Ladislav Troha želi preko incidentov v politiko, a bo prej prišel v zapor

7

Včeraj je Politikis prvi pisal o incidentu, ki se je zgodil v Ajdovščini. Ko smo linkali video, kjer je neki možakar ozmerjal Pahorja z izdajalcem in Hitlerjem (sedaj se je izkazalo, da je šlo za Ladislava Troho alias ‘pojočega majorja’) je imel samo 55 ogledov, danes jih ima že skoraj 4.000. Kot kaže je to bil tudi glavni Trohin cilj. Pozornost mu je vsekakor uspelo vzbuditi, a bo za to moral plačati kazen v višini 400 evrov, ker je kršil javni red in mir.

Znano je, da se Troha na vse pretege skuša prebiti v slovensko politiko, a zaenkrat so njegovi poskusi bolj jalovi. S svojim društvom OPS (Osveščeni prebivalci Slovenije) hoče združiti politično-patriotske ideje z nekim višjim duhovnim zavedanjem, kar pa je že v štartu obsojeno na propad. Politika namreč deluje pragmatično in nič kaj duhovno. Včerajšnji Trohin incident so že pospremili številni spletni komentatorji, ki si delijo mnenje, da bo Troha s takimi solo akcijami prej pristal v zaporu kot pa v resni politiki.

Kontroverzni Ladislav Troha se želi ukvarjati s politiko, a bo s takšnimi dejanji, ki si jih je privoščil v Ajdovščini, prej pristal v zaporu. 

Št. komentarjev: 7
 1. Zeki pravi

  Sej tam (v arestu) bi moral biti že zdavni.

 2. Muki pravi

  Patron prve vrste. Včasih je še hujše zganjal, ko je trdil, da ga je Janša ugrabil in da ga ima zaprtega v kleti. Potem se je tisto izkazalo za laž in je moral Janši plačati odškodnino. Sedaj ga bo še Pahor stožil, norega Troheca.

 3. Rexmundi pravi

  Tako. Doživel bomo bombaški proces? Ne priznajem ovaj sud. Fuck of! Mu bodo pustil v zaporu študirat literaturo? Neki v smislu branja kakršnega so bral komunist v zaporih kraljevine Jugoslavije. Mogoče bo še enkrat prebral knjigo Neminljiva Slovenija? Turk: Knjige je treba brati ne le kupovat. Mogoč pa se bo le naučil dobr igrat kitaro?

 4. brdavs pravi

  Čeprav ga Troha malo lomi ,mi je še zmeraj ljbši kakor Kučan ,ki samo govori,brez veze ,če ima že tak vpliv ,pa naj gre v parlament pa naj tam pove kaj misli .

 5. Rexmundi pravi

  Pa kaj naj srota Kučan. On je “upokojenc” Najbolj jebena stranka v Sloveniji so delavci, kmetje in upokojenci.

 6. Alenka pravi

  Troha bo strohnel. Takšne izjave niso vredne nobenega, kaj šele nekoga, ki se hoče ukvarjati s politiko. Sramota od te trohnobe.

 7. Rexmundi pravi

  Tito je bil tudi v zaporu. Potem smo videli kaj je naredil. Zapor človeka spremeni. In to ne nujno v boljšo osebnost.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen