Da bi prišla v Oprah šov si je dala obraz politi s kislino

0

Osemindvajsetletna Bethany Storro je kot žrtev napada s kislino bila napovedana kot gostja pri znani Oprah, ko je prihod odpovedala, češ da bi se oddaja lahko odvila v nezaželeno smer. 30. avgusta naj bi bila v Vancouvru žrtev napada. Po njenih besedah je do nje pristopila neka ženska in ji  v obraz vrgla kislino, pri čemer njene oči niso bile poškodovane, saj je nosila sončna očala.

Gospodična Storro, ki je gluha, je dejala, da ji je ženska pred napadom rekla ‘hej, lepo dekle.’ S tem se je postavilo vprašanje, kako je to lahko slišala, če je gluha. Tudi se je postavilo vprašanje, zakaj je nosila sončna očala, ko pa je v tistem času sonce že zahajalo. Ljudje, ki so bili v njeni bližini v času, ko bi se naj napad zgodil, niso videli nikogar drugega. Policija do zdaj ni nikogar aretirala, iščejo pa mlado temnopolto žensko.

Zaradi tega so se pojavile spekulacije, da je Storrova napad izvedla kar sama, da bi si s tem pridobila pozornost. V Afganistanu ženskam kislino v obraz mečejo uporniki, ki nočejo, da bi se šolale ali hodile naokoli nepokrite, tukaj pa se zdi, da si je ženska pohabila obraz samo zato, da bi lahko prišla v medije in uživala pozornost.

Oprah Winfrey Show je za ljudi željnih slave še očitno vedno veliki magnet – celo takšen, da se dajo pohabiti celo sami.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen