Damijan Janković se je zaročil z 20 let mlajšo punco, a poroka verjetno šele po lokalnih volitvah

11

Najstarejši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Damijan Janković (38), se je prek kratkim zaročil z 19-letno ljubljansko manekenko Maxime Pikula Ranković, hčerko lastnice ljubljanskega kafiča Maximal. Damijan Janković je dolga leta veljal za neulovljivega in zaželjenega ljubljanskega samca, kar pa ne moremo trditi za njegovega mlajšega brata Jureta, ki ga je že pred leti omrežila nekdanja mariborska manekenka Vesna Dolenc, in s katero se je nato z velikim pompom poročil v najelitnejšem mariborskem hotelu Habakuk.

Neuradno pa smo izvedeli, da se bo najstarejši Jankovićev sin poročil šele po lokalnih volitvah, saj noče dvigati nepotrebnega prahu pred letošnjimi lokalnimi volitvami, kjer se bo njegov oče še enkrat potegoval za ljubljanskega župana. Politična konkurenca bi dejstvo, da se njegov sin ženi s šele lansko leto polnoletno osebo, Jankoviću prav gotovo servirala pod nos. Maksim Pigula Ranković je sicer vnukinja nekdanjega jugoslovanskega zunanjega ministra Rankovića.

Damijan Janković bo na poroko z 20 let mlajšo izbranko Maxime moral počakati do lokalnih volitev, saj se baje noče metati v jezik javnosti, v obdobju, ko se njegov oče poteguje za še en mandat ljubljanskega župana. 

 

 

 

Vir fotografije: govori.se

Št. komentarjev: 11
 1. miki pravi

  diši po pedofiliji

 2. ferdo pravi

  Ranković je bil notranji minister FLRJ, razrešen vseh funkcij l.1966 na brionskem plenumu.

  Malo več točnosti.

 3. marjan pravi

  Aleksandar Ranković: najbolj znana policijska osebnost nekdanjega Titovega režima. Zunanji minister???

 4. markopigac pravi

  No, no, da pa ne ves kdo je bil Aco Ranković..

 5. Rexmundi pravi

  Pizda. A smo v jugi, Beograd?

 6. majgo pravi

  Mi bi tudi

 7. jože pravi

  to bo pa otrok lačn ne bojo slava mu…

 8. Lena pravi

  Ma saj ni čudno, da gre vse v rit, če prestolnico vodijo jankovići. Eden je pohoten na oblast in denar, drugi pa na mlada dekleta.

 9. kinofil pravi

  Maxine ni vnukinja Aleksandra Rankovića, povojnega šefa policije, njen dedek živi v Ljubljani. Lahko bi bila pravnukinja, a pač ni. Je pa hči Deana Rankovića, enega boljših ljubljanskih fantov v svoji generaciji. Morda je res v zaporu, a ne bo dolgo, Dean ni diler ampak samo konzument.

 10. […] Mimogrede, Lara Mikuž v Državnem zboru velja za eno postavnejših in simpatičnih “strokovk”, znano pa je tudi, da je bila prijateljica (po besedah Prijatelja tudi intimna) Damijana Jankovića, ki se je pred časom zaročil z 19-letno manekenko Maxime Pikula. […]

 11. zaljubljena pravi

  dean ramkovič je samo zgubljen v svojih paranojah in emocionalnih stiskah.ni diler, niti tat, niti lažnjivec, je samo konzument, potreben pomoči.lahko pa povem da ima v sebi odlične kvalitete in je zelo pozitivna osebnost, ki pa se žal skrivajo za potrebo po drogi.Droga mu je vzela vse, vse.izgubil je sam sebe, hči, starše in vero v življenje.zato ne obsojajte nikogar, ker ne veste kaj vas čaka v tem ali drugem življenju.brigajte se zase in za svoja življenja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen