Bojan Šrot in prostitutka Lisička: predvolilni fejk ali nekdanje nezakonske radosti?

3

Včeraj je tednik Reporter objavil skoraj desetletje star domnevno uradni zaznamek o zbranih obvestilih od občana, kjer je sedanji celjski župan Bojan Šrot celjskim policistom razlagal o njegovih spolnih praksah z barskimi plesalkami nočnega kluba Cank v Dobrni. Šrot naj bi kriminalistom pred devetimi leti priznal, da je seksal s tujimi artistkami, ki so parcialno nudile tudi spolne usluge. Punc, ki so prihajale iz držav bivše Sovjetske zveze naj Šrot po imenih ne bi poznal, le za eno naj bi vedel, da so jo klienti klicali Lisička.

Šrot je za Reporter zanikal vse navedbe iz zapisnika in pravi, da si je vse skupaj izmislil Stanislav Brglez, nekdanji namestnik komandirja policijske postaje Celje, ki se je tudi podpisal pod zaznamek. Zaznamek je dejansko milo rečeno čuden in protisloven, saj je brez vsakršne uradne glave in žiga, prav tako pa se v njem najdejo takšne nelogičnosti: “Do sedaj je bil le enkrat gost njegovega gostinskega lokala,… //… približno petkrat je koristil spolne usluge…”

Zakaj se je ta domnevno uradni zaznamek znašel v javnosti tik pred lokalnimi volitvami, vedo še najbolje pri reviji Reporter, ki ga je tudi objavila, a kot kaže Šrota (ankete mu napovedujejo gladko ponovno zmago) to ni preveč vznemirilo. Celo pošalil se je, ko je dejal, da zaenkrat ne rabi plačevati za tovrstne usluge, “nikoli pa človek ne ve, kako se stvari obrnejo”… Šrot je sicer leta 2001 bil poročen s svojo takratno ženo Simono.

Bojan Šrot pravi, da v nočnem klubu Cank ni nikoli seksal s tujimi plesalkami, poleg tega, da gre pri tem uradnem zaznamku za navadni fejk.

*slika je simbolična

klik za večjo sliko

(vir: www.revija-reporter.si)

Št. komentarjev: 3
  1. frenkiboy pravi

    Po mojem je ta dokument ponaredek ali pa vsaj laž. Bi Šrot, ki je takrat bil že župan streljal takšne kozle? On sicer ni storil nobenega kaznivega dejanja, a sramota, če bi se izvedelo, da hodi na kurbe, bi bila prevelika. Še ena glupa predvolilna pasja bombica pač.

  2. Rene pravi

    Ma res je glup tale zapisnik, brez repa in glave ter brez vsakršne logike. Ja, valda bi Šrot takšne razlagal kriminalistom. Malo jutri. Če bi v njem bil Golobič ali Kresalka bi še verjel zapisanemu, tako gre očitno za navadno potegavščino.

  3. […] Politikis: Bojan Šrot in prostitutka Lisička: predvolilni fejk ali nekdanje nezakonske radosti? […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen