Letališča v New Yorku so spet odprta

2

Po snežnem viharju, ki je med božičnimi prazniki zajel severovzhod Združenih držav Amerike in povzročil odpovedi najmanj 7000 letov, se stanje na tamkajšnjih letališčih umirja in normalizira. Včeraj so tako ponovno  iz New Yorka in Bostona poletela letala, novih vremenskih nevšečnosti pa meteorologi ne napovedujejo.

Obstal pa ni samo letalski promet. Zaradi snega, v dveh dneh ga je zapadlo več kot 50 centimetrov, je bil oviran tudi ves železniški in cestni promet. Prve ocene o nastali škodi se gibljejo že okoli 100 milijonov dolarjev.

*Slika je simbolična.

Št. komentarjev: 2
  1. mudo moreno pravi

    Advokati globalnega segrevanja nas zadnje čase prepričujejo,da so ekstremno nizke temperature posledica,uf…globalnega segrevanja. Niso pa povedali kdaj bodo predstavili dokaze za te svoje kretenske teorije. Menda L.Bogataj in J.Stritih mislita,da smo imbecili in da bolj kot nas zebe,bolj se zemlja segreva.

  2. tutifruti pravi

    Točno je tist o embicilih, tako mislijo o nas. L.Bogataj in J.Stritih pa sta sigurno na plačilni listi Bilderbergov in morata tako ponarejeno dokazovanje širit med rajo, ki nikoli ne pogleda v nebo. Najboljša je tista njena , da so kemične sledi za avijoni, kondenc sledi? Kondenc sledi pa izginejo v šestih sekundah. Kemični repki pa ostajajo vidni še po več ur na nebu, in se sledi križajo v ikse ali pa letala delajo kvadrate. Po več urah pa celo nebo prekrije bela koprena. Zato še vedno čakamo na njeno pojasnenje teh čudnih kondenc sledi, ki res izginejo v šestih sekunda? Nekaterim je že zmankalo drv.
    Na pomoč razne Bogatajke in podobne persone.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen