Zdaj je že jasno: začela se je sveta vojna medijev proti Janezu Janši, Delo – ponarejevalec, Dnevnik – goljuf, Večer – prejemnik podkupnine

45

Po včerajšnji celodnevni ataki Dela in “dokazovanju”, da sta SDS in Janez Janša ponaredila oz. priredila enega izmed korpusa dokumentov, ki dokazujejo, da je bil predsednik države res obveščen o velikovških dogodkih, se je medijski gonji proti Janši z velikim veseljem pridružil tudi Dnevnikov kolumnist Vlado Miheljak, ki je Janšo kar s prve označil za “lažnivca in manipulatorja”, ter pozval medije, da naj bodo “verodostojni”, ter zahteval enak medijski tretma do Janše kot je to bilo v primeru Gregorja Golobiča, ko je slednji zamolčal svoj delež v Ultri. Smešno, Miheljak enači dve neprimerljivi stvari in meša jabolke in hruške. Golobič je dejansko pred vso slovensko javnostjo skrival svoje kapitalske naložbe (te ga delajo za najbogatejšega slovenskega politika) v skupini Ultra, ki bi jih po zakonu moral razkriti javnosti in pristojnim organom, Janša pa prav nič ne skriva in ne laže, še najmanj ne nekih tajkunskih variant.

No, sedaj je v bistvu že jasno, da nihče v zvezi s prezentiranimi dokumenti iz državnega arhiva ni ničesar ponaredil (čisto vsi dokumenti objavljeni na spletni strani SDS so pristni in prihajajo iz Arhiva RS), Janša pa je včeraj za nacionalkine Odmeve povedal, da dopušča možnost, da je bil vrstni red objavljenih dokumentov drugačen, vsekakor pa noben dokument ni bil ponarejen.

Gremo dalje z medijsko atako; Dnevnik danes z mastnim naslovom sporoča, da Janez Janša ne prizna goljufije (kakšne goljufije?), ter da Delo in Dnevnik primerja s padlimi režimi v Egiptu. Tudi Večer je pristal svoj štajerski lonček in neverjetno – začel bluziti o letu 1991 in o času, ko je bil Janez Janša obrambni minister. Večer danes v tiskani izdaji tako povzema knjigo nekega avstrijskega preiskovalnega novinarja, ki je bojda ugotovil, da je Janša za vsako ladjo z orožjem, ki je priplula v koprsko luko, prejel 250.000 dolarjev podkupnine. Janša je takšne neumnosti že zanikal.

Mimogrede, SDS je včeraj pozno popoldne  na svoji spletni trani objavila še krajši tekst z naslovom Stara navada je železna srajca:  

Šokantno je, da dvajset let po osamosvojitvi Slovenije nosilci politične oblasti znova pozivajo k represiji in linču političnih nasprotnikov.

Današnje grožnje predsednika RS Danila Türka in poslanca SD Mirana Potrča, ki je bil eden od najpomembnejših oblastnikov v času množičnega uničevanja arhivov, samo potrjujejo njihov strah pred resnico. 

Šokantno je, da leta 2011, dvajset let po osamosvojitvi Slovenije, od nosilcev politične oblasti znova slišimo pozive k represiji in linču političnih nasprotnikov. Stara navada je železna srajca. Morda bo k preprečitvi političnega delovanja SDS jutri pozvala še preostala nekdanja politična vrhuška, z Mitjem Ribičičem, Tomažem Ertlom in Milanom Kučanom na čelu.  

Počakajmo torej, da se po “objektivnih in široko mislečih” medijih oglasijo še ostareli komunistični junaki iz seznama (dopisa), na katerem je bil tudi Danilo Türk, ko so ga obveščali o velikovškem atentatu…

Janez Janša je ponovno postal žrtev orkestriranega medijskega napada nanj, pri tej ataki pa pomagajo tudi že nekateri oblastniški politiki (Potrč, Juri, Kresal).

Foto: Matic Štojs

Št. komentarjev: 45
 1. Jon pravi

  Ravno zato, ker se kvazilevica tako zaletava v Janeza Janšo, vem, koga bom volil. Njega.

 2. linka pravi

  Ja ,ja zopet se bo tožilo ! Pa ja naj imajo sodišča kaj delat ,če že preiskovalni organi ne !

 3. Glasovir pravi

  Čeprav ju spoštujem, moram priznati, da sta za tako stanje v današnji družbi kriva Bučar in Peterle, ker nista ob pravem času na pravem mestu naredila red (lustracija, pregon kriminalcev in izločitev zločinske ZK iz političnega življenja). Rdečkarska banda je preveč trdoživa, onadva sta bila pa preveč naivna. Lojze si je delal utvaro, da se bo v “demokraciji” lahko kar pogovarjal z njimi! Kakšna tragična zabloda! Volk kože ne menja.

 4. Goran pravi

  Bedasti Mihlejak – takoj se vidi, da bi rad Golobiča pokazal kot svetnika, ki je storil eno tako malo belo laž. Komaj čakam, da mine še ena generacija, da se vsi ti kumrofški profesorji spokajo v penzijo, da ne bodo delali sramote svojemu poklicu in resnici.

 5. jesis pravi

  Hahahaaahahahahahaaa
  Pri tej janševistični komediji se spomnimo kaj so rekli naši starši:
  “Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade!”

  Dragi janševiki – vaš veliki vodja je pokazal svoj pravi obraz. Sedaj je pa na vrsti kalimerovska plat njegovega značaja in jokcanje
  v stilu “vrstni red se je pomešal”. Kar
  sam sebe je pomešal in to tik pred
  objavo, da nihče ni opazi – ti, ti vrstni red komunajzarski, ti.

  Kakšni revčki ubogi.

  p.s.: sedaj pa začnite s pljuvanjem “Komunajzar, rdečkar … blablabla!” čeprav NIKOLI nisem bil v KPJ, KPS ali čem podobnem kot je bil vaš furator.

 6. kinky tone pravi

  Ja, oni so samo ponarejali dokumente, zdaj jih pa grdi, redeči, komunistični in zlobni mediji kregajo 🙁
  Ubogi Janez.

 7. Ponarejen Kraševec pravi

  Zame obstoja v Sloveniji kot vedno – samo ena stranka. To je SDS.
  Vse ostalo (rasen NSi) pa so ponarejeni komunisti. Nekaj jih imamo tudi pri komentiranju tega prispevka. Oni vedno pokažejo svoj zaripli rdeči obraz.

 8. jesis pravi

  Točno – le klerofašistični POP TV ni poročal niti besedice o blamaži janševikov zaradi komunajzarskega arhivskega vrstnega reda, ki zna sam sebe pomešati in celo neke dokumente skriti.
  Hahahahahaahahhahahahaaaa kašni cepci butasti.

 9. jesis pravi

  @PK
  razumem tvojo nesrečo.
  Samo SDS!
  Hja življenje je qrba.
  Ne moreš nič.
  Ene zadane aids, druge kuga, tretje genitalni herpes,
  četrte pa odvisnost od ene stranke.
  Pa si že pomislil na to, da bi poiskal pomoč v ZD?
  Kaka napotnica za specialista ne bi bila odveč.
  Morda pa ti lahko pomagajo, da se rešiš te odvisnosti.

 10. Petr pravi

  Sprašujem se, v kateri demokratični državi je mogoče, da dnevno časopisje napada neko stranko ne glede na to ali je v vladi ali v opoziciji. To je mogoče samo v tej podalski državici, kjer so na oblasti komunisti. EU bi se morala globoko zamisliti nad medijsko “svobodo” v eni izmed njenih članic.

 11. Leteči pravi

  @jesis in kinky tone: ne streljajta (rdečih) kozlov: pa saj nihče ni ničesar ponarejal. Kam se zaganjata tako neargumentirano? Če je pa neki strokovc iz državnega zbora par papirjev skupaj vrgel, je to res takšen zločin? Pa dajte no…
  Miheljakovo primerjanje z Golobičevim laganjem javnosti pa je tudi čisti mimo. Res ste ubogi zaplankani neokomunisti, ki še vedno malikujete Tita, Kardelja in njihove naslednike.

 12. Franc pravi

  Dokazano je, da ni nič ponarejenega. Le iz dejstva, da dokumenti niso vsi iz istega časa, so naredili škandal.

 13. lua pravi

  Lustracija je na žalost za vekomaj zamujena. Če bi jo opravili, tako kod vse države vzhodnega bloka, nam ne bi urejal prebave neki JESIS, možganska beda, umsko prikrajšan osebek, dete komunizma, ki upam da čez eno leto (najkasneje!) ne bo poginil od sovražtva, ko bo moral spet gledati Janšo na prestolu! Hudo bo, a ne? Daj se že poglej v špegu in od sedaj naprej onesnažuj Delo, dokler ne crkne. Odkar oskrbuje samo še take kot si ti – ostali smo že zdavnaj spokali, mu gre menda zelo slabo!

 14. kinky tone pravi

  Franc
  Ja, natančno to. Edini argument SDS-a je, da je bil Turk o tem obveščen. Zato so vtaknili 10 strani drugega dokumenta v tistega s pravim datumom.
  Ker originalni dokument postavlja SDS na laž.
  To je vse. Ni treba biti jedrski fizik za branje datumov. Ali pač?

 15. jesis pravi

  Dragi moji janševiki!

  Poskusite razmigati ta organ s katerim bi morali
  sicer razmišljati na sledeči otroški igrici v štirih dejanjih.

  V zgodbici nastopajo:
  Butalski policaj, Cefizelj in butalski župan

  1. dejanje
  Cefizelj v trgovini ukrade žemljico.
  2. dejanje
  Butalski policaj ga vrže v arest.
  3. dejanje
  Čez 6 mesecev (!!) butalski policaj to pove butalskemu županu.
  4. dejanje
  40 let po tem groznem dogodku, kraji žemljice, pa pridejo janševiki in začnejo zganjati larmo, da je butalski župan bil vpleten v krajo žemljice.

  Haaaaloooo – tole igrico v štirih dejanjih bi razumel vsak otrok v vrtcu.
  Janševiki bodo pa z razumevnjem imeli hude težave.
  Kot pri razumevanju vsega.

 16. kinky tone pravi

  lua
  Ja,k to je res, ampak kot zvestega član Zveze komunistov bi lustrirali tudi Janeza Janšo 😉

 17. Atina pravi

  Janez Janši dam en pameten nasvet naj Jelinčiča vpraša kako je prišel v Beogradu do arhiva o Barbarinem rovu. Mislim, da v Srbiji arhivov niso kurili kot pri nas ampak je vse ohranjeno do zadnje pičice. Med njimi so tudi arhivi udbe in arhivi vseh ambasad med njimi tudi avstijske, ki je pošiljal depeše v Ljubljano tovarišu Turku, ki je bil odgovoren za manjšine in vsi , ki imamo malo možganov v glavi in z njimi tudi razmišljamo vemo, da je bilo v vsaki manjšini veliko podtaknjenih udbovcev, ki so o vsem poročali našim vrlim tovarišem, isto je bilo tudi z migracijo. Kdor tega ne verjame je naiven ali pa neumen druge ni.

 18. Leteči pravi

  Jesis, ti si moron, zato s teboj očitno nima smisla razvijati debate…

  Kinky tone: nimaš prav, tudi če bi SDS objavila samo tisti spremni dopis, bi se že razkrila Turkova laž, da so ga obveščali o dogodku. Če na leta 1979, pa prav gotovo leto kasneje. To je neizpodbitno dejstvo.

  Pa še nekaj v zvezi s to večno temo, da je bil Janša v ZKJ. Če si se hotel v prejšnjem sistemu ukvarjati s politiko si pač moral biti v partiji. Če si hotel biti že ravnatelj vrtca si moral biti v partiji, to se vsem znana dejstva. V končni fazi pa je Janša svoj prelom s partijo drago plačal – z zaporom in s številnim kršenjem človekovih pravic. Ne vem zakaj bi to bilo še vedno relevantno, medtem, ko so eni še leta 1990 in 1991 nasprotovali slovenski osamosvojitvi, med temi pa je bil tudi tovariš Turk, danes pa najbolj demokratični predsednik na svetu.

 19. kinky tone pravi

  @Leteči
  ” da so ga obveščali o dogodku. Če na leta 1979, pa prav gotovo leto kasneje. To je neizpodbitno dejstvo. ”
  Ja, leto kasneje so ga obvestili o tem, kaj je o zadevi pisal avstrijski tisk 🙂
  Temu se danes reče kliping.
  Pred tem pa je bil najbrž celo leto obveščan … in medijev 😉

 20. kinky tone pravi

  “Če si se hotel v prejšnjem sistemu ukvarjati s politiko si pač moral biti v partiji. ”
  No, natanko ta stavek ti pove, da bi šlo 4/5 trenutnih politikov stran (levih IN desnih), če bi leta 1991 izvedli lustracijo. No, mogoče res ne bi bilo slabo 😉

 21. mudo moreno pravi

  Mnogo ambicije, pa malo municije. Bomo videli, ko se bo ta megla iz strašilnih pištol razkadila, kdo je kaj zamočil. Do takrat pa, pod hladen tuš, pomaga!

 22. Atina pravi

  Klinky veš kaj pa razlika biti v partiji ali biti tovariš, ki načrtuje in organizira na tujih tleh teroristične napade. Ne vem kako lahko verjameš Turku, da ni nič vedel če je pa že kot mladi partijec nosil torbo tovarišici Vidi Tomšič za tako delo ni bil,o potrebno samo to, da si v partiji ampak si moral biti preverejn kader. Bi pa dala en nasvet vsem slovenskim novinarjem začnite že preiskovati zakaj je moral Turk tako na hitro zapustiti njemu tako ljubi New York. Mislim, da ima tudi tam kar veliko masla na glavi zato pa tudi noče govoriti o tem. Mislim predvsem program nafta za hrano v Iraku.

 23. Rado pravi

  Kaksna vojna proti Jansi neki?! /kaj so ta clovek domislja?/

  Gre preprosto za ideoloski spopad med levico in desnico. Kulturni boj! To traja od srede 19. stoletja. Saj ste brali Kersnika /Ciklamen in Agitator/?!

  Jansa je pac dobil nazaj ves ta drek, ki ga je hotel zliti na Türka.

 24. kinky tone pravi

  @Atina
  Torej se zdaj pogovarjamo po sistemu rekla kazala. Tukaj jaz izstopim.

 25. niko pravi

  Predsednik države bi pač moral reči,da je bil obveščen tako iz medijev,kot tudi z dopisi,ki jih je po službeni dolžnosti prejemal glede na funkcijo in v katerih je dobival verjetno tudi navodila,kako naj se odziva.Pika.Nihče mu zaradi tega ne bi nič očital.Kar se teh dodatnih dokumentov z datumi tiče,so samo dokaz,da se je komisijo obveščalo,kar je itak jasno.Je pa že z datumov obveščanja razvidno,kdaj je predsednik bil in kdaj ni bil na čelu te komisije.

 26. Atina pravi

  A Kinky sedaj pa rekla kazala, ko ni argumentov je pa rekla kazala. Za kaj nimam dokazov zato daje Turk nosil torbo Vidi Tomšič v intervijuji se je še hvalil s tem. Za to kaj je počel v New Yorku jih nimam zato pa novinarje pozivam naj se zganejo in začnejo raziskovati ker je enkrat Turk v intervijuju rekel , da je New York boljši od Ljubljane zakaj je pa potem hodil nazaj.

 27. betka pravi

  Niko je napisal čisto realno. Turk je sam storil napako, saj bi moral že takoj povedati, da je za atentat v Velikovcu vedel tako iz medijev kot z uradnimi dopisi in stvar bi bila zaključena. Vedno slej ko prej vse pride na dan, tudi ti dokumenti. Turk je dejansko lagal in zavajal javnost in bil pri tem ujet. Ne navijam za Janšo, a Turk je tukaj nedvomno prvi storil napako.

 28. Zelac pravi

  Ponarejen Kraševec says:
  February 23, 2011 at 9:16 AM

  Zame obstoja v Sloveniji kot vedno – samo ena stranka. To je SDS.
  Vse ostalo (rasen NSi) pa so ponarejeni komunisti. Nekaj jih imamo tudi pri komentiranju tega prispevka. Oni vedno pokažejo svoj zaripli rdeči obraz.

  Ej to pa je izjava!!! Ponarejeni a si ti sploh prečital kaj si napisal? Preberi še enkrat in se malo zamisli. A to to mogoče spominja na kaj? Joj ej, bolano!!!

 29. Franc pravi

  kinky tone, originalni dokument postavlja na laž Türka in ne SDS-a.

  Bil je obveščen o zadevah, ki jih jugoslovanski mediji niso poročali. Torej je lagal.

 30. Franc pravi

  To očitanje komunizma Janši je neumnost. On je bil mlad in naiven, in je celo verjel v komunizem. Bil je čisto navaden član partije brez kakršnih koli pomembnih funkcij.

  Tisti v levih strankah so bili pa visoke živine. To je velika razlika. In eni so še danes po prepričanju komunajzerji – to so tisti v levih strankah.

 31. Franc pravi

  Türk je bil že zaradi funkcije obveščen – in tudi takrat, ko je bil Hartmanov sekretar, saj je šlo vse preko njega.

  Zdaj so pa z vsemi štirimi napadli Janšo.

 32. Ombaqu pravi

  KAKOR V PESJAKU

  Slovenci smo pokazali nacionalno mentaliteto že kmalu po osamosvojitvi. Ne bom našteval vseh afer, rad bi samo spomnil, da so takrat, kakor tudi danes, bili na visokih položajih eni in taisti gospodje. Razlika je le ta, da je za njimi tedaj stalo bistveno več naivnih množic. Ko je z leti propadalo čedalje več firm, samostojnih podjetnikov in posameznikov, jih niti statistika o samomorilnosti Slovencev ni ganila. Zdaj so v pesjaku ostale samo še “tahude” zverine! Če jih ne bomo mogli nahraniti, se pa naj kar med seboj požrejo! Kdaj bodo ti ljudje ugotovili, da stari imperialisti še ne nameravajo kmalu prenehati s političnimi subverzijami? Za Afriko je še upanje, v Evropi smo pa že na taki točki, kjer več ni vrnitve.
  Naj živi Afrika!!!

  Vaš Ombaqu

 33. jožek pravi

  Tisti umazanci, ki so v trenutku skrili obremenjujoče arhivske dokumente, nas sedaj prepričujejo, da je Janez Janša prirejal dokumente.
  Dajte no, pomislite vendar, da je nesmrtna in neminljiva duša komunizma laž in prevara.

  Najbrž pa je o dogodkih v Velikovcu kar veliko različnih dokumentov, ki jih je udba odpošiljala raznim interesentom tudi frizirane in prirejene podatke. Saj je stem usmerjala javno mnenje.

 34. jesis pravi

  Kaj je sedaj dragi zaslepljeni janševikii … ha… kaj pa sedaj?
  Zmerjati znate!
  A se bo sedaj tudi tale sodrga opravičila za zmerljivke, tako kot sedaj Kalimero spet joka po TV, da on, veleon ni vedel in da so mu podtaknili kolegi iz stranke.
  Pezdun se opravičuje slofenceljnom in slofenceljkam v svoji stranki – predsedniku, katerega je pa hotel z goljufijo ponižati in razžaliti pa ne.

  JANEZ JANŠA SRAM NAJ TE BO, DA ŽIVIŠ MED NAMI, SRAM, DA SI SLOVENEC – KAR SE MENE TIČE SI SICER VELIKO BOLJ PODOBEN ČEFURJU* PO IZGLEDU IN POLITIČNEM VEDENJU. ČEFURJU NAJSLABŠE VRSTE.
  __________________
  Čefur = stanje duha neodvisno od narodnosti, rase ali verske pripadnosti

 35. jesis pravi

  Jooljojooojprejoj le kaj bo družba Kalimero&Co. rekla na tole
  http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-prejemal-podkupnino-v-poslih-z-orozjem-za-hrvasko/251591

 36. Sivi pravi

  Zanimivo je, s kakšno lahkoto so levakrji v svojih tobilih objavljali dokumente. Namreč kar ne paše levakarjemtega nikakor ne objavijo.
  Delo spečega krta?

 37. megi pravi

  Ponarejen Kraševec says:
  February 23, 2011 at 9:16 AM Zame obstoja v Sloveniji kot vedno – samo ena stranka. To je SDS.
  Vse ostalo (rasen NSi) pa so ponarejeni komunisti. Nekaj jih imamo tudi pri komentiranju tega prispevka. Oni vedno pokažejo svoj zaripli rdeči obraz.
  *****************
  Pridružujem se temu mnenju.
  Udbomafija se je infiltrirala v vse stranke izjema sta SDS in Nsi.
  Zdaj je kar naenkrat največji slovenski problem JJ, medtem ko milijardne kraje in poneverjanja vladajoče lažnive nomenklature razni mehkokurčni Miheljaki in podobna ritolizniška nesnaga sploh nočejo videti. FUUUUUUUUJJJJJ

 38. megi pravi

  Sploh pa če bi si Janša dokazano prisvojil kakšen milijonček tolarjev od orožarskih poslov, bi ga udbomafija že davno zaprla in bi bil že leta in leta politično mrtev človek.
  Zato pa je bila potrebna Patrija, da se ga krivo obdolži.
  Vsak, ki očita Janši orožarske posle naj najprej odgovori na vprašanje:
  ZAKAJ UDBOMAFIJA V 20-TIH LETIH, KO JE IMELA V SVOJIH ROKAH VSO VOJSKO IN POLICIJO, NI NIKOLI USPELA NAJTI NITI NAJMANJŠEGA DOKAZA O PREKUPČEVANJU Z OROŽJEM IN SPROŽITI KAZENSKEGA PREGONA PROTI JANŠI???????

 39. […] zanikal, da bi bil vpleten v trgovino z orožjem, in trdi, da za novinarja Richarda Schneiderja (to knjigo je včeraj v združeni novinarski ataki zoper Janšo povzemal predvsem časnik Večer) in francosko-hrvaškega posrednika z orožjem Marina Tomulića sploh še ni […]

 40. mudo moreno pravi

  Ombaqu says: Naj živi Afrika!. Tudi jaz se mu pridružujem, naj živi, dokler še lahko. Kajti kmalu bodo Afrikanci rekli: smo lačni! Odgovori pa bodo:
  Rusija: ni žita, so jo pojedli požari.
  Avstralija: ni pšenice, so jo požrle poplave
  Argentina: ni soje, je bila slaba letina
  Brazilija: ni koruze, kriv je monsanto
  Mehika: ni zelenjave, jo je pobrala pozeba
  ZDA in Kanada: malenkost bomo sicer izvozili, vendar raje na Kitajsko, veste, bolje plačajo, pa še zapufani smo pri njih, tako da kaj drugega niti ne smemo.
  In potem se bodo Afrikanci vsedli na svoje riti (kar že itak počno ) in počakali, da za njih poskrbi narava.Še nekaj podatkov o Afriki: l.1900-100 mio, l.1970-200 mio, l.2010-800 mio. Povprečni IQ-67.Najvišji izmerjen med afriško črno populacijo-104. Naj živi Afrika!

 41. Ombaqu pravi

  Afrika je bogata celina, predvsem pa lahko postane nekak naravni rezervat celotnega človeštva. Da je za njo več upanja kot za razvite družbe, govorijo tudi dejstva, da njihovi politični režimi temeljijo večinoma na nasilju in se bo lahko zgodila revolucija kar je v parlamentarnem, večstrankarskem in demokratičnem sistemu praktično nemogoče. Upajmo le, da potem ne bodo šli po enakem kapitalističnem vzorcu kot razviti svet, ampak bodo zgradili družbe na višji ravni vrednot in zavesti. Sploh pa Afrika ni neumna. Tudi Barack Hussein Obama ima afriške korenine.
  Ombaqu

 42. Stanko pravi

  V koikor nekoga zanima kako “deluje” tipični predstavnik slovenskega lumpenproletariata oziroma kakšen je “intelekt” osebe z dna družbene lestvice mora obvezno prebrati vsaj en komentar “človečka” s psevdonimom Jesis.

 43. mudo moreno pravi

  Ombaqu,povsem se strinjam glede tega: da je Afrika bogata celina in da lahko postane naravni rezervat. Naj se belci nehajo ukvarjat z Afriko in pustijo Afričanom, da se postavijo na svoje noge. In to v vseh pogledih, brez vsakega vmešavanja politikov, misionarjev in dobrodelnih organizacij in agentov tipa Križnar. Afričani so čisto dovolj pametni in prilagojeni za življenje v Afriki, za življenje v zahodnih državah pa žal ne dosegajo minimalnih intelektualnih standardov. Žal je to tako, to pravi biologija, psihologija in genetika. Kot pa kaže, se trenutno dogaja vse kaj drugega kot je bil tvoj predlog. Dogaja se rekolonizacija Afrike, na srečo pa tokrat belci nimamo nič pri tem. Afričani bodo tokrat spoznali kdo ali kaj so Kitajci. Pred stoletji je bila Kitajska velika uvoznica afriških sužnjev. In kako to , da Kitajci nikdar niso imeli problemov z osvobojenimi afriškimi sužnji? Preprosto, vse so kastrirali.

 44. […] največje opozicijske stranke Janez Janša je včeraj popoldne na svojem Facebook profilu odgovoril na medijsko raketiranje, ki ga je v zadnjih dnevih zasulo s strani praktično vseh medijev. Janša je povsem gladko […]

 45. Branko pravi

  Janša je navadni prevarant. Njemu bi morala soditi JLA v Beogradu in ne v Ljjubljani. To je bila velika napaka vodstva takratne JLA. Janša je in še danes gleda samo za svoje koristi. Jebe se mu za slovenski narod.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen