Drago Kos ni več kos prevelikim fizičnim naporom: s teka ga je odpeljal rešilec

6

Kot kaže predsednik protikorupcije komisije Drago Kos, ni več kos prevelikim fizičnim naporom. Korošca, ki bo v začetku drugega leta praznoval svoj 50. rojstni dan, je na današnjem teku trojk v sklopu prireditve ‘Pot ob žici’ obšla slabost in malodane se ni zgrudil. S prizorišča so ga zato morali odpeljati z reševanim vozilom, špekuliralo pa se je tudi, da je Kos doživel kratkotrajni zastoj srca. Kos je bil danes na preiskavah v ljubljanskem kliničnem centru (vmes je bil že odpuščen, njegovo stanje pa naj bi bilo brez posebnosti), tiskovna predstavnica protikorupcijske komisije Barbara Fürst pa je povedala, da se je njen šef na tek odpravil kljub temu, da je imel virozo. 

Drago Kos ni več mladenič: drugo leto se bo srečal z Abrahamom in temu dejstvu bo očitno moral prilagoditi tudi svoje fizične zmogljivosti.

Foto: Matic Štojs

Št. komentarjev: 6
 1. Rexmundi pravi

  Takele imajo, salonske borce. Ni oblekel tapravih superg. Kot “protikorupkaš” nima nobene kondicije več. Kot salonski delavec ne bo zdržal “delat” do 65 leta. No, mogoče mu do te starosti počet nič več. Mogoče ima kaj prihrankov v smislu napitnine. V bivši Jugoslaviji je po pisanju dobrih poznavalcev bili nekaj takih še mlajših mladeničev, ki so se takrat od osovraženega Zahod vrnil nazaj bogatejši za kakšen miljon dolarjev. Na vprašanje kako? Od napitnine. Vidite, da se da.

 2. Anelka pravi

  Kos se je upehal od nenehnega pehanja za korupcijskimi prestopniki. Še dobro, da so ga odpeljali z rešilcem, namesto s patrijo. Bi spet hitro v svojo štorijo vključil svojega sovražnika Janeza Janšo.

 3. Rexmundi pravi

  Ma, on v pisarni igra igrico, potapljanje ladjic.

 4. HAHA pravi

  Pa šta???? Za tega me pa sladko zabole.!!

 5. […] Ko je na včerajšnjem malem maratonu (21 km) Ljubjanskega maratona v cilj pritekel bivši predsednik protikorupcijske komisije Drago Kos, mu je čestital tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Čestitamo mu tudi mi, saj se Kos tokrat ni zgrudil in tekmovanja končal v bolnišnici kot na njegovem predzadnjem teku v sklopu prireditve Pot ob žici. […]

 6. […] Od kar je Ljubljanski maraton v zadnjih letih zrasel (na zadnjem je teklo že več kot 20.000 tekačev), je hkrati postal tudi dobra priložnost, da se tisti, ki se sicer radi sončijo pod medijskimi žarometi, pokažejo še v svoji športni luči. Tako je v cilj polmaratona (21 km) s časom 1:41:30 pritekel tudi bivši predsednik protikorupcijske komisije Drago Kos (drugo leto januarja bo Kos praznoval Abrahama), ki mu je za rezultat za ciljno črto čestital sam ljubljanski župan Zoran Janković, ki seveda ni tekel, pa tudi drugače Janković ne slovi kot ne vem kakšen športnik. Kos je tokrat bil očitno bolje pripravljen kot na svojem zadnjem teku, kjer so ga s prizorišča teka morali odpeljati z rešilcem. […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen