SDS se krepi: v njihove vrste vstopil tudi dr. Ljubo Sirc

7

Največji opozicijski stranki SDS rejtingi priljubljenosti rastejo iz meseca v mesec, prav tako raste število članov, ki je že preseglo število 27.000. Samo v prejšnjem tednu se je v SDS včlanilo več kot 100 novih članov, med njimi je bil tudi znani slovenski disident dr. Ljubo Sirc.

Ker gre za uglednega ekonomista mednarodnega slovesa, izredno plodnega publicista in nenavsezadnje za enega najbolj znanih odpornikov proti komunističnemu totalitarizmu, ga je ob včlaniti v SDS pričakala še posebna dobrodošlica, ki sta mu jo zaželela osebno prvak te stranke Janez Janša in predsednik Sveta stranke France Cukjati. Sirc je sicer ravnokar spisal svojo avtobiografijo, ki jo je poimenoval Dolgo življenje po smrtni obsodbi, ki je v teh dnevih izšla pri založbi Nova obzorja.

Dr. Ljubo Sirc in predsednik SDS Janez Janša: SDS širi svojo intelektualno-demokratsko bazo

Št. komentarjev: 7
 1. Dajana pravi

  Vau!!! Bravo! 😉

 2. jaka pravi

  Jap, to so zmožne storiti samo največje in najsposobnejše politične stranke – na stara leta pritegniti v svoje vrste ljudi, ki se jim ne bi bilo potrebno ukvarjati s politiko, a še vseeno hočejo kaj prispevati k dobrobiti slovenskega naroda.

 3. tone pravi

  Sirc bo pa naredil kaj za slovenijo. Le kaj je do sedaj že storil, razen blatenja. Naj gre nazaj tja kjer je preživel vsa leta in plačeval davke in naj jim soli pamet, če ga bo kdo poslušal.

 4. […] je iz Politikisa: Največji opozicijski stranki SDS rejtingi priljubljenosti rastejo iz meseca v mesec, prav tako […]

 5. Rexmundi pravi

  Na Škotskem so demokrati. Z raznimi diktatorji in boljševištičnega rasizma tam ne pozanajo. V Sloveniji se mora ves čas to ponavljat. Pa čeprav je človek že zelo star. Na Škotskem tudi nimajo rdečih barovov. So imel Škoti policijsko državo? So na Škotskem tudi uničeval kmete. So tam tudi kradli lastnino od lastnikov, tako kot recimo v najbolj pravični in demokratični državi kot je bila Jugoslavija. Ob drugi nacionalizaciji leta 1948 so boljševiki razlastili več kot 3000 podjetij. Tudi njemu so ukradli lastnino staršev, Tekstil Indus v Kranju. Vrnil mu še zdaj niso. Raje so tovarno prodal boljševik Italijanom. Le kaj naj človk pove Škotom. Spomine na partizanska leta ziher ne bi poslušal, če bi jih jim prebiral.

 6. brdavs pravi

  Počasi bodo ljudje videli kakšno skrumpirano vlado so izvolili,in upam,da se to ne bo ponovilo.LDS in ZARES bi morali zbrisati iz strank.

 7. Rexmundi pravi

  Sirc pove, da je komunizem poginil on pa preživel. No, sedaj traja boj restavracije svetovnega socializma pod Obamo! Neki v smislu neokomunizma in bi to radi zakoreninili v Evropi. No, po celi zemeljski obli. Cilj jim je, en predsednik, ena vojska, nobenih ver več, nobene privat lastnine, ne denarja kakršnega poznamo danes, nobene nacionalnosti. Torej socialize, Samo v tem socializmu ne bodo srečni nekdajni komunisti, niti sedajni kapitalisti! Čaka nas torej sam sraje? Tudi število ljudi, ki naj bi ta nov socializem užival naj bi bilo samo okrog 500 miljonov Ostali bomo viška? Kako bodo to dosegli? To vedo sami snovalci. Mi bomo samo na tem, da bomo preprost po domače jebal ježa!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen