Kongresnik odstopil zaradi flirtanja po spletu

1

Republikanski kongresnik Chris Lee, eden od manj prepoznavnih članov ameriškega predstavniškega doma, je odstopil, potem ko je prišlo na dan, da se je po internetu spogledoval z neko žensko in ji pošiljal svoje fotografije “zgoraj brez”.

46-letni Lee, ki od leta 2008 v ameriškem kongresu zastopa okrožje na zahodu zvezne države New York, je namreč poročen, a ga to očitno ne ovira pri spoznavanju žensk preko spleta.  V javnost je namreč pricurljala vest, da je odgovoril na nek oglas na spletni strani za zmenke Craigslist. Mediji so se nato dokopali do elektronskih sporočil in fotografij, ki jih je pošiljal avtorici oglasa.  V enem od sporočil se je kongresnik, ki je sicer uporabil svoje pravo ime, očitno zlagal glede svojega poklica in starosti. A največ pozornosti je vzbudila fotografija, na kateri pozira brez srajce in razkazuje svoje mišice.  Po izbruhu škandala je Lee nemudoma odstopil, v izjavi ob tem pa zapisal, da obžaluje svoja dejanja in posledice, ki so jih imela za njegovo družino, uslužbence in volivce. Priznal je, da je naredil “velike napake”, in obljubil, da si bo trdo prizadeval za odpuščanje, poročajo tuji mediji.

Kongresnik Chris Lee odstopil zaradi flirtanja preko spleta.

Število komentarjev: 1
  1. rexmundi pravi

    Pišuka kakšna napaka! Sedaj bodo res moral zamenjat dolar za Amero. In združit, Združene države, Kanado in Mehiko v nekakšno novo skrpucalo. Takile ne morejo več plačvat rekordnega dolga, ki so jim ga finac elite obesile okoli vratu. Kitajcem naj bi že vrnili 800 miljardni dolg v Dolarjih v novi valuti Amero. Tale škric pa kaže mišice ženski in to naj bi bil škandal? Res so ubrisan onstran luže, da kaj takega imenujejo škandal.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen