Ljubljančan se je v tunelu Kastelec smrtno ponesrečil

0

V noči s četrtka na petek se je na avtocesti Ljubljana – Koper, v tunelu Kastelec, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 47-letni voznik osebnega avtomobila iz Ljubljane, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Do nesreče je prišlo, ko je voznik pri vožnji v tunelu nenadoma zavil desno in trčil v zid niše tunela. Voznik, ki je bil v vozilu sam, je za poškodbami umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v noči na petek obravnavali 29 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, ena je bila poškodovana huje, pet pa lažje. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 42 kršitev javnega reda in miru ter 30 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 25-krat posredovali na javnih krajih in 17-krat v zasebnih prostorih, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali štiri voznike. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 11 vlomov, devet tatvin, tri poškodovanja tuje stvari, po dve kaznivi dejanji nasilja v družini in ponarejanja listin ter po eno kaznivo dejanje drzne tatvine, lahke telesne poškodbe in napada na uradno osebo.

Tunel Kastelec je v četrtek vzel eno življenje.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen