Vlado Dimovski se po Facebooku bizarno hvali, da je bil nekoč vrhunski plavalec

5

Predsednik stranke Slovenska unija Vlado Dimovski se je dva dni nazaj svojim “prijateljem” na spletnem omrežju Facebook pohvalil, da je bil nekoč vrhunski plavalec. Dimovski se je strašno razveselil, da je na 30. EP v plavanju v Budimpešti 20-letna Kranjčanka Tanja Šmid osvojila peto mesto na 200 prsno in polfinale na 100-metrski razdalji, kjer nato zaradi sodniške napake ni nastopila.

Dimovskega smo zato vprašali, kdaj in v kakšnih plavalnih disciplinah je nastopal in kakšne vrhunske rezultate je dosegal. Njegovega odgovora še nismo prejeli. Vsekakor pa kakšnih vrhunskih rezultatov na letošnjih volitvah ne bo dosegla njegova SU, sodeč po pisanju nekaterih medijev, ki pišejo, da Dimovskemu stranka fizično razpada, maloštevilno članstvo pa se usipava kot jesensko listje

Predsednik strančice Slovenska unija se po Facebooku hvali, da je bil nekoč vrhunski plavalec.

klik za večjo sliko

 

 

Dimovski danes bolj kot šport ljubi rujno kapljico.

Foto: Facebook & arhiv politikis.si

Št. komentarjev: 5
 1. Pris pravi

  Sploh nisem vedel, da ta stranka obstaja …

 2. rastko pravi

  Tale Dimovski nekakšen plavalec? Pa saj je isti kot Strel s tem žaklom spredaj. Naj raje drži Mariborčana in faksa, ker s to svojo politično združbo tako ne bo nikamor prišel.

 3. Rado pravi

  Pris,
  zakaj nisi bil raje modro tiho? 🙂

  Rastko,
  čemu si tako negativno nastrojen? Morda je pa res bil vrhunski?

 4. Danilo pravi

  Dimovski je vrhunski luzer. Kao energetski strokovnjak, ki pa še vedno dela na faksu. Prav tako je luzerska njegova stranka, ki ne bo po vsej Sloveniji dobila niti enega mestnega svetnika.

 5. Rexmundi pravi

  Res izgleda kot Tarzan, ki se je nažrl preveč kodletov in krompirja. Dober bi bil za reklamo hitre prehrane. Tudi njegova Jane izgleda kot srna.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen