Najbolj iskana politika v letu 2010 na najdi.si Katarina Kresal in Janez Janša

0

Vodilni slovenski spletni iskalnik Najdi.si je ob 10. obletnici delovanja objavil tudi najbolj vroča iskanja v zadnjem desetletju. Dogodki oz. pojmi desetletja, ki so jih internetni uporabniki najbolj iskali na “najdiju” so bili: afera Baričevič, lokalne volitve, smrt Michaela Jacksona, smrt Tomaža Humarja, pojav pandemske gripe, poplave v Železnikih, uvedba evra, vstov v EU, napad na Irak, SARS.

Dogodki, ki so internetne uporabnike oz. brskalce na najdi.si najbolj zanimali v letu 2010, pa so bili: afera Baričevič, lokalne volitve 2010, Slovenija ima talent, svetovno prvenstvo v nogometu – JAR 2010, Športni park Stožice, padec Petre Majdič, Big Brother slavnih, vračanje preplačane elektrike, zimske olimpijske igre – Vancouver 2010, novi davek na nepremičnine.

Najbolj iskana politika na najdi.si sta bila v letu 2010 Katarina Kresal in Janez Janša. Na tretjem mestu pa je pristal letos obsojeni in zaprti poslanec Srečko Prijatelj. Ob tem je zanimivo, da je Kresalova hkrati pristala na tretjem mestu kot edina političarka v rubriki ‘naj iskane slovenske ženske 2010’, Janša pa je kot edini politik pristal na devetem mestu v rubriki ‘naj iskani slovenski moški 2010’.

Janez Janša ima na največjem slovenskem spletnem iskalniku 664.747 zadetkov.

Foto: printscreen najdi.si

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen