Danes izid knjige Od partije do Patrie: prvič v celoti objavljen zapisnik iz Kosovega zaslišanja na Finskem

5

Danes je pri Založbi Nova obzorja izšla knjiga Dejana Kaloha, Od partije do Patrie. Gre za prvo neodvisno novinarsko raziskavo, ki je v knjigi zajela največjo slovensko afero – afero Patria. Glede na to, da je Kaloh pisal delno iz lastnih izkušenj, daje to knjigi tudi osebnostno komponento, dodano vrednost pa predstavlja tudi v celoti objavljen zapisnik iz Kosovega zaslišanja na Finskem. Po avtorjevem mnenju ravno Kosovo pričanje pri finskih kriminalistih predstavlja tisti kronski dokaz, da je Janez Janša bil aferi Patria podtaknjen namensko. Cilj: politična likvidacija politika, ki tranzicijski levici predstavlja trn v peti že kar dve desetletji.

Naslovnica knjige Od partije do Patrie: finski osemkolesnik, ki ga upravlja Drago Kos. Nad njim galerija oseb, ki so tako ali drugače poskušale “dokazati”, da je Janez Janša v poslu s Patrio ravnal koruptivno. Avtor knjige dokazuje nasprotno.

 

 

 

(klik za večjo sliko)

Št. komentarjev: 5
 1. brdavs pravi

  Mene interesira kdaj bo izšla knjiga ? “Slovenija od odcepitve do revščine” !!!

 2. Rexmundi pravi

  Komunajzar bodo spet pihal ko sam hudič, rekoč tole pa že ne more biti objektivno. Čes SDS je pomagal pri izdaji knjige. Objavljajo magnetograme kaj naj bi Kučan v Novi Gorici takrat govoril. V stvari je on samo opozarjal pred takimi diskvalifikacijami. Ampak samo tist njegov blejanje takrat že ni alfa in omega, pri takih moraš prebrati več njegovih govorov in potem opazišv v konteksu na kaj človk nakazuje. Pa, kar veliki Janezek pove, potem tamali janezki to ponavljajo v nedogled, četudi tist ne drži. Knjige še noben ni prebral pa tak riganje!

 3. Cobra pravi

  Kdo je na Patrii Kos? :)))) Bog ve, kaj je Kos dobil od finskih kriminalistov, ko je tako v drek porinil Janšo, da je ta končal v obtožnem predlogu.

 4. brdavs pravi

  Včeraj me je čebularjev Gusti vpital ” čuj ali veš zakaj je Kučan tako mali”,ma kaj jaz znam ,sem mu odgovoril pa je djal , da mu je oča uvjek rekel ” ko boš velik buš moral kaj postoriti ” pa je rajkši ostal mali .

 5. Dajana pravi

  Juhu!!!! Bravo Dejan. 😉 Zdaj pa začni še pisati knjigo, katere naslov ti predlaga Brdavs. 🙂

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen