Simona Dimic ima spet dobro službo: iz kabineta predsednika vlade do Lovšetovega Diners Slovenija

7

Kot danes poroča spletni portal Finance.si, naj bi se nekdanja šefinja kabineta predsednika vlade Simona Dimic z današnjim dnem zaposlila na Diners Slovenija, ki je v lasti enega izmed najbogatejših Slovencev Tomaža Lovšeta. Na Managerjevi lestvici je letos pristal kar na petem mestu, težek 83 milijonov evrov. Na Dinersu naj bi Dimičeva opravljala funkcijo svetovalke uprave za prodajo, skrbela pa bo za pridobivanje partnerjev za ugodnosti članov Dinersa in za poslovna potovanja. Plača Dimičeve naj bi po pisanju Financ bila primerljiva s plačo, ki jo je prejemela na delovnem mestu vodje kabineta predsednika vlada, t.j. okoli 2.400 evrov neto.

Ob tem pa je zanimivo, da ji Lovše ni odobril nobenih menedžerskih pooblastil. Mimogrede, po internetu pa že kroži naslednja šala: “Na Managerjevi lestvici za leto 2011 se bo v povezavi s Simono Dimic zagotovo zgodila vsaj ena sprememba: ali bo iz lestvice izpadel Tomaž Lovše ali pa se bo nanjo uvrstil njen partner Roman Horvat.

Še nekaj: Tomaž Lovše je tudi letos uspel v Slovenijo na tradicionalno decembrsko zabavo Diners Cluba Slovenija (13. december na Gospodarskem razstavišču) povabiti svetovno znano osebo. Letos bo to hollywoodski igralec Kevin Costner, ki bo člane Dinersovega kluba in slovenske imetnike famozne črne kartice tudi dobesedno zabaval. Costner bo v Ljubljano namreč prispel s svojo glasbeno skupino Modern West, ki bo tudi zaigrala petičnim gostom.

Simona Dimic: od starega delodajalca Boruta Pahorja do novega šefa Tomaža Lovšeta; plača pa ostaja solidno visoka.

Foto: Borut Peterlin/Mladina

Št. komentarjev: 7
 1. Franjo pravi

  Jap, Simona je ena tistih damic, ki si znajo porihtati zasebno in službeno življenje. Hvala bogu, da je pri Dinersu ne bomo rabili plačevati slovenski davkoplačevalci.

 2. mudo moreno pravi

  Lahko bo organizirala “poceni” aranžmaje za naše smučarke in smučarje,da biznis njenega partnerja ne bo preveč trpel.

 3. jin pravi

  No, vsaj nekdo v tej državi z lahkoto pride do službe za nedoločen čas. Mora pa biti Simona res nekaj posebnega in dobra investicija

 4. Rexmundi pravi

  Nekaj ima ziher. In to je, da zna dobro človeku v ksiht lagat.

 5. Franjo pravi

  He, he, pa saj je logično, če bi vi bili vodje kabineta predsednika vlade, bi tudi kasneje precej hitto prišli do nove službe. Temu se reče VIP – veze in poznanstva. Samo, da res ne bo Lovše padel iz lestvice, če mu bo Simonca vodila biznise.

 6. reper peper pravi

  Lovše je očitno bolj butast kot zgleda. Kaj mu je treba te Dimičeve na Dinersu. Da se bo lahko potem slikala z Ben Affleckom in se naokoli hvalila, da je njegova nova ljubica. Edino dobro je, da je več ne bomo krmili iz državnih jasli.

 7. Rado pravi

  Četudi je verjetno,
  da je Dimičeva kaj šušmarila z Vegradom, to še ne pomeni, da je ženska nesposobna. Nasprotno, po moji oceni je zelo sposobna in Lovše je zadel “žebljico na glavico”! Pomislek, da je Lovše (peti najbogatejši Slovenec) butast, pa lahko pride le od, hm, ne najbolj pametnega človeka.
  Ljudje večinoma razmišljate črnobelo. Če nekoga ne marate, mu7 pripisujete tudi nesposobnost in vse druge slabe lastnosti. He, he. To pa je daleč od realnosti.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen