Lopov – “zdravnik”: kradel tudi v ljubljanskem kliničnem centru!

1

Da so tatovi v slovenski prestolnici vedno bolj predrzni, priča tudi primer 30-letnega državljana Bosne in Hercegovine, ki je operiral predvsem v ljubljanskem UKC oz. v njegovi neposredni bližini. Policisti so mu v ponedeljek odvzeli prostost, saj ga sumijo več manjših in večjih tatvin, ki naj bi jih zagrešil na že omenjenem domicilnem področju.

Policisti so po poizvedovanju ugotovili, da je osumljenec oktobra odtujil več denarnic iz stanovanj v okolici UKC in bolniških sob v kliničnem centru. Nato je z bančnimi karticami dvigoval oziroma poskušal dvigovati denar na bančnih avtomatih. Poleg bančnih kartic, so lopovu – “zdravniku” dišale tudi osebne izkaznice, torbice, ključi, fotoaparati in druge tehnikalije.

Tridesetletnik je samo v nekaj dnevih v oktobru uspel oškodovancem povzročiti za približno 3.000 evrov škode. Policisti so ga kazensko ovadili in privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je za “bolniškega” tata odredil pripor.

Predrzni tat je kradel tudi bo sobah ljubljanskega kliničnega centra.

*slika je simbolična

Število komentarjev: 1
  1. Rexmundi pravi

    Dober je tale cefizelj. Pahor mora za ta denar cel mesec stresat neslanosti, ko ga kaj vprašajo. No odgovarja bolj malo. se skriva po kabinetih? Mogoče se gredo slepe miše, ali ti loviš?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen