Nana Zeneli in Dejan Kaloh: Pahor je imel prav glede pitja alkohola v parlamentu in ob tem navajata Saša Pečeta

11

Besede slovenskega premiera Boruta Pahorja o pitju alkohola med parlamentarci, ki jih je nedavno izrekel na Škisovi tržnici, so se izkazale za resnične. Tako vsaj trdita nekdanja piarovka v stranki Lipa Nana Zeneli in nekdanji vodja pisarne poslanske skupine te stranke Dejan Kaloh, ki za primer navajata pijanske eskapade Saša Pečeta.  Zenelijeva zna povedati, da je Sašo Peče po parlamentu hodil več pijan kot trezen, na veliko pa se je pilo tudi v njegovi pisarni, ki jo je imel kot podpredsednik državnega zbora. Nana Zeneli: “Peče se je vedno rad pohvalil, kje in od koga je dobil posamezno žgano pijačo. Tako je ob neki priložnosti dejal: to pa bo sedaj ‘vsekalo’, ker je domači šnopc. Vsem je potem veselo nalival, čeprav je bilo komaj dopoldne.”

Kaloh Zenelijevi pritrjuje. “Alkohol je na sestankih poslanske skupine Lipa bil pravilo. Sašo Peče je alkohol nalival vsem, ki so se v tistem trenutku znašli v njegovi pisarni. Pila je seveda tudi vodja poslanske skupine Lipa Barbarba Žgajner Tavš. Pri Pečetu se ni pilo samo vina in »lažjih« alkoholnih pijač, ampak tudi žgane pijače, zraven pa je Peče v svoji pisarni, ki jo je takrat imel kot podpredsednik Državnega zbora, verižno kadil. In to v času, ko je protikadilski zakon v Sloveniji veljal že dobro leto,” razlaga Kaloh. 

Nekateri mediji so se takrat razpisali, da je bila Pečetova pisarna zaradi njegovega kajenja zelo v slabem stanju in so jo morali temeljito prebeliti. Na spletnem portalu pozareport.si pa so zapisali, da naj bi Tavševa kar v okajenem stanju hodila na predvolilna televizijska soočenja, kar potrjuje besede Zenelijeve in Kaloha o pitju alkohola pod Pečetovim okriljem.  

Prvi Lipek naj bi po besedah Zenelijeve in Kaloha bil čisti primer, da je Pahor govoril resnico o pitju alkohola v parlamentu.

 

 

 

Nana Zeneli: Peče se je hvalil z domačim šnopcem

 

 

 

Dejan Kaloh: Alkohol je bil na sestankih poslanske skupine Lipa pravilo

Št. komentarjev: 11
 1. brdavs pravi

  Jaz sem si mislil,da mora biti nekaj resnice v tem,zato iz našega parlamenta ne pride nič pametnih ukrepov proti krizi ampak se še naprej prepirajo med sabo.Če bi trezno premislili bi ugotovili,da je treba varčeveti ne pa,da samo državljne obdavčujejo.

 2. jaka pravi

  Se ne čudim niti malo. Peče tako izgleda kot da je nenehno pod vplivom alkoholnih hlapov, če ne že česa drugega. Hvala bogu, da so jih nagnali iz parlamenta.

 3. Dajana pravi

  Kaj pa kokain? A ni Požar pisal tudi o tem?

 4. alan. k pravi

  Sedaj je jasno. Pahor je mislil na Pečeta…………………noro, očitno se tudi novinarji že nalivajo s šmarnico navsezgodaj.

 5. K&K pravi

  300 kosmatih, kaj je to LIPA ?!

 6. Martin pravi

  Joj, tečni ste s tem propadlim Pečetom. Naj pije šmarnico v miru in da ga več nikoli ne vidimo v parlamentu!

 7. Dajana pravi

  Uuuu, Martin: O čem pa se lahko pogovarjamo? 😉

 8. Žan pravi

  člani enih strank pišejo o članih drugih strank kot o pijancih, njihovi strankarski lokalni šefi in kolegi pa do daske pijani razbijajo pri Ottotu in pijani mahajo na tiskovkah o sosedovih ženah… bla bla

 9. Stanko pravi

  Nobenemu v politiki več ni za zaupati. Najbolje je, da se parlament samorazpusti, si 10 let vzame za razmislek, nato pa ponovno izvede volitve in upa, da se je ološ že malo spucala.

 10. […] Da je alkohol pogost prijatelj zaposlenih v državni upravi in v parlamentu je pred časom opozoril tudi predsednik vlade Borut Pahor, na našem portalu pa smo razkrili alkoholne eskapade nekdanjega podpredsednika Državnega zbora Saša Pečeta. […]

 11. […] Da je alkohol pogost prijatelj zaposlenih v državni upravi in v parlamentu je pred časom opozoril tudi predsednik vlade Borut Pahor, na našem portalu pa smo razkrili alkoholne eskapade nekdanjega podpredsednika Državnega zbora Saša Pečeta. […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen