Janez Janša: “Najboljša rešitev je razpis državnozborskih volitev.”

1

Predsednik največje opozicijske stranke, Janez Janša je današnji obisk v Mariboru, kjer se je srečal s tibetanskim verskim voditeljem, Dalajlamo, izkoristil še za tiskovno konferenco, na kateri sta s skupaj predsednikom mestnega odbora SDS, Gregorjem Pivcem predstavila svoji mnenji o stanju v mestu in državi.

Kot je med drugim povedal Pivec, so priprave na jesenke lokalne volitve v polnem teku in tako bodo kandidati za mestni svet ter županski kandidat znani še pred začetkom volilne kampanje. Dodal je še, da večina izmed šestih večjih razvojnih projektov, ki so bili plod prejšnje vlade danes stoji. Edina projekta, ki še nista popolnoma ugasnila sta tako projekta onkološkega inštituta in medicinske fakultete, pa še ta se ne razvijata, kot bi se morala.

Janša se je ob tem dotaknil problemov v vladi in povedal, da slabše kot je, ne more biti. Po njegovo, so edina dobra rešitev parlamentarne volitve, ki bi lahko bile skupaj z lokalnimi v letošnji jeseni. Zavrnil je vse namigovanja o veliki koaliciji ter dodal, da se aktualna vlada vse preveč ukvarja sama s seboj in ji tako zmanjkuje energije za resno delo.

Pivec napoveduje dobre mariborske kandidate SDS za lokalne volitve, Janša pa si hkrati z lokalnimi želi tudi državnozborske volitve.
Število komentarjev: 1
  1. Žan Cenc pravi

    se strinjam z Janšo glede države, ampak ne pa tudi lokalno, torej bog ne daj da so DZ volitve pred lokalnimi, ker potem Janša tem svojim mariborskim strankarskim kolegom, buhtlom naredi le uslugo da dobijo kak mandat več, sami si ga itak niso sposobni pridelat, kakšni pa so, sami bluzači in pravljičarji …

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen