Po Pahorjevi zahtevi po opravičilu, sedaj frenetični tudi njegovi mladinci: Janša naj vrne poslanski mandat?!

10

Stranka SDS bi se po mnenju premiera Boruta Pahorja morala opravičiti predsedniku republike Danilu Türku zaradi “sestavljenih” dokumentov, ki jih je SDS objavila na spletni strani in naj bi dokazovali Türkovo obveščenost o bombnem napadu v Velikovcu. No, stranka se je vmes že opravičila bralcem svoje spletne strani, ne pa tudi Türku, saj domnevna površnost pri odbiru dokumentov glede Türkove obveščenosti o velikovškem atentatu ničesar ne spremeni. Pahor po novem meni, da bi se SDS morala opravičiti tudi njemu zaradi izjav, da je nezakonito odtujil del arhivskega gradiva in ga prebiral.

SDS je Pahorju na kratko odgovorila, da je do opravičila upravičena slovenska javnost, ne pa on: 

Slovenska javnost od g. Pahorja še vedno pričakuje pojasnilo, kje se je nahajal sporni del arhivov nekdanje SDV, ki jih je njemu neposredno podrejeni direktor tajne službe SOVA Selan 19. oktobra 2010 odnesel iz arhiva RS ter jih vanj vrnil šele po 20 dneh. Ker se je to gradivo po izjavah nekaterih očividcev nahajalo v sekretariatu Sveta za nacionalno varnost, ki je lociran v kabinetu predsednika vlade, je pojasnilo še toliko bolj potrebno.

G. Pahor je slovenski javnosti dolžan tudi pojasnilo o tem, kaj se je v tem vmesnem času dogajalo z omenjeno dokumentacijo in ali je kdo njene posamezne dele odtujil ali spreminjal?

Včeraj pa so se z velikim pompom oglasili tudi Pahorjevi mladinci, ki od Janše celo zahtevajo, da vrne poslanski mandat. To so poskušali utemeljiti s tem, da naj bi Janša “ponarejal dokumente, večkrat lagal ter neupravičeno blatil institucije države”. Za svoje težke besede pri Mladem forumu niso navedli oziroma predstavili prav nobenih dokazov…

Zdi se, da Borut Pahor in njegovi mladinci poskušajo v zadnjih dnevih predvsem saditi (verbalne) rož’ce in se delati krepostne, a že sami njihovi neutemeljeni pozivi po raznih opravičilih in odstopih kažejo predvsem na panično zbiranje političnih točk na polju diskreditacije.

Foto: Gregor Pohleven

Št. komentarjev: 10
 1. Rak pravi

  Pahorjevi mladci mi porajajo vprašanje čemu je bil namenjen Hitlerjugend?

 2. kekec pravi

  Ti in tvoji mladinci se spokajte iz Slovenije.

 3. modusvivendi pravi

  Titove mladce kdaj bo odstopil Pahor, ker je zafural, zapufal državo in na veliko laže. Kako vehementno je trdil, da ne bomo dobili terorista iz Guantanama, da je to laž, zdaj pa se je izkazalo kako resnično je to.
  Titovce sprašujem tudi kateri dokument je ponarejen, saj so vsi pristni in tudi zakaj ne pozovejo Turka k odstopu, saj je predsednik države lagal.
  Titovci naj ta sprevržene ideje, da mora odstopiti tisti, ki je razkril laži nekam vtaknejo. Raje se začnite ukvarjati z državo, saj očitno ste nesposobni, kar je vidno na vsakem koraku (brezposelni, nepravna država, kaos, etc.), zato se pa raje z diabolizacijo Janše.
  Turk je pa tako in tako novi Weildheim, nihče v Evropi ga ne šmirgla, le kakšenMubarak in nekaj ostalih samodržcev in bivših neuvrščenih.

 4. Fido pravi

  Naj se tile rdeči kljukci opravičijo sami sebi, da se sploh ukvarjajo s politiko in žalijo ume slovenskih državljanov.

 5. Ombaqu pravi

  Če se mora kdo komu opravičiti so to vsi “tardeči”, vsi nasledniki LDS-a in vsi njihovi simpatizerji, ki so državo pahnili v nekak “mafijski liberalizem” dokler ga Janša spet ni nekoliko saniral, kolikor se je pač dalo po taki zafuranosti. Pahor in Tuerk pa zdaj spet rušita kar je bilo narejenega. Sram ju bodi!!!

 6. Rak pravi

  Kekec, si pa res kekec ……

 7. Ponarejen Kraševec pravi

  Tudi mene tukaj nekaj spominja na Hitlerjugend. Pa vsi tudi vemo, kako je Ta Jugend končala.

 8. mudo moreno pravi

  Kaj ko bi se Pahormladež opravičila družbi in davkoplačevalcem, ki so jim omogočili študij na fedeve, vrgli svoje ničvredne diplome v smeti, se izučili kakšnega poštenega poklica in ga opravljali po svojih sposobnostih.Res je problem današnjih šol, ko lahko študirajo ljudje, ki ne dosegajo minimalnih intelektualnih standardov.V kombinaciji z levičarijo in antifašizmom pa dobimo balast-Libtarde.

 9. tutifruti pravi

  Saj bodo tile kakci v NWO delali kot sužnji svojim gospodarjem. Svetovni finančni eliti. Zato so že sedaj tako ubogljivi. Kajti v NWO bodo pridni sužnji nagrajeni poredni pa fizično odstranjeni. NWO predstavlja enotno mednarodno idintiteto.
  Centraliziran nadzor nad ljudmi-sužnji. Družba bo brez rasti in s tem bodo gospodarji uničili še zadnej ostanek družbene blaginje. Kjer je blaginja tam je napredek in to tudi pomeni onemogočanja represije, če pa želiš družbo razdeliti na gospodarje in sužnej je represija nujna. Konec blagostanje bo pomenilo tudi konec industrializacije in konec množične proizvodnej električne energije, razen za pogon računalnikov in za storitveno industrijo. Ker je to mišljeno najprej za Kanado in Ameriko bodo industrijo preselili v revne dežele kot so Bolivija, Peru, Ekvador, in Nikaragvo, kjer je delovna sila poceni. In s tem bodo gospodarji uresničili eno temeljnih načel sporazuma NAFTA. Torej eden od ciljev skupine Bilderbergov je dezindustializacija sveta, kar v ZDA dosegajo z zaviranjem razvoja znanosti. Še posebej so na udaru poskusi za uporabo fuzije kot energetskega vira prihodnosti. Razvoj fuzijskega reaktorja bi za vedno razblinil bildrberški koncept omejenih naravnih virov.
  Torej Slovenija bi moral v to usmeriti vse moči. Samo Bilderbergi so tako močni, da nas v hipu uničijo, če ne bomo pridni! Zato tudi imamo take politike, vedo kdo so resnični gopodarji in kako se jim morajo prilizovati, da bi potem dobili kakšno služabniško delovno mesto. Torej sranja bo vsak dan več in več!

 10. falcon pravi

  Se spomnite – Hitlerjugend, omladina Titova, in kaj sedaj?
  Mogoče Pahorotročički?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen