Potrjeno: Mariborčan, košarkaš LA Lakersov Saša Vujačič se bo poročil s teniško lepotico Marijo Šarapovo

7

Danes so številni ruski mediji poročali, da se bo primadona ruskega tenisa Marija Šarapova poročila. Njen izbranec pa je nihče drug kot 26-letni Mariborčan, košarkaš Saša Vujačič, ki si kruh služi pri LA Lakersih. 

Veselo novico je novinarjem sporočil kar bodoči ženin sam in to po tekmi njegovega moštva proti ekipi Golden State. “Sva zaročena in zelo srečna”, je povedal Vujačič, toda zaenkrat še noče razkriti datuma poroke. “Mariji sem predlagal, da se poročiva na najino prvo obletnico. Mogoče izgleda staromodno, toda hotel sem ravnati kot gentleman,” je razlagal srečni Vujačič. 

Tudi agent Šarapove je potrdil to novico. Znano je, da se z našim gore listom Marija videva že leto dni, toda skoraj polovico od tega časa ni želela govoriti na to temo. Le letos poleti je med turnirjem Roland Garros v Parizu priznala, da ima stalnega fanta. Paparaci so zaljubljenca sicer že nekajkrat ujeli na cesti in v lokalih. 

Pred kratkim pa je Sašo Vujačič obiskal tudi Belorusijo, kjer živi babica Šarapove. Slovenec je v mestu Gomel izkusil pravo postsovjetsko realnost, a pred tamkajšnjimi domačini je izpadel kot priljuden človek in ne kot neka velika košarkaška zvezda. To je na veliko očaralo tudi njegovo dekle Šarapovo. Da je Marija prav zares močno zaljubljena in da bo kmalu skočila v zakonski jarem, kaže tudi to, da sploh ni želela dokončati sezone, prav tako pa je zavrnila nastop na Pokalu Kremlja.

Marija Šarapova je tako zaljubljena, da je predčasno končala sezono. Njen zaročni prstan bo kmalu zamenjal poročni, ki ji ga bo nadel Slovenec Saša Vujačič. 

Št. komentarjev: 7
 1. Dajana pravi

  Ampak slikco bi lahko pa lepšo pripopal. 🙁

 2. Rexmundi pravi

  Imam dve enaki slikci za v album Živalski svet. Dva kuščarja. Zamenjal bi enega kuščarja za zmaja. Zbiram namrec slikce in jih popam v album.
  Rad pa bi dobil kakšno slikco reptilov, ki sodelujejo z obema 33+ prostozidarjev, ki vodijo desničarske in 33+ prostozidarjev, ki vodijo levičarske stranke. Reptili so njihovi tesni zavezniki pod in onkraj našega planeta. In tile vodje obeh strani bodo v končnem obračunu med levaki in desnaki srčno želeli, da se oboji istrebijo med sabo in tako izničijo ves odbor, ko pa se bodo – Rimsko-Bavarski 33+ jezuitski prostozidarski bankirji in njihovi nezemeljski gostitelji z Oriona in Drakonisa, tako kot nekatere druge sodelujoče frakcije z Siriusa – B/Hale-Bopp-pojavile in prevzele oblast na planetu. Po navedbah Sirijskih sodelavcev, je prisotna neverjetna ironija v dejstvu, da zeloti s Siriusa-B
  ki jih povezujejo s kompleksom Hale Bopp-ki so tako sigurni v zrežiranje masovnega pristanka na Zemlji-in so v veliki večini motivirani z dejstvom, da so njihove zavezniške podzemne kolonije na Zemlji in v tem sončnem sistemu napadene s strani Reptilnih-Grey kolektivistov. Očitno so prepričani, da bodo s podpiranjem svojih tajnih zavezniških skupnosti tukaj na Zemlji katerih načrti so vspostavitev Novega svetovnega reda – v boljšem položaju, ko se bodo branili iz svojih starodavnih baz in kolonij na Zemlji proti sovražni navezi med Reptili in Greyi… Cel šmorn! Torej ima gdo kakšno slikco za v album?

 3. Dajana pravi

  Rexmundi, hudo mi je ko to berem. 🙁 Pomiri se, vse bo v redu. Pa še lupčka za lahko noč! 😉

 4. Rexmundi pravi

  Bodo lupčki kaj pomagal? Bo treba močnejšega duha. …

 5. […] noče dati Politikis lepše slikce, bom pa jaz. Tale slikca je sicer od tu. AKPC_IDS += "44303,"; Posted in Dajana, […]

 6. Rexmundi pravi

  Ne moreš verjeti, da je to ista oseba? Tam zgoraj izgleda kot, da bo rodila.

 7. gaywebcamchat.me pravi

  Doeѕ your website haѵe a contaсt pаge?
  І’m having a tough time locating it but, I’d lіke tо shoot уou an emаіl.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen