Vstopnice za tekmo z Gruzijo bodo na voljo od srede naprej

0

Slovenska reprezentanca se bo v naslednji prijateljski tekmi pomerila z Gruzijo, vstopnice za prvo tekmo slovenske reprezentanco v Kopru po letu 2001, ko je Slovenija izgubila z Urugvajem. Vstopnice za tekmo 15. in 75. reprezentanc na svetu bodo na voljo v sredo ob 12. uri.

Kljub temu, da gre ‘le’ za prijateljsko tekmo, vlada za povratek slovenske reprezentance na Obalo veliko zanimanje. Bolj, kot se dan tekme približuje, bolj brnijo telefoni na Čerinovi, prišli pa smo do trenutka, ko je tudi štadion Bonifika v celoti pripravljen na tekmo slovenske reprezentance, kar pomeni, da se prodaja vstopnic lahko prične.

V sredo ob 12. uri se bo prodaja tako pričela preko spletne strani NZS.si, istočasno pa še v poslovalnicah Kompasa ter na vseh večjih bencinskih servisih Petrola. Prenovljena koprska Bonifika se ponaša s 4010 mesti na tribunah, dveh s streho in dveh montažnih. Temu primerno so tudi cene zastavljene v dveh kategorijah. Za vstopnico 2. kategorije (nepokrita tribuna, tribuna C1 in C2) bo tako potrebno odšteti 15 EUR, za vstopnico 1. kategorije (tribuna A1 in A2) pa 20 EUR. Vstopnice za otroke do 14. leta bodo, kot je v navadi, cenejše natanko za polovico. Sicer bo v Kopru na voljo nekaj mest tudi za gibalno omejene osebe, le-te pa se morajo za nakup vstopnice obrniti na Nogometno zvezo Slovenije. Tekma z Gruzijo bo v sredo, 17.11. ob 20:45, selektor Kek pa bo seznam igralcev objavil tekom jutrišnjega dne.

Foto: Vasja Šabeder

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen