Festival Lent 2010 kljub krizi še zrasel

1

Na včerajšnjem slavnostnem podpisu sponzorske pogodbe med Festivalom Lent in Novo Kreditno banko Maribor, je prvi mož festivala, Vladimir Rukavina, povedal, da kriza sicer otežuje organizacijo samega festivala, a bo program letos še nadgrajen.

Rukavina dodaja, da se festival pripravlja na leto 2012, ko bo Maribor postal Evropska prestolnica kulture in tako si v tem trenutku ne morejo privoščiti, da bi festival kakorkoli okrnili.

Direktor uprave NKBM Matjaž Kovačič, ki je že vrsto let glavni sponzor festivala je še dejal, da se zavedajo svoje družbene odgovornosti in bodo tako festivalu stali ob strani tudi v prihodnje.

Največji slovenski festival bo potekal med 25. junijem in 10 julijem, celoten program pa si lahko ogledate na tej povezavi http://lent.slovenija.net/. Lokacija: obrežje Drave in ožje mestno jedro.

Glavna finančna hrbtenica Festivala Lent še naprej ostaja Nova KBM.

Foto: Vasja Šabeder

Število komentarjev: 1
  1. Rexmundi pravi

    Tako. S tujim denarjem se res ni težko preseravat. V torek, 22. junija 2010, bodo imeli zasedanje skupščine delničarjev družbe Nova KBM d.d. v dvoran Turner hotela Habahuk v Maribor.
    Glih zarad Festivala Lent bo ziher šla dividenda dol…

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen