Že malo smešno: še en vremenar na POP TV postal politični komentator

2

Če so se gledalci slovenske največje komercialne televizije ob četrtkih hočeš-nočeš morali navaditi, da starosta slovenskih meteorologov Miran Trontelj (vsakokratni voditeljski par ga brez vsakršne potrebe – glede na to, da tudi pri drugih vremenarjih ne dodajajo njihovih poklicev – napove kot inženirja?!) razpreda tudi o politiki, se bodo sedaj na politična modrovanja očitno morali navaditi še pri dobrodušnem Robertu Erjavcu. Ta je včeraj svoj vremenarski prispevek začinil z ugotovitvijo, da je v naši državi že toliko stvari šlo narobe, da sploh več ne moremo govoriti o pravni državi.

Erjavec ima sicer prav, a naj si na popu vseeno raje omislijo nekega konstantnega in (usposobljenega) političnega komentatorja, namesto dveh vremenarjev-političnih komentatorjev, ker vreme in politika enostavno ne gresta skupaj. Ali pač?

Robert Erjavec v prostem času vodi tudi prireditve, sedaj pa bo postal še pop tevejevski “politični komentator”…

Foto: gzs.si

Št. komentarjev: 2
  1. Martin pravi

    Danes je moderno, da človek lahko opravlja več poklicev.Recimo : Opravljam vsa vzdrževalna dela v vašem stanovanju ali hiši.Popravljam elektriko,vodovod,odtočne kanale,mizarska dela,belim in polagam laminat.
    Ko sem se pozanimal sem izvedel,da vse ta dela opravlja “Eden majstor za sva dela.” Torej zakaj nebi vremenarji omenjali še malo politike saj sta ta poklica združljiva.Vreme je muhasto politiki pa ravno tako.

  2. Rexmundi pravi

    Ti to kar počni kot podizvajalec. Plačal pa ti nikoli ne bom. In kaj boš zdaj? Dobr, lahko boš vremenar in razlagal kaj so v resnici Chemtrails. Mogoče boš vedel bolje povedat kaj je to, dr. Lučka Kajfež za to pravi da so to kondenc sledi? Kondenc sledi izginejo v šestih sekundah. Oni kemični repki pa ostajajo vidni na nebu tudi več ur in na konc se celo nebo pobeli. Le kaj je to? Dr. Lučka Kajfež ne ve ali zavaja.
    Ono zadnej bo prav, zavaja, zakaj?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen