Neokusno: Elena Pečarič zabavlja nad Janezom Janšo

15

Za Eleno Pečarič se je še včasih zdelo, da je polnokrvna aktivistka na področju izboljšanja življenja hendikepiranih ljudi, in da je politika ne zanima in je ne gane. Od kar pa je postala tudi kolumnistka spletnega portala vest.si, ki je politično nazorsko blizu Zaresu in LDS, pa so njeni javni nastopi precej politično enostransko obarvani in temu primerno pristranski.

S svojo zadnjo potezo, ko je fingirala telefonski pogovor s prvakom slovenske opozicije Janezom Janšo, pa se je dejansko spustila pod nivo dobrega okusa. V lažnem oz. imitiranem telefonskem pogovoru se je z “Janšo” pogovarjala o Piranskem zalivu, o arhivih Udbe in o Mateju Lahovniku. Njen prispevek, ki naj bi bil smešen, je pustil hladne ob strani tudi bralce omenjenega portala, saj v tednu dni pod njeno domislico niso pustili prav nobenega komentarja.

Vprašanje je samo, če si Pečaričeva domišlja takšnih “akcij” v solo režiji ali pod kakšno uredniško taktirko…

Elena Pečarič je v zadnjem času postala tudi dežurna zabavljačka levičarskega spletnega portala vest.si. Tokrat se je spravila na Janeza Janšo.

Foto: Borut Peterlin

Št. komentarjev: 15
 1. rik pravi

  Ma pa saj je boga. To je pač največ kar ob svojem hendikepu zmore, ker že dalj časa spremljam njeno željo po medijskem uveljavljanju vidim določen negativni napredek, vendar glede na njeno stanje je to običajno. Nekoliko ji zamerim le to da tako močno izkorišča položaj in to da pozna le svoje pravice, dolžnosti oz. neke zmernosti, ki jo mora imeti sleherni človek pa je pri gospe Pečarič ne opazim.

 2. Jon pravi

  Tudi meni ni bilo njeno zabavljanje nič všeč.

 3. Rexmundi pravi

  Naj tole naredi z Zemljaričem ali Kučanom. To pa ne. Tisti jih lahko škodujejo. JJ pa si lahko sposodi vsak, ki ima pet minut časa. Nekako v smislu napadov na RKC. Bolje ji bi bilo, da bi se iz svoje pojave dalal norca…

 4. brdavs pravi

  Pač smrdi po LDS-u in ZARES-u zato ni od nje druzga za pričakovati.

 5. alan. k pravi

  Očiten je tudi hendikep v glavi.

 6. Jan pravi

  Res se mi zdi žalostna ta igra z invalidi v kateri sodeluje Pečaričeva.
  Vse skupaj postaja že prav duhamorno, odbijajoče in nadležno.

 7. Banda rdeča pravi

  Komunisti sledijo svojemu načelu, da cilj opravičuje vsa sredstva. Še invalida porinejo v največji drek, samo, če imajo koristi od tega. Od tega ponaredka seveda ne bo nobene koristi, a očitno širijo bazo svojih plačencev po Kučanovi premisi, najprej diskreditacija, nato likvidacija.

 8. Rexmundi pravi

  Upamo lahko, da se bo ta njegova formula o likvidacijah obrnila prav na njih!
  Jelinčič pove v parlametu, da danes ne bi več streljal na sovražnika na ono stran. Danes bi puške obrnil proti našim notranjim izdajalcem, ki so izdal našo domovino z Arbitražnim sporazumom. .. Samo 21,8 slovenskih izdajalcev je torej na referendumu odločilo o izdajalsmem sporazumu.

 9. klemen pravi

  Sami pomilovanja vredni patetični komentarji, ne poznate njenega dela, preberite EUtropijo, potem govorite neumnosti, levi jo zmerjajo, da se druži z ekstremisti, desni da s komunisti, nikomur ni ostala dolžna in je vsakemu povedala tisto kar misli, tudi Pahorju, Kučanu in še komu, Vest.si pa je daleč od levičarskega portala na videne prispevke, ker je na vozičku jo ne morete tretirati enakovreno, ker ni po iusu, ker nima sexipilne riti in velikih jošk, ima pa očarljive očke.

 10. makro5 pravi

  Glede na njen hendikep in vse kar dela s polnim delovnim časom kot volivka in davkoplačevalka, kar počne z ogromno volje, energije, se malo vprašajte draga gospoda, kaj vi delate in ste naredili, z Janšo se še marsikateri drugi novinar šali, ga povzdiguje, kritizira itd.

 11. Rexmundi pravi

  Ja zadn čas, da se začne družit še z RKC da da za mašo zvrečer. Potem pa še ostane tajno društvo PGC.

 12. Silvan Štokelj pravi

  Tovarišica Pečarič je že v predvolilnem času se držala strogo v levo in bi tekel da je njeno ravnanje zares levo-nekoliko pokvarjeno. Zakaj si nikoli ne upa niti izgovoriti besede kučan ali npr. turk, zakaj je tako zadrto bitje?

 13. ABC pravi

  Če je tovarišica Pečaričeva res komunicirala s predsednikom Türkom, ga je morda vprašala o njegovem prvo in drugorazrednem izumu? Je bivšega predsednika Kučana vprašala, kdo se je prvi podpisal na zahtevo po odvzemu orožja naši TO? Znano je, da so komunisti odstranjevali podjetnike, trgovce, duhovnike in druge verne državljane, pa kulake, inteligenco … In na koncu so na najbolj sadističen način mučili in pobijali sami sebe (Goli otok). Je za tovarišico Pečaričevo komunizem še najbolj ustvarjalen in napreden družbeni sistem?

 14. Ponarejen Kraševec pravi

  Hitlerjeva zadnja izbira so bili otroci in starci. Naši postkomunisti izrabljajo pa invalide. Tu nimamo več kaj dodati, Turk bi rekel:” Drugorazredni problem”!

 15. Minion Rush Hack pravi

  that’s, of class, unless you possess the teleport summoner spell.
  Howl of Terror-A more useful Fear spell that affects a group of enemies.

  The general rule for every fight is that Fear is your best friend.

  my blog post :: Minion Rush Hack

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen