Putin za svoj rojstni dan dobil seksi darilo – koledar z erotičnimi slikami študentk novinarstva

1

Ruski predsednik Vladimir Putin danes (rodil se je 7. oktobra 1952) praznuje svoj 58. rojstni dan. Verjetno se je zelo razveselil nadobudnega in vročega darila, ki so mu ga pripravile študentke oddelka za novinarstvo moskovske državne univerze. Posebej za njegov letošnji rojstni dan so posnele serijo erotičnih slik za posebno izdajo koledarja za leto 2011. Koledar bodo natisnili v 50.000 izvodih in ga bo mogoče kupiti tudi preko interneta.

Na vsakem mesecu je slika ene izmed študentk v seksi spodnjem perilu in osebno sporočilo za premiera, kot denimo “Vsi si želimo takšnega moškega”, “Pogasil si gozd, toda jaz še vedno gorim”, “Ljubim vas”, “Vi ste moj premier” in tako naprej. Putin se sicer uradno še ni odzval na to laskanje s strani moskovskih lepotic, študentk novinarstva. Pričakovati pa je, da dekleta ne bodo preveč kritična, ko bodo kasneje pisala o delu in liku svojega političnega idola.

Lepotica meseca marca 2011 Putinu sporoča: “Pogasil si gozd, toda jaz še vedno gorim”

Število komentarjev: 1
  1. […] Vladimirju Putinu za rojstni dan podarile koledar s svojimi erotičnimi fotografijami, je bila prava medijska senzacija. Na internetu pa se je takoj pojavila tudi alternativna verzija erotičnega koledarja, ki so ga za […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen