Mariborska ladjica spet buri duhove: podžupana Verliča obtožili, da je “moker” v glavi

3

Famozna mariborska turistična ladjica Dravska vila je včeraj pred začetkom poletne sezone na svoj krov vzela tudi predstavnike sedme sile, da se tudi ti prepričajo, kako (ne)spretno ta reže valove. Resnici na ljubo, 37 ton težka barkača zgleda neokretno in preglomazno za relativno ozko reko Dravo, ki ni neki veletok. Njen videz pa bolj spominja na kakšne egiptovske stare barkače, kot na neko moderno turistično plovilo.

Dravsko vilo že od samega začetka spremljajo težave, najprej je z dvoletno zamudo iz Srbije vendarle prispela v Maribor, nato se je zapletalo z dovoljenji za njen privez, kasneje pa je še Kosova protikorupcijska komisija naletela na korupcijske elemente, saj je občina izbrala izvajalca brez javnega razpisa. 

http://www.youtube.com/watch?v=BV6-APLEhi8

Včeraj pa je prišlo tudi do manjšega incidenta, saj je neki Mariborčan obtožil mariborskega podžupana Andreja Verliča, da so s to ladjo naredili napako, saj da dela prevelike valove in da ne more sploh priti pod Studenško brvjo do Mariborskega otoka, čeprav so za ta namen pred časom delali sanacijo tega mosta, ki ni bila ravno poceni. Verliča je zaskrbljeni občan tudi obtožil, da je “moker” v glavi…

Z novo turistično pridobitvijo na Dravi niso zadovoljni prav vsi Mariborčani. 

Št. komentarjev: 3
  1. Pinko pravi

    Verlič bo moker tudi med nogami, ko se bo kanglerska garnitura letos jeseni peljala. Definitivno najbolj anti “politik” v zgodovini Maribora!

  2. Đizs pravi

    se strinjam. samo da bo zaslužil!

  3. bolfenk pravi

    Jaz bom volil kanglera ampak samo pod pogojem, če mi bo potrdil (pismeno) da je za veliko noč nesel k žegnu in da je dal 100€ župniku za daravanje okoli oltarja

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen