Rok Furlan – Tyson: lahko bi kupil Reporter in potem bi vi delali zame

5

Razvpiti ljubljanski podjetnik Rok Furlan, ki ga zaradi njegovega nabildanega videza kličejo tudi Tyson, drugače pa je v gradbeno-poslovni navezi z družino Janković, je prejšnji teden sam sprožil zanimive govorice o tem, da je tednik Reporter na prostem trgu. Ko so novinarji Reporterja hoteli vprašati Furlana o njegovih povezavah z gradnjo Športnega parka Stožice in z družino Janković, jih je na hitro odpravil, češ da gre na tenis. 

Ob tem je povedal, da je tednik Reporter na prodaj in da so ga ponujali tudi njemu. Tisti Reporterjevi novinarji, ki ga sedaj kličejo, ko se on odpravlja na tenis bi delali zanj, če bi se ga odločil kupiti. A takšen nakup ga naj ne bi zanimal. Podjetje Prava smer d.o.o., ki tednik Reporter izdaja, je sicer v letu 2009 imelo dober milijon čistih prihodkov, a bilančni izid v tem obdobju se je ustavil skoraj na četrt milijona evrov izgube (- 225.659 evrov).

Po besedah ljubljanskega podjetnika Roka Furlana – Tysona se tednik Reporter prodaja. 19. maja 2010 je minilo natanko dve leti odkar je zagledala luč sveta prva številka Reporterja, pred časom pa so izdali jubilejno 100. številko. Podjetje, ki izdaja tednik je zaenkrat še v minusu, a taki veliki medijski projekti “ozelenijo” šele v obdobju od treh do petih let. 

Št. komentarjev: 5
 1. Borko pravi

  Pa kaj bo ta revček od Furlana kupil? Celo življenje samo kompenzira. Kje le ima par milijonov da kupi Reportera? On lahko samo z avti dila in z Jankovićem muti pri gradbenih malverzacijah. Tyson? Moja stara mama poruši tega malega pitbulla.

 2. Rexmundi pravi

  Tako, kar naj. Potem odpovem naročnino.

 3. pinal pravi

  No ta “revček” ima samo v svoji garaži za par miljonov v avtih. Nazadnje sem ga videl v pol milijona vrednem rolls roycu…ne vem po katerem ključu je potem revež,,,mogoče pa je na lizing..hahahah….Kaj je še zasidrano v raznih marinah itd. sploh ne vemo. Pa casino rivera je po mojih ekonomskih ocenah več vredna kot neki poceni častnik…

 4. mare pravi

  Ко је тај Рок Фурлан ?

 5. Gwendolyn pravi

  Oregon Rams (Pacific Time Frame Zone web marketers).
  What will prevent soccer from establishing itself as a major force in the USA.
  I obviously can’t go to all those different campuses whenever I want to buy fan apparel, so I shop for my official NCAA football gear
  online.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen