov podpis ??
  Kje je Kučanova odobritev ??
  Kje vidiš da je Janša pozval Čengića in je zato Izetbegovič pisal Kučanu ??

  Prej bi rekel, da Izetbegovič ni ravno verjel Janši in je zato iskal potrditev pri Kučanu. Sicer pa to dokazuje vpletenost Janše in treh gospodov iz BIH. O Kučanovi dejanski vpletenosti tu ni dokaza. Pismo lahko vsak pošlje vsakemu, kaj prejemnik naredi z njim pa je drugo, a o tem ni nobenega vidnega dokaza , mar ne draga gospoda. LP

 20. rexmundi pravi

  Pa kaj naj zadj mi navadni občan in volilci? Naj se zmenijo med sabo. Če je tukaj nekaj narobe je narobe to, da niso od zaslužka plačal davka. Tako kot vsak pošten palamudič, ki kaj šverca. Moraš nekaj dat, da je potem mir. Cionist so tudi pred kratkim zaplenil neko ladjo polno orožja za lageraše v koncentracijskem taborišč Gaza. Ga bodo cionist sedaj preprodal naprej. Jebiga, bodo od zaslužka kaj davka plačal? Le kater trgovc je naložil ladjo z starim orožjem iz Evrazije. Fant pa ne moreš tlele davčne goljufat, ne?

 21. Atina pravi

  Hinko kje imaš pa dokaz, da je Janša orožje prodajal za gotovino za svoj žep ali si ti takrat tudi protestiral proti takim objavam v medijih. Kje vidim, da je Janša pozval Čengića naj gre k Kučanu. To je Janša dejal , ko je prišlo do odkritja orožja na mariborskem letališču. Se vidi, ko je na tapeti Janša se verjame vsem, ki se skrivajo, spreminjajo izjave v rokah nimajo nobenih dokazov. Ko pa isto doleti Milana Kučana pa levi v zrak in kako si nek medi dovoli objaviti neke dokumente. Pa še nekaj v začetku članka piše, da so to prvi trije dokumenti, ki jih nameravajo objaviti. Če bo to res in bo iz tega jasno, da je to res kar pišejo bom rekla v zapor z njimi, če pa ne pa se morajo opravičiti tako kot bi se morali vsi tisti, ki Janšo že 17 obtožujejo, da se je omastil z denarjem od prodaje orožja. Ali si ti tudi sposoben tega.

 22. modusvivendi pravi

  Hinko, japajade. Janša je sam sebi zabil avtogol z razkritjem v MB. Prodajal je domnevno orožje Bosancem, pa sam sebe razkrinkal na letališču?
  Dajmo malo glavo uporabljati.
  In lepo prosim podpis Kučana bi rad. Nezakonito je prodajal orožje in ti bi rad papirje?! Kučan se ni imel kaj vmešavati oz. posredovati, ker za to ni imel pristojojnosti na podlagi ustave, zakonov.

 23. Vera pravi

  Kučan je bil dejansko zelo molčeč ob zadnjih napadih na Janšo v zvezi z orožarskimi biznisi. Kot da ima kaj za bregom in se noče brez potrebe izpostavljati. Upam, da bo sedaj vsi levi mediji začeli kričati, no, dajmo sedaj malo udariti še po Kučanu in razjasniti njegovo vlogo pri trgovanju z orožjem.

 24. brane pravi

  Ali ima politikis eksluzivo za objavo te novice? Zakaj drugi mediji ne povzemajo tega članka – medijska blokada? Upam, da nismo že v taki skrajnosti.

 25. Atina pravi

  Brane saj sem že na začetku rekla, da bomo videli koliko imamo medijske demokracije. Moje mnenje je nič. Jaz sem pregledala vse večje medijske portale in na nobenem niti besedice. Niti na Demokraciji niti na Reporterju, ki veljata za desna medija.

 26. ribon pravi

  Zdaj bi blo potrebno in to obvezno vprašat Mogetovega akviziterja, če mu “zadeva” s papirji v knjigi Kaj nam pa morejo štima. Ha ha ha. Se mi zdi, da bo tem kvazi levim osamosvojiteljem še močno žal, če se te fascikle ofna. Po moje bo Mogetov Rudi pokojnega Drnovška še enkrat rabu, da naj čez to zadevo da adakta. Ha ha!!!

 27. JOJ pravi

  Sej to, da je vpleten tudi Kučan, že dolgo tulim, sicer bi vse dokumente objavili, ne da samo nekaj obtožujejo in uporabljajo to temo pred volitvami!!

 28. bomber pravi

  Komunistična partija v Sloveniji je pred letom 1990 delovala po istih zakonitostih kot italijanska mafija. V tujini so ustanovili na desetine podjetij in z njihovo pomočjo ropali svoje ljubljeno delovno ljudstvo bolje rečeno čredo. Samoupravljalci smo material morali kupovati preko UDBO firm in to bistveno dražje kot na prostem trgu. Izvoz je moral iti preko teh posrednikov in zopet so reket spravili v žep. Ta sistem je ob osamosvojitvi ostal popolnoma nedotaknjen in bolj ali manj deluje še danes. Danes se pišejo razno razne bedarije o orožju na MB letališču. Mogoče testirajo javno mnenje, da ugotovijo kateri laži ljudje najbolj verjamejo. To je bilo orožje s katerim je trgovala udbomafija o tem ni nobenega dvoma. Pa tudi razpadajoči policijski čoln P111 je bil njihovo maslo. Kot večina vseh kraj in ropov v naši samostojni državi.

 29. negasrat pravi

  Bravo Dejan. Nočna mora se mora končati.

 30. ribon pravi

  Ja ljudje božji. Saj je Kavčič, novinarki Biziljevi v dokumentarcu sam povedal, kako so preko bančnih računov biznisiral za, zahodno in severno mejo. Pa ne boste rekl levaki, da se na teh računih leta 91-95 ni nič dogajal. Te račune je potrebno razkrinkat. Sam pol bo pa štala. Že zdej povem, da bo spet vsega Janez kriv.!!!

 31. murenček pravi

  Izjava Boljkovca (hrv.not.minister), da je bil o vsem obveščen na sestanku prisoten M. KUčan (Maverlin pri Črnomlju) očitno prihaja do veljave. Šlo je za dogovor glede orožja, na oddaji hrv. TV-Nedelja u 2.
  Mogoče pa nas čaka presenečenje in novi pisni dokazi, ki bodo potrdili te teze o vpletenosti MK. Jaz v njih verjamem! Bo še zanimivo!

 32. Matijas pravi

  Kučan bil si cought in the act. Sedaj se pa ne več v Murgljah skrivat in priti v dvorano Stožice povedat, kaj si imel pri trgovini z orožjem in kje je vsa ta gotovina, ki jo je skozi gonil tale Frangež v tistih svojih buklah.

 33. Franc pravi

  Zagovorniki Kučana in napadalci Janše ste pa res patetični.

  Dokument jasno dokazuje, da je bil Kučan 100% seznanjen, s tem, kaj se dogaja v Sloveniji.

  Tega, da bi Kučan dovolil Janši, da se okoristi, sam pa ne, pa res ne moremo verjeti.

  Počasi postaja jasno, zakaj so vse zašuštrali in poskušali vse zvaliti na Janšo.

 34. Hinko MUROVEC pravi

  Uboge ovce. V Sloveniji ni bilo, ni in nikoli ne bo možno o nobeni zadevi debatirat na podlagi dokumentov brez opredelitve čigav je kdo. Ljudje enostavno ne vidite dveh bistvenih stvari.

  Eno je dejstvo, da se o nečem v naprej definirano opredeli na podlagi imena in strani kateri to ime pripada.

  In drugo, da vsi vidijo kar hočejo videti in ne tisto kar je res narisano ali napisano.

  Ko ti dve komponenti Slovenske zaplankanosti daš skupaj – združiž dobiš večno obstoječo čredo ovc in telet pripravljenih za zabavo peščici razumnih a žal pokvarjenih ljudi, ki malo za zabavo malo za res veselo manipulirajo z tem tropom. Pred volitvami ali čim podobnim se to bedo malo podgreje da z mukanjem in blejanjem preglasi motor vlaka ki pelje v drugo smer za njihovimi hrbti.

  Ja genijalci, najbolj pomembno je da se vsaj še 50 let kregate in raziskujete nekaj kar peščica pametnih ve ves čas in tako dajete še več možnosti politikantom da Vam slečejo z itak gole riti še kožo.

  Ste kot babe pri vaškem koritu in to boste večno zato tudi v Sloveniji ni možno najti dobre alternative vladajoči eliti saj so vsi ki vedo zakaj imajo glavo na vratu zbrani tam in Vas veselo strižejo. Vi pa še naprej hodite na vaške in nevem kakšne zbore in poslušajte svoje župane, fajmoštre in gostilničarje ter 5 velikih kmetov. Ti Vam bodo dali prave usmeritve kot do sedaj.
  Svoje glave in slamo v njih pa pazite pred vlago da jo ne napade plesen.

  Pa za Boga milega , zbudite se ljudje ali imate res vsi z varikino oprane možgane da se vsak zdrahar lahko izživlja na Vaši neumnosti in naivnosti. LP

 35. ABC pravi

  Pričakovani bumerang. Saj veste, kdor drugemu jamo koplje … In tako je prav. Kaže, da se je na odru znašel pravi krivec. Pričakujem še preostale dokumente. Prav tako pričakujem frontalni kontranapad naslednikov udbovske mašinerije. Kaže, da bo meseca maja že marsikaj jasno. Čaka nas prava drama. Kaj boj – mesarsko klanje!

 36. Demos pravi

  Tovariš Hinko Murovec, to, kar pišete, velja ravno za tiste, ki so v zadnjih tednih objavljali razne špekulacije o trgovini z orožjem. In propaganda je učinkovala, dokler se ni pokazalo, da je preluknjana kot bohinjski sir. Ker so šli nosilci propagande pač predaleč.
  S tovariškimi pozdravi, D.

 37. APM pravi

  V slakovi oddaji, ki je razkrinkala Janšo glede prodaje orožja in kovanja dobičkov na račun države, so nastopali izključno govorci, ki so sodelovali pri procesih, ki so bremenili že v naprej obtoženega in inkriminiranega. Oddaja bi bila popolna, če bi v njej nastopil še Milan Kučan, kajti on bi lahko pojasnil, kakao je dajal udeleženim navodila, kako si je zamislil spleteke in lahko bi ocenil, kako so se posamezniki obnesli. Oddaja bi lahko izzvenela kot poziv predsdniku Tuerku, koga izmed navzočih še mora odlikovati, Kučan pa bi pred TV občinstvom pokazal, kako se je potrebno boriti proti državnim sovražnikom. Izkazal bi tudi skromnost, saj bi se jasno videlo, da je kot predsdnik države bil dejaven na področjih, ki jih kot predsednik ne bi rabil izvajati, jih pa je, ker se je boril za državo in svoj predsedniški položaj ter za vse tovariše in tovarišice, ki nas sedaj z vlakom pelejo v lepšo bodočnost.

 38. resni pravi

  Mogoče pa kaj malega,za malega?

 39. Ljudina pravi

  Komunist!

  SALVE

 40. ribon pravi

  APM, zelo zanimiv predlog, glede Kučana. Dejansko bi ga gospod Slak lahko povabi v “zakrite” Poglede SLO ali še bolše kar v Stožice na Jankovićevo povabilo. Ampak sem prepričan, da se to ne bo zgodilo. Tudi trditev Janeza Janše je zelo na mestu, ko pravi, kje so organi pregona, da lahko Mogetov Rudi in njegov akviziter ljudem s knjigo prodajata “verodostojne” dokumente o Janezovem kasiranju na miljone mark, celo več kot 100 mil., če ravno vsi vemo, da so dokumenti še kar pod oznako zaupno. Zato g. Hmurovec vse kar hočte prodajat drugim, definitivno to velja za vaše ovce in opravljive vaške babe.

 41. Simon pravi

  Naj mi nekdo pojasni zakaj mediji niso pisali o tej zadevi? Naj mi prosim nekdo razumno argumentira. Ko se je blatilo Janšo so celo oddaje delali, ko pa je obremenjujoče za levi klan , pa nič.

 42. martin pravi

  Simon, le zakaj drugi mediji ne piošejo o tem? Vprašaj Mar-keša na Delo, če se ni skril, ker mu je Požar raZKRIL STANOVANJSKO AFERO, ZARADI KATERE mAR-KEŠ TUDI PIKE NE BI MSEL VEČ NAPISATI V JAVNI MEDIJ, KAJ ŠELE BESEDO.
  Mediji in novinarji so pa menda tako samostojni, da pišejo, kar hočejo – še posebej, če jim je murgelčan boter še iz preteklosti. Beri: saftijeve udbovske bančno-finančne zgodbice.

 43. bomber pravi

  Prepričan sem, da med vodilnimi jugokomunisti ni bilo nobenega komunista, ampak le organizirani kriminalci-mafijci. Če je bil kakšen, ki je bil komunist po prepričanju so ga gotovo umorili. Tako je celo sam Kardelj dobil bratski šus v glavo na lovu. Tito je bil še najbolj podoben Gadafiju. Gotovo je imel premoženje v zahodnih bankah. Zakaj pa niso pustili Jovanko v tujino. Bojijo se, da ve šifro in bi lahko dvignila nakradeno bogastvo največjega sina naših narodov. Ostali “republiški” voditelji, lopov do lopova. Višja funkcija večji lopov in kriminalec.

 44. modusvivendi pravi

  Vsa zadeva bi se izkristalizirala, če ta vlada iz tistih dokumentov, ki bi pokazali na resnico umakne “zaupno”, kot je za to prosil Janša. Zakaj tega ne storijo, pa dobro vedo. Ker bi se potem to medijsko atentaštvo končalo in izkazalo bi se kdo laže. Tako pa lahko pisarijo neke svoj “zgodbe” in teorije zarote in dajejo bolane izjav, kako je Janša kriv celo za Srebrenico.

 45. s3 pravi

  Izetbegovič samo prosi, da odobri pošiljko, za katero sta se dogovorila Janša in Čengič, odobri.

 46. Jon pravi

  Mučan Kilan. Še vedno močan. Kilav pa prav tako.

 47. Simon pravi

  s3,
  ja, to je dokaz, da je za vse Kučan vedel oziroma vse korigiral.

 48. Rado pravi

  “Ekskluzivno: Milan Kučan odobraval prodajo orožja Bosni za gotovino?”

  Kakšna jajca nam prodajate? Kaj pa je lahko Kučan sploh odobraval? Saj je bil povsem brez ustavnih pristojnosti. On je sicer lahko rekel karkoli, a izvršna oblast se je lahko nanj tudi povsem požvižgala.

 49. Simon pravi

  Rado, seveda, Kučan ni nikoli imel nobene besede. Vsi so se požvižgali nanj. Kakšno razmišljanje…

 50. viking pravi

  Kučan je boter. In za botra se ve,kakšne pristojnosti ima. In ne ti tu meni,da ni imel ustavnih pristojnosti. WTF,v Jugi so imeli celo svoj tajni uradni list,jebalo se jim je za ustavo in uradne liste. Mafijci.

 51. magic bus pravi

  Kučan je boter. In med gojenjem paradajza ga bo zadela kap. Saj smo to videli v preroškem filmu Boter. Jebiga, vsi bomo na konc zagrizli travo. Mogoče še prej kot si lahko mislimo. Kako? Sedaj vidimo v Libiji, kako eni in drugi pobijajo civile. Pred tem jih je samo Gadafi. Civili nimamo šans.
  Jebiga, davke pa morate plačat, da vas bodo lahko pobijali gospodarji nemoteno naprej.

 52. vlatka pravi

  Imeli smo predcednike in ne predsednikov. Velja še danes.
  In to je to.

 53. vili100 pravi

  Vse se ve pri nas kako je bilo da je Kučan en veliki hujskač in pokvarjenec in vsi ki se družijo z njim. On je ravno dal razorožit TO.samo da se nebi mogli protistavit Miloševiču in da bi partija kraljevala naprej. Sram naj jih bo vse povrsti!!!

 54. Denktstdu pravi

  Ali ni bil ta gospod , ki se je dogovarjal o prodaji z g.Čengićem in Šabićem , neki Janez Janša , kateri pa sedaj trmasto trdi , da ne ve ničesar o prodaji orožja na jug ex Jugovine.( Mogoče pa obstaja še nekdo z istim imenom in obrazom . )
  Da imajo starejši ljudje demenco je nekako razumljivo , da jo ima pa človek v cvetu svojega življenja , je pa skoraj *nespodobno*.
  —————-…………….————-………….————
  RE-vili100.
  Kdo je največji hujskač pri nas , bi lahko pa dolgo debatirali .
  Po tvojem sodeč , so vsi tisti , ki ne odobravajo Janševe politike ,pokvarjenci .Torej počasi zopet prehajamo v enoumje , kot smo ga imeli pred osamosvojitvijo – vsi rumeni , vsi tapravi . Mar je to parola , katero ti zagovarjaš ?

 55. Mare pravi

  __________ zanimivo, Hrvati pa so našli dokument, kjer dokazujejo vpletenost Janše __________________________________ //45lines.blogspot.com/2011/03/dokument-o-jansinoj-prodaji-oruzja.html

 56. general pravi

  Kučman je bil in je siva eminenca komustične vladavine, ki v Sloveniji še kar traja. Bil je z vsem seznanjen, torej tudi z orožjem. Njegov problem edino je, ker počasi čas naplavlja dokumente, pričevanja in dokaze o njegovi nečedni preteklosti, ki se je začela še globoko v ranjki jugodomovini.

 57. MAŽO pravi

  Tako je to kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.Star Slovenski pregovor.ki pa so ga naši komunajzarji pozabili.Saj ni čudno,če niso v Mariboru nobenega obsodili,ko so našli TOLIKO OROŽJA,DA BI LAHKO CEV MARIBOR ODNESLO V ZRAK.Če so pa sodili naši neodvisni sodniki,ki iščejo napake pri preiskavi -ne pa pri BARABAH ,ki so vsi iz istega gnezda.Kučanovi sodniki ne bi nikoli obsodili policijskih specilcov, ker bi lahko na koncu ugotovili,da za vsem tem stoji NAJVEČJI KOM.SLO.MILAN KUČAN.

 58. mica pravi

  JANŠA pa je nedolžen car, izgleda da vas večino očara njegova – kaj že??? Ne morem verjketi , da so Slovenci tako naivni- vsa politika je gnila – ene najdejo druge pa ne vsi ostali pa so neumne gosi, ki jim verjamete .
  POŠTENI NE GREDO V POLITIKO !!!!!!!

 59. […] naših informacijah pa so Milana Kučana strašno zmotili dokumenti, ki jih je prejšnji tedej ekskluzivno objavil naš portal, in ki nedvoumno kažejo na to, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović celo […]

 60. peter pravi

  Bistvo vsega zla v Sloveniji je Kučan s svojimi lizuni (beri novinarji) stalno pruducira afere,ki peljejo državo v potop.Vsak naj ugotovi pri sebi kako se mu godi pod vlado,ki jo je on postavil. Tisti poki,ki pa jih Lucu napoveduje pa bi bilo dobro,da bi enkrat odnesli za vedno Kučana ,že naslednji dan bi nam bilo brez da kaj naredimo 20% boljše.

 61. MAŽO pravi

  Najlepše je takoj reči vsi politiki so enaki,ko vaše leve poštenjake dobijo z roko v MARMELADI.Takoj so vsi enaki.Če pa kdo drug,ki ni nujno,da je politik samo da ne premore rdeče knjižice – ukrade pri pregledi celih,bajnih,50 eu-ta pa je že večji goljuf kot vaš oo7 -Taler!!!!!!!!!!!!!

 62. […] smo z dokumenti,  ki dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović lastnoročno sestavljal sezname orožja in […]

 63. breza0 pravi

  Vsi vemo, da smo pomagali BIH in Hrvaški z orožjem a razlika od prodaje je šla v žep JJ

 64. Leiito pravi

  Ta zapis in “ekskluzivni dokumenti” je neumnost. V prvem listu Izetbegovič jasno zapiše, da je neuspešno poskušal Kučana dobiti na telefon (kar je nenavadno, da dva trgovca z orožjem še telefonskega stika ne moreta vzpostaviti), v nadaljevanju pa eksplicitno pove, da gre za orožje, o nakupu katerega sta se dogovarjala Čengič (Hasan, glavni logistik in organizator vseh nakupov za BiH in ArBiH) in Janša (Janez, tedaj obrambni minister).

  Izetbegovič se ni nikoli operativno ukvarjal z nabavo orožja, to je bila naloga Čengiča, Šahinpašiča in drugih in tudi v teh “ekskluzivnih dokumentih” se samo obrne na Kučana (s katerim se osebno poznata že leta), v upanju, da bo dobil osebno zagotovilo, da se bodo naši držali dogovora, in da ne bodo spet nenadni dvigi cen tik pred prevzemom robe itd.

  Nisem ne Janšist ne Kučanist, politika zame ni tekma, kjer bi moral izbrati moštvo, pravzaprav so mi vsi odveč, toda če že govorimo o tem, obtožbe o Milana Kučana trgovanju z orožjem ne zdržijo presoje zdrave logike.

  Pa saj si lahko vsak prebere dokumente, sploh prvo listino in si ustvari mnenje.

 65. ABC pravi

  Izetbegovič se ni nikoli operativno ukvarjal z nabavo orožja.

  Prosim pokažite ali imenujte dokument, ki potrjuje to tezo!

 66. Petrovc pravi

  No, ti trije dokumenti RES NE DOKAZUJEJO NIČ!!!!
  Streljanje v prazno!

 67. […] Klikni tukaj za original članek iz Politikis.si.  […]

 68. CZPNN pravi

  V malih stekleničkah se vedno hrani najhujši stup….

 69. To put it differently, take in at least 180 to 360 grams or about 6 to build
  muscle on low calorie diet 12 ounces of protein every day.
  The importance of having a workout schedule like the one
  above or any other physical fitness for that matter.

  Honestly, with all the build muscle on low calorie diet nutrient and
  energy-rich food you need. You’re not going to pound it
  in here, an area. That’s your Shortcut to Size program, on rest
  days.

 70. iii pravi

  a tistega gospodina janšo ste spregledali v dopisu?

 71. crash diets pravi

  We can change the varieties once we like, and it’s the best to choose those that are full of chlorophyll and dietary
  fibers. Work and other reasons can deprive you of your opportunity to own dinner
  in necessary time but when you want fat loss not to turn
  into torture it’s important to sacrifice, namely to watch out for an possibility to eat in this time interval.

  On the other hand, you’ll be able to consume 1,200-1,500 calories each day in 3-6
  meals and lose fat easily. Now choose some recipes that one
  could easily prepare so you always have healthy food available.

  There’s no need to cherry-pick sales, just pick the
  store with items you would like on sale.

 72. Franc pravi

  Kje je denar tovariš Kučan?

 73. mark pravi

  je pa tale vaš čaščeni MK res nesposoben gospodarstvenik?! Opravi najtežje delo, pokasira pa JJ. Pa še papirja v roki ni držal. Pa naj še kdo reče, da so stranje levice gospodarsko sposobne stranke.

 74. Stevek pravi

  Trgovino z orožjem je vodil Kučan preko takratnega polkovnika Zupana enako kot v zadevi Patrije. Bila je roba (orožje) in keš dolarji,marke in švicarski franki.Vse okoli JJ pa je čisti konstrukt. JJ je toliko pošten da je bil takrat naiven. Kučan kot politični lisjak se je zavedal da bo kot komunistični voditelj pogorel in rabil je denar za volilno kampanjo da je premagal Pučnika. JJ i Kacin sta bili zvezde osamosvojitve zato jih je Kučan skregal z afero oz. s konstruktom Depala vas. Konstrukta v obeh primerih je operacionaliziral in dejansko vodil Drago Kos. To je to. To je resnica.

 75. ex boyfriend guru guide pravi

  Ex Girlfriend Guru involves a step by step blueprint on what to do,
  say and how you can act anytime you eventually meet up with your ex boyfriend.

  my website … ex boyfriend guru guide

 76. It’s an amazing post for all the internet users; they will obtain advantage
  from it I am sure.

 77. http://www.daddacool.co.uk pravi

  No matter if some one searches for his necessary thing, therefore he/she wishes to be available that in
  detail, so that thing is maintained over here.

  My blog post … MIghty Raspberry Ketone Diets (http://www.daddacool.co.uk)

 78. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Feel free to visit my blog: Enduros Male ENhancement Reviews – directoriodemicros.blogspot.com.es,

 79. 3585;& pravi

  Though China celebrates their own New Year, some still celebrate December 31st just like the
  rest of Asia. Soft-sided is made from fabrics like
  canvas, nylon, polyester, etc, though some high end ones are also made from
  leather. The exterior of the watch looks like chrome,
  and there are black nickel and 24 karat gold accents.

  Feel free to surf to my web page; &3585;&3619;ะเป๋าเดินทาง

 80. Jeanett pravi

  Quality articles or reviews is the crucial to be a focus for the viewers to pay a quick visit the web page, that’s what
  this web page is providing.

  my web site – Martial Arts Houston (Jeanett)

 81. It is a fact that women are very self-conscious about
  how they appear in front of their friends or colleagues.
  You want to make use of everything out there when the time comes to ensure that you’re choosing the best eye doctor for the job.
  You’re on the road to success when you realize that failure is only
  a detour.

  My web site :: eyecare and eyewear greenpoint

 82. gtasanandreasmobilehack pravi

  Thanks for your personal marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you could be a great author.
  I will ensure that I bookmark your blog and will come back someday.
  I want to encourage you to continue your great posts, have a nice holiday
  weekend!

 83. Compared to reciprocal linking, one-way linking involves
  a number of techniques without having to exchange links between websites.
  What accounts for those websites that purportedly use SEO but
  couldn’t seem to achieve high page rankings. one of
  them which is updated daily and the other once a month and allowing you to
  get the most fresh data.

 84. Yolo Boost energy pravi

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice,
  keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many thanks

  Feel free to surf to my web page; Yolo Boost energy

 85. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put
  the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  Here is my web blog :: herbal testosterone supplements

 86. weight loss pravi

  Very good post. I definitely love this site.
  Continue the good work!

  Here is my website :: weight loss

 87. hcg weight Loss one month pravi

  The main function of the HCG hormone is to protect the
  fetus. Regular intake of these drops doesn’t make a lot of change in your lifestyle.
  For you to avoid these side effects, it is necessary to take supplements,
  such as those recommended by Dr.

  Visit my homepage :: hcg weight Loss one month

 88. omg fake tan pravi

  Tanning salons have high tech machines that will evenly spray the
  solution onto your entire body. You can then browse through the results until you find
  a salon that provides the service or services you require.
  In this type, you just fix this particular machine within your shower, and then you enter inside as white-colored and omit as bronze.
  If a spray tan is done correctly, your tan will get a natural look and your pale winter skin will get summer colors.
  If this is the case then it is a good idea to go through some of the
  main points regarding spray tanning. If you don’t you could look less brown and more yellow.
  To steer clear of this additional cost and also trouble, you can buy your
  very own spray machines, so that you could tan your skin layer in the
  comfort spot. In addition, there is the possibility of darker splotches
  where dry skin tends to form such as on the fingers, toes, elbows and knees.

  Care should be taken while applying the spray to ensure that it does not fall on your hands and
  feet because you can get a white vein like look due to the presence of excess wrinkles and creases
  in these areas. For a superior spray tan, the
  Paul Labrecque spa in the Reebok sports club at 160
  Columbus avenue offers an amazing airbrushed tan that only takes a half hour.

  my web-site – omg fake tan

 89. The character system contains a premium map and gives you the freedom to
  play any way you want to play. However Assassins Creed Revelations (ACR) PC is not without game-breaking issues as
  with any PC release, and here’s where we can help. The time has changed and
  with the time the likes for gifts has also change.

  my homepage: Assassin’s Creed Memories Hack

 90. Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
  Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such information much.
  I was seeking this certain information for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 91. e-liquid Ingredients pravi

  I like looking through an article that will make people think.

  Also, many thanks for permitting me to comment!

 92. Really when someone doesn’t understand afterward its up to other viewers that they will
  assist, so here it takes place.

 93. Power IGF review pravi

  Hurrah, that’s what I was looking for, what a material!
  present here at this web site, thanks admin of this web site.

  Feel free to visit my page; Power IGF review

 94. nfl iphone 5 case pravi

  nfl iphone 5 case
  Hey would you mind letting me know which web host you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say
  this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a
  good web hosting provider at a honest price? Thanks, I appreciate
  it!

 95. I think this is among the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The website style
  is great, the articles is really excellent : D.
  Good job, cheers

 96. Woah! I’m really digging the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between usability and appearance.
  I must say that you’ve done a superb job with this.

  In addition, the blog loads very fast for me on Internet explorer.
  Exceptional Blog!

 97. I like the valuable info you provide in your articles.
  I will bookmark your weblog and test again right here frequently.
  I’m moderately sure I’ll be informed plenty of
  new stuff right here! Best of luck for the following!

  Feel free to surf to my web-site: best natural male enhancement products

 98. Vaporizer pravi

  Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks, However I
  am experiencing issues with your RSS. I don’t
  understand the reason why I am unable to join it. Is there anybody getting the same
  RSS issues? Anybody who knows the solution can you kindly respond?
  Thanks!!

 99. Stardom Hollywood Cheats pravi

  I believe that is one of the most important info for me. And i am happy reading your article.
  But wanna commentary on few general things, The web site taste
  is great, the articles is really great : D. Excellent activity, cheers

  my web page – Stardom Hollywood Cheats

 100. If you want to get a good deal from this article then you
  have to apply these techniques to your won weblog.

  For a wonderful response please visit this site how to raise testosterone
  (http://www.fero-x.de/index.php?mod=users&action=view&id=5147)

 101. Twitter.com pravi

  Right here is the perfect blog for anyone who hopes to
  find out about this topic. You realize a whole lot its almost tough to argue with you (not
  that I personally will need to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject which has been discussed
  for decades. Wonderful stuff, just great!

  My page right mattress (Twitter.com)

 102. Everything Android pravi

  I got this web page fromm my buddy who told me oon thee topic off
  this web page and now this time I am visiting this site aand reading very informative content at this time.

 103. viagra pravi

  I am really enjoying the theme/design of your site.
  Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A small number of my blog readers have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.

  Do you have any ideas to help fix this problem?

 104. paintball shop pravi

  If you want to build teamwork, you will definitely want to
  practice together, of course. So, strap on all your paintball gear and load up those paintball guns!
  If” scenarios, and more, work on defensive and offensive strategies, code words, “what-.
  Study from the opposition along with your individual teammates.
  Carefully observe other paintball players to develop new and
  succeeding approaches for long term games. Does the opposing group speak
  a lot more than your staff does? Can they appear to be more
  arranged? Paying attention to the way your competitors
  work together may help enhance your team’s functionality.

  Take a look at your opponents paintball gear and see if
  your team is lacking in that area. This can greatly effect your game play

  Feel free to visit my web blog … paintball shop

 105. Hi, I would like to subscribe for this weblog to get latest updates, therefore where can i do it
  please assist.

 106. This post is truly a good one it helps new net people, who are wishing in favor of blogging.

  Feel free to surf to my website – best carpet cleaning company Victoria BC

 107. thoracic system pravi

  Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this paragraph
  i thought i could also make comment due to this good article.

  My homepage … thoracic system

 108. organic skin care products pravi

  Pretty! This has been an incredibly wonderful post.
  Many thanks for supplying this info.

  For an incredible detailed explanation please jump over to this
  website organic skin care products

 109. mp3 download pravi

  I’m truly enjoying the design and layout of your website.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to
  come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  Fantastic work!

 110. Fantastic goods from you, man. I have take note your stuff previous to and you are just too excellent.
  I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating
  and the best way during which you say it.
  You are making it entertaining and you still take care of to keep it sensible.
  I can’t wait to read much more from you. This is really a terrific site.

  Here is my web blog: visual impact muscle building

 111. unclebuck pravi

  Good post. I definitely love this website. Continue the
  good work!

 112. annonces rencontre pravi

  Tremendous things here. I am very satisfied to see your post.
  Thank you a lot and I’m looking ahead to touch you.
  Will you please drop me a e-mail?

  annonces rencontre

 113. My partner and I stumbled over here different web address and thought I might check things out.
  I like what I see so now i am following you. Look forward to
  looking at your web page for a second time.

  Visit my web site order Ultra Ketone System (http://refugiaxx.wordpress.com)

 114. castle plus pravi

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup.
  Do you have any solutions to protect against hackers?

 115. It’s hard to find educated people on this topic, but you sound like you know what
  you’re talking about! Thanks

  My web-site – Best professional Carpet Cleaning service

 116. Jerold pravi

  you’re actually a just right webmaster. The site loading pace is incredible.
  It seems that you are doing any unique trick.
  In addition, The contents are masterwork. you’ve done a great job on this
  topic!

 117. decor furnishings pravi

  The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it
  with someone!

 118. learning pravi

  I’ll right away grab your rss feed as I can’t in finding your email subscription hyperlink or newsletter
  service. Do you have any? Kindly let me understand so that I may just subscribe.
  Thanks.

 119. vitalita derma Review pravi

  Hey there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?

  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard
  on. Any recommendations?

 120. Kandi pravi

  Hi! I know this is somewhat off-topic but I hhad to ask.
  Does managing a well-established blog like yours
  take a lazrge amount of work? I’m brand new to blogging however I do wrie in my diary everyday.

  I’d like to staart a blog so I can share my experience and feelings online.
  Please let me know if you have any suggestions or tups for brand new aspiring bloggers.

  Thankyou!

  my blog post; lawyer for caar accident no insurance (Kandi)

 121. abned pravi

  Appreciating the time and effort you put into
  your blog and in depth information you provide.
  It’s awesome to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same out of date rehashed material.
  Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  my blog – abned

 122. Janelle pravi

  Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice methods and we are looking to exchange techniques with
  others, please shoot me an email if interested.

 123. Shilajit pravi

  You should bbe a part of a contest for onee of thhe highest
  quality blogs on the internet. I wilpl highly recommend
  this website!

  Visit my page :: Shilajit

 124. Ray pravi

  I just like the valuable information you supply to your articles.

  I will bookmark your blog and take a look at once more here regularly.
  I am moderately sure I’ll be informed plenty of new stuff proper right
  here! Good luck for the next!

 125. Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 126. www.infusionart.co.uk pravi

  If some one wishes expert view concerning blogging and site-building afterward i propose him/her to pay a visit this webpage, Keep up the good work.

 127. guarantee pravi

  Hi every one, here every one is sharing such knowledge, thus it’s nice to read this weblog, and I used
  to go to see this web site all the time.

 128. srečko pravi

  Kot pravi Leiito – priloženi dokumenti V NOBENEM PRIMERU NE POTRJUJEJO,da bi Kučan trgoval z orožjem – zlasti pa ne,da je šlo za kakšno gotovino,ki naj bi jo sprejel.
  Konstrukt,kakršne SDS-ova propagandistična mašinerija proizvaja zdaj že serijsko – računajoč na to,da so vsi bralci bebavi kot oni in,da bodo “razumeli” napisano tako,kot jim avtorji sugerirajo.

 129. web developement company pravi

  I have learn some just right stuff here. Certainly price bookmarking foor revisiting.
  I surprise how so much effort you set to mawke oone of these excellent informative site.

  my web blog web developement company

 130. MAMA pravi

  KERE OPICE STE SDS

  Sloveniji Delam Sramoto

  Pol pa ko vrli Kalohichi ugotovi, da je brcnil v temo s tole svojo EKSLUZIVO politikis dobi napad vsiljivcev iz interneta…v anglescini..tko da bi lahko brezzobe ostarele ovce (volilno telo sds-a) misilile, da je tudi vesoljna mednarodna javnost seznanjena s kvazi EKSKLUZIVNIMI dokumenti

  Ker idiot si ti Kalohichi …sej ne morem verjet

  hahahahahHAHAHAHAHAHhahahahaha

 131. Lol pravi

  I pay a visit each day some web sites and
  blogs to read articles, except this weblog
  offers feature based content.

 132. zija fitness pravi

  Hi there mates, its great paragraph regarding educationand entirely defined, keep it up
  all the time.

 133. testinatemen pravi

  Hey very cool website!! Man .. Beautiful .. Amazing ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds also? I’m glad to search
  out numerous useful information here within the post, we
  want develop extra techniques in this regard, thanks
  for sharing. . . . . .

 134. glock back plate pravi

  Woah! I’m really digging the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s
  hard to get that “perfect balance” between user friendliness and
  visual appearance. I must say you have done a fantastic job
  with this. In addition, the blog loads very fast for me on Firefox.
  Excellent Blog!

 135. Above all, don’t get your machine recommendations from the individual trying to sell you the machine.

 136. fei pravi

  如果沒有意外在“規劃”中,涉及的房地產項目就有豪斯美郡、將軍一品、將軍花園、海誕豪郡、白馬新城等五個另一種可能是,白馬鎮政府把這些貸款用到了無法支撐高融資成本的項目上,然后依靠不斷重復這樣的融資操作,以窟窿補窟窿兩種可能性,都可能讓政府不斷重復“招商——貸款——為政府所用”的模式。1927年的一天,他在一條繁華街道的十字路口等待綠燈信號,當他看到綠燈亮起正要通過時,一輛汽車幾乎擦著他的身體疾馳而過,受到驚嚇的胡汝鼎開始思考如何才能解決紅綠燈之間切換預警的問題經過一番深思熟慮,胡汝鼎巧妙的想到了在紅、綠燈之間加入一個黃色的信號燈,并按照從上至下紅、黃、綠的順序進行排列,以提醒人們信號燈即將切換,

 137. blog pravi

  他們這樣解釋當天的事件數據庫被規范化后,減少了數據冗余,數據量變小,數據行變窄。這樣DB2的每一頁可以包括更多行,那么每一區里的數據量更多,從而加速表的掃描,改進了單個表的查詢性能。這樣操作收益曲線不論正負,均是緩慢運行的。效益不是市場中最好、最高的,但卻很少被淘汰放棄該放棄的,把握能把握的;不在自己能力范圍內的就放棄,只重點把握自己能夠把握的部分行情。所有人都是沖老邦來的,提起他,大家都說“好人”可惜,老邦看不到了。盡管他的葬禮如此盛大,在運河邊上的這個小村莊實屬罕見。宋以后,各項工藝更加復雜精細,并出現了金銀與漆、木器合壁的產品。定陵所出編金絲嵌珠寶龍、鳳冠,更屬稀世之珍故宮博物院收藏的大

 138. whis pravi

  山陰腰寨煤礦”今醫家者流,皆執叔和三焦無狀空有名以自信,不聞有此說,故錄之,予謂此論可補諸醫書之缺江督曾公(國藩)奏武職各員大銜借補小缺,前經奏準,嗣經部駁。碰巧遇上一位看上去尚算憨厚的tuktuk小哥,一路殺價硬生生地把人家從8刀看到4刀。沾沾自喜地想著砍價成功撈到便宜了,結果后來幾天才發現,并不是我們砍價的功夫有多高深,只是這里的人們開價開得多不厚道而已TUKTUK車出了機場,沿著第六公路一路奔跑,兩旁全是平房略顯荒涼。5月23日,習近平總書記來到中國商飛設計研發中心,他走進綜合試驗大廳,登上自主研制的C919大型客機展示樣機,坐在駕駛艙主駕駛的座位上,了解速度表、高度表、航跡圖等有關儀器

 139. fei pravi

  信守那份對愛的承諾不僅在哈佛,他還在兒子的母校德雷克塞爾大學用英文講話。江展現英語的高光時刻是在2001年在上海,他用英語主持了APEC第9次領導人非正式會議對話會,并用英語宣讀了《2001年APEC領導人宣言》,會上他與布什講英語,與普京講俄語,與小泉講日語,游刃有余同時他的英文書法也寫的不錯,字體應該是chancery ltalic英文閱讀方面,江訂閱了幾份英文報紙,其中之一是《華盛頓郵報》。在美國的伊利諾伊州的實踐項目令人印象深刻:當道歉不再承擔法律意義,它在解決爭端時反而起到了極大的作用從另一個角度來說,至少在許多西方文化里,解決爭端的第一條就是道歉。特別能夠有助于撬動社會的資本,來參

 140. chang pravi

  如果箱量超過許諾攻者非以禁暴除害也,欲以侵地廣壤也。是故至于伏尸流血,相支以日,而霸王之功不世出者,自為之故也。夫為地戰者不能成其王,為身戰者不能立其功。老奶奶看見哪個孩子淘氣了,推開誰家的門罵一句就走。各家上班的時候,都會把家門鑰匙交給小屋奶奶來看管,中午的時候她會主動幫著每家每戶換煤球續爐火老張和鄰院的幾個孩子沒事就會到小屋里集合,一邊聽收音機,一邊幫老奶奶糊紙盒。初創期的公司少有出身即高大上的,無論是公司知名度、辦公環境,還是工資福利待遇,都難以跟成熟型的品牌公司抗衡。“春分而登天,秋分而潛淵”指作為天象的蒼龍七宿,在春分初昏時出現在東方地平線上,在秋分初昏時在西方地平線上逐漸落下。藥材

 141. chang pravi

  性交后的疲勞是十分嚴重的但紙尿褲還是到大賣場去買比較便宜。因為大賣場經常會搞促銷活動5、 如何選擇奶瓶奶嘴?目前市面上奶瓶的材料主要有玻璃和塑料兩種,玻璃奶瓶材料的穩定性好,但易碎,冷天沖奶粉容易發生爆裂。說好的推廣全都是敷衍了事,就在愛逛街上面發發就完了,更令人氣氛的是,我把寶貝鏈接換了,他還把我第一次發的鏈接發給我,要不是我又去看了下,不知道又要被忽悠到何時,關鍵是還把別人的推廣登記表發給我了。黃賓虹的祖上也是書香門第,明清以來,黃氏家族尚有不少文人和畫家,從祖黃碧峰就善音律、丹青,在歙縣潭渡村七里頭山麓圣僧庵里就有他畫的佛像壁畫。即等而下之,鳥獸草木之微,亦莫不與圣人同此一氣、同此一理。

 142. djqd pravi

  我們這里有什么呢因為08年地震,我們家大狗沒有地方去了,因為我們住的是帳篷,小狗已經跟到我們住帳篷了,就不能再弄個大狗,別人也會有意見的。這的確是不可多得的辛亥革命歷史資料展覽!據羅林虎介紹,他還有上千幅歷史照片沒來得及布置,今后將一一擺放在展覽館中央。黃毅瑜曾表示,電視拍攝是速度感的訓練,但最終還是要和時間妥協。相較之下,電影涵蓋的范圍較廣泛,可以嘗試更多實驗性元素,在剪接臺上常會發現許多驚喜此次,兩個人再次接受挑戰,接手經典恐怖電影的重拍工作。“走出去才有大發展。”伴隨著國際化拓展號角,中興通訊路由器產品正帶著一個民族產業的驕傲,用科技不斷改變溝通的距離。2011年4月25日,舊宮南小街一

 143. rmqk pravi

  他們喜歡美食在過去,人們認為像醫生、律師、牙醫、會計師等專業人員都不是具有創業技能的、富有冒險精神或有市場導向觀念的人。第三階段應加強督導、檢查,加強交警執法力度,嚴格交通執法,確保交通法規的嚴肅性,使人們自覺遵守交通法則。例如著名的《忍者在美國》(Enter the Ninja)系列,就是以身懷忍術的美國人自己的復仇故事。要在社會上引起震動,表明我們的堅決態度和信心謝謝您的提問。我自己過去也一直關心這個問題。去年在清華畢業生典禮上,我專門稱贊了清華學生維護PX詞條,這樣一個堅持科學真理的精神,大家應該關注到了。同樣請注意安全,用手指拿食物比較容易被誤傷,把食物攤在你的手心里比較安全些如果遇到

 144. blog pravi

  甚至當作牛矢馬溺12月12日上午,北京飄起了今冬的第二場大雪,在鐵道部信訪辦,程耀萱和她的同伴們得到了鐵道部相關人士的以下答復:(1)(京沈)高鐵沒有開工實施;(2)現在是可行性研究階段;(3)開工必須得到沿線居民的同意程耀萱是北京“國美第一城”小區的居民,也是抗議京沈高鐵穿越密集居民小區行動的代表之一。上海方向 上海長江隧道上海長江大橋崇啟大橋啟東南出口下(圓陀角風景區、黃金海灘景區、盈康農莊、江天休閑園等)前段時間給我的郵件里說,現在身上花的差不多只有5、6000美元了,準 備開個小公司,看看能不能往國內倒騰點東東,做最后一搏。張晉如今的珍惜,也來自《一代宗師》之前曾經低谷很久的自己。其實

 145. ohcv pravi

  然后建議報案人孝和睿皇后(1776年—1850年),鈕祜祿氏,滿洲鑲黃旗人,禮部尚書恭阿拉之女。嘉慶帝第二任皇后。事仁宗潛邸,為側福晉。嘉慶帝即位,封貴妃。孝淑睿皇后逝世后,先封皇貴妃。嘉慶六年,冊為皇后。道光帝登基后,尊為皇太后,居壽康宮。道光二十九年逝世,葬清西陵之昌西陵。兩子:綿愷、綿忻。女一,早逝雖然她身處皇宮內院,但興亡的勢頭已如一把利劍穿過了厚厚的宮墻,紫禁城再也不能把動亂擋在宮闕之外;萬里波濤的大洋,也不可能成為阻擋西洋艦炮的屏障,內憂外患接踵而至……最終,像一頭巨鯨沖出海面。落下時,劇烈震蕩,搖晃擺幅達20度。幸運的是,由于姿態控制得當,潛艇避免了傾覆危險像這樣的生死考驗,37

 146. android lollipop pravi

  However, when the user decides to install an alternative to a default app, the Android phone will let you make a decision through a popup screen. MIUI is, in fact, almost as famous as android and has about 150,000,000+
  million users and that number will surely grow in the coming years.

  5GHz), backed by 3GB RAM, 32GB native storage and up
  to 128GB external storage available through the micro – SD.

 147. www.drawphotos.com pravi

  If you are going for best contents like myself, just go to
  see this web page all the time as it provides quality contents, thanks

 148. oxygen bags uk pravi

  The Mylar® foil bags which might be used for long-time period meals storage were originally designed for exporting Macadamia nuts in bulk.

 149. agaio hack bot pravi

  If people have actually less things and so they desire
  to get faster, the dual dimensions hack device will come in handy.

 150. cute nail pravi

  Good information. Lucky me I came across your website
  by accident (stumbleupon). I have saved it for later!

 151. The booth can get very busy, in a short time……and with probably a lot
  of intoxicated visitors shall be floating about.

 152. tours of italy and france pravi

  In 845, Tours repulsed the primary attack of the Viking chief Hasting ( Haesten ).
  In 850, the Vikings settled at the mouths of the Seine and the Loire.

 153. tinca pravi

  Kaj se zopet kregate med sabo , oba spraviti skupaj pa naj povesta kdo je kasiral denar od orožja …

 154. audi q5 car magazine review pravi

  Offer that is nice!

 155. weight loss surgery cost pravi

  Because of this of the motivational studies conducted by Oettingen,
  study revealed that the many successful technique for improving
  weight loss drive is what’s called the consider that
  was increase.

 156. Scotty pravi

  Great post.

 157. jonge meiden webcamsex pravi

  Game variation is fair and includes a lineup of a lot of the standard video games on immediately’s
  poker sites.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen