Pahorjev piarovec Sarkić je imel (spet) težave s policijo

4

Tako imenovani SD-jev komunikator in medijski strateg (po domače piarovec) Denis Sarkić, se je v svoji prejšnji novinarski službi “proslavil”, ko se je dobesedno norčeval iz policista, ki je korektno opravljal postopek. V svoji novi službi je Sarkić prav tako ubiral nenavadne pristope, ki jih je na svoji koži izkusil tudi naš Jože Činč, a je Sarkića hitro postavil na realna tla. Tudi z nasvetom o čiščenju kopačk po zmagi slovenskih nogometašev nad ruskimi, je svojemu šefu Pahorju naredil piarovec Sarkić več škode kot koristi.

Sedaj pa naj bi Sarkić spet imel težave s policijo. Po poročanju časnika Večer, naj bi pred mesecem dni na Ptuju Sarkića policisti oglobili za 500 evrov, saj naj bi vozil brez vozniškega dovoljenja. Sarkića policija sploh ne bi dobila, če se ne bi na njegov Audi zvrnil ulični kandelaber. Sarkič, ki že dejansko nekaj let nima vozniškega dovoljenja (le-to mu je bilo zaradi prejšnjih kršitev cestnoprometnih predpisov dokončno odvzeto), pravi, da vozila 5. marca 2010 ni vozil on, temveč njegov brat. Ob tem je SD-jev komunikator povedal, da mu je njegov brat zelo podoben. Tiskovni predstavnik PU Maribor Bartolo Lampret je že potrdil, da je bil v predmetni zadevi izdan plačilni nalog, Sarkić pa pravi, da se bo pritožil, če je bil izdan na njegovo ime. 

Kakorkoli obračamo, tukaj se postavlja kup vprašanj. Kaj dela glavni piarovec največje vladne stranke pri svojem izredno dinamičnem delu brez vozniškega izpita? Ga v svoji novi službi res ves čas naokoli vozi njegov brat? Je Pahor vedel, preden je na stranko vzel Sarkića, da le-ta nima vozniškega dovoljenja? Sarkiću smo ta vprašanja že poslali na njegov službeni e-mail.

Pred časom je publicist Miha Kovač Pahorju kar javno svetoval, naj Sarkića zamenja po hitrem postopku, saj so njegove PR ideje, milo rečeno – čudne.  Včeraj, ko je Dejan Zavec v hali Tivoli veličastno ubranil naslov svetovnega boksarskega prvaka v velterski kategoriji Sarkića ni bilo ob Pahorju, morda je ta le uvidel, da bi morebitni nasvet, da naj si po dvoboju še sam nadene boksarske rokavice in demonstrativno udari proti krizi, spet bil deležen predvsem posmeha.

Denis Sarkić: brez vozniškega izpita opravlja službo glavnega piarovca največje vladne stranke. Res pa je, da ga ob sprehodih s svojim psom Janšo ne potrebuje…

Št. komentarjev: 4
 1. Rado pravi

  Politikis,
  prav imaš, SD kot vodilna stranka koalicije si nedvomno zasluži kritiko. Samo lepo te prosim, piši o čem konkretnem in ne o tem, ali njihovi člani imajo vozniške izpite.
  Da ti olajšam – tudi ni važno, ali so slabi ljubimci, ali pa celo svingerji.
  Štejejo le njihova politična dejanja, ki imajo vpliv (dober, ali slab) na dobrobit naroda.
  Tu je Rodos, dragi Dejan!

 2. Gorazd pravi

  Glede na to, da je Pahor obdan s sami malinovci brez izkušenj, tako ni čudni, da vse bolj tone. Pa kateri normalni premier ima glavne svetovalce, ki so stari okoli 30 let??? Brez izkušenj, brez smisla za politiko, brez dobrih idej. Sarkić pa je tako glavni primer Pahorjeve katastrofalne izbire svojih sodelavcev.

 3. K&K pravi

  Če je mladec Sarkič brez šoferskega izpita, potem je jasno njegovo otročje in pobalinsko obnašanje ter govorjenje pri tistem policijskem postopku.

  Kakšen šef – takšen purš.

 4. frenki pravi

  Ne moreš verjeti, ne moreš razumeti. Pa koga fopa ta balavac, da je vozil njegov brat. Mar to pomeni, da tudi njegov brat vozi brez vozniške ali kako??? Sedaj se že vsaj piarček obnaša kot neki veliki bos. Pa kam smo prišli s temi samovšečnimi levičarskimi oblastniki???

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen