Kaj dogaja predsednikoma? Türk kot DJ, Pahor nemški turistki: ljubim te?!

5

Slovenskima predsednikoma zadnje čase dogaja. Predsednik države Danilo Türk je včeraj predstavil svoj prvi “videospot”, ki bi ga lahko poimenovali Umek featuring Türk. Türk je spet hotel izpasti “kul” in na nekonvencialni način srednješolsko mladež opozoriti, da morajo biti v svojem (po)maturantskem obdobju odgovorni in brez alkohola. Ob tem je njegova PR služba gladko prezrla, da DJ Umeka bolj poslušajo slovenski študenti in generacija, ki je že po službah. Ampak to Türka ni motilo, da ne bi v videu še malo “zaskrečal”.

Slovenski predsednik vlade Borut Pahor pa je prav tako včeraj še enkrat več izpadel kot v srednji šoli. Če je pred dnevi trdil za Janšo, da je ljubosumen, si je pri včerajšnjem turističnem izletu po Sloveniji privoščil še eno nerodnost.  Ko se je pred Postojnsko jamo v angleščini pogovarjal z nemškimi turisti, se je opravičil, da ne pozna nemškega jezika, nato pa se je vendarle spomnil, da nekaj pa vendarle zna reči. Neki priletni nemški “omi” je nato zavpil: “Ich liebe dich” in jo pred vso turistično skupino objel. Najboljša možna promocija za slovenski turizem.

DJ Umek in DJ Türk: maturanti žurajte brez alkohola. Oni pa bodo Umeka in Türka sigurno “ful” poslušali…

Video in foto: YouTube/uradprs

Št. komentarjev: 5
 1. brsavs pravi

  Ali ni že Pahor enkrat rekel ,da so vsi pijani…………?

 2. Marjan pravi

  Levi pacienti. Pa saj niso več nekredibilni, so že naravnost smešni!

 3. Dajana pravi

  In maturanti zaradi tega ne bodo pili alkohola… Jao, moj Tuerk, pa kaj se ti greš???

 4. […] Slovenske maturante je k treznosti spet pozival tudi predsednik države dr. Danilo Türk. Je v Sloveniji med mladimi res toliko alkohola, da se Türk zaradi te problematike že kar redno oglaša? […]

 5. disc jockey pravi

  Nice respond in return of this question with genuine arguments and describing everything regarding that.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen