Big Brother slavnih: favorit Gena bi rad bil kasneje politik, pomaga mu lahko kar njegova žena Nana

6

Eden izmed glavnih favoritov za zmago v Big Brotherju slavnih Gena Zeneli je že javno povedal, da se vidi tudi v politiki. Najbližje mu je Janševa stranka SDS, sam pa liderja modro-rumenih Janeza Janšo občuduje. Gena je v življenju sicer precej realističen, saj je njegov življenjski moto: “če hočeš uresničiti sanje, se najprej zbudi”, čeprav zna biti tudi političen. Tako je v hiši slavnih ob svoji bonus vrnitvi med preostale stanovalce povedal, da je Sloveniji zelo hvaležen za vse kar je za njega storila in da ne more verjeti, da ima med slovenskimi gledalci tako veliko podporo – in da se jim za to zahvaljuje iz vsega srca.

Pri Genini morebitni politični poti, pa mu bo lahko svetovala kar njegova žena Nana Zeneli (medtem že izpadla iz šova), saj se je s političnim marketingom ukvarjala pri eni izmed bivših parlamentarnih strank pred prejšnjimi državnozborskimi volitvami. Nana pravi: “Če bi me tista stranka bolj poslušala, bi sedaj bili v parlamentu”. V končni fazi bi tudi Zenelijeva lahko bila dobra političarka, kar je pokazala s svojimi verbalnimi dvoboji z Angelco Likovič, ki ji je med drugim brez ovinkarjenja povedala, da jo je povozil čas…

Zakonski par Zeneli: v prihodnosti politik in politična svetovalka?

Foto: arhiv N.Z.

Št. komentarjev: 6
 1. Rexmundi pravi

  Torej je Ue in evro rešena. Bolan do amena.

 2. Dare pravi

  Prav sta simpatična. Upam, da Gena zmaga.

 3. Rene pravi

  Pameten človek, tale Gena. Samo SDS je ostala edina stranka, ki nima tajkunov in ki ne laže.

 4. Resnicoljubnež pravi

  Res Rene, SDS je edina stranka ki ne laže … in potem svizec zavije čokolado …

 5. Franc pravi

  Resnicoljubnež, a slučajno tudi na levi obstaja stranka, ki ne laže? Ne.

 6. Rene pravi

  Resnicoljubnež, govorim o tem, da SDS ne laže ljudem o boljšem življenju, reformah itd, in da je to realna in verodostojna stranka. Za razliko od strank sedanje koalicije. Vsa takšna jajca kot so Mariničev izpit (pa še to se ni sodno potrdilo) ipd, pa za uspešnost naše države in blagostanje slovenskega ljudstva popolnoma irelevantna kategorija.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen