Ladislav Troha v 22. točkah pojasnjuje, zakaj je Pahorja primerjal s Hitlerjem

12

Po incidentu, ki se je zgodil 2. maja v Ajdovščini, ko je “pojoči major” Ladislav Troha predsednika vlade Boruta Pahorja primerjal s Hitlerjem, se je Troha danes ponovno oglasil. Sedaj pojasnjuje, kaj ga je vodilo k takšnim obtožbam. Troha je kar na svojem profilu na spletni skupnosti Facebook v 22. točkah pojasnil kaj ima proti Pahorju in njegovi vladi. Vse točke iz Trohine “obtožnice” si lahko preberete spodaj.

Troha sicer po novem trdi, da Pahorja ni eksplicitno zmerjal s Hitlerjem, ampak, da je le dejal, da nadaljuje Hitlerjevo delo. Kar pa je bolj ali manj enako. Ladislav Troha se je verjetno ustrašil, da ne bi poleg 400 evrov kazni, ki si jih je prislužil zaradi kršenja javnega reda in miru, sedaj padla še kakšna kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja sramotitve Republike Slovenije. 

Ladislav Troha preko Facebooka naproša Delo, da naj objavi njegovih 22. “protipahorskih” točk

 

 

 

Ves Trohin ekspoze v 22. točkah (klik za večjo sliko)

Št. komentarjev: 12
 1. linka pravi

  NO ..KAJ NAM ŠE NI JASNO ,DA …ČE NE SPOŠTUJEMO SVOJIH VOLJENIH ..SI NIKAKOR NE ZASLUŽIMO KAJ BOLJŠEGA .

 2. Rado pravi

  Eh Troha,

  zdaj ni več zanimiv, niti kot pavliha!

 3. Rexmundi pravi

  Zdaj je trenutno bolj zanimiv, kako se bo izvlekel?

 4. brdavs pravi

  Linka ali je Pahor tvoj voljeni? moj ni dokler bo na penzijo,ki jo dobivajo delavci iz Nemčije,ki Slovenijo ne obremenjujejo nič obdavčeval 25%-no je za mene to kraja in takšnega človeka ne morem voliti.

 5. Rexmundi pravi

  Takile tiči, res ne znajo drugče kot tako, da proračunski denar prelivajo v privatne žepe. Ljudje so že pozabili na TAM. Tam so uporabili tako shemo. O tem bi lahko kaj povedal tovariš Tajnikar, ki je bil takrat gospodarski minister. Takrat so tudi z miljardami takratnih mark saniral banke, ki so se kopale v denarju. Sedaj nam spet to servirajo. Saniral naj bi spet NLB z davkoplačevalskim denarjem. Spet se moramo tukaj spomniti na TAM, kjer je v navidezni sanaciji izginilo ali odteklo 150 miljonov tedajnih DM, velik del so ga takrat posrkale banke, z blagoslovom in v režiji kontinuitete. Res se z zakrbljenosto vprašaš, gdo je takim barabam dal mandat? Volilci res niso niti eno sekundo premislili!

 6. linka pravi

  Re:Brdavs ne ne ni moj voljeni …sem pa ga volila ,ker sem mislila ,da bo boljše …torej moram sama pojesti to kislo jabolko .
  Mislila sem ,da premalo spoštujemo naše voditelje ..pa naj bo to Janša .Pahor ali pač kdo že bo …se sedaj razumeva ?

 7. Ela pravi

  Kakorkoli gledamo, tako se ne gre obnašati. Na neki javni prireditvi kričat, da je slovenski premier isto kot Hitler. Tako si Troha dela samo medvedjo uslugo. Po eni strani se ima za patriota, po drugi strani pa pljuva po lastnih predstavnikih države. Skregano z zdravo pametjo.

 8. Rexmundi pravi

  Koliko gospodarske škode pa je povzročil Troha? Manj kot nič. Nič pa se lažni dušebrižniki ne pritožujejo nad tem, ko se je družbeni kapital dodeljeval na podlagi cenitev, ki so bile sproti prirejene potrebam. Troha je imel sigurno tudi to v mislih.

 9. romano pravi

  troha ti si ena mona

 10. Rexmundi pravi

  He, he. pa koliko gospodarske škode je naredil tale vaš Troha? dajte si kaj izmislit, no. Nimate nobene domišjije.

 11. Rexmundi pravi

  Bravo Troha. Niti v eni točki ni usekal mimo.

 12. Buster Posey Jersey pravi

  Hello, just wanted to mention, I enjoyed this article.
  It was inspiring. Keep on posting!

  Take a look at my homepage: Buster Posey Jersey

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen