Jelinčičev “plemeniti” komentar: Katarina Kresal je pasja kraljica, Gantar pa jeclja

7

O tem, da zadnje čase Zmago Jelinčič izgublja občutek za spretno politično igro smo že pisali. To kar pa si je privoščil v svojem Plemenitem komentarju na Paprika TV konec prejšnjega tedna pa je že preseglo vse meje zdravega okusa. Ne glede na to, da je notranja ministrica Katarina Kresal domnevno storila kar nekaj spornih potez in za to že dvakrat odgovarjala v parlamentu, se je Jelinčič tokrat spustil na povsem osebno raven, kar je nesprejemljivo. Vidi se, da je Jelinčič aretacije članov SNS, med katerimi je bil tudi sam, vzel povsem osebno. 

Tako je na omenjeni televiziji dejal, da se govori, da so ljudje po Sloveniji začeli Katarino Kresal klicati pasja kraljica (zaradi afere Baričevič) in da hoče LDS prevzeti Kobilarno Lipica, saj da jim psi več niso dovolj?! Neokusno in žaljivo. Na koncu se je spravil še na predsednika parlamenta, Pavle Gantarja, za katerega se je spraševal, kako je možno, da ima samo Slovenija predsednika parlamenta, ki jeclja (Gantarju je Jelinčič zameril to, da je ta dopustil, da so se policaji “sprehajali” po parlamentu; to se je zgodilo takrat, ko so ga aretirali). To se ne dogaja nikjer po Evropi, da bi parlament vodil takšen človek (?), je še modroval Jelinčič. Neokusno in žaljivo, drugič.

Če je Jelinčič včasih imel na TV3 priložnost, da je lahko stresal svoje domislice samo 5 minut, mu sedaj njegov prijatelj Danijel Šmid – Danny, ki je na tej obskurni televiziji glavni urednik, to omogoča kar celo uro…

Zmago Jelinčič in njegov pristop ‘ad personam’ je nesprejemljiv in žaljiv, v svojem zadnjem “plemenitem” komentarju pa je presegel vse meje zdravega okusa

Št. komentarjev: 7
 1. brdavs pravi

  Jelenčič te podpiram , čeprav ne maram cele LDS stranke ,pa še en del ZARESA .

 2. Oli ren pravi

  Jelinčič je en navadni primitivec in zadnji čas je da se ga zabriše iz parlamenta. Po zadnji anketi Vox populi je že vsega na 3%. Škoda da niso že to nedeljo volitve. Pa kaj je ta tip naredil za Slovenijo? Za svoj žep ogromno, za Slovence, ki jih ima toliko po ustih, pa prav nič!!!

 3. Dajana pravi

  Temu se reče svoboda govora. Danes lahko vsakdo reče, kar mu pade napamet. Jelinčič je povedal, kar je povedal. Katarina Kresal pa skriva, torej ni povedala, kar ima za povedat. Pri nas imamo SODNO vejo oblasti, kjer lahko tožimo zaradi žalitev. Imamo milijon komisij, papirjev, pogodb… ki ne delujejo. Ali pa se “obrnejo” čez pet let, ko je že zdavnaj prepozno. In potem imamo internet in bloge in resničnostne šove in Dannijeve televizije, kjer človek pač pove, kar ga tišči.

  Btw. To ni problem Jelinčiča, to je problem Televizije, ki take žaljive posnetke predvaja! Saj bo tudi Ana Jud morala plačati za žalitve. Očitno bo treba v tej državi resnično ljudem dopovedat, da ne morejo kar vsega naokoli govoriti ali pisati. Za žalitve si pač kazensko odgovoren. Tudi, če si politik.

 4. kinky tone pravi

  Ne, to je naš problem, ker ljudje tega idiota volijo.
  (Mislim, da sicer v veliki meri isti, ki kličejo Denija in razne vedeževalce.)

 5. MM pravi

  Če kdo meni da v ljudskem reku Katarine Kresal ne imenujejo pasja kraljica njene družbe pa pasjejebci si pač zatiska oči ali pa se ne druži z “navadno rajo” (nekateri bodo rekli primitivci… pač odvisno od zornega kota). Lahko se govori v gostilnah in v službi med kavico, ne sme se pa na tv? … Jelinčič je bil vedno mojster v tem da je povedal to kar “povprečni” ljudje mislijo pa ne upajo reči na glas.

 6. kinky tone pravi

  Od mojih prijateljev noben Katarini Kresal ne govori pasja kraljica. Res je sicer, da so to izobraženi ljudje 😉

 7. Grega pravi

  Jelinčič je tokrat pretiraval. Pa kaj se ta starec sploh še špana? Naj gre v penzijo in uživa sadove prejšnjega (ne)dela.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen