Direktor, ki ne pozna recesije

1

Avstraljski velemogotec Clive Palmer ne pozna besede recesija. Peti najbogatejši Avstralec bo svoje delavce za božič bogato nagradil.

55 najuspešnejših se bo po novem vozilo z avtomobili znamke Mercedes 700, malo manj uspešni bodo lahko uživali na počitnicah v najluksuznejših hotelih na Fidžiju, tisi ki pa se čez leto niso najbolj izkazali pa bodo odšli na počitnice v Sheraton Mirage Port Douglas.

Avstralski multimilijonar je povedal, da si njegovi delavci zaslužijo bogate nagrade, saj so vse od leta 2009 neprestano delali in tako pomagali, da je njegova  rudarska družba preživela vse krizne čase.

Clive Palmer si bo s svojo potezo pridobil veliko spoštovanja

Število komentarjev: 1
  1. Rexmundi pravi

    Izgleda, da Bildebergi nimajo vpliva na njegovo poslovanje in ravnanje z delavci. Človek ne dela po receptu Davida Rockefellerja, da sam prigrabi vse premoženje vseh delavcev in vseh daleč na okoli. Ne dela v smeri, da bi ljudje ostali brez svojih domov, sredstev, prihrankov in gotovine. Vse to bi moral tako kot misli David Rockefeller narediti z nami vsemi. Pijavka se nam bo prikradla za hrbet in skrivnostno vse pokupila za drobiž.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen